DrKeo כתב:כן, אני בטוח שזה המשחק שהם רצו לעשות. איזה צירוף מקרים שכל האולפנים של סוני נורא רוצים לעשות משחק GAAS? אשכרה כולם, אחד אחד, ובדיוק כשסוני אומרת שGAAS זאת אסטרטגיה מובילה בפלייסטיישן?! ואו, איזה צירוף מקרים מדהים, נכון?
נכון, צירוף מקרים. כי המשחק הזה מפותח כבר שנים, אז מה הקשר איך סוני בחרו להתנסח בדו"ח הרבעוני האחרון שלהם?
לא הייתה לך בעיה עם טיעוני 'אווירת המפקד' כאשר רוב המשחקים של סוני נהיו משחקים סינמטיים מגוף שלישי, נכון? אז שוב רוב העמדה שלך בנושא הזה נשענת על כך שהמשחקים האלה לא פונים לטעמך האישי.
מי שמוחה נגד פיתוח משחקי GAAS היה כבר לפני שנים רבות צריך למחות על זה שסוני לא מפתחת משחקי SP בז'אנר ה FPS ובז'אנר ה WRPG ולהביא אי-שביעות מהמנעד שיש במשחקי צד א' שלה.
Laskin כתב:אם המשחק היה כמו ״הרחבה״ שהוא נייטריין שמשתמש בכל האסטס הקיימים - זה היה לוקח עשירית מכח האדם והזמן, אז לאף אחד לא היה אכפת ולא ראית אותי מתלונן על נייטריין. פה נראה דווקא שהם ממש השקיעו וזה הבאסה, ובסבירות גבוהה גם הטמטום.
אוי לא, איך סוני מעזים להשקיע במשחק במטרה להוציא משחק איכותי ומצליח.
לאחר ההצלחה של נייטריין, FROM מפנים יותר משאבים להמשך תמיכה ופיתוח המשחק.
Laskin כתב:קאז - שים לב גם שהמשחק הוכרז סתם ככה באמצע שבוע ביוטיוב בלי שום אירוע מסביבו… הם יודעים שהוא הולך ליפול בסבירות גבוהה אז מנמיכים ציפיות ופותחים ב״התנצלות״.
כולי תקווה שהורייזון 3 עמוק בפיתוח עם צוות שני.
אמצע השבוע = ביום חמישי, יום שבדרך כלל מתפרסמות בו חדשות. ובאותו היום שהיה דיירקט של נינטנדו...
מדובר בחשיפה של 10 דקות. אין לזה מקום ב SOP.
אני רק מתאר לעצמי איך היית צולב את סוני וגרילה אם היו מודיעים שהמשחק הבא שלהם ייחשף ב SOP הקרוב, ואז זה המשחק שהיית מקבל.........
אז בגלל הרעל שאתה וכמוך מפיצים על כל הפקה שלא באה להם טוב בעין, סוני העידפו להכריז על המשחק בנפרד.
אם גרילה יודעים שהמשחק הולך ליפול, הם לא היו קובעים למשחק פלייטסטים.
Stick כתב: כלומר - להבדיל מנייטריין, ששוב על פניו נראה מאוד דומה לו, הם כן אבדו משחק אחר שהם יכלו לפתח בזמן הזה, הם כן בנו מערכות חדשות לגמרי ומשחק חדש לגמרי, ולכן כן - הם לחלוטין חייבים להתחיל בהתנצלות בשביל אנשים כמו קיאו (יותר נכון כמו לאסקין - אנשים שהם הקהל של המשחקים האחרים שלהם), כי הם יודעים איזה באקלש הם הולכים לקבל. זה הבדל מאוד משמעותי.
בשום מצב אין על מפתחים 'להתנצל' על המשחקים שהם בוחרים לפתח. הם לא שבויים של הקהל שלהם, והם לא מחוייבים להמשיך לעשות בדיוק את אותו אופי המשחקים הקודמים שלהם. ובמקרה הזה, המפתחים לא אחראים על ה knee-jerk reactions של גיימרים שלא יודעים שלגרילה יש יותר ממשחק אחד בפיתוח.
--
אגב, אני חושב שהפורום הזה צריך reality check לגבי משחקי סוני ו GAAS:
ההצלחות של סוני במשחקי GAAS בדור הזה מגיעים מ
אולפני צד א' ומאולפנים שסוני כבר עבדו איתם בעבר.
כלומר, בניגוד מוחלט לאנשי הפורומים החכמים שאמרו שסוני צריכה לתת משחקי GAAS לאולפני צד ג' ולאולפנים חדשים.
משחקי GAAS מצליחים: GT7, MLB, הלדייברס 2 - משחקים של צד א' ושל שיתוף פעולה ותיק עם מפתחת.
TLOU ONLINE בוטל לא בגלל העדר איכות. להיפך, בגלל שהוא היה כזה טוב שסוני וND קיבלו רגליים קרות על כמות העובדים שהם היו צריכים לשים על המשך תמיכה במשחק. אולי ההחלטה הכי רעה של סוני בדור הזה. שחקני הפס5 יכלו היום לשחק בתואם Arc Raiders בעולם של TLOU.
משחקי GAAS כושלים: קונקורד, המשחק שבוטל של deviation games, הסימן שאלה סביב fairgames - אולפנים צד א' שהוקמו/נקנו ספציפית למשחק ה GAAS שהם פיתחו.
גם שיתוף הפעולה החדשה בדמות 4LOOP לא נראה משכנע בחשיפה שלו.
אז סליחה שאני מפוצץ לכם את הבלון אבל הסטטיסטיקה מצביעה על כך ש HHG יהיה בטור ההצלחות.