אבל כמו שאמרת פעם נדב כל יוצרי המשחקים חולמים בפנטזיות שלהם לעשות סרטים

glass man כתב:נוטי דוג גנבו לגמרי מג'יימס בונד אני רק אומר.לא שIO לא גנבו מג'יימס בונד (והסנדק, והחבר'ה הטובים ופני צלקת, וזה כל מה שעולה לי לראש כרגע)
אבל כמו שאמרת פעם נדב כל יוצרי המשחקים חולמים בפנטזיות שלהם לעשות סרטים
Laskin כתב:90% זה OD. אני לא חושב שיש לפרויקט עם סוני בכלל מנוע מוכן, הוא בשלב התכנון, לא פיתוח.
גם לגבי OD אני בספק אם הוא יחשוף משהו רציני עכשיו, הוא ישמור את זה לVGA, קילי בטח דאג שזה לא ייחשף בשום מקום אחר
DrKeo כתב:מחר (חמישי) ב-13:00 התערוכת TGS של מיקרוסופט. על פי השמועות פורצה הורייזן 6 יוכרז שם, המשחק דור הבא הראשון של Playground.
Laskin כתב:DrKeo כתב:מחר (חמישי) ב-13:00 התערוכת TGS של מיקרוסופט. על פי השמועות פורצה הורייזן 6 יוכרז שם, המשחק דור הבא הראשון של Playground.
אתה חושב שהוא יצא לפני פייבל?
DrKeo כתב:סארוס בהחלט נראה כמו ריטרנאל 2. יש בו קצת ניחוח של קז׳ואליזציה, אפילו קצת יותר מדי (הזדמנות שניה, תמיד חוזרים חזק יותר, מגן סופג) אז אני מקווה שהוא לא יהפוך לקל מדי. מרץ, זה לא רחוק!
Uncle Pey'j כתב:זה ראול קוהילי, שחקן הודי בריטי שהיה בכמה סדרות של מייק פלנגן בנטפליקס בתפקידים לא גדולים וזו בערך פסגת הקריירה שלו. שונא ישראל פרו פלסטיני והבן זוג של אלאנה פירס, גם היא חלאה שונאת ישראל.
DrKeo כתב:Laskin כתב:DrKeo כתב:מחר (חמישי) ב-13:00 התערוכת TGS של מיקרוסופט. על פי השמועות פורצה הורייזן 6 יוכרז שם, המשחק דור הבא הראשון של Playground.
אתה חושב שהוא יצא לפני פייבל?
בדרך כלל פורצה הורייזן מוכרז ממש קרוב ליציאה, לדעתי כן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים