glass man כתב:קרירין אם חשוב לך משחקים שהם מבוססי Skill יותר ממשחקי "חוויה" אני מבין דווקא למה אתה מעדיף את מריו סאנשיין על מריו 64 סאנשיין הרבה יותר מאתגר (ומעצבן) ממריו 64.
אני גם מסכים עם האמרה שמריו 64 הוא משחק ש"פתח דלתות" זה בדיוק מה שאני מרגיש שדונקי קונג בננזה עושה וזה למה אני כל כך אוהב אותו, ברור לי שז'אנר הפלטפורמה לעולם לא יראה אותו דבר אחרי דונקי קונג בנזזה והוא ישפיע על כל פלטפורמר תלת מימדי שיבוא אחריו כמו מריו 64 וגלקסי סאנשיין לדעתי לאו דווקא השפיע על הז'אנר.
הם הביאו משהו חדש פה לז'אנר.
אם מריו זה משחק שכולו "סיבוב נחמד בלונה פארק" ואם סוניק זה משחק שאתה אמור לרוץ מקצה אחד של הלונה פארק לקצה השני שלו הכי מהר שאתה יכול,
(ובגלל זה סוניק גם לא עובד ב3D כי אלה קונספטים סותרים) אז דונקי קונג זה המשחק פלטפורמה הראשון שאתה אשכרה צריך להרוס את הלונה פארק תוך כדי שאתה מרביץ בו סיבוב וזה לא אמור לעבוד בכלל אבל זה עובד כל כך טוב שאני לא מבין איך לא קיבלנו את המשחק הזה לפחות לפני איזה 2 דורות לפחות.
אבל כן אם אתה מעדיף משחקים שכולם מבוססים על מיומנות מההתחלה עד הסוף ברור לי למה סאנשיין זה יותר בשבילך.
bling כתב:קרירים מילא היית אומר מריו 64 שווה 70 היום אבל דווקא לתקופתו? אתה מעריך שכנראה קיבל ציון אקסטרה גבוה עקב החדשנות. נו זה חלק גדול הקטע הזה של ״לתקופתו״ אתה יודע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים