Kazz כתב:אין שום דבר אפור בלהריץ את המשחק שקנית דרך דופלין ולהנות מהיתרונות.
erezronen כתב:
לפי החוק הישראלי אולי אתה צודק. עם דגש על אולי. לא מכיר אותו מספיק. לפי החוק האמריקאי אתה טועה בצורה מובהקת. להריץ משחק שקנית דרך דולפין עומד בניגוד מוחלט ל-DMCA. טוב, נדייק: להריץ דולפין, בלי קשר למשחק, עומד בניגוד מוחלט ל-DMCA. וכמובן שקיים גם העניין החומרתי. אם יש לך Wii ומשחק מקורי ואתה מריץ על ה-PC - זה הגיוני. אם אין לך Wii אני לא חושב שיש שום הבדל, מוסרי או פרקטי, בין זה לבין פיראטיות.
DrKeo כתב:אני לא חושב שאתה צריך להיות בעלים של WII, רק של המשחק. יש חומרות שהיצרנית אפילו מפסידה עליהן, אין סיבה שסוני או נינטנדו יפסידו עליך על חומרה בשביל שיזכו לתמלוגים מהמכירת משחקים. אתה דווקא קונה מוצרים שהם שני התחומים הכי מכניסים שלהם, אביזרים (שלט, M+ וכדומה) ומשחקים.
אם היה לי במחשב כונן דיסקים שמפעיל את המשחקים האלה והם היו חסרי באגים של אמולציה וממש כמו בWII רק עם כמובן התוספות כוח של הPC שלי שמריץ אותם ב1080P ב60FPS אז וואללה, כל הספריה של הWII הייתה אצלי על המדף.
Laskin כתב:עלו קצת, ובחגים בטח ימשיכו למכור סביר יחסית לעבר, אבל לקונסולה אין עתיד ונינטנדו צריכה כבר לתכנן את הקונסולה הבאה, או להוריד את זו לאיזור ה-150 דולר אחרי החגים ולשרוד עוד שנה וחצי עם מכירות סבילות.
omerkot כתב:נינטנדו צריכה להוציא גירסה עם שלט אלחוטי רגיל (בלי המסך) ולמכור אותה ב150$.
החומרה היא בסה"כ ענתיקה חרבנה ולכן היא חייבת להיות מסוגלת לעשות את זה ברווח.
מבטיח לקנות במחיר הזה.
DrKeo כתב:נינטנדו צריכה להתפכח, לעשות קונסולה חדשה עוד שנתיים שהיא יותר חזקה מהפס4 והONE ולשחרר אותה לשוק ל5 שנים. ממילא הONE והפס4 יחיו עד בערך 2020, תהיה לקונסולה הזאת יופי של 5 שנות חיים שבהם הם צריכים להתאפס על עצמם ולהתחיל לרחרח אחרי חברות צד ג'.
bling כתב:אני מסכים עם קרירין פה,להוציא קונסולה עוד שנתיים זה אומר להרוג את ה WIIU תדמיתית עוד שנה (כי הרי מכריזים על קונסולה לפחות איזה שנה מראש+-),דבר כזה יגרום לפגיעה ענקית באמון של מעריצי נינטנדו ובכלל הגיימרים הנוספים שתרצה למשוך למכשיר החדש.
בין הדברים שהרסו את סגה זה לא רק הוצאת קונסולות זבל כושלות אלא החיסול המיידי שלהם והנטישה של הפראיירים המעטים שקנו אותם,מהלכים כאלו גרמו לאובדן אמון שגם כשכבר יצאה להם קונסולה מדהימה כמו הדרימקאסט אנשים איבדו אמון וכבוד למותג (בנוסף להייפ שסוני מכרה עם הפס2).
אני חושב שנינטנדו צריכה To bite the bullet ולעבור את השנים הקרובות בשביל השם והיוקרה שעוד נשארו לה.
היא עדיין תוכל להוציא קונסולה חזקה בהרבה שנתיים-שלוש לפני תום הדור,בינתיים שתתכונן לשנים קשות,אי אפשר להכחיש שהיא הביאה זאת על עצמה.
DrKeo כתב:להוציא יורשת עוד 3 שנים זה לעשות את זה בגיל 4 של הוויו, זהה לגמרי למוות הטבעי של הווי או החיסול הממוקד שמיקרוסופט עשתה לאקסבוקס המקורית אחרי ארבע שנים. אם קונסולה כושלת בצורה קטסטרופלית אני לא רואה סיבה להשאיר אותה חיה מעבר לגיל 4. אתה חושב שפורטים של משחקים בני שנתיים, כלום מצד א וכלום מצד ג׳ לא גורם ללקוחות הוויו הרגשת נטישה?
רונן כתב:כמו הרבה דברים חסרי קשר ופשר שיוצאים ממך, אז אתה בטח תבין. היית צריך לשאול את עצמך את השאלה הזו.
DrKeo כתב:אין ספק שזאת תגובה הולמת, שכחת בסופה להגיד "הכל עובר עליך וקקי בידך"
רונן כתב:נו, באמת. וזו תגובה יותר הולמת ואינטליגנטית? זה מה שהצלחת להוציא מתגובתי? אבל לא ציפיתי לתגובה אחרת ממך.
אני חושב שתגובתי תמציתית, עניינית ובמקרה שלה המוסיף גורע. רק הזכרתי לך שהדברים אינם שחור על גבי לבן ביחס לוויכוח יאמאוצ'י-איוואטה. הרי אתה זה שהתחלת להביא שמות של משחקים מכל אחת מהתקופות כדי להסביר לכולנו מדוע התקופה של איוואטה שחורה משחור, ואני כבר הראיתי ש'מריו גלקסי' אינו היחיד העומד לכף זכות בתקופתו של איוואטה (אם ניתן לייחס זאת לו, כמובן, אך אתה זה שביצעת את האנלוגיה הזו מלכתחילה בהקשר ליאמאוצ'י, לכן הצעתי שתשאל את עצמך את השאלה ששאלת אותי כאן).
לכן, השאלה אם יש קשר לאיוואטה או לאו, זה לא הדבר הכי חשוב פה, אך שוב פספסת רמז עבה בשעה שזלזלת באינטליגנצייה של מישהו אחר (האירוניה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים