נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2025, 23:22

אין סיבה שמיקרוסופט תוותר על הIP.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 ספטמבר 2025, 23:58

לא צריכים לוותר מתוך איזשהו רצון טוב אבל למה הם לא מוכרים? מה הם הוציאו עד היום עם הIP את פרפקט דארק זירו הכושל? לאסקין, אתה יודע שהIP הזה הולך חזרה לארון, זה לא שמייקרוסופט תתן אותו לצוות אחר ותתחיל מחדש,טייק 2 היו נותנים להם אחלה כסף.מייקרוסופט פשוט חבר'ה של דושבגים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2025, 00:44

אתה לא נותן את הIP שלך אלא אם אתה יודע שהוא בידיים טובות והכסף מספק. כנראה שלא היה שם לא את זה ולא את זה או אחד מהם.
אולי הם יעשו ממנו איזה מטרוידואניה בתקציב מוגבל. אולי משהו אחר, אולי לא - אין לדעת.
גם סוני לא עשו כלום עם מלא IP שלהם, גם נינטנדו. אין פה שום עניין של דושבאגיות, הם לא היו מרוצים מהתקדמות הפרויקט (שלפי השמועות כל מה שראינו ממנו היה ״מזויף״), לא רוצים שהניסוי הזה ימשיך עוד. לגיטימי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ספטמבר 2025, 12:10

חחח אני מדמיין את נדב קורא את השורה הזו על "פרפקט דארק קסטלווניה" שDF באוזן שלו ופשוט חוטף בחילה מבזבוז הIP שזה יהיה. חותם על זה שאף מעריץ פרפקט דארק לא יהיה שמח משימוש כזה בIP.

אמרתי את זה בעבר, אבל רק לחשוב מIO או אתם יודעים מה אפילו monolith productions יכלו לעשות עם הIP של פרפקט דארק.... לא שקריסטל דיינמיקס עשו עבודה רעה, היה נראה משחק שוס, אבל לIP הזה יש חתיכת פוטנציאל לא ממומש.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ספטמבר 2025, 13:12

גולדנאי 007 המשחק לn64
ואז היורש פארפקט דארק ואז היורש זירו אם לקרוא לזה ככה

לטעמי מאוד מיושנים היום

אין לי שום בעיה שייצרו משחקים חדשים בזיכיונות
007 זה גדול יותר

אבל להשוות לעבר הרחוק זה די בדיחה , שמדובר על מחיר מלא

או משחק חדש גדול , שונה בגלל הטכנולוגיה שקימת היום
ומה שמצופה היום במחיר מלא

או רימסטר זול

מה קרה לms ? אין לי מושג

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ספטמבר 2025, 13:55

מייקרוסופט תמיד היו במיטבם שהם חתמו על דילים זמניים עם צד ג', כמו אלן וויק, סאנסט, וטומב ריידר, או גירס, ברגע שהם עברו להפקה שהם רוכשים ומנהלים את הצוותים שלהם התגלתה האמת שתמיד היתה שם, יש להם אפס ידע בניהול צוותים של פיתוח משחקים. כן, היה להם את באנג'י אבל באנג'י די ניהלו את עצמם, מייקרוסופט התחילה לנהל, ולהתערב יצירתית במה שקורה בHalo רק מהרגע שבאנגי' עזבו את המותג ומהרגע גם התחילה לא במפתיע ההידרדרות של HALO כמותג מוביל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 20:14

נשמע מהכתבה של שרייר שT2 היו מוכנים להמשיך רק אם הIP ימכר להם. אני יכול להבין את זה, להשקיע עשרות אם לא מאות מליונים במשחק ואם הוא מצליח אתה לא יכול לפתח לו המשך, מיקרוסופט גוזרת את הקופון.

חבל שMS לא מכרו את ה-IP, הוא סתם יתיבש וימות אצלם.

ובפעם ה-100, אני לא חושב ש-IO מפתחת טובה ל-PD. בשורש שלו הוא משחק אקשן שדורש חברה שיודעת לעשות אקשן וירי ממש טוב. הוא צריך אלמנטים של היטמן, אבל הcore צריך להיות אקשן טוב. בניגוד להיטמן, ב-PD השיט תמיד פוגע במאוורר, אם זה כי ההתגנבות בסוף נכשלה ואם זה כי המשחק כפה את זה עליך. כלומר האקשן חייב להיות טוב.

PD צריך להיות 70% אקשן, 20% התגנבות ו-10% דאוס אקס. מבוסס שלבים כשלכל שלב מערכת score עם ציון מארד ועד זהב כשהמדליות פותחות שלבים סודיים ומודים מגניבים, מפוצץ גאדג׳טים ונשקים, עלילת בונד עתידנית עם sci fi שנע בין בלייד ראנר לקיטצ׳ חייזרים הכי קיטצ׳י שיש. לפחות ככה אני רואה את PD.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2025, 20:18

טוב, עוד שנייה נראה את בונד ואז נדע איך משחק שהוא 70% אקשן עם גאדג׳טים וכו שמפותח על ידם נראה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ספטמבר 2025, 21:03

ובהיטמן אין את מערכת הדירוג הכי טובה ever לכל שלב? הם בקלות יכלו להסתגל למערכת הדירוג של פרפקט דארק :-)

אני מסכים שאם IO היו עושים סקין של היטמן עם ג'והנה דארק, אז כן זה לא מתאים. בהיטמן הירי בכוונה לא כייפי ולא מתגמל, IO תמיד כיוונו בהיטמן שהירי ירגיש afterthought
האקשן בהיטמן תמיד היה שם בשביל להגדיל מכירות, אבל הם תמיד "הענישו" אנשים שבחרו באקשן. בFreedom fighters הם הראו שכשהם מכוונים להיות אקשן הם יודעים לעשות אותו, כמובן בסטנדרט של התקופה ההיא, ולפני שResident evil 4 עשה את המהפכה של הז'אנר בקונסולות אבל לדעתי אין סיבה שהם לא היו יודעים להיכנס לראש של פרפקט דארק ואני בטוח שנראה את זה על ג'יימס בונד.

אני מבין את החשש שלך נדב כי מה לעשות אתה יכול לשפוט אותם רק על תוצאות בשטח לא על כוונות ואני מבין למה היטמן לא העביר את הסחורה מבחינתך בתחום הזה של האקשן ואיכות הירי, אבל אני חושב שהיו משנים הרבה מאוד במנוע בשביל להתאים אותו למה שפרפקט דארק צריך להיות :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2025, 21:36

הרצתי את הסרטים בחמש דק בערך, נראה מצוין
יוצא בדיוק חודשיים לפני GTA6, מקווה בשבילם שיעמדו בתאריך, אחרת תהיה להם בעיה… עולם הגיימינג יתחלק לשניים - מה שהיה לפני GTA6 ומה שאחרי ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 21:53

הם עשו את קיין ולינץ׳ שהיה אקשן חיקוי גירס והירי שם היה צף וגרוע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ספטמבר 2025, 22:08

נכון, אבל זאת היתה תקופה קשה מעבר הדור של הPS360 בשבילם לא היה פשוט להם מעבר הדור ההוא, ושמעתי את זה ממקור ראשון. בגדול אני לא אומר שהחשש לא מוצדק, אני מבין בדיוק מאיפה אתה בא כי גם לדעתי מערכת הירי בהיטמן פח אבל לדעתי לפחות אם קריסטל דיינמיקס יכלו להשתדרג מטומב ריידר הבינונים לרייבוטים ומשם לפרפקט דארק, בטח שIO יכלו להכנס לנעליים של RARE.

מדובר אולי בחברה הכי ורסטאלית שקיימת מאז, RARE שמישהו יראה לי עוד חברת פיתוח שיכולה לג'נגל ככה בין, היטמן freedom fighters. mini ninjas ועכשיו ג'יימס בונד, הם בליגה משלהם בעיני. :-)
(כן ואם זה לא ברור אני הארדקור של hitman forum מהיום שהוא נוצר וגם בקהילה שהיתה לפני שהוא נוצר :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 22:30

הם לא ממש חברה ורסטילית, הם בייסיקלי עושים דבר אחד ממש ממש ממש טוב. אפילו בבונד זה נראה כמו היטמן עם קטעי קישור אקשניים.

הם מעולם לא עשו אקשן טוב, הם מעולם לא עשו fps, כלומר אין להם מה לחפש עם PD. כלומר, כמובן יכול להיות שהם יעשו עבודה ממש טובה, אבל אני מסוגל לחשוב על המון מפתחות שיהיו לפניהם ברשימה אצלי לעשות PD.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ספטמבר 2025, 22:49

נדב למי היית נותן לעשות את פרפקט דארק במקומם? לדעתי רק monolith היו עושים עבודה טובה כמוהם.

אני לא באמת מתווכח איתך, זה כמו שמישהו יתווכח איתי מי צריך לפתח את SF7 לול. במבט שלי מהצד שבשבילו פרפקט דארק זו אגדה מיטית על הN64 ומכל הדברים שאמרת על הסדרה במשך השנים תמיד חיזקו לי שפרפקט דארק זה רבע היטמן רבע אימרסיב סים ורבע משחק אקשן כמו Soldier of Fortune סטייל. לגמרי משהו שנשמע לי במסגרת היכולת שלהם.

כאילו אם היית אומר לי שקריסטל דיינמיקס ששנים ניוונו את עצמם עם משחקי טומב ריידר של ממוצע 6 יכולים לעשות קפיצה קוונטית לרמה של טומב ריידר 2013 ומשם לפרפקט דארק לא הייתי מאמין (כI אני יודע שהם עשו גם את סול רייבר אבל זו לא סדרה שהיא מנבאת טוב משחקי אקשן כאלה )

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2025, 00:03

כמה מועמדות ככה מהקצה של הראש הן id, רייבן, אינפיניטי וורד, machine games וריספון ומיקרוסופט אשכרה הבעלים של רובן.

ואגב, PD הוא ברובו אקשן. זה משחק ירי, זה לא דאוס אקס. מי שמפתחת אותו צריכה להיות ממש טובה במשחקי ירי, זה צריכה להיות המומחיות העיקרית שלהם.

ב-PD ג׳ואנה הולכת למסיבה אךקטרונית גדולה ומסתובבת בין האנשים כדי למצא אדם מסויים או להסתנן לחדר אחורי. כן, זה מאוד IO אבל אין שם את העומק של היטמן, זה שטחי משמעותית ומהר מאוד מדרדר לקרב יריות ומרדף על הגגות שיסתיים במירוץ סירות שנגמר בקפיצה על מסוק. החלק שרלוונטי ל-IO הוא רק ההתחלה של חלק מהשלבים וגם הוא לא אמור להיות בעומק של היטמן. החלק הזה הוא רק מתאבן, לא המנה העיקרית. לא לוקחים את IO בשביל התבלין, לוקחים חברה שיודעת לעשות טוב את המנה העיקרית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ספטמבר 2025, 01:12

אני מתכוון פריידום פייטרס קיבל ציון 93 אצל פאקינג Jeff Gerstmann מתי הוא התלהב ככה בחיים שלו ממשחק שהוא לא זלדה? :-) זה היה משחק ברמה נינטנדואית וכולו היה פיצוצים וירי זה ליטרלי היה כל המשחק. זה בטוח היה יותר כייף מה20FPS שפרפקט דארק רץ בהם על הN64 :-) פרפקט דארק נשמע כמו יצירת מופת שנתקע על חומרה שלא איפשרה לו לממש את עצמו, זה תמיד נשמע משחק שהיה חייב להיות משחק PC קשה לי להאמין שהיה לו ירי יותר טוב מפריידום פייטרס, לא שזה פייר פריידום פייטרס דור מעליו.

אבל אני מבין מאיפה אתה בא בסופו של דבר לFPS יש הרגשה שונה מThird person shooter, פשוט... להיטמן 2 (המקורי) היה מצב FPS והוא היה די מושקע, זה חלק מהסיבה שאני חושב שהם מאוד וורסטלים... אבל כן מובן לי למה אתה שם נגיד את משין גיימס מעל IO, אני יכול לראות איך גם יעשו פרפקט דארק נהדר.
קבצים מצורפים
Screenshot 2025-09-04 at 00-53-04 Freedom Fighters Reviews - Metacritic.png
Screenshot 2025-09-04 at 00-53-04 Freedom Fighters Reviews - Metacritic.png (50.6 KiB) נצפה 919 פעמים

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 05 ספטמבר 2025, 12:44

DrKeo כתב:זה יהיה מהלך לא טוב מבחינתם לדעתי. משחקי F2P הם חינם לאונליין ממילא וזה לא ימשוך אותם. מי שמשלם זה כך או כך אנשים קצת יותר קור, לאבד את המנוי שלהם זה מסוכן, זה כסף שלא יחזור.

בנוגע לally, הוא מחשב, לא אקסבוקס. אז אני לא חושב שיש פה בעיה עם האונליין.

פיפא, NBA, בייסבול כל שנה, וכל המשחקים שיוצאים.

למה זה לגיטמי לספוג הפסד על חומרה ולא לספוג הפסד פוטנציאלי למינוי אונליין?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ספטמבר 2025, 18:25

בחייאת קאז, מייקרוסופט הם אלה שהכניסו לשוק את הסטנדרט של Paywall על חיבור קונסולות לאונליין אתה רוצה שהם יהיו אלה שיהיו מוכנים לספוג הפסד פוטנציאלי?

אם מייקרוסופט גם ככה הולכת להפסיד 30% מהקאט שמגיע להם מכל מכירה (כי עכשיו אתה יכול לקנות גם בסטים, וגם באפיק באקסבוקס ואולי גם אצל יוביסופט)
אז מה מייקרוסופט תרוויח מהקונסולה הזו אם לא על שירותי האונליין והגיימפאס? רווח על חומרה זה לא משהו שעושה את הקונסולה הזו כדאית להם.

לא ברור בכלל מה מייקרוסופט חושבת שיעזור לה בדור הזה. כמו שיאמוצי הCEO של נינטנדו ז'ל קלט כבר ב2001.

If the software was the same no matter which system you buy, then the only point we'd be able to sell on is price
אז עכשיו למייקרוסופט אין גם את יתרון המחיר ואתה רוצה שהם גם יסכימו לא לעשות רווח על אונליין? בשביל מה? מה הEnd game ?
מי הגיימר בוקסלים או בעולם שיגיד לעצמו.

"חשבתי ללכת על PS6 או סוויץ 2, אבל בגלל שמייקרוסופט לא תקח ממני כסף לאונליין אני אלך עליהם" בן אדם שרוצה לא לשלם על אונליין, פשוט יבנה מחשב ויעשה לאסקין וישים אותו בסלון. לא צריך קונסולה של 1000 דולר בשביל זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2025, 15:11

לא היה לי שמץ שסילקסונג ב-GP.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2025, 03:59

מיקרוסופט הכריזה על עליית מחירים בארה״ב, כן כן - שוב!!
מה לעזאזל מיקרוסופט…
Xbox Series S 512GB: $399.99 (up $20 from $379.99)
Xbox Series S 1TB: $449.99 (up $20 from $429.99)
Xbox Series X Digital: $599.99 (up $50 from $549.99)
Xbox Series X: $649.99 (up $50 from $599.99)
Xbox Series X 2TB Galaxy Special Edition: $799.99 (up $70 from $729.99)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2025, 04:13

חח, הם ויתרו כל כך מזמן על הקונספט של חומרה. שפשוט יפסיקו למכור חומרה, זה יהיה פשוט יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ספטמבר 2025, 09:40

אני מתכוון פייבל 4 נראה הWRPG הכי טוב של הדור בפער גם גרפית וגם מבחינת תוכן וגיימפלי, היית מצפה שעד שיש למייקרוסופט סיסטם סלר אמיתי מאז HALO 3 הם יידעו למנף את זה, להגדיל את מכירות הקונסולה. נופ דממת אלחוט, ויוצא על היום הראשון לPS5. הם באמת ויתרו מזמן על חומרה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 20 ספטמבר 2025, 11:32

מספיק עם בלבולי השכל על כוחו המיתי של בלעדי.

מיקרוסופט לקחו את ההחלטה הנכונה בזמן אמת לגבי תמיכה ב PS, וההחלטה הזו מקבלת משנה תוקף במציאות המכסים הנוכחית.
מיקרוסופט עושה כסף מצויין על הפלייסטיישן והיא גם יכולה בדור הבא להוציא מכשיר רווחי שימכור בצורה נאה שאובייקטיבית יהיה המכשיר הסלוני למשחקים הכי טוב שאפשר לקנות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2025, 11:57

בינתים ms תוציא בקרוב נידת pc
Z2 אקסטרים , יקרה מאוד למוצר כזה

ובנוסף עוד נידת כזאת זולה יותר
אבל קצת חזקה מהסטים דיק

ובגלל שזה בפועל מחשב והמערכת לא סגורה
כל מתחרות הpc שם , כולל סטים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2025, 12:59

Hypno כתב:מספיק עם בלבולי השכל על כוחו המיתי של בלעדי.

מיקרוסופט לקחו את ההחלטה הנכונה בזמן אמת לגבי תמיכה ב PS, וההחלטה הזו מקבלת משנה תוקף במציאות המכסים הנוכחית.
מיקרוסופט עושה כסף מצויין על הפלייסטיישן והיא גם יכולה בדור הבא להוציא מכשיר רווחי שימכור בצורה נאה שאובייקטיבית יהיה המכשיר הסלוני למשחקים הכי טוב שאפשר לקנות.

בינתיים רק פורצה הורייזון מוכר על הפלייסטיישן טוב (חוץ מSoT אבל זה GaaS אז שם זה מובן הרבה יותר) והכסף הזה הוא פסיק קטן לעומת להביא אנשים לפלטפורמה שלך ולשלם שם על מנוי + 30% מכל מכירה בחנות. את זה הם איבדו. אתה חושב שזו החלטה נכונה? אתה הולך לראות איך הם הולכים לצמוח בדור הבא. וכמובן שאז תבוא ותגיד שזה בגלל שלא הקשיבו לך, ובגלל שאין שם משחקי ארלי אקסס וכל השיט הזה, תזיז את המטרה כמו תמיד.

ומיקרוסופט, להפך מסוני - יש לה בערך אינסוף כסף. הם יכולים לספוג את עליות המכסים ולא להרגיש את זה. אבל לא, דווקא כשהם בתחתית - הם מחליטים על עלייה מטורפת של מחירים, ב-150 דולר לעומת המחיר בשיגור. זה מטורף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים