נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 00:18

מי אלה האנשים שיקנו אקסבוקס נייחת/ניידת בשביל מגהבונק אתה יכול להגיד לי מי האנשים האלה? :-)

הבן של נדב, יגיד לו "אבא תקנה לי אקסבוקס" בשביל מגהבונק ילד שמשחק GTA V ?
הארדוקר גיימרס בווקסלים יקנו קונסולה של 1000$ דולר בשביל מגהבונק?

באגט פלאפל עם ציפס קטן, וקולה שבקושי סוגרים לך פינה של רעב, עולים היום 50 שקל מגבונק עולה לעומת הארוחה הבסיסית הזו 36 שקל. המשחק יותר זול מאוכל בסיסי, רק בגלל זה הוא מכר כמו שמכר. אם לא היה לו דמו הייתי קונה אותו בגלל שהזכרת אותו מרוב עולה גרושים, חצי חינם.
כל האינדים שאתה מביא זולים ברמה שאני מרגיש שאני כמעט עושה גזל למפתחים במחירים שהם מוכרים אותם מרוב שהם זולים.

Vampire survivors היה timed exclusive לאקסבוקס. אתה יכול להסביר לי למה אנשים לא זרקו את הPS5 וקנו בוקס בשבילו? הרי זה מה שאתה טוען 20 עמודים אחי.
אתה טוען שאינדים אקסקלוסיבים יגרמו למייקרוסופט לנצח את כולם. שחקני הPS5 הסתכלו על שחקני הבוקס כמעט שנתיים משחקים vampire survivors שאין להם את האינדי הזה. ושחקני הסוויץ היו עם הלשון בחוץ 9 חודשים! למה מייקרוסופט לא הזיזה קונסולות?!

כי אף אחד לא ילך לקנות קונסולה בשביל משחק שעולה 17 שקל, והתקציב שלו היה 1000 דולר.

אתה מביא דוגמאות נדירות של אינדים שהתפוצצו כמו סטראדיו וואלי התפוצצות כזו קורת אחת למליון שנה תפסיק להיאחז בחדי הקרן האלו. הסטטיסטיקה מראה שרוב האינדים בSteam מוכרים פחות מ1000 עותקים, ואתה נצמד לי על כמה חדי קרן כמו מגהבונק שאף אחד לא שמע עליו עד שהבאת אותו.

מה עוזר לשחקן האקס בוקס הבאה אם הוא יקבל ערימת אינדים מSTEAM שרובם לא מגיעים ל1000 עותקים? אם הם לא מוכרים 1000 עותקים בסטים למה שהם ימכרו מעל 1000 עותקים על הבוקס?

נדב כבר אמר לך את זה, אבל אתה כל הזמן אומר לו שהוא חי באשליות ושאקסקלוסיבים לא מוכרים חומרה ואז אתה מביא אקסקלוסיבים אינדים שמשום מה אתה כן מאמין שימכרו את הבוקס הבאה, לי זו נראת טענה אבסורדית מצדך קאז.

הרבה יותר קל לקנות את הטיעון של אינטר ונדב שמאסה קריטית של אקסקלוסיבים תמכור בסוף קונסולה לאנשים, מאשר את הטיעון שלך קאז שאנשים יקנו קונסולה בשביל אינדים שעולים 17 שקל.

על נינטנדו אני חוזר על עצמי, אני לא יודע בן כמה אתה קאז, אולי היית גדול מדי בשביל לחזות בPokemania בשיא שלה ב2000 אולי היית קטן מדי, אין לי מושג אחי, בן כמה אתה פשוט :-).
בתור מישהו שחווה את זה ושייך לדור המקורי. אם לא היית שם (ולא כמשקיף מהצד) אתה לא תבין. המשחק הראשון בסדרה מכר 49M עותקים. זה סכום מכירות שלא היה דומה לו (בלי באנדל) ב2000 או שנות ה90
המשחק היה ונשאר תמיד הסיבה המרכזית שהניידות של נינטנדו מוכרות. כל ניסיון שלך להציג את זה כאילו האינדים הרימו את הסוויץ לגבהים, אתה פשוט מראה שאתה לא מכיר את נינטנדו, או לפחות את הסקטור הנייד שלה או מה גורם לה למכור.

אינדים לא מכרו את הסוויץ, האינדים הרוויחו מהסוויץ, מה שמכר את הסוויץ זה הטריילר של זלדה BOTW וזה שאנשים ידעו מראש, שאם הסוויץ תהיה ניידת פוקימון יהיה עליה.
אני לא מכחיש שאני מעדיף לשחק את האינדים שלי על הסוויץ 2 מאשר, על כל פלטפורמה אחרת, מעדיף את הסוויץ לאינדים כי היא ניידת.

אבל מפה ולהיסחף שאני אקנה סוויץ 2 (כלומר שקניתי) או איזושהי קונסולה בשביל אינדים חחח? לאן הלכת אחי.
אתה עושה מהאינדים הרבה יותר ממה שהם אחי הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 אוקטובר 2025, 07:46

זה לא קשור למחיר שלהם. זה קשור לזה שהם רצים גם על המחשב של סבתא שלך, אין שום סיבה לקנות חומרה חדשה כדי לשחק אותם וזה לא באמת משנה איפה אתה משחק אותם. וכן, הם גם לא system sellers, אין להם את רמת ההייפ שיש למשחקי aaa.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2025, 09:21

כן, זו בדיוק הנקודה. מי שקונה אותם זאת קהילת אינדים קטנה מאוד הארד קורית שקופצים מטרנד אינדי לטרנד אינדי ולכולם בקהילה הזו כבר יש מכשיר אם לא שלושה שמריצים את כולם בקלות.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2025, 10:35

יש גם משחק בשם Banana שיש לו איזה מאה אלף שחקנים במקביל כל הזמן, או bongo cat, ועוד כל מני אינדיז מעפנים כאלה שמשחקים עם עכבר, שהם שייכים לקהילת סטים ספציפית מאוד ולא באמת יצליחו על קונסולות ואף אחד לא יקנה קונסולה ב-600-1000 דולר בשביל השיט הזה. אבל הוא מסרב להבין שיש קהילה כזו כי palworld או משהו, שזו דוגמא למעט מאוד משחקים יוצאי דופן מתוך עשרות כאלו בשנה, אם לא יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 11:49

הבאתי לו כבר את דרישות המערכת של מגהבונק שהמפתח מצהיר שהוא יכול לעבוד על טוסטר :-). הוא עונה לי (קאז) שגיימרים של קונסולות אין להם מחשב ולא רוצים לשחק במחשב אז לא משנה הדרישות, הנמוכות, אני לא יודע איך להגיב לזה.

אח שלי הוא קאזואל של החיים הבן אדם לא יודע להתקין כלום, כל פעם שיש לו איזה Pop up של אנטי וירוס הוא מתקשר אלי כאילו המחשב מת. כל מה שהוא יודע זה להפעיל את הפוקימון שלו בסוויץ, להפעיל פיפא בסוני, ועדיין הבן אדם הזה משחק כל סופש age of mythology או איזה משחק RTS ישן אחר בסטים... אם הוא מצליח לעשות את זה הארדקורס גיימרס של קונסולות לא עושים את זה? ומשחקים בסטים? אני לא מבין את הטיעונים של קאז בכלל. זה תלוש מהמציאות.

המשחקים שלאסקין הביא זה בכלל למות מצחוק. bango cat משהו הזוי כזה עם חתולים שלא הבנתי בכלל מה עושים במשחק הזה, עד שראיתי שזה והמשחק בננה הם בחינם.
לחשוב שהבננה הזו יכולה להזיז, קונסולות אני על דמעות מרוב צחוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2025, 15:03

Laskin כתב:יש גם משחק בשם Banana שיש לו איזה מאה אלף שחקנים במקביל כל הזמן, או bongo cat, ועוד כל מני אינדיז מעפנים כאלה שמשחקים עם עכבר, שהם שייכים לקהילת סטים ספציפית מאוד ולא באמת יצליחו על קונסולות ואף אחד לא יקנה קונסולה ב-600-1000 דולר בשביל השיט הזה. אבל הוא מסרב להבין שיש קהילה כזו כי palworld או משהו, שזו דוגמא למעט מאוד משחקים יוצאי דופן מתוך עשרות כאלו בשנה, אם לא יותר.

אכן, יש משחק EA אינדים שיכולים להיות מאוד אטרקטיבים ופורצים לתודעה הכללית כמו פאל-וורלד אבל יש ממש מעט כאלה. ובכלליות הויכוח מיותר כי לתת לתוכניות EA לפעול על הקונסולה שלך זה בהחלט רעיון טוב. פשוט קאז חיי בסרט שפתאום ה-XSX תמכור הרבה יותר טוב בגלל זה, כאן נמצאת הבעיה הלוגית.

אני לגמרי בעד, שיעשו תוכנית EA, שיגידו שמשחק שמתוייג כמשחק EA לא צריך סרטפיקציה עד שהוא יוצא מ-EA כדי להקל על המפתחים. לא בעיה גדולה, WIN WIN לכולם, אבל כמעט אפס השפעה על "מלחמת הקונסולות".

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 15:50

קאז תקוע בבעיה הלוגית הזו, כי הוא חושב שאם הוא מתחרמן מקונסולות PC אז כל העולם מתחרמן מהרעיון כמוהו. זה מקרה קלאסי שבן אדם לא מצליח לראות פרספקטיבה שונה מהרצונות הפרטיים שלו.

כמו שאמר בכיר במייקרוסופט לשעבר אתמול או שלשום, האקסבוקס הזו תהיה מלאה פיראטיות, ולא כמו שהPS2 או ה360 או הDS היו, אלא ממש מלאה פיראטיות. כל האינדים יפרצו. כל הצד א' של מייקרוסופט יעבוד פרוץ day one זו תהיה קונסולה ג'ונגל שמייקרוסופט לא רואה ממנה שקל. סטים לא רואה ממנה שקל. וצד ג' לא רואה ממנה שקל. גם אז קאז יגיד שזו אשמת מייקרוסופט כי הם לא פרסמו את סטים, תמיד יהיה לו מה לענות, וזה תמיד יסתכם בזה שאף אחד לא מצליח להבין את המוח הגאוני שלו, שעובד ב100 דרגות מעל כולם ורואה נסתרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2025, 17:24

קאז תומך בקונסולה הזו משתי סיבות. הראשונה היא טיפוס על העץ בנושא הבלעדיות והשניה היא פאנבואיות בלתי נגמרת לסטים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 17:44

חחחח כל מילה בסלע אחי.

שמישהו יזכיר לקאז, שסטים שלו פרסמה בגאווה בשלטי חוצות שדולפין (אימולטור לגיימקיוב) מגיע לסטים והשתמשה בזה כסיסטם סלר ראשי לסטים דק עד שנינטנדו איימו שהעורכי דין של נינטנדו יקרעו לסטים את התחת אם הם לא יורידו את האימולטור.

כלומר אפילו סטים של קאז, יודעים שבתאכלס כל מי שקונה סטים דק משחק עליה נינטנדו. כל מי שיקנה אקסבוקס PC ישחק עליה נינטנדו כולנו יודעים את זה.

תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים