נושא *לא* E3 2026

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

נושא *לא* E3 2026

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2026, 15:26

אז אני משער שזה נושא המסיבות עיתונאים הרשמי שלנו עכשיו?

ב-2 בלילה, מיד אחרי הSOP של סוני בחמישי, יהיה סטרים של קונאמי שמוקדש לסילנט היל. אני משער שזה אומר שהולך להיות מוכרז משחק SH חדש בSOP?

We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

Re: נושא *לא* E3 2026

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2026, 16:05

לא יודע אם מוכרז, אבל בטח יוצג.
הרי כבר הכריזו על הרימייק של הראשון ביוני האחרון, ונראה לי שיש עוד פרויקט שהכריזו מזמן שעדיין לא ראינו, אז אחד מהם בטח יקבל טיזר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2026, 01:19

היילייטס עבורי מהSoP:

KENA 2 נראה מעולה, אני מאוד אהבתי את הראשון, הפתעה נחמדה מאוד.

מוד המולטי של GOY… כמו הקודם - לא בשבילי

ממש שמח שלא שיחקתי עדיין בDS2 אבל לעזאזל, מרץ חודש עמוס בטירוף, הוא נשלח למות על המחשב.

קונטרול 2 נראה כמו הילד של DMC והסרט Inception. איזה יופי! מקווה שהגיימפליי ירגיש טוב. הראשון הרגיש טוב מאוד אבל הוא היה שוטר, יש להם חתיכת ביצים לעשות שינוי כזה משמעותי. כל הכבוד. הלוואי ויצא מוצלח.

ההמשך, או יותר נכון המשחק שמקדים לNEVA - מצד אחד אהבתי מאוד את הראשון, מצד שני זה מגיע מהר מדי אחריו ונראה יותר כמו הרחבה, בקושי. הלוואי ויתברר כמשהו איכותי אבל אני ממש בספק. וגם בפברואר יש כבר יותר מדי משחקים. באמת לא יודע מה לעשות.

המשחק של התרנגול, שאני אקרא לו Cock of War - וואו! איך הצליחו לעשות דמות כל כך מגוחכת במשחק כזה מגניב?!! מטורף. מת כבר לשחק בו. ובעיקר לא יכול לחכות לראות את המימז של פמילי גאי :)

הרצתי קדימה את 007 כי לא רציתי להרוס לעצמי במידה ויצא טוב.

סוף סוף MGS4 יוצא מהפס3!!! אמנם משחק סופר מוזר אבל איזה כיף.
לגבי הPeace Walker - פחות מעניין.
הקטע עם התמנון היה אדיר. דמו שלו מחר!!! איזה כיף. אבל יוצא עוד חודשיים אז אני מתאפק.

CastleVannia Belmont’s Curse נראה מעולה! איזו הפתעה. קונג י באמת חוזרים לעצמם. מזכיר את הנסיך הפרסי האחרון, שהיה מצוין.

Silent Hill Townfall גם כן נראה מצוין. מה קורה פה??

קונאמי ממש דופקים פה ״קאפקום״. חתיכת קאמבק, גם אם זה באמצעות צד ג׳ ולא סטודיואים פנימיים.

ג׳ון וויק!!! הגיע הזמן באמת. אחלה טריילר CG.
ואפילו טיפה גיימפליי… מגניב. הפתעה נהדרת.

Big Walk מגיע לפלוס ונראה כמו כיף עם חברים אונליין. חבל שכנראה לא יהיה לי עם מי לשחק אותו
אני זוכר את הטריילר הראשון שלו שגם אז היה נראה ממש מקורי וחמוד. מקווה שיהיה להיט אני אוהב דברים כאלה, מזכיר את Peak אבל עם דגש על חידות ושיתוף פעולה. אני בכל מקרה אנסה אותו.

SAROS ממשיך לשכנע אותי שהפעם לא אנטוש את המשחק באמצע, אני כנראה בפנים בהשקה.

אההההההההה כן!!!! רימייק לטרילוגיה כולה של GOW
שנים שאני מבקש את זה, חשבתי שיגיע מבלופוינט אבל פאק כן.
וגם המטרוידואניה, איזה כיף.
מההההההה?! יוצא היום???
אני מודה שהוא לא נראה מטורף אבל חתיכת שאדו דרופ

אחלה תצוגה, חסר AAA ובאסה שלא הראו כלום מהרימייקים של הטרילוגיה אבל 90% מהמשחקים היו מעניינים אז תענוג.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 פברואר 2026, 01:24

אני חושב שמאז E3 לא התלהבתי ככה מתצוגהשל סוני, לא זוכר משהו כזה מהם בשנים האחרונות, אבל אולי בגלל שנוסטלגיה תמיד עובדת עלי וריימן,LOK וכמובן GOW.. לא היה לי סיכוי :)
הרימייק של הטרילוגיה היוונית, אני *לא* ראיתי את זה מגיע ועדיין חסרים כל כך הרבה פרטים, מי המפתחת? זה המשחק של קורי? מה קורה עם GOW הלאה? הם ישנו את העלילה? כל כך הרבה שאלות. זה חתיכת פרויקט, GOW 3 ו-2 אפיים בסקייל שגם היום קשה למצוא, במיוחד 3.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 פברואר 2026, 01:33

היה מטורף!!!!

אני עוד צריך לעכל את הכל, אבל כמובן שאני מוריד ברגע זה את GOW החדש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2026, 01:53

Uncle Pey'j כתב:אני חושב שמאז E3 לא התלהבתי ככה מתצוגהשל סוני, לא זוכר משהו כזה מהם בשנים האחרונות, אבל אולי בגלל שנוסטלגיה תמיד עובדת עלי וריימן,LOK וכמובן GOW.. לא היה לי סיכוי :)
הרימייק של הטרילוגיה היוונית, אני *לא* ראיתי את זה מגיע ועדיין חסרים כל כך הרבה פרטים, מי המפתחת? זה המשחק של קורי? מה קורה עם GOW הלאה? הם ישנו את העלילה? כל כך הרבה שאלות. זה חתיכת פרויקט, GOW 3 ו-2 אפיים בסקייל שגם היום קשה למצוא, במיוחד 3.

האמת שהכי הלהיב אותי התרנגול אבל אז הגיעה ההכרזה של הטרילוגיה.
אם הם באמת משחררים את כולם יחד כמשחק אחד, וזה נראה לי הכיוון - זה יהיה אחד הדברים הכי אפיים שיש. מעניין אם יצליחו באמת להביא את הראשון והשני לרמה גרפית אחידה עם השלישי.
אם הם באמת מפתחים את זה פנימית זה יכול לקחת גם 5 שנים מהיום, זה נשמע כמו משחק של פס6.
לגבי שינויים מהמקור - מןכן להתערב שלא יהיו קטעי מין-י-גיימס :)
חחחח לצערנו הם כל כך לא עוברים היום מסך, בטח לא אצל סוני.

מחר אשחק בsons of Sparta אם אספיק. האמת שזה משחק שהייתי שמח אם היה יוצא לסוויץ׳

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 פברואר 2026, 02:00

אז ככה:

שמחתי שסוף סוף יש תאריך יציאה ודמו!!!! לתמנון האהוב. גלאס, IN YOUR FACE! יאללה יוצא בתחילת אפריל וזה אחלה ליום הולדת שלי, והדמו יוצא מחר.

התרנגול קרייטוס הזה נראה מוזר אבל מעניין! אשים עליו עין.

אהבתי גם את ההאק אנד סלאש אבירים הזה, שכחתי איך קראו לזה.

ג'ון וויק - וואו! תהיתי באמת איך אין משחק כזה. ואם קיאנו מדבב זה בכלל אש.

GOW - אני קניתי והורדתי כבר את המשחק, אתחיל אותו ברגע שאסיים את פריים 4. ולגבי הרימייק - מעניין ממש אם יעשו את כל הדיבוב מאפס, ואם ישנו את הגיימפליי?!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2026, 02:04

אני מהמר שישאירו מצלמה קבועה והגיימפליי יקבל רק שדרוגים אבל יישאר די דומה. אני לא מאמין שהם מתחילים לעשות את כולם מבט שלישי מאחורי הכתף כמו החדשים, זה יהיה יותר מדי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 פברואר 2026, 02:16

אני דווקא חושב שיש מצב גדול למצלמת גוף שלישי כמו במשחקים הנורדים, אבל אני מאוד מקווה שהקרבות יהיו ברוח הטרילוגיה המקורית, יותר DMC ופחות סולס.
ממה שאני מבין, וזה באמת לא ברור כרגע, זה כנראה לא המשחק של קורי, אז אני מניח שזה הצוות של אריק וויליאמס שעובד על הרימייק, וזה קצת כואב למען האמת, כי אם המשחק של קורי לא קשור ל-GOW והצוות השני בשלבי פיתוח מוקדמים לרימייק, ההמשך לסיפור של קרייטוס במיתולוגיה חדשה כנראה יגיע בעוד המון, המון זמן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2026, 08:01

קשה לי להאמין שהם לא עובדים על ההמשך. הסדרה הזו היא כרגע בטופ 3 של סוני, אם אני לא טועה, אולי 5… ועם הסדרה שבצילומים אני לא רואה מצב קטן שהצוות העיקרי שלהם לא חזק על זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 פברואר 2026, 08:35

האמת חרא של תערוכה בעיני, אבל מה חדש זה SOP אני אתחיל עם מה שלא אהבתי למה שאני קרוע לגביו בתערוכה הזו ואעבור למה שאהבתי.
מה ששנאתי.
Time Crisis לPS1... כאילו באמת? חייתי את המשחק הזה בארקייד בקניון מול הים בילדות שלי וכמובן גם בבית,והוא אחד האהובים עלי ביותר. אבל בלי LIGHT GUN באמת? איך הם מעזים. ואם כבר משחקי נוסטלגיה כמו ריימן, למה לא מביאים משחקי דיסני כמו הרקולס או טרזן שהיו הדבר בPS1 ? מבאס תחת ההתנהלות של סוני עם הקלאסיקות PS1.
DEAD OR ALIVE - סדרת פח עם כוסיות שחוץ מזה אף פעם לא היתה שווה משהו למה עוד פעם?
Gothic - כמו רבים וטובים חשבתי שמדובר במשחק Darksiders והתבדיתי.
Rev. NOiR - הJRPG על הכרזות כאלה הומצא הביטוי "מה זה הזין הזה?"
הGOW המטרוידוואניה- לול, למה זה נראה כמו משחק GBA ועוד לא אחד טוב? פחח איזו בדיחה עלובה.

דברים שאני על הגדר.
Control 2- המשחק נראה מהמם ואני מסוגל לחלוטין לשחק בשביל הוויב הרמדי והגרפיקה, אבל הגיימפלי נראה כמו Prototype זה נראה איטי קלאנקי... ויש לי געגועים עזים
לנשק חם, רמדי פשוט לא אותו דבר עם שינוי הסטייל הזה, עושה לי וויב של 7 גבוה בנתיים אבל אני צריך לראות עוד.
John Wick - חולה על המותג אבל זה נראה דל תקציב, נראה מה יהיה כשיהיה גיימפלי נורמלי לראות, אבל רמדי לא יכלו לפתח את זה? כל כך מתאים להם.

מה שאהבתי
KENA החדש- בפער משחק התערוכה בשבילי, אני צריך לחזור לקודם ולסיים אותו, כל מה שאני אוהב במשחקים שלי נמצא פה, צבעוניות, חמוד לכל המשפחה, יפני בוויב, ונראה עולם סמי פתוח שכזה? קחו תכסף שלי ומיד.
Death Stranding 2- לא חדש או משהו אבל חייב לסיים את הקודם ולהגיע אליו נראה לפנים.
PRAGMATA - לא חדש אבל הטריילר חיזק לי את זה שהמשחק יהיה אחד האהובים עלי בדור הנוכחי, אופטימי מתמיד לגביו.
RE9 - כנל אני לא מצליח להתגבר על איזו שווה גרייס וגם ליאון כמובן חתיך MY MAN הדה קפריו של תעשיית המשחקים. DAY ONE.
Neva - אהבתי את הקודם וזה עוד ממנו.
Beast of Reincarnation - המשחק של גיים פריק, מפתיע אותי כי זה נראה כמו משחק סולס מעורבב עם NEVA וGOT לול. הגיימפלי נראה כל כך צולע אפילו בטריילר, אבל הזאבה קונה אותי.
STAR WARS - מה זה הפאקינג הדבר הזה!!!? זה עושה וויבים של F- ZERO בעולם של STAR WARS - על היום הראשון!
007- ממשיך להראות מושלם, דואג לפריים רייט, אבל חוץ מזה, מדהים.הUNCHARTED של הדור.
קסטלווניה- אני זונה של סל שיידינג וזה באווירה של סדרת הנטפליקס, אני מקווה רק שזה ברמה של משחקי הDS/SOTN, כרגע מדהים.
התמנון- יאי הדמו! גולן אני לא נגדו, אני אוהב את כל המשחקים האלה גם אם The last night ייצא אשחק בו, זו לא מלחמה אני אוהב את כל המשחקים בז'אנר הזה.
Silent Hill- משום מה נותן לי וויבים של Alien Isolation זה לא מה שצפיתי ממשחק סילנט היל אבל זה בא לי בטוב.
SAROS - ממשיך להראות בן זונה של משחק.

פאיקנג הריימיק רימאסטר של הטרלוגיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מה שהציל הכל. קצת מבאס שלא ראינו את הגרפיקה ואני מקווה שזה לא מהרימאסטרים האלה שהם פשוט עושים להכל שכבה קצת יותר נוצצת ו4K אני רוצה שזה באמת יראה כמו ריימיקים, אלה לא משחקים תובעניים מדי לעשות להם ריימיק שנראה ליגה בסטנדרטים של היום.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 פברואר 2026, 12:05

לא יודע אם מישהו פה זוכר, אבל בזמנו כשרק נחשף ש"הפרוייקט הבא" של בלופיינט, זה שהסתבר בסוף בGAAS של GOW ובוטל, הוא הוכרז פחות או יותר בסגנון של "לראשונה משחק חדש עם תוכן מקורי, אבל לא בדיוק". והרשתי לעצמי אז לקוות/לחלום שמדובר ברימייק לטרילוגייה של GOW. אבל כזה שיעשה צדק עם הסדרה ועם הIP שכעת הוא מהחזקים של סוני, כי אי אפשר לעשות פשוט רימייק בלופיינט קלאסי רק למשחק הראשון ואז השני ואז השלישי ולקחת מחיר מלא על כל אחד. הראשון הוא בערך 5 שעות, השני איזה 7 והשלישי ביום נדיב הוא 9-10 שעות.
אז חלמתי, וזה היה נראה לי פרוייקט שאפתני אבל כזה שיכלתי לראות בהינתן בגודל של המותג וברצון שלהם אולי לייצר לו עכשיו איזה קאנון חדש כשהסדרה גדלה מהמיתולוגיה היוונית רק, שהם יעשו רימייק לכל הטרילוגיה במשחק אחד. ייקחו 80% מהמשחקים וישחזרו אותם כמו שהם יחסית, ויחברו את כולם ליצירה אחת רציפ בלי הפסקות (קל לעשות בין 2 ל3, צריך קצת עבודה בין 1 ל2).

אז זה לא קרה בסוף... אבל היי, לגלות שSM בעצמם בכלל עושים את זה בסוף - וואו, איזה הפתעה :).
כלומר, אני מניח שמדובר במשהו פחות או יותר בסגנון הזה. הם לא היו עושים כזאת הכרזת all in על הרימייק הזה, בפיתוח של SM, מביאים את השחקן המקורי (שהיה איתו ריב די מתוקשר, לא יודע מי מפה מכיר את הסיפור), ולא מראים כלום חוץ מטיזר והידיעה שזה פרוייקט של עוד שנים כנראה ועכשיו לכו תדיימנו בעצמכם...
בקיצור, אני עכשיו כבר מאוד אופתע אם זה לא רימייק "אמיתי" בסגנון של RE או FF. וכן, אני מרשה לעצמי עדיין לחלום שזה חיבור כל הטרילוגיה למשחק אחד של 20-25 שעות שזה הרבה יותר מקובל היום. עכשיו זה כבר קרוב מתמיד :).

מאמין שנראה את המשחק של קורי יוצא בשנתיים הקרובות, ואז את הרימייק הזה רק אחר כך. מבאס שהם לא ייקחו את זה להמשך של קריטוס, אבל בכנות אני לא יודע מה הם יכולים לעשות איתו במשחק המשך. זה די צריך להיות משחק של אטראס בשלב הזה.
אולי הם יקחו את הרימייק הזה כדי לשנות טיפה את הסיפור ולתת כיוון יותר הגיוני להמשך. מניח שכל הקונספט של אתנה מסוף השלישי ומה בדיוק קרה לעולם היווני יקבל פוקוס יותר ברור, אם הם באמת ישנו קצת את הסיפור בשביל קאנון רשמי ואחיד, ואז אולי ההמשך יוולד משם.

מעבר לזה היה את המשחק עם התרנגול שפשוט גרם לי לצחוק בקול באיזשהו שלב. נראה מאוד מעניין!
וקונטרול נראה פנטסטי, לא יכול לחכות למשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 פברואר 2026, 14:28

אני זוכר שהיה איזה ביף בין SSM ל-TC Carson אבל הנחתי שהם יישרו את ההדורים כשהם עשו פאנל ביחד עם כריס גאדג' בשנה שעברה, טוב לראות שזה אכן המצב אם כי אני חייב לתהות איך גדאג' מרגיש עם כל הסיפור הזה של הרימייק והחזרה של קרסון, אני זוכר שהוא אמר בריאיון אחרי שוולהאלה שוחרר שהוא מסרב לנסות אפילו לעשות את הקול של קרייטוס הצעיר מתוך כבוד אליו ולעבודה שלו על הטרילוגיה המקורית.
המשכתי לחפור קצת, ונשמע שהפרויקט הזה התחיל פיתוח לפני בערך שנה והם רצו להכריז עליו כבר תקופה, אני תוהה אם הסיבה שהוא בכלל קיים היא בגלל שבלופוינט ביטלו
את המשחק GOW שלהם ובעצם נשארו עם אסטים מתקופה בסדרה שתהיה מאוד מאוד רלוונטית לרימייק פוטנציאלי. זה אומנם לא מסתדר עם זמן תחילת הפיתוח המשוער של הרימייק, אבל זו עדיין אפשרות שלא הייתי פוסל.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 פברואר 2026, 14:47

הדמו של Darwin’s Paradox (התמנון) זמין בסוויץ׳ 2 אבל לא בפס5. מוזר. אני רוצה לנסות אותו על הפלייסטיישן דווקא בגלל הגרפיקה שאהבתי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 13 פברואר 2026, 15:19

זה משמח שהמשאבים של סנטה מוניקה הולכים על רימייק?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 פברואר 2026, 16:24

תלוי בפרוייקט. אם זה יתברר כרימייק סטייל TLOU 1, או שסנטה מוניקה מבזבזת משאבים על רימייק בסגנון בלופיינט, זה יהיה מאוד מבאס.
אם מדובר, כמו שאני מניח כרגע, בפרוייקט בגסנון של RE או FF, זה יכול להיות מאוד מעניין. ואם הם יעשו גם דברים עם הסיפור - אז בכלל.
סך הכל אם זה משחק שמרגיש חדש לגמרי, וסנטה מוניקה עושים פה שוב פעם H&S בטעם של פעם, אז אני בעד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2026, 16:34

אכן תלוי במה שהם עושים. אידאלית - בלופוינט היו עושים את זה. מי יודע, אולי הפרוייקט בניהול של סנטה מוניקה אבל רוב העובדים באמת של בלופוינט או צוות אחר.
אם זה פרוייקט ענק - אז כן, יכול להיות שווה את זה. כמו שאף אחד לא מתלונן ממש על פפ7 רימייק.
אם זה שכבת צבע - זה יהיה מאכזב אבל גם אומר שהמשאבים לא מאוד גדולים וזה לא יעכב משמעותית את המשחק הגדול האמיתי הבא שלהם. לפי השמועות הישנות יש צוות נפרד שעובד על משחק אחר, אבל אנחנו לא יודעים מה נכון ומה לא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2026, 17:48

אני מאוכזב קשות מהעובדה שSM עושים רימייק. למה צריך את זה? למה לבזבז את הזמן? לוקח היום חצי עשור לעשות משחק וסוני כל היום מתבוססת בבוץ של הרימייקים. לא באמת אכפת לי אם זה רימייק בלופויינט או רימייק FF7, שניהם ביזבוז זמן ושניהם בקושי מעניינים ביחס לGOW חדש דור הבא על מלא שממציא את הסדרה מחדש (אם לא בגיימפליי, אז במיתולוגיה). טיעונים כמו ״לאיפה כבר אפשר לקחת את קרייטוס״ אני לא מקבל, 2018 סובב את הסדרה על הראש אחרי שלא היה כבר לאיפה לקחת את קרייטוס, טיפה אמונה.

גם הקונספט של ההכרזה היה כזה meh. אין להם מה להראות, אפילו לא רומזים מה זה יהיה וזה כנראה משחק של 2031 או משהו כזה. מה המטרה של זה? 3 דקות של קרייטוס ג׳ף גולדבלום מברבר למסך בלי לספק שום מידע. כזה חסר מטרה, יותר גרוע מטריילר CGI.

בנוגע לשאר התצוגה, היא הייתה די מגניבה, בעיקר מבחינת צד ג׳. כיף לראות את MGS4 סופסוף עוזב את הפס3 ו-cock vs sea of men באמת משחק יפיפה, כל דבר בו היה יותר טוב מהקודם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 פברואר 2026, 17:59

בבחירה בין GOW חדש במיתולוגיה חדשה (מצרית, לא מוכן לקבל אפשרות אחרת) לרימייק של הטרילוגיה היוונית, בוודאי שאני אעדיף משחק חדש.
אבל זו המציאות, אני מעדיף להתרכז בחלק החיובי של ההכרזה הזו עבורי ולחוות את הקרב עם הקולוסוס מ-2 מחדש בגרפיקה וסקופ מודרניים או הקרב עם ההידרה בתחילת המשחק הראשון בהחלט מלהיב אותי.
מכל הרימייקים שנעשו עד היום, אני חושב שדווקא שני המשחקים הראשונים יכולים מאוד להרוויח מטיפול רימייק, מדובר במשחקים שאחד מהם יצא לפני למעלה מ-20 שנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2026, 18:03

כלומר, גם אני מקבל את זה כי המציאות ומן הסתם אם יצא רימייק מושקע של משחק GOW אני אשמח לשחק בו. פשוט מכל האפשרויות למשחקים שסנטה מוניקה יכולה לפתח, זאת האופציה הכי מעפנה אחרי GAAS. ולהכריז את זה ככה? בלי טריילר, בלי גיימפליי... עם ג׳ף גולדבלום השחור מברבר שטויות? כל דבר בהכרזה הזאת באס אותי.

חוץ מgow התצוגה הייתה מצויינת. תצוגת צד ג׳, אבל משחקים מעניינים. ביחוד התרנגול.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 13 פברואר 2026, 19:20

אני בדרך כלל נמנע מלראות state of plays כי רוב המשחקים המוצגים זה שיט יפני שאני לא מצליח להתחבר אליו גם אם אני מנסה.
הפעם השלמתי בדיעבד ודווקא היו כמה דברים מעניינים.
Gow: remake זה ההיילייט מבחינתי, כי לא שיחקתי באף אחד מהם יותר מכמה שעות
גוד עוף וור גם נראה מגניב ממש למרות המוזרות שהוא מביא איתו. נראה טריפ רציני.
Kena נראה מגניב, אני צריך להשלים את הראשון בהזדמנות.
סיינט היל, 007, ג'ון וויק, נראים ממש אחלה.
יש לי למה לצפות סך הכל
"A man chooses, a slave obeys"

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים