במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2026, 13:02

InterAl כתב:נשמע טוב. איך הגרפיקה ביחס ל-aw2?

מרשימה יותר, כנראה לא מעט בגלל האומנות אבל מרשימה יותר. אולי זה הPT אבל בהחלט חשבתי AW גרפית בלא מעט קטעים.

Laskin כתב:לא נראה לי ששיחקתי ברימייק של 2 אבל אני גם לא רואה סיבה לעשות זאת כשאני יכול לצפות ביוטיוב בסרטון של כל מה שחשוב לפני שמשחקים ב-9.
אני עדיין ממתין לסיום המלחמה כדי לשחק בו כמו שצריך (=עם אוזניות, כי זה לא משחק שנראה לי כדאי לשחק בווליום גבוה כשיש אנשים ישנים בבית).

כמובן שאתה יכול לא לשחק בכלום לפני, אבל בגלל שנראה שיש פה כמה אנשים שרוצים להשלים את 7 ו-8 לפני 9, אז ציינתי שהם לא רלוונטים ל-9 בשום צורה. ולעומת זאת RE2 המשחק הכי חשוב לשחק לפני.

אם אתה רואה recap, אז לא את זה של ign כי הוא אולי ארוך ומכסה את כל המשחקים (ממש את כולם), אבל כתוצאה מהרוחב של הסיקור הוא לא מראה כמעט כלום מאף משחק. מה שלא תראה, אני מציא לצפות בrecap נפרד של RE2 רימייק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 מרץ 2026, 14:18

שמעו, יצא לי לשבת די הרבה על Cyberpunk 2077 שכולל את חבילת ההרחבה. שיחקתי בו ממש קצת בהשקה והוא היה שבור ומעצבן. עכשיו הוא פשוט משחק מצוין. אני כבר במקום שאני יכול לסיים את העלילה הראשית (קיבלתי הודעה שאם אמשיך כאן, זה סוגר כלמיני קווי עלילה אחרים, אז אם בא לי לסיים דברים, לעשות זאת כעת), אבל אני ממשיך עם התוכן של ההרחבה, שהוא סיפור מעולה בפני עצמו שנשזר מאוד יפה לתוך הקווסט של המשחק. אני משחק אותו על מחשב נייד עם 5070TI (שהוא כמו 5070 רגיל של הדסקטופ, בערך ~), עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום וDLSS עם FG והכל נראה פגז. אחד המשחקים הכי יפים שראיתי כנראה. המודל של אידריס אלבה בהרחבה טוב משמעותית לדעתי מזה של קיאנו במשחק הבסיס.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מרץ 2026, 15:15

Laskin כתב:לא נראה לי ששיחקתי ברימייק של 2 אבל אני גם לא רואה סיבה לעשות זאת כשאני יכול לצפות ביוטיוב בסרטון של כל מה שחשוב לפני שמשחקים ב-9.
אני עדיין ממתין לסיום המלחמה כדי לשחק בו כמו שצריך (=עם אוזניות, כי זה לא משחק שנראה לי כדאי לשחק בווליום גבוה כשיש אנשים ישנים בבית).

האמת קצת התאכזבתי מהרימייק של 2. כביכול הפכו אותו לאימתי ומפחיד יותר ועל הדרך חירבנו על כל האומנות והרקעים היפים שהם חלק מההנאה במשחקי הרזי הקלאסיים, הכל חשוך וחד גוני ומבאס. האומנות שלו פשוט הרסה לי ממש את החוויה וגם מר איקס שמטריד בצורה מעצבנת ומעיקה. תוספת מיותרת למשחק.

רזי 9 נשמע מדהים וכבר ראיתי עד כמה הסביבות יפות ומגוונות בניגוד ל 2, ברור שאשחק בו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2026, 15:58

כן, הוא מגוון, כמו במשחקי RE היותר אפים כמו RE4 או RE5. עדין יש בו ״אחוזה״ שתקועים בה כמה שעות בגיימפליי RE קלאסי, אבל יש יותר מאחת כזו ובין אחוזה לאחוזה עוברים מסעות שונים. החיבור של המשחקים היותר קלאסים עם המשחקי אקשן שנטו יותר לעבור מסביבה לסביבה יצרו קומבו ממש מגניב שנותן להינות משני העולמות.

הם ממש פגעו ב-sweet spot שיכול להיות תבנית לRE10 ו-11, או לפחות עד שקאפקום יחליטו לשבור את הכלים ולהמציא את הסדרה מחדש בפעם המליון.

אולי במשחק הבא הם יוכלו לשלב שתי דמויות קלאסיות ביחד? הרבה זמן לא קבלנו סופר קומבו, נניח כריס וג׳יל? אולי קלייר? או להחזיר את רבקה מ-0 ו-1?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 מרץ 2026, 06:09

Klayman כתב:שמעו, יצא לי לשבת די הרבה על Cyberpunk 2077 שכולל את חבילת ההרחבה. שיחקתי בו ממש קצת בהשקה והוא היה שבור ומעצבן. עכשיו הוא פשוט משחק מצוין. אני כבר במקום שאני יכול לסיים את העלילה הראשית (קיבלתי הודעה שאם אמשיך כאן, זה סוגר כלמיני קווי עלילה אחרים, אז אם בא לי לסיים דברים, לעשות זאת כעת), אבל אני ממשיך עם התוכן של ההרחבה, שהוא סיפור מעולה בפני עצמו שנשזר מאוד יפה לתוך הקווסט של המשחק. אני משחק אותו על מחשב נייד עם 5070TI (שהוא כמו 5070 רגיל של הדסקטופ, בערך ~), עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום וDLSS עם FG והכל נראה פגז. אחד המשחקים הכי יפים שראיתי כנראה. המודל של אידריס אלבה בהרחבה טוב משמעותית לדעתי מזה של קיאנו במשחק הבסיס.

סיברפאנק מבלבל בהתחלה
אבל משחק טוב , סימתי אותו

די מעצבן אבל העניין של לבחור דברים , בלי דרך אחורה
לא מדבר תמיד כמובן , ככה צריך להיות
אבל בכללי

בכל מקרה אני עמוק בre9

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2026, 08:33

במחשב יש דרך לחזור אחורה - באמצעות שמירות.
היו לי כמה מקרים שחזרתי ועשיתי שוב כי לא הייתי מרוצה מהתוצאה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מרץ 2026, 11:38

בדיוק אתמול עמדתי בפני בחירה מאוד גורלית כזאת. לא הייתי שלם עם מה שעשיתי ומה שקרה בעקבותיה, אבל החלטתי להמשיך איתה וזהו.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2026, 11:43

הכל טוב ויפה עד שאתה מוצא את עצמך במיטה עם גבר...
אני מעט מאוד פעמים משנה את התוצאה, כי לרוב באמת לא אכפת לי, אבל בסייברפאנק יצא לי כמה וכמה פעמים, ובוויצ'ר 3 יצא לי פעמיים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מרץ 2026, 12:17

אם אתה הומופוב, זה שלך. ואני משחק כ v הבחורה בכל מקרה, ועד הנקודה הנוכחית לא יצאה לי שום מערכת יחסים.. לא מתעסק בזה.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2026, 13:09

סצינות המין במשחק הזה יחסית מאוד ויזואליות וממבט ראשון, אני לא הומופוב אם לא בא לי לראות את זה עם הדמות שלי :)
עם הבחורה יש לך אופציה להיות לסבה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 מרץ 2026, 13:14

בעיניי אין דבר יותר שובר אימרסיביות מאשר לחזור אחורה בשמירה בגלל החלטה, כל הקטע זה לזרום עם ההשלכות ועם המשחק גם אם זה לא מה שציפית. בעיניי זה הרעיון במשחקים עם בחירה.
בסייברפאנק עוד לא שיחקתי, אבל בBG 3 למשל זה כמעט כל הכיף במשחק. בוויצ'ר גם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 מרץ 2026, 13:53

בוויצ׳ר אני זוכר בוודאות איזה מקרה שבו הייתה מכשפה שלא רציתי להרוג אבל הייתה אפשרות מאוד לא תקיפה באיזו שיחה שגרמה לה להגיב באלימות ואז נלחמנו, וזה ממש לא מה שרציתי שיקרה.
בסייברפאנק היה מקרה שהרגתי בטעות דמות בזמן קרב.
אני בדרך כלל ממש מסכים ומה שקורה יקרה, אבל פה ושם יש משחקים שחשוב לי לקבל את התוצאה שאני יודע שאני יכול לקבל.

מעניין איך אתמודד עם הבחירות בJudas :) אבל זה משחק שאני כנראה אשחק בו כמה וכמה פעמים, אז אשתדל לזרום, בריצה הראשונה.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 09 מרץ 2026, 14:38

זה תלוי אם הבחירה שלי הובילה לתוצאות לא טובות, או שהבחירה שלי לא עשתה את מה שציפיתי שהיא תעשה. זה גם קורה.
אם ההשלכות הן לא מה שציפיתי - ממשיך, אם הדמות לא עשתה מה שציפיתי ממנה - ריברט
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מרץ 2026, 15:21

יום אחד קוג׳ימה יעשה משחק עם בחירה והוא יעקוב אחרי כל הריבוטים שלכם ויעניש אתכם באיזה בוס שיסרוק את השמירות ויקרא לכם בשמות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מרץ 2026, 15:34

רק למי שסיים את ההרחבה של cyberpunk
ספויילר: הצג
הבחירה שדיברתי עליה, היא בין Reed ל Songbird. בחרתי ב Reed, ה aftermath היה קטסטרופלי(אבל אני חושב שבכל מקרה לא היה יוצא משהו "טוב" מזה). ההיעלבות של Songbird ומה שנבע מכך - ממש כאבו לי בלב, אבל לא חזרתי אחורה. הפסקתי לא מעט זמן אח"כ, ואני עוד צריך לראות מה השלכות הרוחב של זה בהמשך, אבל יימח שמם זו הייתה בחירה קשה. לזכותם יאמר, שלא היה לבחירה הזאת טיימר. היה זמן להתלבט.

ובלי קשר, אני בעד הרעיון של נדב
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מרץ 2026, 19:47

Laskin כתב:סצינות המין במשחק הזה יחסית מאוד ויזואליות וממבט ראשון, אני לא הומופוב אם לא בא לי לראות את זה עם הדמות שלי :)
עם הבחורה יש לך אופציה להיות לסבה.

אני לא יודע איך הגעת למצב שאתה שוכב עם גבר שם.... כנראה שאתה לא הומופוב, סתם בארון... ;)
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים