במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2025, 19:26

באוזרס פיורי לא דומה למריו 64. הוא עולם פתוח אחד גדול, יש בו לא מעט תסרוט, הוא מרגיש כמו חיה חדשה ביקום של מריו. הוא כמובן משתמש בנוסחה של מריו 64 בבסיס, אבל זה כל משחק מריו תלת מימדי. יש שם אוירה של משחק נסיוני, ואני אגיד את זה בפעם המאה - יש לי הרגשה שהוא הולך להיות הטמפלייט של מריו הבא.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוגוסט 2025, 19:33

מאריו אודיסי היה הרבה שימוש בכובע

התכוונתי לדומה מספיק למאריו 64
כמובן קשה להשוות למשחק שיצא ב1996
למשחק שיצא לפני כמה שנים

זה פשוט הרגיש לי קרוב מספיק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2025, 21:40

שיחקתי בדמו של SHINOBI הדו-מימדי החדש שיוצא השנה - דמו מצוין, משחק קליל ומהנה מאוד שמרגיש טוב מאוד.
ממליץ לנסות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 אוגוסט 2025, 10:43

גם אני שיחקתי בדמו ואהבתי מאוד, אפילו יותר מנינג'ה גיידן החדש (שגם אותו אהבתי מאוד ויש לו דמו מעולה עם הרבה שלבים בסטים)
בתור מישהו שמשחק את הסדרה עוד מימי ה386 בדוס על פלופי דיסק, ועד המגה דרייב ואפילו 3DS! יצאתי מהדמו הזה עם הרגשה שהוא יהיה הכי טוב בסדרה, כן הוא מאוד דומה ל3 על המגה דרייב אבל תכלס מביא מספיק שינויים.

אני גם לא מבין למה כולם באינטרנט יורדים על הגרפיקה? שכאילו המשחק נראה כמו משחק פלאש עלוב? אני חושב שהגרפיקה מפילת לסתות למשחק 2D היער נראה משגע, האווירה היפנית עשויה היטב ורמת הקושי בדיוק כמו ששינובי צריך להיות.

דווקא נינג'ה גיידן החדש קצת איכזב אותי בקושי הוא ממש קל בניגוד למה שאני מצפה מנינג'ה גיידן עדיין אהבתי אותו אבל הוא לא "day one" בשבילי כמו שינובי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2025, 11:09

שינובי לא נראה "וואו" גם לדעתי, הוא יפה ויש לו סגנון ייחודי יחסית, אבל בהחלט ניתן לראות שם גם תקציב דל יחסית.
נניח אם אשווה אותו למשהו כמו 9 SOLS אז הוא הרבה פחות יפה בעיניי. וגם הרבה פחות טוב, אבל זה עניין אחר :)
ועדיין - נראה ממש מהנה ומגניב... סיימת את הדמו 100%? יש שם כמה דברים שאפשר לעשות רק אחרי שמסיימים פעם ראשונה כי אז אתה מקבל יכולת של לשבור דברים בריצפה, ויש שם איזור "פלטפורמה" אחד.
אני לא חושב שזה יהיה משחק של 9+, אבל 8 נמוך כזה ומעביר את הזמן בכיף.

לגבי נינג'ה גאידן - לא שמתי לב שיש דמו. אנסה אותו היום אולי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 אוגוסט 2025, 11:46

עוד לא סיימתי אותו :-) הקשתות האלה שיורות עליך חצים של ברקים הורגות אותי כל הזמן :lol: הגעתי לאיזה חלק שלא משנה כמה אני הורג תמיד יש respawn לעוד אויבים ועוד לא חזרתי לזה. לפחות אני מת פה בניגוד לנינגה גיידן שחוץ מאיזה פעם אחת סיימתי את כל הדמו בישיבה אחת,תודה שעדכנת אותי לאסקין כי זה בדיוק מהדברים שאני מפספס אם לא אומרים לי :-)

זה חוק מרפי, בדקתי והדמו ירד מסטים כנראה? רק בבית אני אוכל לבדוק בוודאות אם אני באמת יכול לגשת אליו אבל היתה לי הרגשה מוזרה כזו שהם יורידו אותו כי הוא באמת היה סופר נדיב לדמו.

בכל מקרה אתה לא יכול לטעות שניהם מעולים זה פשוט שנינג'ה גיידן החדש הזה מרגיש הרבה יותר כמו strider ומשחק הרבה יותר "מהיר" מנינג'ה גיידן 2D קלאסי אמיתי
אבל אם אלה דברים שלא מפריעים לך אתה תעוף עליו.

SOLS 9 באמת נראה רמה אחרת של Tier בהשקעה הגרפית, פה זה נראה כמו Streets of rage 4 רק שינובי, אבל SOLS 9 גם נראה משחק "פרויקט" שדורש הרבה יותר מחוייבות והשקעה מישינובי אז אצלי יקח לי שנים להגיע אליו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2025, 12:06

זה מפתיע אותי, נינג'ה גיידן אמור להיות ממש קשה והדמו של שינובי ממש ממש קל לדעתי, לא מתתי יותר מפעם אחת וגם זה היה באיזה איזור CHALLENGE שאפשר להגיע אליו רק אחרי שמסיימים את הדמו ויש שם אוייבים חזקים באמת.
החצים? ממש קל לראות אותם יש לך איזה סימן ברור איפה שהם הולכים ליפול.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אוגוסט 2025, 01:01

די לאסקין, מה לא מתת בבוס? הוא לקח לי 3 נסיונות וגם הניסיון השלישי היה על הקשקש.
אבל מה אני מתפלא אתה מסיים את sekiro ואת Sols 9 כאילו זה קורנפלקס :-)

איזה משחק אדיר פשוט אדיר, אני בהחלט הולך לעשות 100% לדמו עד היציאה של המלא. שנות אור יותר טוב מנינג'ה גיידן החדש לטעמי.
בנוגע לרמת הקושי של הנינגה גיידן החדש, על הריצה הראשונה הם נתנו לי לשחק רק על נורמל אחר כך אפשר היה לבחור רמת קושי אז אני (מקווה) שהארד יהיה מספק במשחק המלא, העדפתי כבר לשמור את זה למשחק המלא נקווה לטוב, אבל שוב שתשחק אתה תראה שהמשחק קל באופן אינהרנטי.

שינובי הרבה יותר, אולד פאשן לטעמי... ברמת קושי.

אבל שוב שניהם ממש טובים ואיזה כייף שאלה הצרות שלנו להתווכח למי מהם יש יותר גדול.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 אוגוסט 2025, 06:21

עד כמה שיצא לי להבין
גם לשינובי החדש וגם לנינגה גאידן החדש
יש אפשרות לבחור בהגדרות המשחק רמות קושי

כל משחק והבחירות שלו כמובן

בכל מקרה התקדמתי בשני משחקים

1 דונקי קונג בננות , נגיד למי שלא משחק בזה
הגעתי לחייה השניה ואז ניצחתי את הבוס אחרי החייה הזאת
המשחק לטעמי עדיין 9
טוב מאוד לאוהבי פלטפורמות
אני כל הזמן מתחמק מלחפור על משימות נוספות בתוך השלבים כרגע
את זה אני יעשה בתקווה אחרי שאני יעבור

זה פשוט דונקי מחברה שיודעת לעשות 3d פלטפורמה

המשחק השני זה starcraft 2
עשיתי רמה קלה והתקדמתי כמה שלבים
מזכיר לי את קומנד אנד קונקאר , וחלק ממשחקי הrts
מאותה התקופה
רק בגרפיקה טובה יותר

אני יותר רוצה לרוץ על הסיפור מהר
אבל בלי לזייף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוגוסט 2025, 03:50

50 שעות ב-DS2 ו-50% מהמפה שוחררה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוגוסט 2025, 22:06

אז אחרי 55 שעות עשיתי 100% לדונקי קונג בננזה ולטעמי הוא הפלטפורמר הכי טוב של נינטנדו מאז גלקסי/מריו 64. יש פה רגעים בלתי נשכחים שעומדים בשורה הראשונה עם הקרב נגד באוזר במריו 64 זה כל מה שאני אגיד כדי לא להרוס לאף אחד את הרגעים האלה.

גם כן בלי להרוס לקראת הסוף שלו למשחק יש תפנית מאוד חדה ברמת הקושי שלו זה משהו שלא ראיתי בא אבל זה גם מרים אותו לרשימה של הגדולים באמת אני לא זוכר מתי לאחרונה משחק נינטנדו שהוא לא מטרויד או פייר אמבלם איתגר אותי (כן טרופיקל פריז מאתגר אבל זה די הקטע שלו ופה זה מאתגר יותר מכל טרופיקל פריז)

הדבר היחיד שמונע ממנו לקחת בשבילי את מריו 64 או את גלקסי זו המצלמה. רוב הזמן היא בסדר גמור עד שהיא לא. יש פה יותר מדי רגעים שאתה חייב לשחק עם המצלמה בשביל לראות טוב את האויבים שלך זה לא משהו שקורה כל הזמן וזה לא קורה גם 95% מהזמן אבל שזה קורה זה מאוד משתלט על החוויה מספיק בשביל לקחת לו את ה10 שכל כך מגיע לו.

תוהה מה משחקים אחרי דבר כזה? :-)
יש לי את קונטרול בבקלוג כבר שנים שיחקתי כמה שעות ולא חזרתי אולי עכשיו זה הזמן לקחת אותו ברצינות? מצד שני אפשר גם לחזור לdeath stranding או סתם לחכות לסוף החודש לLost soul Aside.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 אוגוסט 2025, 20:10

גם אני סימתי היום את דונקי קונג
ולא לא עשיתי את הכל , כי השאלתי את הסוויץ 2 לאח שלי
שישחק בעצמו

בנוגע למאריו 64 , אישית אני חושב שזה משחק
" פותח דלתות " , אבל כמשחק בפני עצמו פחות טוב
ממאריו 3 ולמעשה לטעמי אפילו פחות טוב ממאריו שאנשיין
ובטח אחרים
לא משווה לגלקסי ששניהם מצוינים

בנוגע לדונקי קונג , זה מרגיש כמו משחק סוויץ ששיפרו מאוד
יש דברים מסוימים שככה וככה
יש פה ושם דיבוב , אבל רק בחלקים מסוימים

אבל מה כן ? המון תוכן יש במשחק
ממש המון לפלטפורמה
חיות שונות שאפשר וחלק הכרחי להשתנות אליהן
המון דברים לאסוף
בקיצור מאוד מומלץ לחובבי פלטפורמה

המשחק אולי לא בזרימה של מאריו אודיסי , בעיקר כי הדמויות שונות
גם דונקי שובר המון דברים והמון מזה מתחת לאדמה
אבל לדעתי למשחק מגיע 9 , ואחד הפלטפורמרים הטובים בשוק

מעבר לזה אני כרגע ב2 משחקים

אססיין קרייד מיראז לxsx , בגלל גיים פאאס
רק התחלתי אז אין לי הרבה מה להגיד
starcraft 2 מחשב גם גיים פאס , שם אני משחק סינגל במוד קל

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 אוגוסט 2025, 22:50

קרירין אם חשוב לך משחקים שהם מבוססי Skill יותר ממשחקי "חוויה" אני מבין דווקא למה אתה מעדיף את מריו סאנשיין על מריו 64 סאנשיין הרבה יותר מאתגר (ומעצבן) ממריו 64.

אני גם מסכים עם האמרה שמריו 64 הוא משחק ש"פתח דלתות" זה בדיוק מה שאני מרגיש שדונקי קונג בננזה עושה וזה למה אני כל כך אוהב אותו, ברור לי שז'אנר הפלטפורמה לעולם לא יראה אותו דבר אחרי דונקי קונג בנזזה והוא ישפיע על כל פלטפורמר תלת מימדי שיבוא אחריו כמו מריו 64 וגלקסי סאנשיין לדעתי לאו דווקא השפיע על הז'אנר.

הם הביאו משהו חדש פה לז'אנר.

אם מריו זה משחק שכולו "סיבוב נחמד בלונה פארק" ואם סוניק זה משחק שאתה אמור לרוץ מקצה אחד של הלונה פארק לקצה השני שלו הכי מהר שאתה יכול,
(ובגלל זה סוניק גם לא עובד ב3D כי אלה קונספטים סותרים) אז דונקי קונג זה המשחק פלטפורמה הראשון שאתה אשכרה צריך להרוס את הלונה פארק תוך כדי שאתה מרביץ בו סיבוב וזה לא אמור לעבוד בכלל אבל זה עובד כל כך טוב שאני לא מבין איך לא קיבלנו את המשחק הזה לפחות לפני איזה 2 דורות לפחות.

אבל כן אם אתה מעדיף משחקים שכולם מבוססים על מיומנות מההתחלה עד הסוף ברור לי למה סאנשיין זה יותר בשבילך.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוגוסט 2025, 03:20

glass man כתב:קרירין אם חשוב לך משחקים שהם מבוססי Skill יותר ממשחקי "חוויה" אני מבין דווקא למה אתה מעדיף את מריו סאנשיין על מריו 64 סאנשיין הרבה יותר מאתגר (ומעצבן) ממריו 64.

אני גם מסכים עם האמרה שמריו 64 הוא משחק ש"פתח דלתות" זה בדיוק מה שאני מרגיש שדונקי קונג בננזה עושה וזה למה אני כל כך אוהב אותו, ברור לי שז'אנר הפלטפורמה לעולם לא יראה אותו דבר אחרי דונקי קונג בנזזה והוא ישפיע על כל פלטפורמר תלת מימדי שיבוא אחריו כמו מריו 64 וגלקסי סאנשיין לדעתי לאו דווקא השפיע על הז'אנר.

הם הביאו משהו חדש פה לז'אנר.

אם מריו זה משחק שכולו "סיבוב נחמד בלונה פארק" ואם סוניק זה משחק שאתה אמור לרוץ מקצה אחד של הלונה פארק לקצה השני שלו הכי מהר שאתה יכול,
(ובגלל זה סוניק גם לא עובד ב3D כי אלה קונספטים סותרים) אז דונקי קונג זה המשחק פלטפורמה הראשון שאתה אשכרה צריך להרוס את הלונה פארק תוך כדי שאתה מרביץ בו סיבוב וזה לא אמור לעבוד בכלל אבל זה עובד כל כך טוב שאני לא מבין איך לא קיבלנו את המשחק הזה לפחות לפני איזה 2 דורות לפחות.

אבל כן אם אתה מעדיף משחקים שכולם מבוססים על מיומנות מההתחלה עד הסוף ברור לי למה סאנשיין זה יותר בשבילך.

תודה , אבל למעשה אין לי העדפה ברורה
אני לא חושב ששנשיין לתקןפתו היה משחק ענק
אני חושב שלתקופתו היה שווה 8 מתוך 10
פשוט מאריו 64 מרגיש לי באזור 70 לתקופתו

מעריך שהרבה הוסיפו ציון בגלל החדשנות

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוגוסט 2025, 09:14

מריו 64 היה 70 לתקופתו???!?!
מתי שיחקת בו?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוגוסט 2025, 11:08

קרירים מילא היית אומר מריו 64 שווה 70 היום אבל דווקא לתקופתו? אתה מעריך שכנראה קיבל ציון אקסטרה גבוה עקב החדשנות. נו זה חלק גדול הקטע הזה של ״לתקופתו״ אתה יודע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוגוסט 2025, 11:50

חחחח קרירין איזה הוט טייק אחי, מילא היית אומר את זה על טומב ריידר 1996 הייתי מסכים איתך. :-)
בתור מישהו שיצא לו לשחק את מריו 64 פרופר מההתחלה עד הסוף רק בדור הפס2 ואחרי ג'ק ודקסטר 1 הרגשתי שהוא עדיין מחזיק ואפילו כמה שנים אחר כך ששיחקתי אותו שוב על הDS בלי אנלוג סטיק! הוא עדיין החזיק בלעדיו!

שאני משווה את מריו 64 לתועבה שפשוטי עם מהפרייפאריה שיחקו על הפס1 שלהם באותו זמן (כמוני מן הסתם) במה שיחקנו קרוק, טומב ריידר וקראש, ומשחקי פלטפורמה שאפילו 70 בזמן שלהם באמת לא הגיע להם. :-)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוגוסט 2025, 11:54

bling כתב:קרירים מילא היית אומר מריו 64 שווה 70 היום אבל דווקא לתקופתו? אתה מעריך שכנראה קיבל ציון אקסטרה גבוה עקב החדשנות. נו זה חלק גדול הקטע הזה של ״לתקופתו״ אתה יודע.

זה לא בדיוק ביקורת
הרבה משחקים 3d , קיבלו ציון גבוה באותה התקופה
כי היו דברים חדשים ב3d
וזה ניראה מגניב לאותה התקופה

סתם לדוגמה , טקן 2+3 , vf2
פינל פנטזי 7+8 , שהיה להם זמני טעינה בps1
ועוד ועוד ועוד

פה ושם היו דברים נכונים
קסטליווניה 2d , קיבלה בצדק גמור לטעמי יותר מקסטליווניה ה3d

אבל היו דברים ממש לא נכונים
אבל זאת דעתי

בעניין ההוספה
טומב רידר למה שהוא יצג היה טוב
אבל אני לא שיחקתי אותו על הps1 אז לא יודע שם
גם קראש 1-3 , לא יודע על הps1
קרוק לא שיחקתי עדין

ואני משווה למשחקים מלפני ואחרי

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 אוגוסט 2025, 15:13

מריו 64 חרא משחק, ניסיתי לשחק בו ב-3D All Stars ולא יכולתי, השליטה והמצלמה בלתי שחיקים בעליל. אולי לזמנו זה היה טוב, אבל היום כשאני עם המכניקות של היום אני לא מצליח לחזור לאחור.מאולי הרימייק ל-DS יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוגוסט 2025, 16:00

לא יודע מאיזה דור אתה גולן למרות שאני זוכר אותך לפחות מהאתר ההוא שרונן פתח אם אני לא טועה חח.

בכל מקרה אם התחלת מדור הפס2 ומעלה אז זה ברור לי למה אתה לא תצליח להבין איזה טוב מריו 64. אתה צריך להשוות אותו לדברים של הדור שלו שלידם הוא מרגיש בפער של דור מעליהם. תנסה לשחק בדונלד דאק לפס1 או ריימן 2 לפס1 או בספירו ואז במריו 64 ואז תראה את ההבדל.

כמות הגיוון שיש במריו 64 בשלב אחד לא רואה ממטר שום משחק פלטפורמה של הדור שלו.

בכל מקרה אף אחד לא יתווכח עם בן אדם שלדעתו מריו 64 לא מחזיק כבר היום כמו פעם אבל לתת לו 70 בזמן שלו? זה כבר אחד ההוט טייקים הכבדים שנכתבו באינטרנט הישראלי לדורותיו :-)

קרירן: טקן 3 ווירטוא פייטר 2 היו עם ציונים מוגזמים? אפשר להתחמם בחורף רוסי עם ההוט טייק הזה :-) שניהם עדיין סטנדרט הזהב של הז'אנר שלהם ובהחלט מחזיקים היום, טקן 3 בפרט היה בתכלס אחד המשחקים הכי פופלארים פה בארץ וההתלהבות היתה לגמרי בצדק אפילו אנשים עם PC חזק בזמנו הפעילו אותו פה בארץ על אימולציה כדי לשחק בו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוגוסט 2025, 16:17

טקן 3 היה מאוד יפה לps1
אבל להשוות אותו למשחקים דוגמת סטריט פיטר 2 טורבו ?

או מרוול נגד קאפקום?

ועוד משחקי מכות מהתקופה הזאת ?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוגוסט 2025, 17:53

בעיקרון אני מסכים עם ההנחה שמשחקי הדו מימד של התקופה היו הרבה יותר טובים ממשחקי התלת מימד. כי התלת מימד היה Uncharted territory והדו מימד כבר היה בשיא. לא לחינם Oddworld היה כל כך אהוב בדור ההוא כי הוא הציע משחקיות מלוטשת של דו מימד במקום פלטפורמה תלת מימדית נסיונית.

פשוט אני אישית חושב אחי שהדוגמאות ספציפית שאתה מביא פה הם של משחקים שמחזיקים גם היום. Virtua fighter 2 פרמיטיבי אבל פרמיטבי מהסוג של timeless תן לקזואלים לשחק בוירטוא פייטר 2 הם ישאבו לזה לא פחות מסטרייט פייטר 2.

טקן 3 מחזיק גם היום לחלוטין הוא מושלם טוב מכל ההמשכים שלו בפער.

אם נגיד היית מביא את מורטאל קומבאט 4 הייתי לחלוטין מסכים איתך כי הוא היה תועבה לזמנו וסתם התלהבנו ממנו בגלל הגרפיקה אבל כבר אז כולם ידעו שהוא פח אשפה.
אז אני אישית מסכים איתך שמשחקי הדו מימד המלוטשים היו עדיפים בהרבה על משחקי 3D עם תנועה חופשית, כי אלה עם ה3D ותנועה חופשית בתלת מימד היו פרמיטיבים שקיבלו הרבה שבחים על כושר ההמצאה שלהם אבל לדעתי השלושה שהבאת הם משחקים timeless, הכל טעם אישי בכל מקרה :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוגוסט 2025, 18:27

כשאתה כותב ״לתקופתו״ אתה חייב להתייחס למשחקים אחרים באותה תקופה ומה הוא הביא לאנשים שהיו אז.
שוב אני שואל - מתי אתה שיחקת בו? אם לא באותה תקופה - הדיעה שלך לגבי התקופה לא רלוונטית.
אני זוכר טוב מאוד את היום הזה שהייתי בשדה התעופה וראיתי את מריו 64 לראשונה שם בעמדת המשחק של חנות האלקטרוניקה, על טלויזיה שהייתה נחשבת לגדולה… זה היה לא פחות מקסם.
אישית, אני גם כן חושב שמריו וורלד ואחרים היו טובים יותר, אבל בהיבט של ״לתקופתו״ - הוא משחק של 95+ בקלות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 אוגוסט 2025, 19:17

במאריו 64 שיחקתי די מהר על הn64
ומה לעשות הרגיש לי די מאכזב

היו משחקים טובים בהרבה על הn64
אז הייתי נער 3-4 שנים לפני צהל
באותו הדור לא יודע איך היום הרוב החזיקו קונסולה בודדת לדור

הps1 , שיחקתי שכבר היה ps2
וחלק מהמשחקים שיחקתי מאוחר יותר על אמולטור
היו משחקים ששיחקתי על ps1 , אבל הרבה אמולטור

ולא משנה n64 / ps1/סאטורן
חלק מהמשחקים קיבלו ציון טוב מהצפוי לדעתי בגלל 3d

אז קראנו לזה " wow " , בגלל השינוי ל3d
ואיך המשחק פועל

אבל מה יש היום נגיד ב3d במכות ?
הרבה משחקים בגרפיקת 3d אבל משחקיות 2d
ואישית אני מעדיף משחקים כאלו ב2d מצויר

פעם זה היה בנוי בחלקים שכחתי איך קראו לזה
בקונסולות הישנות , היום זה אנימציה

למעשה אפילו אנימציה דיגיטלית כמו במורטל קומבט הישנים
אני מעדיף על מכות ב3d

אבל כל אחד מעדיף מה שנוח לו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוגוסט 2025, 21:17

קרירין, לא הרגשת WOW של "הדור הבא הגיע" ממריו 64? אני חושב שאין ז'אנר שיותר צועק "הדור הבא הגיע" ממשחק פלטפורמה 3D אם הוא באמת מנצל טוב את החומרה. הסיפור של לאסקין עם שדה התעופה שהוא ראה שם את מריו 64 ממש מדגים את זה וזה עושה לי פלאשבקים לפעמים הראשונות שראיתי את טומב ריידר 1996 וג'ק ודקסטר 1.

עם כמה שאהבתי את Oddworld יותר מטומב ריידר 1996 (וכן שניהם משחקי פלטפורמה בואו) היה ברור לי אפילו בזמנו שטומב ריידר הוא ה"וואו" הוא זה שמדגים ומבשר איך יראו המשחקים של העתיד, וoddworld שראיתי אותו התגובה היתה "ממש מגניב זה מזכיר לי את הנסיך הפרסי" אבל לא היה וואו, לא עמדתי מלא זמן בתור כדי לנסות אותו.

זה עניין סובייקטיבי אבל יש משהו במשחקי פלטפורמה 3D שדוחפים את המדיום ברמה שאף אחד לא עושה, כולנו תמיד מהללים את The last of us וUncharted אבל בוא הלסת שלי היתה פשוט בריצפה שראיתי את ג'ק ודקסטר רץ והבנתי שזה משחק אמיתי, שנראה כמו סרט דיסני אם הוא היה דו מימד לא משנה כמה מלוטש הוא היה הוא לא היה מוציא ממני בחיים תגובה כזו :-)

בקטע של העדפה גם אני תמיד אעדיף פלטפורמה 2D ומכות 2D אבל פשוט אין להם בעיני את הוואו פקטור של משחקי 3D.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים