Laskin כתב:הפוך, לגבי הערפל… הערפל הוא מקום ״סודי״ והדרך הרגילה להגיע לאיזור הבא היא דרך הבוס. קליימן עקף את הבוס בדרך שמעטים מאוד מצאו בשלב הזה. אין לזה קשר לכמות השדרוגים כך או כך.
DrKeo כתב:כשאתה מגלה אותו, הוא צריך להופיע במפה. זה ככה בכל מטרויידוניה, יש דברים חבויים שלא מופיעים במפה אבל בשניה שגילית אותם הם מופיעים במפה. ככה זה צריך לעבוד במשחק מתוקן, אין שום סיבה שזה לא יהיה שם.
הסיכות הם שיטה מעפנה, אתה לא יודע מה כל סיכה אומרת, אתה מוגבל בכמות וזה ידני. נטשתי את המשחק לשלושה שבועות, אתמול חזרתי ואין לי מושג מה כל סיכה ששמתי במפה אמורה לסמן. אין שום סיבה שהמשחק יעבוד ככה, סתם התעללות בשחקן.
אף אחד לא מבקש שהסודות יתגלו על המפה, זה יהיה מעפן. אבל אין סיבה שהמפה לא תציג את ה-layout של כל צ'יימבר כדי שתבין טוב יותר מה חקרת ומה לא. אין סיבה שהמפה לא תגיד לך כמה אחוז מהאזור סיימת כדי שתדע איפה שווה להמשיך לחפש ואיפה לא. אין סיבה שאחרי שחקרת והתאמצת למצא משהו סודי אבל הוא נעול שהוא לא יופיע במפה כדי שתוכל לחזור אליו מאוחר יותר (ליטרלי ההגדרה של מטרויידוויניה).
הדבר הכי בסיסי שאמור להיות במשחק בסגנטו הוא שכשמצאת משהו תוכל לחזור אליו. זה נכון כפליים במשחק הזה שבו כל אקט לוקח 20 שעות, אני אמור לזכור איפה כל דבר שראיתי לפני 36 שעות ל-20 שניות נמצא על פני עולם אסטרונומי? זה מגוחך וזה לא באמת תורם משהו. אם מצאתי משהו, אני רוצה שהוא ישאר בכיס האחורי שלי, לא לאבזבז את הזמן בלחפש מחדש 15 שעות מאוחר יותר. אני לא מעריך כשמשחק מנסה בכוונה לבלבל אותי ולבזבז לי את הזמן.
ובסופו של דבר רואים איך זה מחבל במשחק. אתה לא מצאת את הערפל והיית צריך לבזבז מלא זמן כדי לרוץ לבוס. קליימן הגיע לאזור מתקדם כמעט בלי שדרוגים. וגם אני סבלתי מהמון דברים במשחק בדיוק בגלל זה. אם הוא היה פלטפורמר לינארי לא הייתה עם זה שום בעיה, אבל במשחק חקירה סטייל מטרויידוניה? זה מאוד בעייתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים