ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 24 אוקטובר 2013, 06:29

לא יודע עם זה הבעיה שלי בWIIU ,עם כבר מחסור במשחקים חדשים גדולים ,למזלי יש לי טונות משחקי סטים
אבל בכל זאת

גם ה3DS התחילה גרוע מבחינת משחקים גדולים ,והיום משגשגת

בעניין הקונסולות החדשות -את האמת בכלל אין לי חשק לקנות אותם בקרוב ,פשוט כי הPC שלי הרבה יותר חזק מהן
ואין כרגע בילעדים גדולים שאני באמת רוצה בXBO או בPS4

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 אוקטובר 2013, 08:11

Kazz כתב:אין שום דבר אפור בלהריץ את המשחק שקנית דרך דופלין ולהנות מהיתרונות.

לפי החוק הישראלי אולי אתה צודק. עם דגש על אולי. לא מכיר אותו מספיק. לפי החוק האמריקאי אתה טועה בצורה מובהקת. להריץ משחק שקנית דרך דולפין עומד בניגוד מוחלט ל-DMCA. טוב, נדייק: להריץ דולפין, בלי קשר למשחק, עומד בניגוד מוחלט ל-DMCA. וכמובן שקיים גם העניין החומרתי. אם יש לך Wii ומשחק מקורי ואתה מריץ על ה-PC - זה הגיוני. אם אין לך Wii אני לא חושב שיש שום הבדל, מוסרי או פרקטי, בין זה לבין פיראטיות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 09:13

אני די בטוח שאנחנו לא עובדים לפי החוק האמריקאי... :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2013, 11:08

erezronen כתב:
לפי החוק הישראלי אולי אתה צודק. עם דגש על אולי. לא מכיר אותו מספיק. לפי החוק האמריקאי אתה טועה בצורה מובהקת. להריץ משחק שקנית דרך דולפין עומד בניגוד מוחלט ל-DMCA. טוב, נדייק: להריץ דולפין, בלי קשר למשחק, עומד בניגוד מוחלט ל-DMCA. וכמובן שקיים גם העניין החומרתי. אם יש לך Wii ומשחק מקורי ואתה מריץ על ה-PC - זה הגיוני. אם אין לך Wii אני לא חושב שיש שום הבדל, מוסרי או פרקטי, בין זה לבין פיראטיות.

אני לא חושב שאתה צריך להיות בעלים של WII, רק של המשחק. יש חומרות שהיצרנית אפילו מפסידה עליהן, אין סיבה שסוני או נינטנדו יפסידו עליך על חומרה בשביל שיזכו לתמלוגים מהמכירת משחקים. אתה דווקא קונה מוצרים שהם שני התחומים הכי מכניסים שלהם, אביזרים (שלט, M+ וכדומה) ומשחקים.

אם היה לי במחשב כונן דיסקים שמפעיל את המשחקים האלה והם היו חסרי באגים של אמולציה וממש כמו בWII רק עם כמובן התוספות כוח של הPC שלי שמריץ אותם ב1080P ב60FPS אז וואללה, כל הספריה של הWII הייתה אצלי על המדף.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 אוקטובר 2013, 16:33

DrKeo כתב:אני לא חושב שאתה צריך להיות בעלים של WII, רק של המשחק. יש חומרות שהיצרנית אפילו מפסידה עליהן, אין סיבה שסוני או נינטנדו יפסידו עליך על חומרה בשביל שיזכו לתמלוגים מהמכירת משחקים. אתה דווקא קונה מוצרים שהם שני התחומים הכי מכניסים שלהם, אביזרים (שלט, M+ וכדומה) ומשחקים.

אם היה לי במחשב כונן דיסקים שמפעיל את המשחקים האלה והם היו חסרי באגים של אמולציה וממש כמו בWII רק עם כמובן התוספות כוח של הPC שלי שמריץ אותם ב1080P ב60FPS אז וואללה, כל הספריה של הWII הייתה אצלי על המדף.

אבל במקרה של ה-Wii אפילו הנחת היסוד שלך לא נכונה. נינטנדו הרוויחה כסף, והרבה, על כל יחידה שנמכרה. למעשה, לא אופתע אם לאורח החיים של ה-Wii נינטנדו הרוויחה יותר כסף ממכירת חומרה מאשר מכירת משחקים.

שנית - סוני ונינטנדו לא רואות את זה שאתה קונה קונסולה כ"הפסד כסף", גם אם אתה בפועל קונה קונסולה במחיר שנמוך יותר מהייצור שלה. כי כשאתה קונה קונסולה אתה סוג של מתחייב לאקוסיסטמה שלה, וצפוי להפוך לפי התוכנית העסקית של החברה ללקוח מניב תוך פרק זמן מסויים. אני מבטיח לך שגם בתקופה בה סוני הפסידה מאות דולרים על כל פלייסטיישן 3 שנמכר היא עדיין היתה מעדיפה שתקנה קונסולה מאשר האפשרות התאורטית שבה תריץ את המשחקים שלה על המחשב שלך. יש הרי סיבה שהיא בחרה לייצר קונסולה ולא להיות מפיצה של משחקי PC.

פיראטיות היא בין כה וכה תחום מוסרי שמאוד משתנה מאדם לאדם - אבל בגדול אני בהחלט חושב שיש קשר בין אמולציה לבין פיראטיות, בטח כשמדובר כאמור בפלטפורמות "חיות" ולא באיזה משחקי מאסטר-סיסטם שמי ימצא אותם בדרך אחרת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 11:14

בחצי השנה שנגמרה בספטמבר, נינטנדו הפסידה 187 מיליון דולרים.
הסיבה - מכירות גרועות של הWIIU.

המכירות עלו קצת בעקבות הורדת המחיר ויציאת החידוש של זלדה. צריך להמתין ולראות האם זה ספייק זמני, או התחלתו של מומנטום.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוקטובר 2013, 15:05

עלו קצת, ובחגים בטח ימשיכו למכור סביר יחסית לעבר, אבל לקונסולה אין עתיד ונינטנדו צריכה כבר לתכנן את הקונסולה הבאה, או להוריד את זו לאיזור ה-150 דולר אחרי החגים ולשרוד עוד שנה וחצי עם מכירות סבילות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 15:55

Laskin כתב:עלו קצת, ובחגים בטח ימשיכו למכור סביר יחסית לעבר, אבל לקונסולה אין עתיד ונינטנדו צריכה כבר לתכנן את הקונסולה הבאה, או להוריד את זו לאיזור ה-150 דולר אחרי החגים ולשרוד עוד שנה וחצי עם מכירות סבילות.

אני לא חושב שהם מסוגלים להוריד את המחיר עוד. הם מפסידים המון על כל קונסולה, ככה שלמכור עוד קונסולות ולהפסיד אפילו יותר, לא בהכרח יעזור להם.
הWIIU בעייתית מאוד. נינטנדו לא יכולים להוציא בעוד שנה קונסולה חדשה, אז נותר להם רק לקוות שה3DS תצליח מספיק, כדי להתגבר על ההפסדים של הWIIU ולנסות שוב מחדש, בעוד 3-4 שנים, עם הWIIUS.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 31 אוקטובר 2013, 00:38

מעניין עד כמה היה משפיע על המכירות לקרוא לקונסולה ווי 2 במקום וויו.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 אוקטובר 2013, 17:39

נינטנדו צריכה להוציא גירסה עם שלט אלחוטי רגיל (בלי המסך) ולמכור אותה ב150$.
החומרה היא בסה"כ ענתיקה חרבנה ולכן היא חייבת להיות מסוגלת לעשות את זה ברווח.
מבטיח לקנות במחיר הזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 אוקטובר 2013, 18:25

הגימפאד יותר מידי דבוק למערכת הפעלה ,ככה שאין אפשרות כזאת
גם חלק מהמשחקים מחיבים את הגימפאד

בעניין להוציא קונסולה חדשה ,עם הם יעשו מהלך כמו שסגה עשו עם הסאטורן ,זה יקבור את המון הצרכנים
בנוסף לזה ,מה הם כבר יכולים לשחרר עוד שנה וחצי שהPS4\XBO לא יתנו ?

4K עדין יהיה יקר מידי לקונסולה ,והמסכים האלו עדין יהיו מיעוט לצרכנים

בקיצור נינטנדו צריכה לילחם עם מה שיש לה ,הם כבר הורידו את הפרימיום ל300$ ובחלק מהבנדלים זה המחיר הזה כולל משחק
והם צריכים לנסות להוריד תוך חצי שנה ל250$ כולל איזה משחק גדול

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 20:09

omerkot כתב:נינטנדו צריכה להוציא גירסה עם שלט אלחוטי רגיל (בלי המסך) ולמכור אותה ב150$.
החומרה היא בסה"כ ענתיקה חרבנה ולכן היא חייבת להיות מסוגלת לעשות את זה ברווח.
מבטיח לקנות במחיר הזה.

אם הם יעשו את זה, גם אני אקנה ואוסיף גם שלט ווימוט, כדי לשחק במריו גלקסי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 20:42

נינטנדו צריכה להתפכח, לעשות קונסולה חדשה עוד שנתיים שהיא יותר חזקה מהפס4 והONE ולשחרר אותה לשוק ל5 שנים. ממילא הONE והפס4 יחיו עד בערך 2020, תהיה לקונסולה הזאת יופי של 5 שנות חיים שבהם הם צריכים להתאפס על עצמם ולהתחיל לרחרח אחרי חברות צד ג'.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2013, 02:11

DrKeo כתב:נינטנדו צריכה להתפכח, לעשות קונסולה חדשה עוד שנתיים שהיא יותר חזקה מהפס4 והONE ולשחרר אותה לשוק ל5 שנים. ממילא הONE והפס4 יחיו עד בערך 2020, תהיה לקונסולה הזאת יופי של 5 שנות חיים שבהם הם צריכים להתאפס על עצמם ולהתחיל לרחרח אחרי חברות צד ג'.

אני מסכים עם קרירין פה,להוציא קונסולה עוד שנתיים זה אומר להרוג את ה WIIU תדמיתית עוד שנה (כי הרי מכריזים על קונסולה לפחות איזה שנה מראש+-),דבר כזה יגרום לפגיעה ענקית באמון של מעריצי נינטנדו ובכלל הגיימרים הנוספים שתרצה למשוך למכשיר החדש.

בין הדברים שהרסו את סגה זה לא רק הוצאת קונסולות זבל כושלות אלא החיסול המיידי שלהם והנטישה של הפראיירים המעטים שקנו אותם,מהלכים כאלו גרמו לאובדן אמון שגם כשכבר יצאה להם קונסולה מדהימה כמו הדרימקאסט אנשים איבדו אמון וכבוד למותג (בנוסף להייפ שסוני מכרה עם הפס2).

אני חושב שנינטנדו צריכה To bite the bullet ולעבור את השנים הקרובות בשביל השם והיוקרה שעוד נשארו לה.
היא עדיין תוכל להוציא קונסולה חזקה בהרבה שנתיים-שלוש לפני תום הדור,בינתיים שתתכונן לשנים קשות,אי אפשר להכחיש שהיא הביאה זאת על עצמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2013, 02:37

bling כתב:אני מסכים עם קרירין פה,להוציא קונסולה עוד שנתיים זה אומר להרוג את ה WIIU תדמיתית עוד שנה (כי הרי מכריזים על קונסולה לפחות איזה שנה מראש+-),דבר כזה יגרום לפגיעה ענקית באמון של מעריצי נינטנדו ובכלל הגיימרים הנוספים שתרצה למשוך למכשיר החדש.

בין הדברים שהרסו את סגה זה לא רק הוצאת קונסולות זבל כושלות אלא החיסול המיידי שלהם והנטישה של הפראיירים המעטים שקנו אותם,מהלכים כאלו גרמו לאובדן אמון שגם כשכבר יצאה להם קונסולה מדהימה כמו הדרימקאסט אנשים איבדו אמון וכבוד למותג (בנוסף להייפ שסוני מכרה עם הפס2).

אני חושב שנינטנדו צריכה To bite the bullet ולעבור את השנים הקרובות בשביל השם והיוקרה שעוד נשארו לה.
היא עדיין תוכל להוציא קונסולה חזקה בהרבה שנתיים-שלוש לפני תום הדור,בינתיים שתתכונן לשנים קשות,אי אפשר להכחיש שהיא הביאה זאת על עצמה.

להוציא יורשת עוד 3 שנים זה לעשות את זה בגיל 4 של הוויו, זהה לגמרי למוות הטבעי של הווי או החיסול הממוקד שמיקרוסופט עשתה לאקסבוקס המקורית אחרי ארבע שנים. אם קונסולה כושלת בצורה קטסטרופלית אני לא רואה סיבה להשאיר אותה חיה מעבר לגיל 4. אתה חושב שפורטים של משחקים בני שנתיים, כלום מצד א וכלום מצד ג׳ לא גורם ללקוחות הוויו הרגשת נטישה?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2013, 08:22

דרקו 4 שנים זה סביר
זה בדיוק כמו הקיוב ,זלדה TP אומנם יצא גם לקיוב ,אבל הרבה אחרי שהקונסולה כבר מתה

ותראה איך הWII הצליחה

חוץ מיזה נינטנדו עוד לא מצליחה להוציא מספיק כותרים לWIIU ,אז איך יוציאו מספיק לקונסולה חדשה ?

יכול להיות שבדור הבא ניראה נידת וניחת מנינטנדו ,עם מספיק דימיון חומרתי
שמפתחים יוכלו לפתח לשתי הקונסולות באותו הזמן

בניחת הגרפיקה רק תיהיה ברמה גבוה יותר -תחשוב כמה כותרים יהיו לה צד ראשון ושני ככה
עם משחקי 3DS היו יכולים לרוץ על הWIIU ,בFHD ,היו מספיק משחקים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2013, 09:16

DrKeo כתב:להוציא יורשת עוד 3 שנים זה לעשות את זה בגיל 4 של הוויו, זהה לגמרי למוות הטבעי של הווי או החיסול הממוקד שמיקרוסופט עשתה לאקסבוקס המקורית אחרי ארבע שנים. אם קונסולה כושלת בצורה קטסטרופלית אני לא רואה סיבה להשאיר אותה חיה מעבר לגיל 4. אתה חושב שפורטים של משחקים בני שנתיים, כלום מצד א וכלום מצד ג׳ לא גורם ללקוחות הוויו הרגשת נטישה?

אמרת עוד שנתיים לא שלוש :),במקרה כזה שהמכשיר בן 4 זה טיפה יותר סביר אבל הייתי מנסה למשוך את ההכרזה על הדור הבא שלהם כמה שאפשר כדי שתודעתית לא יהיה צרוב לאנשים בראש שנינטנדו נטשה ממש מהר את המכשיר.
ולמה צד א' נטש?
נינטנדו חייבת להמשיך לספק משחקי צד א' לא משנה עד כמה המצב רע,אין מה לעשות הם צריכים להכין את עצמם לשנים קשות.

סמל אישי של המשתמש
FreakinMoney
Minion

הודעהעל ידי FreakinMoney » 01 נובמבר 2013, 09:20

היי ! סוף סוף קיבלתי את הקונסולה והמשחקים
זה הקוד שלי -
5086-2066-7336

כרגע יש לי רק את פוקימון ו- FE
PSN - JayJayDimaggio

תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 03 נובמבר 2013, 17:25

Super Mario Galaxy - משחק הדור על־פי מערכת Eurogamer.

אז קרו עוד דברים טובים בתקופתו של איוואטה :)

זו גם דעתי האישית. תמיד הגדרתי אותו כאחד הטובים ביותר בדור הזה על־אף הטכנולוגיה שיושב עליה, והתווכחו אתי בעניין הזה ("הכל יחסי לחמרה מחורבנת").

יחד אתו, מציב את Far Cry 3 ו-GTA5 כמשחקים הטובים ביותר. כנראה גם את Red Dead Redemption.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2013, 14:16

איך זה קשור לאיווטה, אלוהים יודע מה הקשר.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 03 נובמבר 2013, 23:15

כמו הרבה דברים חסרי קשר ופשר שיוצאים ממך, אז אתה בטח תבין. היית צריך לשאול את עצמך את השאלה הזו.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2013, 00:58

רונן כתב:כמו הרבה דברים חסרי קשר ופשר שיוצאים ממך, אז אתה בטח תבין. היית צריך לשאול את עצמך את השאלה הזו.

אין ספק שזאת תגובה הולמת, שכחת בסופה להגיד "הכל עובר עליך וקקי בידך" :?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 04 נובמבר 2013, 07:32

DrKeo כתב:אין ספק שזאת תגובה הולמת, שכחת בסופה להגיד "הכל עובר עליך וקקי בידך" :?

נו, באמת. וזו תגובה יותר הולמת ואינטליגנטית? זה מה שהצלחת להוציא מתגובתי? אבל לא ציפיתי לתגובה אחרת ממך.

אני חושב שתגובתי תמציתית, עניינית ובמקרה שלה המוסיף גורע. רק הזכרתי לך שהדברים אינם שחור על גבי לבן ביחס לוויכוח יאמאוצ'י-איוואטה. הרי אתה זה שהתחלת להביא שמות של משחקים מכל אחת מהתקופות כדי להסביר לכולנו מדוע התקופה של איוואטה שחורה משחור, ואני כבר הראיתי ש'מריו גלקסי' אינו היחיד העומד לכף זכות בתקופתו של איוואטה (אם ניתן לייחס זאת לו, כמובן, אך אתה זה שביצעת את האנלוגיה הזו מלכתחילה בהקשר ליאמאוצ'י, לכן הצעתי שתשאל את עצמך את השאלה ששאלת אותי כאן).

לכן, השאלה אם יש קשר לאיוואטה או לאו, זה לא הדבר הכי חשוב פה, אך שוב פספסת רמז עבה בשעה שזלזלת באינטליגנצייה של מישהו אחר (האירוניה).

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 נובמבר 2013, 17:28

חייבים לפתוח תיבות פנדורה? מצטט מהחוקים של הנושא:

"יש הרבה מטענים בין משתמשים שונים בפורומים. הימנעו מלהתחיל להכנס שוב לריבים ישנים. "

חלאס. הדיון על איוואטה-יאמוצ'י הסתיים כבר לפני חודש. אפשר ורצוי לעבור הלאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2013, 10:47

רונן כתב:נו, באמת. וזו תגובה יותר הולמת ואינטליגנטית? זה מה שהצלחת להוציא מתגובתי? אבל לא ציפיתי לתגובה אחרת ממך.

אני חושב שתגובתי תמציתית, עניינית ובמקרה שלה המוסיף גורע. רק הזכרתי לך שהדברים אינם שחור על גבי לבן ביחס לוויכוח יאמאוצ'י-איוואטה. הרי אתה זה שהתחלת להביא שמות של משחקים מכל אחת מהתקופות כדי להסביר לכולנו מדוע התקופה של איוואטה שחורה משחור, ואני כבר הראיתי ש'מריו גלקסי' אינו היחיד העומד לכף זכות בתקופתו של איוואטה (אם ניתן לייחס זאת לו, כמובן, אך אתה זה שביצעת את האנלוגיה הזו מלכתחילה בהקשר ליאמאוצ'י, לכן הצעתי שתשאל את עצמך את השאלה ששאלת אותי כאן).

לכן, השאלה אם יש קשר לאיוואטה או לאו, זה לא הדבר הכי חשוב פה, אך שוב פספסת רמז עבה בשעה שזלזלת באינטליגנצייה של מישהו אחר (האירוניה).

לגמרי דוגרי, ראסמי ותכלס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 19 אורחים