חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי glass man » 18 דצמבר 2025, 13:25

Laskin כתב:נטפליקס תוציא בשנה הבאה את משחק הFIFA הרשמי World.Cup
מפותח על ידי Delphi Interactive שאני לא מכיר אבל כתוב שהם קשורים למשחק ג׳יימס בונד של IO.

ובחדשות אחרות - לפי הדיווחים monolith עובדת עם נינטנדו על זלדה הראשי הבא.

הבאסה זה שהפיפא הזו זה משחק פלאפון הוא לא יוכל לתת שום תחרות לFC לדעתי. נטפליקס האלה מיותרים כרגע לחלוטין בגיימינג הם לא תורמים.
ממה שהבנתי delphi זו מפתחת כזו שמשיגה המון זכויות פיתוח על IP מטורפים כמו ג'יימס בונד ופיפא ולפעמים מפתחת בעצמה ולפעמים עובדת עם מפתחות אחרות כמו IO

על monolith זה אחלה חדשות, לא ראיתי את זה. יש להם יד גם בכל זלדה מאז שרכשו אותם כמעט אבל זה מסתדר עם השמועות שנינטנדו עובדת על זלדה הבא כבר מ2022.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2025, 17:11

Laskin כתב:ובחדשות אחרות - לפי הדיווחים monolith עובדת עם נינטנדו על זלדה הראשי הבא.

הם עבדו גם על BOTW ועל TOTK אז לא שוק גדול. הצוות של זלדה נצל את הידע שלהם בליצור עולמות חיצוניים פתוחים, התפקיד העיקרי שלהם היה לבנות את העולם הפתוח.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 דצמבר 2025, 16:05

Mateusz Chrzanowsk, אנליסט פולני שעובד עם Noble Securities (קיצר, בן אדם עם מקורות כנראה בCDPR, לא אחד שמדבר מהתחת :-) מביא את התחזית שלו.)
DLC למכשף 3 יגיע במאי 2026 זה בעיקר יהיה DLC שמכין את הקרקע והרקע למכשף 4, אז מן הסתם כנראה שכדאי מאוד לשחק בזה. ההרחבה תעלה בערך €30
התקציב של ההרחבה הוא בערך 12.3M יורו.

היציאה של המכשף 4 תהיה ברבעון האחרון של 2027, והתקציב של המשחק הוא בערך 39 מליון דולר.(לעומת 32 מליון דולר למכשף 3)
חברת הפיתוח שמפתחת את הריימיק של המכשף 1 נכנסה חזק לעבודה על המכשף 4 ועוזרת לCDPR אז הריימיק של המכשף 1 לא ייצא לפני 2028.

יש מצב שסייברפאנק 2 ייצא לשוק בדצמבר 2030.

https://news.instant-gaming.com/en/arti ... r-may-2026

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2025, 18:15

בונד נדחה… אבל רק בחודשיים בערך:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 דצמבר 2025, 18:35

באסה... לפחות יש לנו את Saros ופרגמטה, גיימס בונד גם ממש זוחל לפי הגיימפלי שראינו, אז אולי הכל זה לטובה, אני לא רוצה שהזחילות האלה יפגעו בציון של המשחק בMC.
בעזרת השם אולי יגיעו לממוצע 9.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2025, 21:33

ו-RE9!

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 דצמבר 2025, 22:07

דוגרי מהרגע שליאון נחשף זה כאילו רזי אחר לחלוטין וההייפ שלי קפץ למאה :D מקווה שהמשחק יכפר על 8 הדי ממוצע (אל תהרגו אותי, משחק בסדר פשוט משחק רזי לא יכול להיות רק בסדר )
[quote][/quote]הם עבדו גם על BOTW ועל TOTK אז לא שוק גדול. הצוות של זלדה נצל את הידע שלהם בליצור עולמות חיצוניים פתוחים, התפקיד העיקרי שלהם היה לבנות את העולם הפתוח.[/

הם גם עבדו על זלדה SS אבל אף אחד לא זוכר ת'משחק שכוח האל הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2025, 00:38

להבנתי בזלדה TOTK נינטנדו גנבו להם את רוב הצוות לעבודה על זלדה. המשחק הבא אפילו יותר מסובך כי הוא יהיה הקפיצה הדורית הראשונה של זלדה מאז BOTW, כלומר הם צריכים ליצור מסת אדמה שמתאימה לפס4+, לא לפס3+.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 דצמבר 2025, 12:02

ממה שאני הבנתי זה לא רק שגנבו להם את רוב הצוות לעבודה על זלדה, נינטנדו רוצים שמונולייט יהפכו להיות המפתחים העיקרים של זלדה. זה לא מפתיע אותי monolith מעריצים את בטסדה והם היחידים ביפן אולי חוץ מ kojima productions או פרום שיודעים לעשות עולם פתוח אמיתי ולא עוונטה של עולם פתוח :-)
monolith תמיד היו מוכשרים פחד שאיכשהו עובדים על משחקים של 7 :-) אז שיתמקדו בזלדה רק טוב ייצא מזה.

הם פשוט מבינים Scale של עולם פתוח אין אפס. מה שהם הוציאו על הWII U והWII אפילו בלי לדבר על BOTW וTOTK שם בכיס הקטן מבחינה טכנית כל משחק מהדור שלהם.
מטורף מה הם יכולים לעשות עם כוח של PS4 מבחינת הScale של העולם.
זלדה גם הופכת ליותר ויותר RPG אז אין ספק שמונוליט הם האנשים שצריכים להיות על ההגה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 דצמבר 2025, 13:51

למרות שהולכים יותר ויותר לכיוון RPG - אני *מאוד* מקווה שיורידו את המשחק בתפריטים והתעסקות עם LOOT ונשקים נשברים.
זו הסיבה שלא ממש בא לי להכנס לזלדה האחרונים, ושבגללה אני יודע שהבן שלי לא יהנה מהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2025, 13:53

מונולוית' לא צריכים להיות על ההגה, הם לא סטודיו טוב מספיק בשביל לעשות את המשחקי זלדה. הם כלבות קטנות שעושים בדיוק מה שאומרים להם והם טובים בזה :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 דצמבר 2025, 15:34

לול נדב, זה הקטע שיהיו הכלבות הקטנות שעובדים על זלדה במקום להתבזבז על זבל גנרי כמו זיינובלייד :-) ברור שאנומה מיאמוטו והבמאי של BOTW תמיד יהיו שם :-)
לפי מה שאנומה אמר הזלדה הבא, הולך לקחת אלמנטים מסוימים מHyrule Warriors האחרון. נינטנדו תמייד רומזים על דברים במקום לדבר תכלס.
אז הרוב חושבים שזה אומר, מערכת קרב שהיא הרבה יותר פלאשית מהרגיל והרבה יותר לכיוון האק אנד סלאש, יותר דמויות שחיקות (זלדה, באמצע המשחק סטייל אלי באמצע TLOU ? ) סט פייס ויותר דגש על סיפור וכו'.

כל האלמנטים האלה אלה דברים שמונולית יכולים לעשות ממש טוב, הם הצוות היחיד של נינטנדו חוץ מרטרו שאיכשהו עושה משחקים שמרגישים מודרנים ולא תקועים בדור הPS360 עיצובית

לאסקין, נראה לי דווקא שהם הולכים לעשות double down על החלק הזה במשחקים הבאים כי העולם הפתוח של זלדה הבא יהיה גדול משמעותית מבחינת מאסה של שטח, וצריך שיהיה דברים למצוא בעולם או משהו כמו הנשקים הנשברים שיאטו את ההתקדמות.

אני חושב שהבן שלך גם ככה יהנה מזלדה בצורה הכי טובה כשהוא יגיע לגיל שקריאת האנגלית שלו היא עצמאית לחלוטין אז יש עוד זמן, זה יתפוס אותו בגיל המתאים, העיקר שיש את הקונסולה בבית :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2025, 16:33

איאייג'י אונומה והצוות שלו מוביל את זלדה כבר 30 שנים, הוא לאט לאט מעביר את השרביט להידמרו פוג'יביאשי שעם הזמן לוקח שליטה בצוות. זה לא הולך להשתנות, הם לדעתי הולכים לעשות את המשחקי זלדה הראשים גם ב-2040 עם דמות אחרת שהשרביט יעבור אליה. משחקי זלדה היום הם המוכרים הכי גדולים של נינטנדו יחד עם AC ומריו קארט והם כנראה המשחקים עם התקציב הכי גבוה בכל הפורטפוליו שלהם.

אולפנים כמו מונולית' ימשיכו לתת תמיכה ולהקדיש מאות עובדים למה שפוג'יביאשי הולך לבקש מהם ואם פוג'יביאשי יצטרך נסיון במערכות קרב דומות לזינובלייד אז הוא יגנוב את ה-5 אנשים הרלוונטים ממונולית' לצוות שלו. למרות שאני בספק, פוג'יביאשי יקח אנשים מקאפקום או פלטיניום בשביל מערכות קרב, זינובלייד לא בדיוק ידוע כקרם של התעשיה במערכות קרב אקשניות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 דצמבר 2025, 17:04

אני בתכלס מסכים עם כל מה שאמרת. פשוט זה לא חדש בשביל נינטנדו לתת למפתחות אחרות לעבוד על זלדה. פוג'יביאשי בעצמו הגיע מקפקום ופיתח בקפקום משחקי זלדה לפני שעבר לנינטנדו.

אז זה לא יהיה הלם אם נראה את מונוליט מפתחת עם הראשים של Nintendo EAD+ נאמקו+ פלטיניום שמתגברים את כולם. כמו שראינו שפלטיניום באמת תגברו את פפ16 בגלל שהם המומחים של המערכות קרב האלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2025, 17:24

פוג'יביאשי אולי התחיל בקאפקום, אבל אחרי שהוא עבד על שני המשחקי זלדה של קאפקום טאז עבר לנינטנדו, נינטנדו נתנו לו להוביל את המשחקי זלדה הדו מימדיים של הניידות; כלומר פוג'יביאשי התחיל במשחקי B Tier של זלדה. ואז הוא קבל את ההזדמנות עם SKywards Sword. כלומר אם נינטנדו היו מרגישים בטחון מספיק גדול במונולית' להיות צוות מוביל של זלדה, הם כנראה יקבלו משחק צד כמו המשחק האחרון עם הנסיכה זלדה כדי להוכיח את עצמם קודם.

אבל אני לא חושב שהם הולכים לקבל משהו כזה בקרוב, אני משער שהמשחק הבא שלהם הוא זינובלייד 4 ושעדין כמות גדולה של הצוות יהיה עזר על הזלדה הגדול של הסוויצ' 2. וכמובן שזלדה בעדיפות גבוהה יותר, כלומר אם ההפקה הגדולה יותר של זלדה הבא תדרוש יותר אנשי צוות יכול להיות שלא ישאר במונולית' מספיק אנשים לעבוד על זינובלייד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 21:46

בעלי המניות של EA אשרו את הרכישה על ידי הסעודים (99% הצביעו בעד). אם אנחנו רוצים להיות מוצגים טוב ב-BF7 כדאי שנסגור פינה על הסכמי אברהם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 29 דצמבר 2025, 22:08

אין לי בכלל ספק אחרי שהם דחפו את רונאלדו ל-Fatal Fury שנראה התערבות בוטה שלהם בתוכן במשחקים העתידיים של EA ואני בעיקר סקרן לראות מה הם יעשו עם סימס, יקיר הפרוגרס והווקיזם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2025, 23:24

תמיד רציתי שהסים שלי יתפלל חמש פעמים ביום והאישה תהיה בחיג'אב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2026, 21:01

שלושה שבועות אחרי ש-61 מתוך 71 העובדים של Halifax Studio התאגדו, יוביסופט סוגרת את הסטודיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2026, 15:18

לאור המהומות אינטרנט של אנשים קטנים שמריחים מריח חריף של זיעה לריאן החליטו להתקפל ולא להשתמש ב-GEN-AI בהליך הקונספט של הפיתוח של DIVINITY. מזל טוב, DIVINITY יפותח לאט יותר ויקר יותר, האינטרנט נצח!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ינואר 2026, 21:24

Meta פרקו את twisted pixel, החבר׳ה שעשו את splotion man ולאחרונה את דדפול VR.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ינואר 2026, 22:13

וגם את הסטודיו של asgards wrath ואת אלו שעשו את RE4 לקווסט.

איזה באסה… נשארו נראה לי רק עם ביט סייבר.
נאלץ להמתין כנראה עד שזה יהיה במשקפי שמש כדי שזה יהיה מיינסטרים. אפילו אפל לא הצליחו להביא אנשים…. מדכא

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 ינואר 2026, 22:32

הקיצוצים היו צריכים לבוא ממקום כלשהו.. צוקרברג חילק מענקי חתימה לחוקרי ai של מאות מיליוני דולרים, עם חבילות שכר שהגיעו לעשרות מיליארדים במצטבר... אני מחבב מאוד את ה VR, אבל זה בטח לא תחום שמכניס כסף.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 ינואר 2026, 22:48

אני מניח שזו עוד דחיפה לכיוון ה-Frame מבחינתי, אף פעם לא התלהבתי מהרעיון להיות באקוסיסטם של מטה כשיש לי ספרייה כל כך גדולה בסטים אבל האקסקלוסיביים של הקווסט בהחלט היו נקודה חזקה לזכותו, אני מניח שבטווח הרחוק זה לא יהיה רלוונטי במיוחד אם הם מפרקים את הסטודיואים הפנימיים שלהם, ועוד כאלה שהיו להם תוצרים טובים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2026, 19:07

יוביסופט מבטלת 6 משחקים, ביניהם הרימייק של הנסיך הפרסי חולות הזמן, דוחה עוד 7 משחקים וסוגרת סטודיו אחד לפחות (שטוקהולם) בנוסף לפיטורים נרחבים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים