נדב, כן זה נשמע ממה שאתה אומר שרטרו עשו עם פריים 4 את המקסימום שאפשר בהתחשב בזה שהוא חייב להיות 60FPS על מכשיר שהוא סה'כ PS3 פרו.
זה כמו שאפילו אם מישהו יתן לג'ון קארמק תקציב של 5 מליארד דולר, אפילו הוא עם כל הגאונות הטכנית שלו וכל הכסף שלו, הוא לא יצליח לעשות משהו שנראה כמו PS5.
אני כמו שאמרתי דווקא חושב שהוא עומד יפה עם הרבה משחקי PS4 אבל כמובן שבשום אופן לא עם הבלעדיים של סוני, על הפלטפורמה, אבל אם לומר את האמת, אולי זה בגלל IQ שעושה פה הרבה Heavy lifting אין לי איך להסביר את זה אבל לדעתי נינטנדו הגיעה לImage quality פצצה על הסוויץ 2 לא ראיתי בלעדי אחד שלהם על הפלטפורמה שלא היה פצצה באיכות תמונה.
(ברור שאני לא מתכוון לתועבה של העולם הפתוח בפריים 4 שעל הPS2 עולמות מרשימים ממנו

קאז, הייתי מסכים איתך פה על כל IP אחר בערך, אבל בוא זה משחק שבמקרה הטוב ימכור איזה 3M. נינטנדו ליטרלי פיתחו את המשחק הזה כדי להחזיר גיימרים כמו נדב "הביתה" זה ליטרלי בשבילו ולגיימרים כמוהו, היא ידעה שהם נטשו את הפלטפורמה אחרי התועבה של הWII והיא ידעה שחשיפה של פריים 4 ב2017 זה מה שיחזיר אנשים כמו נדב ובגלל זה הם גם היו מוכנים להתמיד עם המשחק הזה כל כך הרבה רייבוטים וצוותים שהתחלפו.
אז כשאתה מבטיח ל3M גיימרים האלה כמו נדב משחק, מושך אותם כמעט 10 שנים, וואלה שיתנו להם כבר את החוויה עד הסוף, הרי כבר ב2024 היה ברור שהמשחק הזה ייצא רק שהסוויץ 2 תצא.