Fanta כתב:רגע, נתתי לו את האבן, עכשיו שאני בוחר מתקפה למה זה לא מעלה לי את האפשרות?
האם אפשר להתחיל לעשות מגה רק במצבים מסוימים?
Fanta כתב:הבנתי, כל הזין, עכשיו אני צריך לחכות שני מכונים
רק שתבינו, מרוב שהמשחק הזה נהיה קל עם המכשיר הזה שמחלק XP
זה הצוות קרב שהיה לי בכניסה למכון השני
Golbat - 38
Golduck - 34
Alakazam - 42
Pidgeot - 37
Venusaur - 42
Dephox - 42
Golan כתב:סיימתי היום את המכון השישי, וכל הפוקימונים שלי ברמה 65+, חוץ מג'ולטיאון ופלייגון שהם ברמה 61-64 בערך.
המשחק ממש טוב, ואני שמח שהוסיפו את המכשיר שמשתף XP.
Golan כתב:סיימתי היום את המכון השישי, וכל הפוקימונים שלי ברמה 65+, חוץ מג'ולטיאון ופלייגון שהם ברמה 61-64 בערך.
המשחק ממש טוב, ואני שמח שהוסיפו את המכשיר שמשתף XP.
אפרופו פוקימון, ראיתי את ה4 פרקים המיוחדים שהוציאו שמבוססים על RED וזה היה פשוט שעה וחצי של נוסטלגיה מטורפת. המון מוזיקה מהמשחקים המקוריים ומיקומים מהמשחקים המקומיים. פשוט כיף
Fanta כתב:אני לא חושב שזו הסדרה שהייתה צריכה להיות
" אש " הוא דמות נורא טובה, וזה לא צריך לעקוב במדויק אחרי המסע של רד כי לפעמיים המסע שלו פשוט נראה הצלחה יותר מידי גדולה
אני מאמין שהם עשו בשכל שהמציאו דמות חדשה בשם " אש "
Fanta כתב:וזה מה שהם מחפשים
אם הם ימשיכו עם רד עם כל ההצלחות שלו זה יוציא את הטעם מפוקימון מהר מאוד
הבנאדם לכבד את כל ה151, כ-ל ה151
הוא מוציא הרבה מהעניין ברגע שזה פשוט מסע הצלחות מטורף

Golan כתב:עיינתי קצת בפרקים המיוחדים האלה, ולא הבנתי כל כך. ממתי יש קרבות פוקימונים עם HP?! ממתי האנימה הפכה למשחק? ולמה ברוק נראה שונה? ולמה פתאום הליגה מורכבת מחמישה אנשים, כמו במשחקים, וזה לא טורניר ענקי כמו באנימה? לא הבנתי כל כך מה הלך שם.
ובנוגע לאש: שחר, תזכור שהוא ניצח את ליגת תפוז. אז הוא לא כזה גרוע. אבל באמת מעצבן אותי שתמיד אש רואה פוקימונים שווים, ואף פעם לא חושב על תופס אותם. ולמה הוא משאיר את כל הפוקימונים ה-Bad Assים שלו אצל הפרופסור? כאילו, דה פאק? אם הייתי אש, הייתי עושה שישייה של פיקאצ'ו, צ'אריזרד, טורטרה, סנורלקס, סקווירטל, ודונפן / גליילי.
Nucleus_Dawn כתב:
זו סדרה אחרת, שמבוססת על המשחקים המקוריים.
לכן, הדמויות נראות כמו במשחקים המקוריים וכך גם בנויה הליגה.
Golan כתב:היי, הוא הצליח לנצח את פול בליגה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־ 31 אורחים