Uncle Pey'j כתב:צפיתי שלשום ב-F4 סוף סוף והוא היה פשוט... משעמם? הם עשו nerf מטורף לגלקטוס וזה לא שציפיתי שהוא יהיה בדיוק בגודל שלו בקומיקס אבל... זה היה פשוט מאכזב.
עוד סרט לא מוצלח של מארוול לצערי, ביחד עם קפטן אמריקה האחרון, מארוולס וכן, גם מ-Thunderbolts לא ממש עפתי, אם כי הוא בהחלט יותר מוצלח מכל השמות שציינתי כאן.
הצניחה באיכות כל כך, אבל כל כך מורגשת עם הסאגה הזו, לאחרונה עשיתי צפייה חוזרת על כמה מהפייבוריטים שלי כמו חייל החורף, מלחמת האזרחים ואפילו סרטים שלא היו וואו במיוחד כמו ת'ור העולם האפל והפער היה מאוד, מאוד מורגש.
לקרא לזה סאגה זאת מילה מאוד גדולה. אין שום דבר שמחבר את הסאגה הזאת, מדובר בסתם אוסף של סרטים רנדומאלים. "שלום דמות חדשה", "שלום קו עלילה חדש", " שלום cliff hanger חדש", להתראות בנתיים ונתראה עוד עשור כיחליטו לחזור אליכם, אם בכלל. הם התחילו בלקרא לה סאגת המולטיורס, אבל אין שום דבר מקשר, אפילו היקומים המקבילים הם שונים מסרט לסרט (אני לא זוכר שבקרו שוב ביקום אחד מהעשרות שהוצגו במליון סרטים וסדרות האחרונים, אולי בקטנה בלוקי) ואין שום עקביות בקונספט של יקומים מקבילים. כל סרט עושה מה שבא לו, כל סדרה עושה מה שבא לה, שום דבר לא עושה setup למשהו אחר ושום דבר שעושה setup לא מקבל payoff. בסאגת האבנים כל סרט קדם את העלילה הכללית קדימה, כל סרט נוקמים גרם להשלכות על העולם והסרטים שהובילו לנוקמים הבא בנו אותו לאט לאט עד שהכל התנכז לשם. כן, זה הרגיש מאוד "אנחנו ממציאים את זה על הדרך" ולפעמים הם עשו שלוש סלטות לאחור כדי לגרום לחלק א' להתאים לחלק ב', אבל הייתה הרגשה שכל סרט עומד בפני עצמו ובו בזמן כל סרט מקדם אותנו לרגע הקריטי הבא.
הת'אנדרבולטס ו-F4 סרטים חביבים בפני עצמם, אבל כמעט כל מה שבא לפניהם היה זבל גמור. ועכשיו אנחנו פשוט צוללים יש לנוקמים. שום הכנה מראש, שום buildup, פשוט צלילת ראש לתוך סרט נוקמים רנדומאלי. זה מרגיש כמעט כמו היקום של סניידר, האולפן אומר שצריך להגיע מהר מהר לליגת הצדק אז מתחילים phase חדש ומהר מהר עושים שני סרטים שאמורים איכשהו להוביל לנוקמים הבא. זה גורם לי מאוד לפחד על הנוקמים הבא.
המצחיק הוא שאני רואה עכשיו את peacemaker עונה שניה (שהיא ממש אחלה אגב, כמו העונה הראשונה) והוא מתקשר יותר ל-creatures commando וסופרמן האחרון וכנראה מכין את סופרגירל ואת איש המחר יותר מאשר כל פיסת MCU מאז endgame. איכשהו DC עשו בסרט, סדרה מצויירת ועונה שניה של סדרה נוספת יותר יקום מחובר מאשר ה-MCU ב-6 שנים האחרונות.
We're just normal men. We're just innocent men