תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי InterAl » 06 ינואר 2026, 23:01

אין מה להתפלא כשיש תל אביבים צברים שאומרים דברים דומים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 ינואר 2026, 23:12

מעניין אותי גם כמה פירס מרעילה אנשים שהיא מיודדת מאוד איתם לפני האינטרנט לפחות, כמו טרוי בייקר, שלא התבטא נגד ישראל עד כמה שאני יודע אבל אולי גם זה רק בגלל שהוא מקורב לדרוקמן. כבר כתבתי בעבר שאם הייתי בנעליים של דרוקמן והייתה בי טיפה, באמת טיפה, של ציונות הייתי מפעיל ומדבר עם כל מי שאני יכול כדי לפטר את התחת הנאצי שלה כשהיא עוד עבדה ב-SSM.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2026, 23:45

טרוי בייקר הוא ילד טוב טקסס שעבר ביטול לפני שנתיים וכבר לא ממש מופיע בפודקאסט של פירס יותר. הייתי אומר שכנראה הוא בסדר הוא.

ואגב, המלחין של ג'רני אוסטין וינטרי, הצלע הרביעית בפודקאסט שלהם עם מייק בית'ל, עושה בשקט בשקט מפגשי ZOOM עם מפתחי משחקים ישראלים אחרי ה-7 באוקטובר ועוזר להם. כך שהייתי אומר שהבעיה העיקרית ברביעיה הזאת היא פירס בלבד, למרות שבית'ל חצי קומוניסט אז לא הייתי סומך על הדיעות שלו על ישראל, אני יכול לדמיין מה הן אפילו שלא שמעתי אותו מתבטא בנושא עדין.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 07 ינואר 2026, 01:08

אגב באותו הקשר, גם ניל דרוקמן וקן לוין עשו לפחות שיחת זום אחת עם מפתחי משחקים ישראלים מאז ה7/10
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2026, 02:50

ShiTDemoN כתב:אגב באותו הקשר, גם ניל דרוקמן וקן לוין עשו לפחות שיחת זום אחת עם מפתחי משחקים ישראלים מאז ה7/10

גם אותה אוסטין וינטרי ארגן (כלומר עשה את הקונקשן). גיא יודע על זה יותר להתחשב בזה שהוא היה ליטרלי חלק ממנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ינואר 2026, 09:31

לא ידעתי ש"ביטלו" את טרוי בייקר... סביב מה זה היה?
אני יודע שהוא גדל בבית נוצרי/קתולי, ושהוא כנראה מעט שמרן, אבל היו לו יציאות פומביות בכלל? או שזה בכלל שהוא לא דיבר על דברים שהNPCs החליטו שצריך לדבר עליהם? אני כבר מזמן לא מקשיב לפודקאסט שלה, לא מסוגל לשמוע אותה וממש קיוויתי שאוכל לגרום לדמות שלה בDISPATCH למות כששיחקתי במשחק :P

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 ינואר 2026, 10:16

היא אף פעם לא הייתה מעניינת. פשוט נהניתם מפיצ'רים אחרים שלה
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ינואר 2026, 10:42

אני לא ידעתי שהיא מדבבת במשחקים בכלל. לא אשחק בDispatch יש לי גבולות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ינואר 2026, 11:20

אני הולך לבחון את הגבולות האלה שלך… מה המשחקים הבאים שלך? אני אבדוק מי בצוות הפיתוח והמדובבים כתב נגד ישראל.
אתה לא הולך לשחק בשום משחק :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 ינואר 2026, 11:45

היא דמות שולית ולא מעניינת, לדעתי( הייתי צריך ללכת לחפש אקטיבית מי היא הייתה). בקושי שמעתי אותה במשחק.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2026, 12:20

היוצרים של דיספאצ' עשו תרגיל שיווקי זול וליהקו כמה וכמה סטרימרים פופולרים כמדובבים כדי לגרום למשחק להתפוצץ. אלנה היא אחת מהם, אחד נוסף שמשחק את punch-up הוא Seán McLoughlin שביחס אליו אלנה היא ציונית קיצונית, בדיוק כמו שהיית מצפה משמאלן אירי.

גלאס, חצי מהעולם שונא אותנו עכשיו, אתה לא יכול לבחור את המשחקים שלך לפי המדובבים כי זה לעולם לא יגמר. אם הייתי צריך להחרים כל שונא ישראל לא הייתי יכול ללכת לקולנוע, שלא נדבר על לראות סרטים של יורגוס כמו ביגוניה כשלא רק יורגוס בעצמו אלה כל הקאסט שלו הם אנטי ציונים מסריחים.

Laskin כתב:לא ידעתי ש"ביטלו" את טרוי בייקר... סביב מה זה היה?

הוא היה הדובר של סטארט-אפ שמתעסק במערכת AI שקשורה איכשהו לדיבוב וכל התעשיה התהפכה עליו כי "אוי לא! AI!". ברגע שזה קרה הוא ירד למחתרת, נעלם מהפודקאסט שלהם ולא באמת חזר. אני חושב שהוא היה אולי פעם או פעמיים וגם זה כקפיצה באמצע כסוג של אורח לרגע.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ינואר 2026, 12:24

אני הולך לקנות את פפ טקטיקס כדי לתמוך בMatsuno כמובן כי המצפון שלי לא יתן לי לא לתמוך
חסכתי לך והלכתי לבדוק עם GPT אם הוא אמר משהו רע על ישראל ומצאתי רק שהוא הזכיר אותנו בהקשר הזה:

“I had hoped that maybe things would be a little better in 30 years, but nothing has changed. In fact, things may have been better in the ’90s.
Economic disparity remains the same, and in terms of division, the situation is not good at all
Conflicts are constantly happening in various places, such as between Russia and Ukraine, Israel and Hezbollah, Syria and so on
https://www.videogameschronicle.com/new ... -30-years/

אז אמנם הוא מזכיר שאנחנו נמצאים בסכסוך אבל אני לא רואה שיפוט של ישראל עצמה או העם.
אני הולך כמובן גם לשחק בRE9 בקרוב מאוד אז כן בהצלחה למצוא מישהו שם ששונא את ישראל אם תמצא אחרים את RE9.

לא אתן שקל למי שקורא לנו משמידי עם ומרעילי בארות. לא ראיתי אותה מזיזה אצבע על הטבח שהדרוזים עברו.
תמצא אפילו מדבב במשחקים האלה שהתבטא ברמה של הפרוטוקולים של זקני ציון ואני מחרים, זה לא חייב להיות היוצרים עצמם.
גלאס, חצי מהעולם שונא אותנו עכשיו, אתה לא יכול לבחור את המשחקים שלך לפי המדובבים כי זה לעולם לא יגמר. אם הייתי צריך להחרים כל שונא ישראל לא הייתי יכול ללכת לקולנוע, שלא נדבר על לראות סרטים של יורגוס כמו ביגוניה כשלא רק יורגוס בעצמו אלה כל הקאסט שלו הם אנטי ציונים מסריחים.

פפ טקטיקס קיבל דיבוב וגם בRE9 יהיה דיבוב מן הסתם. אם לאסקין ימצא שונא ישראל בתוכם אני מחרים, הוא לא ימצא כי אף אחד לא יגיע לרמת הרפש שפירס הזו הגיעה.
מזל שהיא לא בסנטה מוניקה יותר.בכלל לא ידעתי שהיא נכנסה לתחום של פיתוח משחקים עד השרשור הזה, תמיד חשבתי שהיא עיתונאית סוג זין, מIGN. וזה דו משמעי כי בטוח איזה זיון השיג לה את הג'ובים האלה מימלא.

זה די מצחיק שבזמנו אמרו לי ולאחרים פה איך אנחנו גולשים בRESETERA ואיך אין לנו עמוד שדרה, אבל לקנות משחקים שאנטישמים משתתפים בהם זה, בסדר?
Klayman כתב:היא דמות שולית ולא מעניינת, לדעתי( הייתי צריך ללכת לחפש אקטיבית מי היא הייתה). בקושי שמעתי אותה במשחק.

עדיין היא תמשיך לקבל עבודות בתעשייה אם ימשיכו לקנות משחקים שהיא משתתפת בהם.אנשים כמוה צריך להקיא ולהחרים בתוקף.
אני מרגיש כל כך רע על זה שקניתי את רגנארוק לא היה לי שמץ
הפוסטמה הזו פאקינג שותה חיקוי קולה שקוראים לו פלסטין בזמן שהיא קוראת לנו רוצחים ואני אמור במצפון נקי לקנות משהו שיש לה יד בו? שתלך לעזאזל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 ינואר 2026, 13:41

אני איתך גלאס. תחרים את כל מי ומה שנראה לך לנכון. אמיתי. השאלה היא אם עכשיו תתחיל להיכנס בכל משחק לרשימת הקרדיטים ולעבור אחד אחד לפני שתקנה? אישית לא רואה את עצמי עושה את זה. אבל אם אתה כן? More power to ya.
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ינואר 2026, 14:02

יש היום GPT וגרוק הם יעברו על זה בשבילי.
מבחינתי לא להחרים זה כאילו דרכו עלי ובעטו בי ושזה יעבור בשתיקה, כמו שלא הייתי עובר על זה בלי תגובה ברמה הפרטית אני לא הולך לשתוק על זה ברמה הלאומית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ינואר 2026, 14:30

לא יודע לגבי RE9, אבל לאחת השחקניות בRE8 ששיחקה את Daniela Dimitrescu - היא פעילה מאוד נגד ישראל, חתומה על עצומות וכו'.
אין מצב שתמצא היום בתעשייה הזו, למעט אולי באמת משחקים שכל מי שעובד שם יפני או משהו - משחק ללא תמיכה של כמה וכמה אנשים בפלסטין, ולהפך מאלאנה פירס כנראה מדובר באנשים שפיתחו את המשחק ומקבלים משכורת ובונוסים לפי ההצלחה של המשחק, שלא נדבר שהמשך ההעסקה שלהם תלוי בה. אלאנה די בוודאות קיבלה סכום חד"פ ופה זה נגמר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2026, 14:50

אין סיכוי שבמשחק וידאו שבו יש מדובבים אמריקאים ליברלים מקליפורניה לא תמצא לפחות שונא ישראל אחד. אתה מוזמן להחרים כל מה שתרצה אבל להחרים כל מוצר שבו השתתף שונא ישראל אחד ישים אותך באותו מצב דומה למחרימי ישראל שרוצים להחרים כל מוצר שקשור איכשהו לישראל - כמעט כל מוצר קשור איכשהו לישראל. ובאותה מידה כולם קשורים איכשהו לשונאי ישראל. זה משחק שאי אפשר לנצח בו.

לא שאני חף מזה, יש אמנים שקשה לי לשמוע את השירים שלהם ושחקנים שקשה לי לראות את הפרצוף שלהם. אבל אם אני אחרים בצורה גורפת אני לא אוכל לשמוע, לצפות או לשחק בכלום. אני עדין שומע פינק פלויד, משכנע את עצמי שזה סבבה כי דיוויד גילמור בעדנו וזה מאזן את רוג'ר ווטרס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ינואר 2026, 15:03

לי ממש קל להחרים את פינק פלויד כי הם פח אשפה בעיניי :)
אבל כן, באמנות אי אפשר להחרים ככה… במקרי קיצון כמו נניח היוצר הראשי או בעלי הסטודיו אני אולי הייתי מוריד את המשחק במקום לשלם, אבל למנוע מעצמי משחק טוב שאני באמת רוצה לשחק רק בגלל שיש מעורבות מאוד שולית של שחקן או מפתח אחד או שניים - זה יותר מדי.
אגב, אם באמת נלך ל״בעלי סטודיו״ - אז מה לעזאזל אתה עושה כשאתה משחק בסטריט פייטר? שם הכסף הגדול הולך כנראה ובסבירות אפילו ודאית להרבה מאוד שונאי ישראל, שגם אשכרה מממנים ארגונים פלסטיניים שלא נאמר מחמשים טרוריסטים בעקיפין… ועכשיו גם של כל משחקי EA. הם, להפך מאלאנה - מרוויחים לפי ההצלחה של המשחקים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2026, 15:24

ותן לי שם של מפיצה אחת שאין ל-TENCENT אצבע בפודינג שלה, סינים שנשלטים על ידי הממשלה הסינית שהם מהאוייבים הכי מרים של מדינת ישראל. אז יאללה, לא מתקרבים לתוכן של WB או HBO, לא נוגעים בשום דבר מסוני, להתרחק מ-EA, לברוח מיוביסופט... במה תשחק? באינדי ישראלי פעם בשנתיים? צריך להיות ראליסטי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ינואר 2026, 16:04

אני מחרים את פינק פלויד למרות שאני אוהב שירים שלהם ויש שירים שחסרים לי כמו אבל כל אחד ומה שהוא מרגיש. לא יכול לתמוך במי שדיבר על "אוכל יהודי" וכל הרוע שיצא לבן אדם הזה מהנשמה.

היום למשחקים יש יותר ויותר השפעה על אנשים, גיימר מוסלמי שרואה את פוסט השנאה של אלנה מקבל מוטבציה ממנה ללכת אחר כך למסעות הרג וטבח כמו שראינו באוסטרליה. אני לא מסוגל לתת כסף למי שבוחר להעסיק אותה למרות שהוא יודע את הדעות שלה.

אני לא יודע אם המצב של שנאת ישראל אצל מפתחים במערב כל כך חזקה היום כמו שאתם מתארים, אבל הנה לא הייתי מודע על אלנה אז אולי אני פשוט לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים כמוכם.

מה הקטע עם טרוי בייקר הוא גם נגדנו? לא הצלחתי להבין את זה.

אבל הנה לאסקין אם אתה רוצה משחקים מערביים שאני הולך לשחק בקרוב ולמצוא בהם אנטשימים ותמצא אחרים אותם.
STALKER 2
Mafia the old country
Prime 4
Demonschool
F12026
CKD2 (אני כמעט בטוח שגיא הוכיח פה שהוא חובש כיפה ולא אנטישמי בעליל היוצר, אבל אם תמצא אנטישמי בצוות או מדבבים, זה חרם)

אל תשכח בכל זאת שאני יהודי מצפון אפריקה שהרמבם עבר למרוקו היהודים שם החרימו את הספרים שלו כי הוא לא בא להם טוב בעין, זה בדם שלי לא להיות עם בעיה להחרים דברים. :-)

לגבי סטריט פייטר, מה הכוונה? שהכסף הולך לשונאי ישראל? הסעודים אכן מחזיקים בSNK אז שאני משחק פאטאל פיורי הכסף הולך אליהם. אני בעד נורמליזציה עם סעודיה זה נחוץ לחיים שלנו כאן אי אפשר כל החיים להמשיך במלחמות האלה עם הערבים לנצח. אז הסעודים באים בכוונה טובה למה לי להחרים אותם?

הסינים אכן שיקוץ, הרי אמרו על נעה ארגמני שהיא לא מעניינת אותם ושהיא רק "חצי סינית" יש לי בעיה גדולה מאוד איתם.
סייברפאנק 2077 למשל ירד אצלי סופית מהפרק מאז שהבנתי שאלנה הזו מדבבת שם, זה לא חרם על CDPR שהם לא קשורים לזה, אלא כלפיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2026, 16:17

אף אחד מאיתנו לא הולך לחפש לך בצוותים של 1000+ אנשים (פנימיים ומיקור חוץ) את האיש הספציפי ששונא את ישראל. אבל בכל משחק וידאו יש מאות אנשים שעבדו עליו, וספציפית אוסף של מדובבים אמריקאים ליברלים שבטח גרים בקליפורניה שחושבים שאתה מדינת אפרטהייד גזענית. הסיכוי שתמצא משחק נקי ב-100% הוא קלוש.

בנוגע לסייברפאנק, פירס היא איזו דמות צד במדבר, להבנתי רוב השחקנים אפילו לא פוגשים אותה. היא סתם מחווה, גימיק, אף אחד לא לוקח אותה כי היא שחקנית רצינית. לוקחים אותה כי היא סטרימרית עם כמה מליונים עוקבים כשאתה מחבר יחדיו את כל הרשתות החברתיות שלה ולשים אותה במשחק אומר שהיא תברבר עליו כל היום לכל העוקבים שלה.

זאת אסטרטגיה מאוד חכמה ודיספאצ' עשו בדיוק אותו דבר. הם לקחו אוסף של סליבריטאי אינסטגראם ונתנו להם לדובב דמויות צד ואז מליונים על גבי מליונים של עוקבים שמעו על המשחקים האלה עד אין סוף. נראה לי שפירס לבד עשתה כמה עשרות פוסטים על דיספאצ', לא עובר יום שהיא לא משתפת בסטורי שלה משהו בקשר למשחק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ינואר 2026, 16:55

נדב נתתי לGPT המודל הכי מתקדם שיש לי גישה אליו לחפש אם המפתחים למעלה אמרו משהו נגד ישראל
ועל כמעט כולם הוא החזיר No verified statements from them specifically about Israel.
ועל אחת הוא החזיר אפילו No known political statements שזה עוד יותר טוב.

נכון אני לא הולך לדעת בתוך +1000 עובדים אם מישהו שונא את ישראל, אבל אני לא יכול להחרים כל דבר בעולם רק בגלל הספק שאיזה הודי מוסלמי אולי השתתף במלאכה.
אני מקווה שהיא באמת מאוד מאוד שולית, אבל אישית לא הולך לתת לאף מפתחת להניח שיש קורלציה חיובית בין הנוכחות שלה במשחק למכירות :-)
וכן אני יודע שאין שום חשיבות לעותק שלי אבל כל החיים שלנו אנשים כמונו יכולים רק לעשות מחאות סמליות כאלה.

מה תגיד למשל על זה שהיא השתתפה בכתיבה של GOW רגנארוק? אותי היא כל כך לא עניינה שגם לא ידעתי כמה עמוקה השנאה שלה לישראל, וגם לא ידעתי בכלל שהיא כתבה חלק מהמשחק, אולי בגללה אהבתי אותו פחות מGOW 2018.
היא החליטה שהיא האחות האבודה של ג'יג'י ובלה חדיד? כל דבר שהיא תעשה יוחרם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2026, 12:07

glass man כתב:אבל הנה לאסקין אם אתה רוצה משחקים מערביים שאני הולך לשחק בקרוב ולמצוא בהם אנטשימים ותמצא אחרים אותם.
STALKER 2
Mafia the old country
Prime 4
Demonschool
F12026
CKD2 (אני כמעט בטוח שגיא הוכיח פה שהוא חובש כיפה ולא אנטישמי בעליל היוצר, אבל אם תמצא אנטישמי בצוות או מדבבים, זה חרם)

קודם כל - STALKER 2 ו-CKD2 לא בדיוק "מערביים", המשחק הזה DEMONSCHOOL נראה כמו אינדי... אני מדבר על תעשיית ה-AAA.
לגבי F1 2026 - לואיס המילטון הנהג (הכי בולט שם) עושה שם את הקולות של עצמו, והוא התבטא מלא נגד ישראל ובעד פלסטין ועזה. תחרים גם אותו (למרות שתכל'ס אין לי מושג למה הכנסת אותו לכאן, ממתי אתה משחק בפורמולה?).

תן עוד משחקים שאתה מתכנן לשחק ב-2026.
את מאפיה גם כן הורדתי לך מהרשימה, אבל נניח תהיה בטוח שאמצא לפחות 10 אם לא 100 מפתחים של GTA6 שהתבטאו נגד ישראל ואולי אפילו אחד או שניים שהתבטאו בעד חמאס, מתוך אלפי האנשים שעבדו עליו. בהצלחה עם זה!

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 ינואר 2026, 13:47

תמיד יהיה מה לשחק לאסקין יש יותר מדי משחקים. אני לא שופט פה אף אחד, כבר אמרתי בעבר שאני קורא סופרים אנטישמים ההבדל הוא שהסופרים האלה מתים ולא יכולים להזיק לישראל.
כל אחד עושה מה שמתאים לו פשוט משעשע אותי שאתה וקליימן התגאתם כל כך שאתם לא נותנים תעבורה לERA ובסוף כשזה מגיע להחרמה של האנטישמים האלה אתם מקטינים את חלקה של אלנה במשחק כדי להכשיר אותו.

שוב, אני לא שופט אבל גם אתם לא הייתם צריכים לשפוט זה הכל :-)
אמרתי לך יש נשמות טהורות כמו טוד האוורד נייט פוקס וכו' ויש את הזבל הפרוגרסבי הזה שאין לי שום בעיה להחרים את המשחקים שלהם אישית.

עוד משחקי AAA שאני הולך לשחק.
וולברין.
GTA6
פרגמטה
SAROS
007
Crimson Desert
קונטרול 2.
יש עוד מלא מלא זה רק מה שעולה לי לראש.

לגבי פורמולה, אני תמיד משחק בפורמולה :-) זה פשוט לא משחק שאני רואה אנשים בוקסלים מדברים עליו והגיימפלי חוזר על עצמו אז אני לא רואה איך אפשר להפוך את זה לדיון
ששווה לכתוב עליו ולדבר עליו. :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2026, 13:50

רק ככה מהמותן:
- Crimson Desert סיני ולכן שונאי ישראל
- השחקן הראשי ב-SAROS הוא הבן זוג של אלנה פירס ושונא ישראל גדול
- סם לייק הולך עם סיכה של הידיים המגואלות בדם של יהודים בכל הטקסים, אז בטח ובטח שאתה לא יכול לשחק בקונטרול 2.

ובלי לבדוק אפילו לשני אחת מה הולך בוולברין אני כבר אומר לך שרוב הצוות באינסומניאק רוצה שכולנו נשרף בגהינום להתחשב בזה שמשחקי ספיידרמן האחרונים הם הדבר הכי WOKE שאי פעם שחקתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2026, 13:56

CRIMSON קוריאני, יא גזען.

אבל כל השאר - תשחק דוקים, גלאס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים