This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
glass man כתב:מבין אותך לגמרי, אם הייתי יכול לישון עד יום חמישי הייתי עושה את זה
אני כל כך רוצה לראות את הScale של פריים 4 נדב, יש לי תחושת בטן שאנחנו לא מוכנים בכלל למה שאנחנו הולכים לראות ושהוא לא MP3 בHD, אלא חיה אחרת לגמרי מהאיינסידרים, לא היה קמפיין FPS טוב כזה מאז טיטאנפול 2 לפחות.
מעבר לזה, אני מת לראות אם מריו החדש יהיה משחק עולם פתוח פרופר, זה לא יאמן אם כן, ראשים יעופו מההתלהבות.
כאילו, נינטנדו כל כך בטוחים שיש להם Showcase מטורף ביום חמישי, שהם עושים דירקט סוויץ 1, הם ליטרלי לא צריכים הכרזות של צד ג' כדי להחזיק את הShowcase הם יודעים שהפעם הם מביאים פילי מלחמה
DrKeo כתב:אני לא רוצה להיות ילד מתלהב, אבל הדירקט של הסוויצ׳ 2 עוד שבוע (יום חמישי). אולי אני כן ילד מתלהב, כי זה ממש מלהיב אותי.
DrKeo כתב:glass man כתב:מבין אותך לגמרי, אם הייתי יכול לישון עד יום חמישי הייתי עושה את זה
אני כל כך רוצה לראות את הScale של פריים 4 נדב, יש לי תחושת בטן שאנחנו לא מוכנים בכלל למה שאנחנו הולכים לראות ושהוא לא MP3 בHD, אלא חיה אחרת לגמרי מהאיינסידרים, לא היה קמפיין FPS טוב כזה מאז טיטאנפול 2 לפחות.
מעבר לזה, אני מת לראות אם מריו החדש יהיה משחק עולם פתוח פרופר, זה לא יאמן אם כן, ראשים יעופו מההתלהבות.
כאילו, נינטנדו כל כך בטוחים שיש להם Showcase מטורף ביום חמישי, שהם עושים דירקט סוויץ 1, הם ליטרלי לא צריכים הכרזות של צד ג' כדי להחזיק את הShowcase הם יודעים שהפעם הם מביאים פילי מלחמה
אני לא בטוח למה אתה מדבר כל הזמן על פריים בהקשר לסקייל או עולם פתוח, איך זה קשור למשחק מטרויד? אני סומך על רטרו (בתאוריה, הם לא הרטרו שעשו את פריים 1 ו-2) אבל אם זה עולם פתוח זה יגרום לי לפקפק במשחק. עולם פתוח נשמע לי מאוד אנטי מטרויד, זה ליטרלי נוגד את הקונספט הבסיסי של משחק מטרויד שבו אזורים שלמים נעולים ואתה מקלף אותם לאט לאט בעזרת יכולות חדשות כמו בצל.
כלומר, אני יכול לראות עולם פתוח שנפתח לאט לאט, אבל זה לא מה שאני מחפש במשחק מטרויד וזה לא נשמע לי מתאים במיוחד למשחק מטרויד. להפך, מטרויד זה קלסטרופובי ובודד. רוב משחקי מטרויד מתרחשים בתת קרקע או במבנה כלשהו.
idan כתב:גם מחר יש דירקט.
מן הסתם פחות מעניין מהדריקט שבוע הבא, אבל אולי נראה מפריים4 גיימפלי שישמח את נדב:)
Laskin כתב:אתה מזדקן מתלהב
ואני מתלהב יותר מכולם פה, כי לי לא הייתה קונסולה של נינטנדו בערך מאז הSNES… ואני 95% קונה סוויץ׳ 2 בהשקה
glass man כתב:
אה החפירות שלי על עולם פתוח במטרויד פריים 4 לא באמת מבוססות על מה נאמן למותג נדבאני פשוט רואה שעם זלדה ופוקימון נינטנדו העלו מאוד את הסקייל של העולמות שלהם ומעניין אותי לאן הם יכולים לקחת את הסדרה בעולם פתוח, מעניין אותי אם הם יכולים לעשות רייבוט מטורף לIP כמו ששני אלו עברו, אבל ברור שהארדקור מטרויד כמוך יעמוד על המשמר ולא ירצה את זה
.
כאילו אני מדמיין רגע הולי שייט כזה 3-4 שעות ראשונות בMP הם מטרוידווניה שאתה מקלף כמו בצל ואחריהם אתה מגלה כמה העולם ענקי בעצם וכמה המפה עצומה.
גם אם מטרויד פריים 4 לא יהיה בכלל עולם פתוח והוא יהיה קסטלווניה מסורתית אני נורא אשמח, יש בו ככה או ככה דברים פשוט מטורפים ממה שהדליפו אני פשוט לא רומז להם כדי לא להרוס לך, בין אם זה עולם פתוח או קסטלווניה זה הFPS הכי טוב של באופק לפחות עד HL3.
Laskin כתב:מצופים או לא מצופים על ידי אנשים באינטרנט - המשחקים האלה מוכרים ממש רע. ולהציג אותו רק גרפית זה לא ״לדפדף״, הם יכולים לתת תצוגה גדולה שלו היום ושבוע הבא רק להדגיש את השיפורים הגרפיים.
אני מצפה לאכזבה טכנית אז אני יכול רק להיות מופתע לטובה![]()
אגב, יש שמועות על Silksong בתצוגה הערב, ומי יודע, אולי יהיה שאדו דרופ? הלוואי.
Laskin כתב:חצי שעה חומרה, פיצ׳רים וגימיקים, רבע שעה על מריו, קארט ובטח איזה פארטי חדש ואולי גם מריו פיינט שאני חושב שמושלם ל״עכבר״, אז נשאר לך רבע שעה לכל השאר…
וכן, אני חושב שמספיק שיציגו רק את השיפורים הגרפיים (שבטח יהיו שמיים וארץ) אחרי שהערב יכולים להכנס למשחק לעומק ולהציג אותו לקהל של 150 מליון לקוחות שכבר יש להם סוויץ׳ ומצפים לשחק בו עליה.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 21 אורחים