במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוקטובר 2025, 23:06

סיימתי את סילקסונג 2, כולל הסוף המורחב יותר של אקט 3.
הרגתי את כל הבוסים האופציונליים, יש לי את כל הנשקים והאייטמים והשדרוגים… משחק ענק!
לקח לי קצת יותר מ-80 שעות. ג׳יזס.

עכשיו אני יכול להניח לסוויץ׳ 2 לצבור אבק עד שיהיה מבצע נורמלי על זלדה, מריו גלקסי 1+2, דונר קונג בננזה, או מי יודע - אולי כשיצא מטרויד אחליט בכל זאת לקנות במחיר מלא אם יתברר כמשהו מטורף.
אבל אני לא מוציא 70-80 דולר על משחקים ישנים, שישכחו מזה :)
מה שכן, אשחק עם הילדים במריו וונדר ו-3d world שעדיין לא סיימנו.

מה אשחק עכשיו לבד? לא החלטתי.
נראה לי אסיים את רובוקופ שנטשתי סוף סוף, אני צריך משחק קליל אחרי סילקסונג. גם את sword of the sea.
אה, אולי אשבר ואקנה את Keeper

אבל בתחום הAAA אין לי מושג. היחיד שמעניין אותי זה GoY שהחלטתי לשמור אותו למחשב.
הכי קרוב למשהו שמעניין אותי זה space marine 2 שגם נמצא במבצע של בערך 100 שח אבל לא ממש בא לי משהו כזה *כרגע*.
לא שחסרים לי משחקים בבקלוג, יש לי את הוגוורטס שלא באמת התחלתי, את אווטאר שאני ממתין לעדכון מבט שליש שייצא בדצמבר, יש מלא משחקים בקווסט,.. אבל אני רוצה משהו מטורף שיעיף אותי.
כנראה שזה לא יגיע עד GTA6, אבל אעביר את הזמן עם אלו ועוד כמה שעוד יגיעו, אני מניח

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 22 אוקטובר 2025, 23:43

אני "סיימתי" את האדס 2 בתחילת השבוע, כלומר הגעתי לקרדיטים, אבל כמובן שכמו הראשון זה משחק שאפשר להמשיך לשחק לנצח.
כבר בEA סיימתי את כל השלבים שלו, וכבר אז מאוד אהבתי אותו, אבל עכשיו סיימתי באותה שמירה את הקמפיין הראשי המלא שלו שדורש לגמור לא מעט ריצות מלאות עם כל מיני דברים שמשתנים בין לבין כדי להשלים הכל.

משחק מצויין ממש. למי שאהב את הראשון אין פה שאלה, הוא מאוד יהנה מההמשך. הלופ שלו, 'הקמפיין' כביכול וההתקדמות, בגדול זהים לגמרי. אבל פשוט המון דברים קטנים בו קצת יותר טובים מהמשחקים הקודם, טוויקים קטנים שמצטברים ביחד, וסך הכל אני חושב שזה אפילו משחק יותר טוב.
מה שבעיקר בולט זה שהוא הרבה יותר גדול מהראשון, מספר השלבים, בוסים, אויבים וכו' - בערך פי 2 מהמשחק הראשון מהבחינה הזו. גם מערכת הקרב יותר טובה לדעתי ומאפשרת גיוון רחב יותר ושילוב יכולות. הבוסים נהדרים, בעיקר בגרסאות המשודרגות והקשות יותר שאפשר לפתוח, ואחד הקרבות כולל שיר שתקוע לי בראש כבר שבוע וזה בהחלט מתאים לlore.

מה שכן, הסוף עצמו די סתמי ומאכזב, אבל הסיפור הרבה יותר גרנדיוזי מזה של המשחק הראשון אז אני לא יודע באמת איך יכלו לסגור את זה בצורה שלא הייתה מאכזבת כך או אחרת.
מצד שני גם כאן מהבחינה הזו עד הסיום עצמו ההצדקה הנרטיבית להמשיך ולשחק טובה יותר מבראשון, אני זוכר ששם סתם המשכתי בגלל הגיימפלי אבל כאן יש הרגשה יותר טובה להמשיך את הריצות אחרי הסיום הראשוני. זה מרגיש הרבה יותר כמו התקדמות תמידית ומוצדקת עד "הסוף האמיתי" שפחות הרגשתי בראשון.

בקיצור מאוד ממליץ, כמו שהמשחק הזה אומר בעצמו - משחק מושלם להרוג קצת זמן :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוקטובר 2025, 07:30

שכחתי ממנו קצת…
אהבתי את הראשון, למעשה הוא היה הרוגלייק היחיד שבאמת אי פעם אהבתי. העניין הוא שהוא מאוד מאוד מזכיר לי את המשחק הראשון שמיציתי, ואני לא בטוח שבא לי עוד מאות דבר *בדיוק*.
מבחינת רמת קושי - אתה חושב שהוא קל יותר או קשה יותר?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים