Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2013, 02:00

אם אנשים פה מסוגלים לסלוח לos הלא גמור של סוני שיתוקן בפאטצ׳ יום ראשון אני בטוח שהם ימצאו מקום בליבם לסלוח למיקרוסופט על הos הלא גמור שיתוקן בפאטצ׳ יום ראשון. סוני עושה שערוריה כי הם מסתירים את הos עד שהם יתקנו אותו בשיגור, מיקרוסופט עושה שערוריה כי הם מראים את הos עד שהם יתקנו אותו בשיגור.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוקטובר 2013, 10:05

DrKeo כתב:אם אנשים פה מסוגלים לסלוח לos הלא גמור של סוני שיתוקן בפאטצ׳ יום ראשון אני בטוח שהם ימצאו מקום בליבם לסלוח למיקרוסופט על הos הלא גמור שיתוקן בפאטצ׳ יום ראשון. סוני עושה שערוריה כי הם מסתירים את הos עד שהם יתקנו אותו בשיגור, מיקרוסופט עושה שערוריה כי הם מראים את הos עד שהם יתקנו אותו בשיגור.

הבעיה היא שהOS של הONE לא גמור, בגלל שמייקרוסופט אנטי צרכניים והם רוצים לעשות רע לכולם, בעוד שהOS של סוני לא גמור, בגלל שהם רוצים לעשות את הOS הכי טוב לצרכנים וזה פשוט קשה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 29 אוקטובר 2013, 02:32

תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 אוקטובר 2013, 18:22

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2013, 10:52

התמונות שהעלת מJACKFRAGS מטומטמים... מה קשור CRUSHED BLACKS? הם העלו GAMMA וגרמו לכל התמונה להיות WASHED... לא בדיוק מדע טילים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 אוקטובר 2013, 19:15

ולפי מה שהבנתי הסקיילר של הפס4 נחות מזה של הXB1 ולכן ההבדל בין 2 הגרסאות לא גדול כפי שהמספרים מראים?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2013, 11:35

דין לא הבנתי איך התגובה שלך קשורה ל"CRUSHED BLACKS" ולערך הגמא שDF השתמשו בוא.

אגב משתי התמונות האחרונות ניתן לראות ללא בעיה שיש טווח קונטרסט עשיר יותר על הONE. לא שזה משנה כי זה (לפחות משתי התמונות הללו) נראה לגמרי מינורי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2013, 12:16

הרבה התפתלות בשביל הגיד "גרסת הפס4 והONE נראות כמעט אותו דבר". או במילים אחרות, תקנה PC אם גרפיקה זה מה שמעניין אותך לפי ההשוואות האלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2013, 20:27

מי ששיחק/ביקר את המשחק, טוען שההבדלים בהחלט נראים לעין וההשוואות ביוטיוב לא שוות הרבה ולא רואים את מה שרואים בפועל, בעיקר - קצב הפריימים שהוא יציב וגבוה יותר בPS4, והרזולוציה.
ההבדלים לא שמיים וארץ, אבל קיימים ומורגשים. מצד שני, לא משהו שצריך לעשות סיפור ממנו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוקטובר 2013, 13:42

Laskin כתב:מי ששיחק/ביקר את המשחק, טוען שההבדלים בהחלט נראים לעין וההשוואות ביוטיוב לא שוות הרבה ולא רואים את מה שרואים בפועל, בעיקר - קצב הפריימים שהוא יציב וגבוה יותר בPS4, והרזולוציה.
ההבדלים לא שמיים וארץ, אבל קיימים ומורגשים. מצד שני, לא משהו שצריך לעשות סיפור ממנו.

מזכירים את ההבדלים בין הPS3 וה360 בתחילת הדור. מעניין כמה מהר מייקרוסופט תסגור את הפער, אם בכלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2013, 13:45

אני די בטוח ש(לפחות אם נשפוט על פי BF4 אז) ההבדלים יותר מהותיים ממה שהיה בין הPS360 בתחילת הדור.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוקטובר 2013, 13:47

swiss-the-engine כתב:אני די בטוח ש(לפחות אם נשפוט על פי BF4 אז) ההבדלים יותר מהותיים ממה שהיה בין הPS360 בתחילת הדור.

רזולוציה נמוכה יותר. AA שיש פה ואין שם. מאוד דומה.
יכול להיות שהם קצת יותר גדולים, כשמסתכלים על המספרים, אבל עושה רושם שכשמסתכלים על המשחקים, הם דומים מאוד.

בכל מקרה, נדע את ההבדלים האמיתיים רק בעוד שנה-שנתיים, כשיהיו לנו קצת יותר מדוגמא אחת וכמובן כשהדוגמאות לא יהיו משחקי השקה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2013, 22:23

ההבדלים על הנייר יותר גדולים,כמעט בכל קטגוריה הפרשים די גבוהים ועוד בפריימרייט גבוה יותר אבל אכן זה יכול להיות קשור לכלי פיתוח לא בשלים (זה ברור שיש בנושא הזה בעיה) שמשפיעים על הגרסה של ה ONE,בהחלט יתכן שהפער יסגר אבל גם אם לא זה לא בדיוק סוף העולם.

ביוטיוב באמת קשה לראות הבדל אבל זו לא חוכמה כי בזמנו בויגיימס הבאתי השוואות יוטיוב בין ביושוק אינםיניט של ה PS3 ל PC וגם אז ההבדלים לא היו מהותיים אבל ברור שהיו,ההשוואה של DF מהרגע הראשון היתה נראית לי דפוקה בצילום בתור מישהו שהתעסק המווון בעבר עם כל ה GAMMA וה CONTRACT,גרסת ה X1 יצאה עם שחורים מרוסקים לגמרי,זה ברור שבמצב כזה התמונה יותר בולטת ונראית חדה אבל אתה מוותר על המון פרטים,לעומת זאת ה PS4 נראה כמו על RGB LIMITED בלי שסידרו את הבהירות וה CONTRAST מה שיצר תמונה דהויה,בהשוואה של 7 דקות קצרה זה ברור שכל מי שלא מכיר את התופעה הולך להגיד שהצילום עם השחורים המרוסקים מרשים יותר,זה גם נכון במידה מסוימת אם אתה מסתכל דרך יוטיוב,אבל זה לא שחיק בעליל ליותר מרבע שעה,היתה תקופה שניסיתי לשחק עם הפס3 ככה כי התמונה באמת נראית לעיתים ממש טוב ובסוף לא היתה ברירה ונאלצתי לוותר על הצבעים הבולטים בשביל פרטים ברורים יותר,אבל גם אז עשיתי מעט CONTRAST ולא כמו שיצאה להם גרסת ה PS4 שצריך בדחיפות להוסיף CONTRAST.

בכל אופן מה שניסיתי למלמל פה זה שהפערים מבחינת המספרים על הנייר בהחלט ניכרים,אבל אם בדורות קודמים פער כזה בביצועים זה היה כמעט חצי דור מאחורי המתחרה,פה יש את האפקט של Diminishing returns,צריך הרבה יותר מהפרש של 50 אחוז כדי שבאמת גרסה אחת תפרק את השנייה ככה שכל average joe יוכל לראות,במצב הנוכחי אולי פריקים של גראפיקה יראו הבדל אבל זה נשמע שגרסת ה X1 לא בדיוק צריכה להתבייש יותר מדי,היא עומדת יפה ומי שפריק של גראפיקה לא ילך לקונסולות מלחתכילה,מה שחשוב זה שהשחקן הממוצע לא הולך לשים לב להבדל בולט וזה עכשיו בתסריט הכי שלילי שהפער נשאר כל כך רחב כמו עכשיו.

אני חושב שהדבר הכי בולט מההשוואה של DF זה לא שהפס4 יותר חזקה מה X1,אלא זה שה PC מפרק אותם בהפרש ניכר,זה נשמע שיש על ההתחלה עם משחק CROSS GEN הפרש מאוד ניכר בין גרסת קונסולות לגרסת PC,הקונסולות אולי נראות לא רע אבל לא קרובות אפילו למחשב HIGH END,רואים הבדל בין דור קודם לנוכחי אבל זה נראה שה PC נמצא כבר עכשיו איזה רבע-חצי דור מעל שתיהן,אין מה לעשות התרגלתי למחשבה שלא מדובר בדיוק במפלצות חומרה בניגוד לעבר,אבל עדיין יש לי תחושה שהפערים בדור הזה הולכים להגיע מהר מאוד למצב של הקונסולות הנוכחיות מול ה PC.
בכל אופן אני בטוח שעוד נדהם גראפית גם ממשחקים על ONE וגם על ה PS4,בעיקר בלעדיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2013, 22:28

בלינג, לגבי הפסקה האחרונה שלך - אז כמו שאמרתי כבר איפהשהו, IGN ציינו שגירסת הPS4 כמעט זהה לגירסת הPC על ההגדרות המקסימליות. לא אני אמרתי, הם אמרו. אז אני לא יודע עד כמה הפסקה רלוונטית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2013, 22:29

^ וזה ממקור אחר, מסתבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוקטובר 2013, 14:29

bling כתב:ההבדלים על הנייר יותר גדולים,כמעט בכל קטגוריה הפרשים די גבוהים ועוד בפריימרייט גבוה יותר אבל אכן זה יכול להיות קשור לכלי פיתוח לא בשלים (זה ברור שיש בנושא הזה בעיה) שמשפיעים על הגרסה של ה ONE,בהחלט יתכן שהפער יסגר אבל גם אם לא זה לא בדיוק סוף העולם.

ביוטיוב באמת קשה לראות הבדל אבל זו לא חוכמה כי בזמנו בויגיימס הבאתי השוואות יוטיוב בין ביושוק אינםיניט של ה PS3 ל PC וגם אז ההבדלים לא היו מהותיים אבל ברור שהיו,ההשוואה של DF מהרגע הראשון היתה נראית לי דפוקה בצילום בתור מישהו שהתעסק המווון בעבר עם כל ה GAMMA וה CONTRACT,גרסת ה X1 יצאה עם שחורים מרוסקים לגמרי,זה ברור שבמצב כזה התמונה יותר בולטת ונראית חדה אבל אתה מוותר על המון פרטים,לעומת זאת ה PS4 נראה כמו על RGB LIMITED בלי שסידרו את הבהירות וה CONTRAST מה שיצר תמונה דהויה,בהשוואה של 7 דקות קצרה זה ברור שכל מי שלא מכיר את התופעה הולך להגיד שהצילום עם השחורים המרוסקים מרשים יותר,זה גם נכון במידה מסוימת אם אתה מסתכל דרך יוטיוב,אבל זה לא שחיק בעליל ליותר מרבע שעה,היתה תקופה שניסיתי לשחק עם הפס3 ככה כי התמונה באמת נראית לעיתים ממש טוב ובסוף לא היתה ברירה ונאלצתי לוותר על הצבעים הבולטים בשביל פרטים ברורים יותר,אבל גם אז עשיתי מעט CONTRAST ולא כמו שיצאה להם גרסת ה PS4 שצריך בדחיפות להוסיף CONTRAST.

בכל אופן מה שניסיתי למלמל פה זה שהפערים מבחינת המספרים על הנייר בהחלט ניכרים,אבל אם בדורות קודמים פער כזה בביצועים זה היה כמעט חצי דור מאחורי המתחרה,פה יש את האפקט של Diminishing returns,צריך הרבה יותר מהפרש של 50 אחוז כדי שבאמת גרסה אחת תפרק את השנייה ככה שכל average joe יוכל לראות,במצב הנוכחי אולי פריקים של גראפיקה יראו הבדל אבל זה נשמע שגרסת ה X1 לא בדיוק צריכה להתבייש יותר מדי,היא עומדת יפה ומי שפריק של גראפיקה לא ילך לקונסולות מלחתכילה,מה שחשוב זה שהשחקן הממוצע לא הולך לשים לב להבדל בולט וזה עכשיו בתסריט הכי שלילי שהפער נשאר כל כך רחב כמו עכשיו.

אני חושב שהדבר הכי בולט מההשוואה של DF זה לא שהפס4 יותר חזקה מה X1,אלא זה שה PC מפרק אותם בהפרש ניכר,זה נשמע שיש על ההתחלה עם משחק CROSS GEN הפרש מאוד ניכר בין גרסת קונסולות לגרסת PC,הקונסולות אולי נראות לא רע אבל לא קרובות אפילו למחשב HIGH END,רואים הבדל בין דור קודם לנוכחי אבל זה נראה שה PC נמצא כבר עכשיו איזה רבע-חצי דור מעל שתיהן,אין מה לעשות התרגלתי למחשבה שלא מדובר בדיוק במפלצות חומרה בניגוד לעבר,אבל עדיין יש לי תחושה שהפערים בדור הזה הולכים להגיע מהר מאוד למצב של הקונסולות הנוכחיות מול ה PC.
בכל אופן אני בטוח שעוד נדהם גראפית גם ממשחקים על ONE וגם על ה PS4,בעיקר בלעדיים.

לפני שנדע מה הפערים בין שתי הקונסולות ומה הפערים בין הקונסולות והPC, אני חושב שנצטרך, לכל הפחות, משחקים שלא תוכננו מלכתחילה עבור קונסולות הדור הנוכחי. כל הAC4, BF4 וכן הלאה לא מאפשרים לנו להסיק מסקנות, כי הם בכל מקרה נועדו להיות משוחקים על קונסולות בנות 8.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2013, 22:37

לאסקין ודין נראה לי ש DF הסמכות העליונה בנושא (אם הם לא זה משהו אחר) ואם הם אומרים שיש הבדל שמדרג את ה PC במדרגה משלו ואחריו ה PS4 וה ONE אז הם יודעים על מה הם מדברים לא? (למרות הפשלה החובבנית עם הצילום שלהם)

מתוך הניתוח: Our observations so far reveal a clear gap in fidelity between PC and PS4, and again to Xbox One
כשהם אומרים clear gap הם מתכוונים להפרש גדול (הם בריטים,תמיד הניסוח הוא ב understatement)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2013, 22:50

נו, לפי המשפט הזה - ההבדל בין גירסת הPS4 לONE הוא בדיוק כמו בין הPS4 לPC.
ולפי מקורות נוספים - ההבדל הוא דווקא קטן יותר בין הPC לPS4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2013, 23:02

Laskin כתב:נו, לפי המשפט הזה - ההבדל בין גירסת הPS4 לONE הוא בדיוק כמו בין הPS4 לPC.
ולפי מקורות נוספים - ההבדל הוא דווקא קטן יותר בין הPC לPS4.

יש להם גם משפט שלמרות ההבדל ה X1 עומדת לא רע,למרות שברור שהם חושבים שהפס4 עליונה,אני לא ראיתי שהם אומרים שגרסת הPS4 עומדת יפה מול ה PC (גם אם פה ברור שה PC עליון),אולי פספסתי את זה.

זה משפט שהם היו אמרים אפילו בהשוואות של משחקי דור קודם מול ה PC,כשיצא משחק שנראה מעולה על הקונסולות הם הרבה פעמים היו אומרים שלמרות שברור שיש פער בין ה PC,הקונסולות עומדות יפה מאוד והם היו מחמיאים להם,הפעם הם עשו את אותו הדבר על הגרסה של ה X1 ביחס ל PS4 אבל שום מילה בנושא ביחס ל PC,כאילו גם הם מאוכזבים מהפער.

דין אתה צודק,אבל פעם גם PC מפלצתי לא היה משאיר אבק,טוב עזבו,סכ"ה DICE עשו עבודה יפה עם כל הגרסאות,נסגור בטון פוליטקלי קורקט :)

דרך אגב KEO,אני יודע שהדיון קצת עבר אבל זה הציק לי בעין,מתי בדיוק MS עשתה walkthrough ל OS שלה?
היא לא הראתה אותו בכלל,כל הדיווחים על הבעיות מגיעים מהאינסיידרים של GAF שאני חייב להודות שעד עכשיו מוכיחים את עצמם יפה עם פרסום המספרים הרשמיים של BF4 שהם חשפו הרבה לפני תום האמברגו.
יותר מזה,ל X1 אין בכלל ביקורות למשחקי המולטי פלטפורם כמו שכבר נאמר,זאת אומרת ש MS לא רק מונעת גישה ל OS כמו סוני אלא גם לגרסאות ה X1 של משחקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2013, 15:51

מפלצת 1000 יורו? אבל היום 770GTX עולה רק 330$. אני בונה לך מחשב עם 770GTX ב500+ דולר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוקטובר 2013, 01:22

DrKeo כתב:מפלצת 1000 יורו? אבל היום 770GTX עולה רק 330$. אני בונה לך מחשב עם 770GTX ב500+ דולר.

אנשים צריכים להפסיק להשתמש במונח "בונה" במקום "משדרג". זה פרסום מטעה :)

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 אוקטובר 2013, 19:00

סרטון של האתר Videogamer בהשוואה אמיתית של Battlefield 4 שיצא היום.. על הPS4 ועל הXbox One, תשפטו בעצמכם..

שתי הגרסאות רצות על 60 FPS למי שאכפת מהנתונים האלו ועל 1080P למרות שיש כאלו הטוענים שעל הONE המשחק רץ על 720P ש"נמתח" כדי להיראות כמו 1080P אבל זה לא רשמי.. בכול מקרה, תהנו :

הסרטון של IGN:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 אוקטובר 2013, 20:26

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2013, 20:39

yahel מה זאת אומרת לא רשמי? יש לך DF של יורוגיימר עם מספרים סופיים וכל הנתונים,ה 720P רשמי גם רשמי,כמו גם ה 900P של הפס4.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 אוקטובר 2013, 06:34

bling כתב:yahel מה זאת אומרת לא רשמי? יש לך DF של יורוגיימר עם מספרים סופיים וכל הנתונים,ה 720P רשמי גם רשמי,כמו גם ה 900P של הפס4.

לא יודע אני הבנתי ששני הגרסאות (PS4,XBOX ONE) רצות על 1080P 60FPS, לא שאני ממש מתעניין בדברים האלה, האקס בוקס נראה מספיק טוב בשבילי, אבל בשביל העניין אני הבנתי שזה רץ על 1080P.. אני טועה? :?

ואיך הם יכולים לדעת איך הם בודקים את זה?
וכן אני יודע שיש משהו מעצבן בזה שקונסולות שנקראות דור הבא לא מריצות משחקים על 1080P שזה אמור להיות משהו בסיסי אצלן.. אבל אם זה נראה טוב אז זה מעולה מבחינתי..

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים