Laskin כתב:לגבי קוג׳ימה - אולי יש איזה DLC לDS2?
נשמע לי יותר סביר מטיזר לפיזנט, שבטח לא יוצא ב-5 השנים הקרובות אז גם אם יהיה טיזר זה הכי מיותר בעולם, ואני מקווה שזה לא יהיה זה.
כמובן שהכי מתבקש יהיה O.D אם זה לא איזה DLC, כי הוא אמור להיות המשחק הבא שלו.
אין לי שמץ מה זה, אבל ל-OD יש המון אפשרויות להכריז על דברים חוץ מאשר טריילר שמראה את המשחק. למשל העובדה ש-OD הוא אנטולוגיה באורך 6 פרקים, רק הפרק הראשון מבויים על ידי קוג׳ימה (אבל כל הפרקים מפותחים על ידי קוג׳ימה פרודקשן). אנחנו יודעים שפרק נוסף יבויים על ידי ג׳ורדן פיל, אבל קוג׳ימה עדין צריך להכריז על 4 במאים נוספים. לא יהיה שוק גדול אם אלה יהיו גיירמו דל טורו, ניקולס וינדין רפן ושאר החבר׳ה שקוג׳ימה כל היום מאונן עליהם. בכל מקרה אני לא אהיה בשוק אם קוג׳ימה הולך לאורך חודשים לשחרר בכל פעם טריילר שחושף במאי אחד.
ואגב, לא הייתי פוסל את פיזינט (ראבק אני צריך לגלגל כל פעם מחדש את השם כדי להזכר בו, תקולל קוג׳ימה). הוא נכנס לפיתוח ראשוני לפני שנה וחצי, הוא כנראה בפיתוח מלא כבר חצי שנה. קוג׳ימה הכריז על DS1 כשהוא עדין לא בחר מנוע, כלומר לא נכתבה עדין שורה אחת של קוד. וגם את MGS3 הוא הכריז בהכרזה לא הכרזה בטריילר טפשי חסר תוכן ממש בתחילת הפיתוח. כלומר יש תקדימים הסטורים לזה.
בקיצור, זה יכול להיות כל דבר.
Laskin כתב:לגבי משחק המירוצים - לא חסרות מפיצות חוץ מסוני, ואם ללמוד מנסיון 5 השנים האחרונות - סוני כרגע בערך האחרונה שארצה שתרכוש אותם, כבר כמעט עדיף Embracer. כמעט.
יותר דברתי על הפצת צד ב׳ כמו helldivers, פחות שיקנו אותם. אני כבר כמה שנים טובות מתנגד לרכישות של סוני כי יש להם הסטוריה ארוכה של סגירת אולפנים מעניינים (ומיקרוסופט גם הצטרפה לחגיגה מאז שהם הפכו למפיצה) אבל שיתופי פעולה זה מבורך.
We're just normal men. We're just innocent men