נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Hypno
Warrior

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Hypno » 09 נובמבר 2025, 21:36

הלדייברס לא נפל...המשחק נהפך לירוק-עד וממשיך למכור מצויין. כאילו באמת. מספיק לעוות את המציאות בנוגע להצלחה המתמשכת של הלדייברס.

וכמה משחקי SP FPS מצליחים? לא 1%?
למה אני לא שומע אותך אומר איזה שטות זו הייתה ש ID עשתה משחק דום שנפל על הפנים במקום לעשות משהו אחר? ואיזה שטות זה היה לעשות את פורצה מוטורספורט האחרון. ודת' סטרנדינג 2 שמוכר פחות מקודמו, ושנים של avowed שהלכו לפח וכו וכו'.

'משום מה' רק כאשר משחק GAAS נכשל זה הופך להאשמה כנגד הז'אנר וכנגד ההחלטה הראשונית לעשות משחק מסוג זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 נובמבר 2025, 22:39

אתה דווקא כן שומע אותי מתלונן על דום, אבל לא כי הוא לא עשה משהו אחר, אלא כי הכיוון שלקחו היה מעפן ופרשתי ממנו אחרי 20% בערך. הפכו את המשחק לאיטי, הוסיפו קטעי דרקון גרועים ורובוטים ענקיים גרועים שהרסו את הפייסינג המדהים של איטרנל.
בדיוק התווכחתי עם גלאס כשהטענה שלי הייתה שבתסדה ״איבדו את זה״. אתה פשוט ממציא טיעונים.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 09 נובמבר 2025, 22:55

אני לא מדבר על איכות המשחק אלא על המכירות. זה שהוא נכשל לא פתאום גרם לך להגיד 'מה בכלל הם עשו משחק FPS, וזה נועד לכישלון'.
משתמשי פורום זה מעמידים משוכות ביזאריות בפני משחקי GAAS שהם לא מעמידים בפני משחקים אחרים.

אף אחד לא מתלונן שמשחק FPS לא היה צריך להיעשות כאשר שרוב משחקי ה FPS לא מתקרבים בכלל למכירות של COD. אף אחד לא מתלונן שמשחקי דמוי-סולס לא היה צריך להיעשות כי הוא לא מתקרב למכירות של אלדן רינג לאלדן רינג. אבל חלילה אם משחק GAAS לא שובר את הטריו של פורטנייט, מיינקראפט ו-וואטבר אז *gasp* מה יש לו לחפש בשוק.

רואים את קו המחשבה המעוות הזה בזה שאתה מאמין שהלדייברס זה לא דוגמה טוב למשחק GAAS שמצליח בענק.

--

Arc Raiders ממשיך להציב שיאי CCU חדשים בסטים, והוא עבר את זה של הלדייברס 2.
המשחק זמין גם ב EGS ובגם בחנות של מיקרוסופט. מעניין לדעת כמה שחקנים הם מוסיפים לCCU של סטים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 נובמבר 2025, 23:00

לא, זה שהוא נכשל בגלל הסיבות שהוא נכשל גרם לי לחשוב למה זה הכיוון שהם לקחו איתו, שאחראי לכשלון שלו.
GaaS מצריך עלויות גדולות מאוד גם אחרי שהמשחק יוצא, לכן זה ריסקי יותר. אתה צריך להמשיך להכניס כסף לאורך זמן ולא רק את הכסף שהמשחק עצמו עולה, כדי לתחזק אותו, את השרתים, התמיכה וכו, ליצור עוד ועוד תוכן כל הזמן כדי ליצור עניין וכו.
אתה סתם מטפס על עץ מאוד מטופש, אתה יודע שזה שונה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 נובמבר 2025, 23:48

מתלוננים שמשחקי הGAAS גורמים לנו לחכות 10 שנים למשחק באטמן חדש.
אף אחד לא היה מתלונן שרוקסטדי עושה GAAS אם היינו מקבלים באטמן סינגל פלייר עם דמיאן בזמן הזה ממפתחת אחרת (או שהיו מתלוננים הרבה פחות אנשים)
אף אחד לא היה מתלונן שקריסטל דיינמיקס עושה משחקי GAAS אם בזמן הזה איזו מפתחת מוכשרת אחרת היתה מפתחת משחק טומב ריידר ראשי, אבל אנחנו מחכים 7 שנים!

אף אחד לא התלונן שסקוור עשו את FF11 משחק GAAS, אתה יודע למה? כי לא היינו צריכים לחכות 10 שנים, לפפ12.

למה אנשים כל כך מאוכזבים מיוביסופט על הסמוראי השחור? כי אנחנו צריכים לחכות כל כך הרבה שנים עכשיו עד שהם ינסו שוב לעשות משחק AC נורמלי ביפן אם בכלל.
אם היינו יודעים שיהיה עוד AC ביפן בקרוב, אף אחד לא היה עושה עניין גדול מהסמוראי השחור הזה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 35 אורחים