נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 08 ינואר 2026, 15:50

נשמע מצוין למרות שאני מנחש יקר מאוד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2026, 20:19

זה בדיוק מה שאמרנו שזה - מחשב רגיל לגמרי עם יכולת הרצת משחקי xsx בעזרת קצת סיליקון על הsoc. והsoc ימכר לחברות צד ג׳ כמו אסוס שיעשו מכשירים כאלה משלהם. אין יותר אקסבוקס, רק pc, ויש לAMD ציפ אחד ספציפי שמריץ משחקי אקסבוקס ישנים.

ובנושא אחר, הדירקט מפתחים של אקסבוקס (הדירקט הכי טוב לדעתי, לפחות מבינת פורמט) יהיה ב-22 לחודש ויתרכז בעיקר בפייבל ופורצה 6:
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2026, 22:29

איזה כיף, הדיאלקטים שלהם באמת מעולים ופייבל ופוקצ׳ה ואולי גירס הם שלושת המשחקים כמעט הכי מצופים שלי השנה בתחום הAAA… מלבד GTA ואולי וולברין, כמובן.
גם הbeast of reincarnation הזה נראה מעולה.
השנה הזאת הולכת באמת להזכר כאחת הטובות אי פעם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 ינואר 2026, 23:08

זו לגמרי השנה של Playground ואני מאוד רוצה לראות איך נראה משחק דור נוכחי של פורזה הורייזון ועוד ביפן- זו תהיה הפעם הראשונה שפלייגראונד ישקיעו בסביבה אורבנית אמיתית, כנראה.
לגבי פייבל, לא הרבה ידוע מן הסתם, אבל הגיימפלי הקצר שפורסם נראה לא רע, גרפית מדהים כמובן, אבל אני מקווה שתהיה אופציה לדמות ראשית אחרת כי הגיבורה מאוד meh.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2026, 02:35

Laskin כתב:גם הbeast of reincarnation הזה נראה מעולה.

ומהמפתחים של פוקימון בצורה מפתיעה.
Uncle Pey'j כתב:זו לגמרי השנה של Playground ואני מאוד רוצה לראות איך נראה משחק דור נוכחי של פורזה הורייזון ועוד ביפן- זו תהיה הפעם הראשונה שפלייגראונד ישקיעו בסביבה אורבנית אמיתית, כנראה.
לגבי פייבל, לא הרבה ידוע מן הסתם, אבל הגיימפלי הקצר שפורסם נראה לא רע, גרפית מדהים כמובן, אבל אני מקווה שתהיה אופציה לדמות ראשית אחרת כי הגיבורה מאוד meh.

משני המשחקים הכי מצופים שלי. אם מיקרוסופט לא היו טפשים כמו נעל 2026 הייתה השנה שמשכנעת אותי לקנות xsx. גירס, הורייזן 6 ופייבל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2026, 03:10

אגב כל היודעי דבר אומרים שיש משחק רביעי ״סודי״ בתצוגה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 09 ינואר 2026, 12:23

ואז פייבל יקבל ממוצע 82 ותגיד שזה לא טוב מספיק לדחוף קונסולה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 ינואר 2026, 12:42

פייבל 4 לא יכול לדחוף קונסולה בכל מקרה כי הוא מגיע מאוחר מדי במחזור החיים של הקונסולה שלו. רק GTA וכאלה יכולים למכור קונסולות שעומדות למות.
תסתכל על רזי 4 אחד המשחקים הכי טובים בהיסטוריה עם הממוצע אחד הטובים בהיסטוריה ומכר על הקיוב רק 1.60M עותקים, בזמן שהמשחק הכי נמכר על הקיוב מכר 7.4M רזי 4 פשוט הגיע מאוחר מדי במחזור החיים שלה כדי לשנות משהו או למכור משהו.

אם פייבל 4 היה מגיע בתחילת החיים של הבוקס ובלעדי אליה, אין שום מניעה שהיה עוזר לה למכור המון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 ינואר 2026, 14:26

DrKeo כתב:אגב כל היודעי דבר אומרים שיש משחק רביעי ״סודי״ בתצוגה.

יש שמועות על Wolf 3 אז אולי זה הוא? :-)
יכול להיות גם כמובן רייימיק/ של משחקי פוללאוט, אבל אני מקווה לWolf 3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2026, 18:06

Hypno כתב:ואז פייבל יקבל ממוצע 82 ותגיד שזה לא טוב מספיק לדחוף קונסולה.

אם הוא יצא והוא יהיה טוב מספיק אז כן, ואם הוא יצא והוא לא יהיה טוב מספיק אז לא. מבין איזה זה עובד? ולא שזה משנה, אין יותר קונסולה, xsx סיימה את חייה ובכלליות אקסבוקס סיימה את חייה גם אם פייבל יקבל 98. אקסבוקס כבר עברו את השלב בו מוציאים בלעדי טוב כדי למכור קונסולה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 09 ינואר 2026, 18:58

אני מבין שכל הזמן ההגדרה של 'טוב מספיק' משתנה.

נכון, אקסבוקס סיימו עם הקטע של 'בלעדי יתמרץ את הקונסולה' אחרי שהם נכשלו במכירות לאורך 2023 ובמיוחד עם השקת סטארפילד.
עכשיו אתה תקנה את שלושת המשחק הנ"ל (או תעשה גיימפאס). הכל טוב. או שלא תקנה, כי גם בתחילת 2024 כולם היו אופטימיים הליין-אפ של הקונסולה באותה שנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2026, 19:50

אני אקנה אם יהיו טובים ולא אקנה אם הם לא יהיו טובים. מה כל כך קשה?

אם הxsx הייתה עדין קונסולה אמיתית והם היו בלעדיים אמיתיים והם יצאו כמו שההייפ מרמז שהפ יצאו אז לגמרי הייתי קונה xsx שנה הבאה או מחכה שנה לדור הבא ומשחק בBC. אתה מבין? כשמוציאים משחקים אטרקטיביים בבלעדיות, זה מושך אותי לקנות את החומרה כדי לשחק בהם. כזה משוגע הוא אני, רואה משחקים שאני ממש רוצה בevosystem מסויים וזה גורם לי לרצות לוץ לתוך הecosystem.

אבל אני לא צריך, הם יוצאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן ויש לי את שניהם. אז אם הם יצאו טוב אני אקנה אותם בסטים ומיקרוסופט תראה ממני שבריר מהכסף שהם יכלו להוציא ממני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2026, 22:41

פורצה הורייזון כמעט תמיד מפציץ בקטע אחר, והפעם עובדים עליו יותר זמן מבדרך כלל והוא ביפן והראשון שלהם בדור חדש… אני לא דואג לו.
פייבל נראה שמקבל טאלנטים מטורפים מכל התעשייה והם לא ממהרים לשחרר אותו, אם הוא יצא בחצי השני של השנה אז עבדו עליו בערך 8 שנים גם אם לא בכל הכח כל השנים האלה… אני חושב שהוא יהיה משחק במקרה הגרוע ביותר של ממוצע 88 ככה… קשה לי להאמין שיפשלו אחרי כל הזמן הזה. למרות שתמיד היו מקרים.
גירס… פה אני לא יודע. לא אהבתי כל כך את גירס 4 ו-5, אבל גם הפעם מדובר בפיתוח סופר ארוך וכנראה מושקע בקטע אחר, אז לכל הפחות מצפה לנו חוויה מטורפת לעיניים :)
זו באמת אמורה הייתה להיות השנה שבה מיקרוסופט יפציצו עם התותחים הכי גדולים. לא שהקודמת הייתה רעה… אם רק אינדיאנה ג׳ונס היה יותר אקשן מסדרוני ופחות התגנבות וכד׳ - אני חושב שהיה יכול להיות להם חתיכת ״אנצ׳רטד״ ביד. דום נחשב טוב מאוד בעיני רבים, אבל אני מודה שהתאכזבתי ממנו מאוד באופן אישי. ממש ירידה מהשניים הקודמים עבורי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 10 ינואר 2026, 12:22

DrKeo כתב:אני אקנה אם יהיו טובים ולא אקנה אם הם לא יהיו טובים. מה כל כך קשה?

אם הxsx הייתה עדין קונסולה אמיתית והם היו בלעדיים אמיתיים והם יצאו כמו שההייפ מרמז שהפ יצאו אז לגמרי הייתי קונה xsx שנה הבאה או מחכה שנה לדור הבא ומשחק בBC. אתה מבין? כשמוציאים משחקים אטרקטיביים בבלעדיות, זה מושך אותי לקנות את החומרה כדי לשחק בהם. כזה משוגע הוא אני, רואה משחקים שאני ממש רוצה בevosystem מסויים וזה גורם לי לרצות לוץ לתוך הecosystem.

אבל אני לא צריך, הם יוצאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן ויש לי את שניהם. אז אם הם יצאו טוב אני אקנה אותם בסטים ומיקרוסופט תראה ממני שבריר מהכסף שהם יכלו להוציא ממני.

מאז אמצע ה XBOX ONE אין 'בלעדיים אמיתיים' אז בכל מקרה לא היית קונה XSX בשביל המשחקים האלה.
הרף של 'אטרקטיבי' כל הזמן משתנה. סטארפילד עם ממוצע 85 - מדוע אנשים כמוך לא רצו לאקוסיסטם?

למה לקנות אותם? להיפך תעשה מנוי בגיימפאס אחרי שכולם יוצאים והאיכות שלהם מניחה את דעתך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2026, 19:39

יש פה שתי שאלות נפרדות, אחת על בלעדיות ואחת על GP. בנוגע לבלעדיות, סטארפילד לא היה משחק מעניין אז לא התעניינתי בו, כל אדם בר מוח מבין שסטארפילד היה אכזבה קשה חוץ ממך. אם יש מספיק בלעדיים אטרקטיביים אז החומרה אטרקטיבית, זה לא מדע טילים. מיקרוסופט לא עשו מספיק בלעדיים אטרקטיביים, זה קונסנזוס שגם אתה מסכים איתו לדעתי, אז מה הפלא שחומרה לא מספיק אטרקטיבית?

ובנוגע לGP, אני אעשה מנוי או לא על פי השיקול שלי. במחיר של היום אני מעדיף לקנות אותם, וזה גם מה שאני אעשה בסטים ב-2026 עם כל משחק של מיקרוסופט שיראה לי אטרקטיבי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ינואר 2026, 20:27

בובי קוטיק אמר במשפט בינו לבין אמברייסר שהוא מכר את אקטיוויז׳ן בדיוק בזמן, שניה לפני שcod מתרסק והקונסולות בספירלה למטה.

Today, given that console sales are at an all-time low and Call of Duty sales are off over 60% from the prior year, Plaintiff should be expressing extreme gratitude for the foresight Activision leadership demonstrated in consummating this transaction

ובחדשה אחרת, על פי דליפה מplayground עצמם (פופאפ שהופיע בהורייזן 5 לרגע ונעלם) פורצה הורייזן 6 יצא ב-19 למאי. אם התאריך נכון עבדו על הורייזן 6 במשך 4.5 שנים, 50% יותר זמן מהורייזן 5. גם צויין שם שיהיו 550 מכוניות.

IMG_4842.jpeg
IMG_4842.jpeg (497.16 KiB) נצפה 830 פעמים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 ינואר 2026, 22:14

אולי אם היו מקשיבים לנו עם GOW שמכוון לPS5 כבר ב2022.גייטאי 6 שלא לוקח דור שלם, הוריזון 2 שמרגיש קפיצה גרפית וכו' אז הקונסולות לא היו בירידה של all time low. :-(

מעניין התאריך אני מקווה שזה נכון, אני כמובן אהיה שם day one כי GTA 6 כבר לא תופס את התאריך הזה, חבל שמייקרוסופט לא מוציאה אותו day one על הPS5 כמו פייבל, היו מקבלים ממני דאבל דיפ על היום הראשון, אבל נו מה אפשר לעשות.

גם מוכיח שוב את מה שאמרת אין בהכרח מחויבות לזמני פיתוח ארוכים בטירוף בדור הזה כמו שאנשים חשבו (ואני בינהם) אם פלייגראונד עבדו עליו 4.5 שנים ואני מניח שהוא משחק המירוץ הכי יפה של הדור...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ינואר 2026, 22:23

ועבדו על פייבל במקביל שלהבנתי שאב המון משאבים מפורצה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ינואר 2026, 22:40

דלף סרטון קונספט של הMMO החדש של בטסדה, שמייקרוסופט ביטלו לא מזמן, תהרגו אותי אנשים אבל לי אישית זה נראה מעניין יותר מ99.9% מהדברים שמייקרוסופט נותנים להם אור ירוק.

בחדשות מדכאות אחרות בנוגע לבטסדה, בכיר בבטסדה, כותב ומעצב קווסטים עזב את בטסדה ומספר למה הוא עזב....בגדול טוד האוורד הבטיח לו שהוא יהיה מפתח בכיר בTES6 ושהם יפתחו את TES6 ישר אחרי Fallout 4 שני הדברים לא קרו, אז הוא עזב. עוד כישלון של מייקרוסופט לתת לו ללכת.הזוי לגלות שבטסדה תכננו לעשות TES6 כל כך מזמן וזה פשוט לא קרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ינואר 2026, 01:55

ולא ציינת שהוא אמר שמאז FO4 החברה כבר לא מה שהייתה, עוד לפני הרכישה, ושהיא בכיוון לא טוב. שהמובילים כמו טוד האווארד נמצאים רחוק מדי מהיומיום של הפיתוח והם מנותקים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ינואר 2026, 20:48

כן, זה בהחלט מסביר למה פולאאוט 4 וסטארפילד (עם כל אהבתי אליו ושהוא משחק הדור שלי כרגע) הם פשוט לא ברמה של המשחקים שהאוווארד היה זמין במרחק נגיעה של לשבת איתו בקפיטריה.

הוא גם אמר שהאוורד פשוט במאי טוב שלוקח החלטות סופר טובות ושבדיוק בגלל שהוא לא כזה זמין לתקן את הפאשלות של הצוות המשחקים נראים כמו שהם נראים.

בטסדה לא במקום טוב כנראה בלי קשר למייקרוסופט אבל במקום שמייקרוסופט ישחררו את האוורד להיות hands on על המשחקים הם לא תורמים לחברה.
עצוב, שכנראה בטסדה לא תוכל להוציא מאסטרפיס עם TES6 כמו שכל כך רציתי, לא רואה את זה קורה באקלים הזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ינואר 2026, 21:22

בשביל להרים ככה את התאבון של כולנו לפייבל. קונספט ארט.קאז, ספר לי עוד על כמה שפייבל לא סיסטם סלר.
תמונה
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2026, 00:19

הענף של playground למנוע של פורצה, אלוהים ישמור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2026, 06:59

DrKeo כתב:הענף של playground למנוע של פורצה, אלוהים ישמור.

הא?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 ינואר 2026, 08:04

זה קונספט ארט, לא ענף של המנוע...

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 19 אורחים