נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Laskin
Elder

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 28 ספטמבר 2025, 08:58

אני אמתין עם פנטסטיק 4 עד שיגיע לסטרימינג.
בטח ייקח עוד גג חודש או משהו כזה.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 28 ספטמבר 2025, 09:04

הוא כבר יצא לסטרימינג

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ספטמבר 2025, 11:21

הכוונה לדיסני פלוס.
מן הסתם לא אשלם עליו במיוחד אם זה אומר להמתין שבועיים בערך ולקבל אותו במנוי שכבר יש לי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ספטמבר 2025, 12:19

אחת הטעויות הגדולות של דיסני לדעתי היא לשחרר את הסרטים הללו כל כך קרוב אחד לשני. לא הלכתי לקפטן אמריקה 4 בקולנוע כי הוא נראה נוראי, נראה אותו בדיסני+ לפני שיצא ת'אנדרבולטס. אבל הוא לא היה בדיסני+ לפני שיצא ת'אנדרבולטס, אז לא הלכתי לת'אנדרבולטס. כשהתקרב הפנטסטיק 4 רציתי לראות בדיסני+ את ת'אנדרבולטס, אבל שוב, הסרט לא בדיסני+ עדין. הבן שלי ממש רצה לראות אותו, אז ראינו את ת'אנדרבולטס בדרך לא דרך, ואז הלכנו לפנטסטיק 4, אבל אם הבן שלי לא היה לחוץ לא הייתי רואה גם את פנטסטיק 4 בקולנוע בגלל זה.

אני לא אומר שהם צריכים לשחרר את הסרטים מהר לדיסני+, אני מבין שהם רוצים שתהיה להם ריצה קולנועית ארוכה ולאחר מכן ריצת VOD ארוכה. הם גם לא רוצים להרגיל אנשים ששניה אחרי שהסרט בקולנוע הוא ישר בדיסני+ אז כדאי לא ללכת אליו ולהמתין. אבל אני כן רואה הגיון בלעשות רווחים מספיק גדולים בין הסרטים כך שעד שסרט ב' יוצא לקולנוע, סרט א' כבר בדיסני+ וכל מי שפספס אותו הספיק להשלים. אני לא בטוח מה הייתה המטרה בלהוציא שלושה סרטים בהפרשים קטנטנים ואז להשאיר את כל החצי של 2025 ריקה. יותר נכון הולכת לעבור שנה שלמה בין F4 וספיידרמן 4 (שהוא אפילו לא סרט של מארוול), אז מה הייתה המטרה בלדחוס אותם?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 28 ספטמבר 2025, 22:52

צפיתי שלשום ב-F4 סוף סוף והוא היה פשוט... משעמם? הם עשו nerf מטורף לגלקטוס וזה לא שציפיתי שהוא יהיה בדיוק בגודל שלו בקומיקס אבל... זה היה פשוט מאכזב.
עוד סרט לא מוצלח של מארוול לצערי, ביחד עם קפטן אמריקה האחרון, מארוולס וכן, גם מ-Thunderbolts לא ממש עפתי, אם כי הוא בהחלט יותר מוצלח מכל השמות שציינתי כאן.
הצניחה באיכות כל כך, אבל כל כך מורגשת עם הסאגה הזו, לאחרונה עשיתי צפייה חוזרת על כמה מהפייבוריטים שלי כמו חייל החורף, מלחמת האזרחים ואפילו סרטים שלא היו וואו במיוחד כמו ת'ור העולם האפל והפער היה מאוד, מאוד מורגש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ספטמבר 2025, 23:03

Uncle Pey'j כתב:צפיתי שלשום ב-F4 סוף סוף והוא היה פשוט... משעמם? הם עשו nerf מטורף לגלקטוס וזה לא שציפיתי שהוא יהיה בדיוק בגודל שלו בקומיקס אבל... זה היה פשוט מאכזב.
עוד סרט לא מוצלח של מארוול לצערי, ביחד עם קפטן אמריקה האחרון, מארוולס וכן, גם מ-Thunderbolts לא ממש עפתי, אם כי הוא בהחלט יותר מוצלח מכל השמות שציינתי כאן.
הצניחה באיכות כל כך, אבל כל כך מורגשת עם הסאגה הזו, לאחרונה עשיתי צפייה חוזרת על כמה מהפייבוריטים שלי כמו חייל החורף, מלחמת האזרחים ואפילו סרטים שלא היו וואו במיוחד כמו ת'ור העולם האפל והפער היה מאוד, מאוד מורגש.

לקרא לזה סאגה זאת מילה מאוד גדולה. אין שום דבר שמחבר את הסאגה הזאת, מדובר בסתם אוסף של סרטים רנדומאלים. "שלום דמות חדשה", "שלום קו עלילה חדש", " שלום cliff hanger חדש", להתראות בנתיים ונתראה עוד עשור כיחליטו לחזור אליכם, אם בכלל. הם התחילו בלקרא לה סאגת המולטיורס, אבל אין שום דבר מקשר, אפילו היקומים המקבילים הם שונים מסרט לסרט (אני לא זוכר שבקרו שוב ביקום אחד מהעשרות שהוצגו במליון סרטים וסדרות האחרונים, אולי בקטנה בלוקי) ואין שום עקביות בקונספט של יקומים מקבילים. כל סרט עושה מה שבא לו, כל סדרה עושה מה שבא לה, שום דבר לא עושה setup למשהו אחר ושום דבר שעושה setup לא מקבל payoff. בסאגת האבנים כל סרט קדם את העלילה הכללית קדימה, כל סרט נוקמים גרם להשלכות על העולם והסרטים שהובילו לנוקמים הבא בנו אותו לאט לאט עד שהכל התנכז לשם. כן, זה הרגיש מאוד "אנחנו ממציאים את זה על הדרך" ולפעמים הם עשו שלוש סלטות לאחור כדי לגרום לחלק א' להתאים לחלק ב', אבל הייתה הרגשה שכל סרט עומד בפני עצמו ובו בזמן כל סרט מקדם אותנו לרגע הקריטי הבא.

הת'אנדרבולטס ו-F4 סרטים חביבים בפני עצמם, אבל כמעט כל מה שבא לפניהם היה זבל גמור. ועכשיו אנחנו פשוט צוללים יש לנוקמים. שום הכנה מראש, שום buildup, פשוט צלילת ראש לתוך סרט נוקמים רנדומאלי. זה מרגיש כמעט כמו היקום של סניידר, האולפן אומר שצריך להגיע מהר מהר לליגת הצדק אז מתחילים phase חדש ומהר מהר עושים שני סרטים שאמורים איכשהו להוביל לנוקמים הבא. זה גורם לי מאוד לפחד על הנוקמים הבא.

המצחיק הוא שאני רואה עכשיו את peacemaker עונה שניה (שהיא ממש אחלה אגב, כמו העונה הראשונה) והוא מתקשר יותר ל-creatures commando וסופרמן האחרון וכנראה מכין את סופרגירל ואת איש המחר יותר מאשר כל פיסת MCU מאז endgame. איכשהו DC עשו בסרט, סדרה מצויירת ועונה שניה של סדרה נוספת יותר יקום מחובר מאשר ה-MCU ב-6 שנים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוקטובר 2025, 08:18

סיימתי את העונה השלישית של Foundation שלטעמי היתה הטובה ביותר עד כה. הסדרה מבחינתי היא פשוט סדרת מופת, הגיע לרמות של The Expanse וBattlestar Galactica והיא כנראה הדבר הכי טוב בז'אנר שאפשר לצפות כיום.

ראיתי גם את פרק 5 בAlien פשוט מדהים, אני ממש נהנה מהסדרה, אבל פרק 5 הוא באמת ברמת סרט של רידלי.

הייתי בטוח לכל אורך הפרק שהרופא הוא ישראלי, אמר - "אויי ויי" לאחד מחברי הצוות, נראה ישראלי, אחרי זה אני רואה חאקים על הדש ולמהנדס הסקוטי הרוטן קוראים שלמה :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2025, 20:18

ראיתי שתי עונות של הפאוניישן לא ממש אנבתי אותה. לא הייתי שם אותה באותו דלי כמו האקספנס, באטלסטאר ואחרות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אוקטובר 2025, 11:35

העונה השלישית ממש, ממש טובה. מפתיע שלא אהבת את הראשונה.

המשכתי לצפות בAlien וכרגע אני בפרק האחרון, פרקים 6-7 פשוט איומים, הסדרה עושה מן טייק מוזר על David בצורה הכי גרועה שיש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2025, 13:52

Death_119 כתב:העונה השלישית ממש, ממש טובה. מפתיע שלא אהבת את הראשונה.

המשכתי לצפות בAlien וכרגע אני בפרק האחרון, פרקים 6-7 פשוט איומים, הסדרה עושה מן טייק מוזר על David בצורה הכי גרועה שיש.

נראה לי שהגעת לחלק שלא אהבתי,
ספויילר: הצג
העובדה שוונדי מדברת עם הזינומורף כאילו הוא חיית מחמד
.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אוקטובר 2025, 16:44

DrKeo כתב:
Death_119 כתב:העונה השלישית ממש, ממש טובה. מפתיע שלא אהבת את הראשונה.

נראה לי שהגעת לחלק שלא אהבתי,
העובדה שוונדי מדברת עם הזינומורף כאילו הוא חיית מחמד
.

כן, היה את הקטע המוזר הזה בCovenant כשDavid נשף על הנחיריים של אחד מהגזעים שקדמו לXenomorph, אבל פה זה מגוחך ברמות, היא מקשקשת איתו, אומרת לו מה לעשות, הוא בא לעזור לה כשתפסו אותה בDock. בכלל השני פרקים האחרונים פשוט גרועים, נעים בין רובוט בכיין שרוצה להציל את אמא שלו לבין Wendy שמגדלת Xenomorph כחבר הכי טוב שלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2025, 20:04

אין לי בעיה עם השני פרקים האחרונים, יש לי בעיה מאוד גדולה עם האלמנט הספציפי הזה שמרגיש מגוחך. גם לא ברור לי למה הוא שם, האלמנט הזה לא מוסיף שום דבר. הרי זה לא שוונדי היא דמות חלשה שמנצלת את הזינומורף להפוך לעוצמתית. היא הייבריד חזק, הרגה זינומורף בפרקים הראשונים, היא כמעט בלתי ניתנת לעצירה. אז מה המטרה בלשלוט בזינומורף? מה זה משרת?

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 07 אוקטובר 2025, 16:39

DrKeo כתב:
אין לי בעיה עם השני פרקים האחרונים, יש לי בעיה מאוד גדולה עם האלמנט הספציפי הזה שמרגיש מגוחך. גם לא ברור לי למה הוא שם, האלמנט הזה לא מוסיף שום דבר. הרי זה לא שוונדי היא דמות חלשה שמנצלת את הזינומורף להפוך לעוצמתית. היא הייבריד חזק, הרגה זינומורף בפרקים הראשונים, היא כמעט בלתי ניתנת לעצירה. אז מה המטרה בלשלוט בזינומורף? מה זה משרת?

לי גם קשה להבין מכאן לאן יקחו את העונה השנייה אם תיהיה כזו... כאילו מה, וונדי תגן על האי בעזרת הזינומורף מחמד והאחים הרובוטים שלה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2025, 01:32

Baba Yaga כתב:
DrKeo כתב:

לי גם קשה להבין מכאן לאן יקחו את העונה השנייה אם תיהיה כזו... כאילו מה, וונדי תגן על האי בעזרת הזינומורף מחמד והאחים הרובוטים שלה?

האולי אמר שהוא רוצה בעונה השניה לתת ליצורים לפרוץ את גבולות האי. הוא הולך לכבד את הlore, כלומר הוא לא יכול ״לפוצץ את כדור הארץ״ אבל הוא רוצה לעשות בלגן כי לדעתו בלב של הנוסע השמיני זה חוסר היכולת של האנושת להכיל את האירוע, הטבע מנסה לחסל אותנו (ע״ע הזינומורף) והטכנולוגיה מנסה לחסל אותנו (ע״ע ההיברידים).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2025, 02:01

האמת שנראה ממש אחלה:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2025, 12:22

הסדרה החדשה של וינס גיליגן. אני בפנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוקטובר 2025, 22:20

המשחקי הכס הזה נראה לי קצת ״לייט״ כזה. לא יודע אם אני בעניין.

הסדרה של וינס אני לא צריך לצפות בטריילר, אני כמובן בפנים.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 12 אוקטובר 2025, 00:41

הספר שעליו מבוססת הסדרה הוא מאד ילדותי לעומת שיר של אש ושל קרח, לא פלא

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים