אני הולך לקנות את פפ טקטיקס כדי לתמוך בMatsuno כמובן כי המצפון שלי לא יתן לי לא לתמוך
חסכתי לך והלכתי לבדוק עם GPT אם הוא אמר משהו רע על ישראל ומצאתי רק שהוא הזכיר אותנו בהקשר הזה:
“I had hoped that maybe things would be a little better in 30 years, but nothing has changed. In fact, things may have been better in the ’90s.
Economic disparity remains the same, and in terms of division, the situation is not good at all
Conflicts are constantly happening in various places, such as between Russia and Ukraine, Israel and Hezbollah, Syria and so on
https://www.videogameschronicle.com/new ... -30-years/אז אמנם הוא מזכיר שאנחנו נמצאים בסכסוך אבל אני לא רואה שיפוט של ישראל עצמה או העם.
אני הולך כמובן גם לשחק בRE9 בקרוב מאוד אז כן בהצלחה למצוא מישהו שם ששונא את ישראל אם תמצא אחרים את RE9.
לא אתן שקל למי שקורא לנו משמידי עם ומרעילי בארות. לא ראיתי אותה מזיזה אצבע על הטבח שהדרוזים עברו.
תמצא אפילו מדבב במשחקים האלה שהתבטא ברמה של הפרוטוקולים של זקני ציון ואני מחרים, זה לא חייב להיות היוצרים עצמם.
גלאס, חצי מהעולם שונא אותנו עכשיו, אתה לא יכול לבחור את המשחקים שלך לפי המדובבים כי זה לעולם לא יגמר. אם הייתי צריך להחרים כל שונא ישראל לא הייתי יכול ללכת לקולנוע, שלא נדבר על לראות סרטים של יורגוס כמו ביגוניה כשלא רק יורגוס בעצמו אלה כל הקאסט שלו הם אנטי ציונים מסריחים.
פפ טקטיקס קיבל דיבוב וגם בRE9 יהיה דיבוב מן הסתם. אם לאסקין ימצא שונא ישראל בתוכם אני מחרים, הוא לא ימצא כי אף אחד לא יגיע לרמת הרפש שפירס הזו הגיעה.
מזל שהיא לא בסנטה מוניקה יותר.בכלל לא ידעתי שהיא נכנסה לתחום של פיתוח משחקים עד השרשור הזה, תמיד חשבתי שהיא עיתונאית סוג זין, מIGN. וזה דו משמעי כי בטוח איזה זיון השיג לה את הג'ובים האלה מימלא.
זה די מצחיק שבזמנו אמרו לי ולאחרים פה איך אנחנו גולשים בRESETERA ואיך אין לנו עמוד שדרה, אבל לקנות משחקים שאנטישמים משתתפים בהם זה, בסדר?
Klayman כתב:היא דמות שולית ולא מעניינת, לדעתי( הייתי צריך ללכת לחפש אקטיבית מי היא הייתה). בקושי שמעתי אותה במשחק.
עדיין היא תמשיך לקבל עבודות בתעשייה אם ימשיכו לקנות משחקים שהיא משתתפת בהם.אנשים כמוה צריך להקיא ולהחרים בתוקף.
אני מרגיש כל כך רע על זה שקניתי את רגנארוק לא היה לי שמץ
הפוסטמה הזו פאקינג שותה חיקוי קולה שקוראים לו פלסטין בזמן שהיא קוראת לנו רוצחים ואני אמור במצפון נקי לקנות משהו שיש לה יד בו? שתלך לעזאזל.