Nucleus_Dawn כתב:
לא מעניין אותך? סבבה. את VALVE זה מעניין והם ידעו להציע את הsteam machine שלהם במחירים ראויים למה שבתוך הקופסא.
אם כבר היום DELL מוכרים מחשב חזק יותר מזה שאנחנו מדברים עליו ב1079$, אין לי שמץ של ספק שתוכל למצוא מחשב כמו שאנחנו מדברים עליו, בלי מערכת הפעלה (כלומר, עם מערכת הפעלה חינמית), בלי המותג הסופר יקר של alienware ובלי המעבד הכי חזק בשוק, גם ב500-600 דולר. באמת שאין סיבה שלא נראה את זה קורה, כי בניגוד למחשבים שDELL מייצרת היום ומוכרת ביוקר, תהייה לה תחרות ממובילת הפלטפורמה, שתמשוך את המחירים למטה.
swiss-the-engine כתב:הX51 שלהם נראה לי הכי קרוב למה שכביכול אמור להיות הסטימקוסים האלה.
עריכה:
רק תיקון קטן.. זה לא שאתה משלם על ה"הינדוס" של המכשיר כמו שאתה משלם על הווליום הנמוך של המכירות + העובדה שחלקי מחשב נמכרים במתח רווחים נמוך ביותר אז (לפחות כך אני חושב) לחברה כמו ALIANWARE אין הרבה יכולת מיקוח אל מול NVIDIA ודומיהם לגבי המחיר שהם משלמים על החלקים
swiss-the-engine כתב:אני די בטוח שDELL מהווים פחות מעשר אחוז מסך המכירות של NVIDIA. כך או כך אם מה שאתה אומר נכון אז היית רואה זאת מייוסם במחיר של ALIENWARE והX51 ואנו רואים שלא כך המצב ובכלל לא כך המצב בכל מחשב כזה שתמצא באינטרנט. אין סיבה לחשוב שהמותג STEAM BOX ישנה זאת.
swiss-the-engine כתב:שחר נו די רציני... מותג כמו ALIENWARE זה בדיוק כמו סטימבוקס.. אתה משלם על ההינדוס של מערכת חזקה בקופסא קטנה.
המחשב ב1000 דולר לא חזק ממה שנדב דיבר עליו אלא חזק כמו מה שנדב דיבר עליו, כלומר מחשב עם GTX 760. יאללה תוריד 100 דולר מהמחיר של המעבד כי לא תיקח I7. אם אני זוכר נכון זה היה בילד עם לינוקס אבל אם לא אז סבבה, עוד מאה דולר.
נדב... בסדר, לא נסכים. אני חושב שההכרזה על סטימבוקס היא הכרזה סטמית שלא תשנה כלום בשוק. סטימוס והשלט לעומת זאת כן.
Nucleus_Dawn כתב:
זה לא מיושם, כי הם רוצים להרוויח יותר על כל יחידה, והם יכולים לדרוש את המחיר הזה, בגלל שיש להם מותג חזק.
סטים משין בהחלט יכול לשנות את זה, כי בניגוד למצב הנוכחי, יש יצרנית חומרה שרוצה לדחוף את המחירים למטה ואפילו יש לה את היכולת להרוויח מעט מאוד, או לא בכלל, על החומרה שלה, ככה שהתחרות תהייה יותר קשה.
מה זאת ההכרזה על הסטימבוקס? זה הכל יחד
המהפכה האמיתית לשחקן הבאמת קז'ואלי הוא השילוב. אתה קונה סטימבוקס של DELL או HP, תוקע בחשמל, מחבר את הHDMI ויש לך "קונסולה" בסלון.
שחקן קז'ואלי אפילו לא ידע שיש לו שם מאחור PC, זאת המהפכה האמיתית
האם יהיו חברות שימכרו במחיר מופרז? בטח. האם יהיו שימכרו במחיר נורמאלי? בטח.
מה שחשוב הוא שיש פילוסופיה חדשה לגמרי בעולם הקונסולות שהולכת לעשות מהפכה בתפיסה של הקונסולות.
Nucleus_Dawn כתב:swiss, ליצרנית החומרה שרוצה להוריד את המחירים קוראים VALVE, כי הם רוצים לעשות את הכסף שלהם ממכירות המשחקים ולא ממכירות החומרה.
הסיבה שהם לא מורידים את המחירים כבר היום, היא שהם עדין לא התחילו לייצר חומרה.
When can I buy one?!
Beginning in 2014, there will be multiple SteamOS machines to choose from, made by different manufacturers.
If you guys are delivering an OS to hardware manufacturers, why is Valve also making its own box?
We're conducting a beta of the overall Steam living-room experience, so we needed to build prototype hardware on which to run tests. At Valve we always rely on real-world testing as part of our design process. The specific machine we're testing is designed for users who want the most control possible over their hardware. Other boxes will optimize for size, price, quietness, or other factors.
Am I going to be using a mouse and a keyboard in the living-room?
If you want. But Steam and SteamOS work well with gamepads, too. Stay tuned, though - we have some more to say very soon on the topic of input.
swiss-the-engine כתב:ראשית מאין לך שיש להם "מותג חזק"? אני בחיים לא שמעתי את DELL או ALIENWARE (אני מניח שDELL רכשו אותם מתישהו) מתלהבים ממספרי מכירות.
סטימבוקס לא ישנה את זה כי במקום שהX51 יקרא X51 הוא עכשיו יקרא STEAMBOX BY ALIENWARE. אין אף יצרנית חומרה שרוצה לדחוף את המחירים למטה, מאיפה הבאת את הנתון הזה? מי היצרנית הזאת ולמה היא לא "רוצה" לעשות זאת כיום?
@נדב
מה? מאיפה הבאת את זה? ממש לא. אם זה היה נכון אז האלמנטים השונים (השלט+מערכת הפעלה+חומרה) היו עובדים אך ורק ביחד. סטימבוקס הוא קופסת PC שמקבלת מיתוג בשם סטימבוקס. אין כאן שום דבר מעבר לPR. למרות שהקונסולות החדשות מאוד דומות לPC אפילו אליהם לא ניתן להשוות את הסטימבוקס כי בהם לפחות עדיין יש הרבה קיסטום של החומרה ומאידך (לפחות כרגע) לא נראה שיהיה דבר כזה בסטימבוקסים.
מה המהפכה בזה? ניחא זה היה (סתם זורק) טושיבה ובתאוריה היינו מקבלים עוד חברה שתייצר משחקים בעצמה אבל כאן אנחנו סתם מקבלים (לא באמת סתם, תלוי באמת אם המערכת תתן ביצועים עדיפים על ווינדוס) פורטל לסטים + חומרה סטנדרטית שכל אחד יכול לרכוש רק בקופסא שלא כל אחד יכול לרכוש.
שוב, מה המהפכה פה? אם רכשת מכונית של GM אבל תאכלס כמעט כל החלקים הם פיאט (יתכן ואני טועה והיחסים האלה הם לא בין GM לפיאט אבל זה לא עקרוני לדיון) אז זאת מהפכה בתחום הרכב?
ואם מיק' היו מחליטים להוציא XBOX ONE S אחרי שנתיים אז זאת מהפכה?
נחיה ונראה... נחיה ונראה. אני מוכן לעשות פה התערבות לשם הספורט.
ממש לא מהפכה בדיוק כמו שכניסתה של מיק' לתחום זאת לא "מהפכה".
יש שלט שסוף סוף יוצא מהסטנדרט ואני מאוד מקווה שהוא טוב. יש מערכת הפעלה שמורידה כביכול) מהOVERHEAD של ווינדוס ומאפשרת שליטה בעזרת שלט בלבד. כאן זה נגמר. זהו. זאת ממש לא "מהפכה". זו זילות במילה "מהפכה". כאילו בן אדם, אפילו לא ראית שביב מהמערכת הזאת. למה? כי כרגע הכל סיפורי מעשיות (שליטה רק עם השלט+ביצועים עדיפים ובכלל, משחקים שעובדים באופן סביר ולא מתרסקים כל היום בגלל דרייברים חצי אפויים).
עריכה:
לסקין, מסכים איתך לחלוטין (פוטנציאל גבוהה/ אין מספיק פרטים בשביל לקרוא לזה מהפכה) רק למה שPC גיימר יקנה (סטימבוקס) את זה? הביצועים העדיפים נובעים מהמערכת שהיא בכלל חינמית וכל PC אפשר לעשות לו DUAL BOOT וכביכול הם (VALVE) אומרים שיש אפשרות לסטרימינג עם לאג מינימאלי ביותר אז למה לא לקנות משהו בגודל של CHROMECAST ולשלוח את הFEED של המחשב TOWER העצבני שלך ישירות לטלוויזיה ולגמור עניין? חסכת מקום בסלון וחסכת (תלוי בקונפיגורציה) כמה אלפי שקלים
swiss-the-engine כתב:VALVE לא יצרנית חומרה... אפילו לא הוכרז עדיין האופן ברור שהם אלו שייצרו את השלט שלהם. איך הם יורידו מחירים למוצר שהם בכלל לא מייצרים? המערכת הפעלה בחינם ושם זה נגמר. בדיוק כמו כל מחשב שתרכוש כיום ללא ווינדוס.
swiss-the-engine כתב:אם זאת תהיה הצלחה אז זה משמעותי... ברור מן התגובות שלי שאיני חושב שזאת תהיה הצלחה. כמובן אני מדבר רק על החומרה כן?
ולא שחר, זה כמו מיק' שמייצרת כיום טאבלט ולא מוכרת אותו בסכום מינימאלי, הם לא יכולים לעשות את זה לשותפי חומרה שלהם כי שותפי החומרה לא יכולים לייצר הכנסה ממשהו אחר שאינו חומרה.
יש סיבה שאתה רואה דבר כזה מתרחש אך ורק עם גוגל והנקסוס. גוגל במצב שאין לאף חברה אחרת, שליטה כמעט ללא עוררין על שוק של מיליארדים על גבי מיליארדים של דולרים שנוצרים (כמעט) יש מאין... כלומר פרסום דרך אתר אינטרנט מסכן (כמובן שזה לא נגמר שם אבל אני מניח שYOU GET MY POINT) שאין בו כלום חוץ משורת חיפוש.
swiss-the-engine כתב:לא הבנת אותי... ברור שבניגוד למיק' אין לוולוו התחייבות מול החברות. הנקודה שלי היא שוולוו יש לה מקור הכנסה אחר מחומרה. חברות חומרה אין להם. אם וולוו תחתוך אותם במחיר (כאשר חלקי מחשב הם חלקים שנמכרים במתח רווחים נמוך גם ככה) אז חברות חומרה צד ג' תנטוש את כל הנושא.
אבל זהו, אמרתי מה שהיה לי להגיד כבר לפני כמה וכמה הודעות. נחיה ונראה מה יצא מהמסע חומרה הזה של וולוו. אתם יודעים כבר מה אני צופה.
swiss-the-engine כתב:למכור מוצר ב2 אחוז רווח זה גם רווח. אתה חושב שASUS או DELL או כל חברה אחרת תסתפק בזה? יש מינימום שאתה צריך להרוויח בשביל לא לסכן את עצמך עם תנודות של השוק (רבעון חלש וחנויות שכועסות עלייך כי יש להם מלאי שסתם יושב לדוגמא).
זה שיש מתח רווחים נמוך מאוד בחלקי מחשב הוא דבר ידוע בתעייה. לא חסרים כתבות בנושא ואתה יכול להיווכח על כך בעצמך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים