תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2025, 22:43

הליהוק הבעייתי של מייקל קיטון כבטמן הוא מטפורה הרבה יותר טובה לדעתי. ההבדל הוא שברגע שאנשים ראו את בטמן כולם התאהבו בו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2025, 02:14

מסתבר שאילנה פירס וחבר שלה מ-salos כמעט נדרסו בפיגוע דריסה היום בליברפול.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 27 מאי 2025, 07:55

DrKeo כתב:מסתבר שאילנה פירס וחבר שלה מ-salos כמעט נדרסו בפיגוע דריסה היום בליברפול.

ואנחנו אשמים בזה כבר, או שהם עוד הממומים?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מאי 2025, 09:45

להבנתי הפעם זה דווקא נהג שהמון התחיל לבעוט לו ברכב והוא נבהל או התעצבן ודרס כשניסה לברוח, לא שזה מצדיק לפי מה שראיתי בוידאו כי הוא דרס בלי קשר למי שאיים עליו לכאורה… בכל אופן לא מדובר בטייפקאסט ה״טבעי״ של אירועים כאלה.
אבל כן, יש מצב שהוא היה כל כך עצבני בגלל עזה, או שאשתו בוגדת עם רופא שיניים יהודי וכו׳

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מאי 2025, 09:55

הוא נמלט מהלייזר חלל היהודי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 מאי 2025, 18:21

אולי לא מהחלל, אבל אושר לפרסום ממש עכשיו שביצענו מספר יורוטים בשנה האחרונה באמצעות לייזר, אז…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2025, 17:40

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יולי 2025, 21:54

נראה לי קן רוצה לשכור אותה כמפיקה בחברה שלו...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2025, 20:00

DF התנתקו מIGN (למי שלא זוכר הם נרכשו כחלק מהרכישה של יורוגיימר) והם עכשיו גוף עצמאי לחלוטין, לראשונה מאז שהם היו אתר שבעיקר בודק פריימרייט.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אוגוסט 2025, 21:13

https://www.gamespot.com/articles/arkan ... m=facebook

כבר הביאו לפה את האפסים האלה? Arkane קוראים למייקרוסופט לנתק קשרים עם ישראל ולא לתרום לג׳נוסייד.

אולי שיתרכזו בלעשות שיט שאנשים ירצו לגעת בו עם מקל במקום להיות לוחמי צדק בשקל?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוגוסט 2025, 21:28

מניח שלא מדובר ביותר מ-12 עובדים שחתומים על זה… לא צוין בשום מקום את המספר שלהם, בדרך כלל אם זה הרבה - מציינים את זה.
בכל אופן אנצל זאת כדי לכתוב שוב - ועדי עובדים זה המיץ של הזבל ;)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 אוגוסט 2025, 21:49

מקווה שילכו בדרכם של Arkane Austin במהרה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 14 אוגוסט 2025, 23:25

כוסאמא שלהם.

אכן מקווה שילכו בדרכם של ארקיין אוסטין, אם אפשר בדרך של החלפות כדי שאלו יחזרו לחיים ויעשו המשך לחתיכת השלמות האלמותית שנקראת Prey.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 אוגוסט 2025, 00:47

כן, רק שזה לא יקרה בלי רפאל קולנטוניו, הוא היה איש המפתח שם. הוא אגב עובד עכשיו על immersive sim חדש ב-wolfeye, נחזיק אצבעות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2025, 10:53

טוב, מן הסתם היו אירועים שמתאימים יותר לת'רד הפוליטי, אבל היו כמה חברות גיימינג שפרסמו דברים מאוד לא מתאימים בימים לאחר רצח צ'רלי קירק, חלקם הסירו וחלקם אף פוטרו... הבולט ביותר בתחום שלנו היה מקרה של בכירה בסאקר פאנץ' שכתבה משהו שניתן בקלות לפרש כתמיכה מובהקת ברוצח. היא פוטרה, אבל ממה שראיתי - היו לה כמה וכמה לייקים שם מחבריה בסאקר פאנץ'.
כשמשלבים את זה עם העובדה שהטריילרים האחרונים של המשחק ממש הורידו לי ממנו - אני חושב שאני מדלג על המשחק, בינתיים. כנראה אמתין לגירסת המחשב במבצע. הסיפור עדיין נראה לי מגניב אבל הגיימפליי - MEH.
זה פחות עניין צ'רלי קירק ויותר עניין המשחק עצמו, שנראה לי הרבה יותר "קרבות אנימה" מאשר קרבות סמוראים מותחים כמו שהיו בראשון.
לראייה:

זה... פשוט לא נראה טוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 ספטמבר 2025, 13:41

את הראשון קניתי בשיגור. את זה ארכוש בהנחה בהמשך... פשוט נראה לא משהו בכלל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2025, 13:46

אני ממש, ממש אהבתי את הראשון.
העולם פה עדיין נראה מעולה, האווירה טובה, הסיפור מגניב (אם כי נדוש אבל זה לא אכפת לי)...
הגיימפליי - קצת מעפן.
הוא בהחלט משמעותית ועובדתית מגוון יותר, עם הנשקים וזה.
אבל התוספת של הזאב נראית מגוחכת בפועל (על הנייר זה מגניב) ולא קשורה לאווירה, וכל האקשן הזה נראה פשוט לא רציני. והראשון היה רציני, ממש הרגשתי "סמוראי אמיתי", כמובן מעט מוגזם כי בכל זאת זה משחק, אבל לא ככה. לקחו את זה רחוק מדי.
אולי הסרטונים האלה על הרמה הכי קלה או משהו, לא יודע. זה פשוט לא עושה לי את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ספטמבר 2025, 14:23

הזאב חמוד לאללה בעיני אישית, הוא לפחות עשוי הרבה יותר מהזאב בפפ16 :-) אבל כן אני מסכים לגמרי שהכל נראה לא רציני.

גם קשה לי להאמין שאפשר לספר סיפור מעניין שהמשחק לא לינארי ברמה שאתה מחליט במי לנקום ראשון ואת הסדר שבו תהרוג את הBad Guys, אני צריך קצת "מבנה" קצת סדר כדי לא לאבד עניין והמשחק לא נותן לי את זה.

וגם קיוויתי לקפיצה סטייל, AC1/2 או FAR CRY 1 ל2 וכו'. בנתיים זה נראה לי רגרסיה סטייל הרגרסיה שהיתה בין Jedi Knight II לJedi Academy שהיה גם כן שנמוך כזה בהכל, בגיימפלי בסיפור וכו'.

מי יודע אולי נופתע לטובה ונגלה מהביקורות שהכתיבה בסייד קווסטים והעושר של העולם הפתוח הוא קפיצה ענקית שהטריילרים לא מראים. אם כבר אנחנו מדברים על הרצח של צ'רלי קיק, אין לי רצון גם כן לתמוך במשחק שחלק מהאנשים שעבדו עליו חוגגים רצח של בן אדם. אף בן אדם שנרצח אלא אם הוא נאצי או אדם שעסק בהרג של אנשים אחרים לא מגיע לו שיחגגו את זה שמישהו רצח אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2025, 15:13

Laskin כתב:טוב, מן הסתם היו אירועים שמתאימים יותר לת'רד הפוליטי, אבל היו כמה חברות גיימינג שפרסמו דברים מאוד לא מתאימים בימים לאחר רצח צ'רלי קירק, חלקם הסירו וחלקם אף פוטרו... הבולט ביותר בתחום שלנו היה מקרה של בכירה בסאקר פאנץ' שכתבה משהו שניתן בקלות לפרש כתמיכה מובהקת ברוצח. היא פוטרה, אבל ממה שראיתי - היו לה כמה וכמה לייקים שם מחבריה בסאקר פאנץ'.
כשמשלבים את זה עם העובדה שהטריילרים האחרונים של המשחק ממש הורידו לי ממנו - אני חושב שאני מדלג על המשחק, בינתיים. כנראה אמתין לגירסת המחשב במבצע. הסיפור עדיין נראה לי מגניב אבל הגיימפליי - MEH.
זה פחות עניין צ'רלי קירק ויותר עניין המשחק עצמו, שנראה לי הרבה יותר "קרבות אנימה" מאשר קרבות סמוראים מותחים כמו שהיו בראשון.
לראייה:

זה... פשוט לא נראה טוב.

ואו הגרפיקה נראת רע בדמו גיימפליי הזה. כנראה שהוא יפה רק בעולם הפתוח ובסרטוני מעבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2025, 15:26

glass man כתב:גם קשה לי להאמין שאפשר לספר סיפור מעניין שהמשחק לא לינארי ברמה שאתה מחליט במי לנקום ראשון ואת הסדר שבו תהרוג את הBad Guys, אני צריך קצת "מבנה" קצת סדר כדי לא לאבד עניין והמשחק לא נותן לי את זה.

קשה לי להבין איך חופש בחירה שכזה יכול להיות חסרון

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ספטמבר 2025, 16:30

אם המשחק היה עם עלילה לינארית וסאקר פאנץ היו קובעים לנו מתי לחסל כל אחד מהנבלים אז לכל נבל היה יכול להיות הרבה יותר עומק לדמות שלו, היה יכול להיות נבל שהוא כמו הג'וקר אחד שמטריל אותך כל המשחק ומשגע אותך כמו שהג'וקר עושה לבאטמן ואתה מגיע אליו רק בסוף המשחק וזה היה ליטרלי שיא עלילתי. היה יכול להיות נבל אחר שהוא טראגי והדמות שלו מורכבת וסיפור החיים שלו הוא לא שחור ולבן וכו' וכו' וכל הזמן הדעה שלך לגביו משתנה.

שהמפתחים נותנים לנו (לדעתי ) להחליט את הסדר של החיסול של הנבלים אי אפשר לעשות את הנבלים דמויות מורכבות ומעניינות כי הם לא יודעים את הסדר שנחליט להרוג כל אחד אז אי אפשר להשקיע בכתיבה שלהם.

ברור שהמשחק הזה לא יהיה "רשומון" ברמת המורכבת שמשאיר אותך מתוסבך על מלא שאלות קיומיות.

סאקר פאנץ פשוט לא הסטודיו מימלא לעשות סיפורים מורכבים, אבל היו לפעמים בסייד קווסטים רגעים טובים, הם יכלו בתאוריה לעשות קפיצת מדרגה סיפורית. אני בהחלט קיוויתי שההצלחה של GOT תגרום להם לעשות double down על הסיפור ולהשקיע בו.

חבל שהם מנסים לרדוף אחרי ההצלחה של BOTW ומשחקים שנותנים לך חופש בעניין הזה של לאיזה בוס ללכת קודם, כי זה לא מתאים למשחקים עלילתים לדעתי.
זה מתאים רק למשחקים שאין להם סיפור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2025, 17:41

אז אני מבין שאתה לא הולך לשחק בJudas

אתה סתם מחרטט, יש עלילה למשחק והיא לא נראה לי משתנה, בכל פעם שתבחר ללכת בכיוון מסוים זה יקדם את העלילה של אותו נבל שנמצא שם, זה לא בא על חשבון כלום, אתה פשוט יכול לבחור אם להמשיך לשם ולהלחם בסוף הדרך בנבל אחד, או ללכת למקום אחר קודם ולהלחם בבוס אחר
זה רעיון מצוין. עוד חופש בחירה זה כמעט אף פעם לא משהו רע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ספטמבר 2025, 21:54

לא הבנתי למה אני מחרטט. JUDAS נבנה במשך שנים כדי שהעלילה הלא לינארית שלו תהיה משמעותית וחזקה לוין מתכנן כל אלמנט במשחק סביב החוויה הזו. סאקר פאנץ עשו DLC של זאב, והרחיבו אותו למשחק מלא :-)

בכל מקרה זה לא כאילו GOT היה איזה סיפור של מועמד לאוסקר. הסיפור הוא לא הסיבה הראשית שירד לי ממנו, אלא זה שהוא נראה משחק PS4 שביטלו לו את גרסת הPS4 באמצע הפיתוח. המשחק יצטרך לקבל איזה ציונים מטורפים כמו 91+ כדי שאקנה אותו בהנחה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ספטמבר 2025, 13:28

12₪ לארוחה, ציזס.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 27 ספטמבר 2025, 15:53

מתי אצלינו