DrKeo כתב:אם אנשים פה מסוגלים לסלוח לos הלא גמור של סוני שיתוקן בפאטצ׳ יום ראשון אני בטוח שהם ימצאו מקום בליבם לסלוח למיקרוסופט על הos הלא גמור שיתוקן בפאטצ׳ יום ראשון. סוני עושה שערוריה כי הם מסתירים את הos עד שהם יתקנו אותו בשיגור, מיקרוסופט עושה שערוריה כי הם מראים את הos עד שהם יתקנו אותו בשיגור.
Laskin כתב:מי ששיחק/ביקר את המשחק, טוען שההבדלים בהחלט נראים לעין וההשוואות ביוטיוב לא שוות הרבה ולא רואים את מה שרואים בפועל, בעיקר - קצב הפריימים שהוא יציב וגבוה יותר בPS4, והרזולוציה.
ההבדלים לא שמיים וארץ, אבל קיימים ומורגשים. מצד שני, לא משהו שצריך לעשות סיפור ממנו.
swiss-the-engine כתב:אני די בטוח ש(לפחות אם נשפוט על פי BF4 אז) ההבדלים יותר מהותיים ממה שהיה בין הPS360 בתחילת הדור.
bling כתב:ההבדלים על הנייר יותר גדולים,כמעט בכל קטגוריה הפרשים די גבוהים ועוד בפריימרייט גבוה יותר אבל אכן זה יכול להיות קשור לכלי פיתוח לא בשלים (זה ברור שיש בנושא הזה בעיה) שמשפיעים על הגרסה של ה ONE,בהחלט יתכן שהפער יסגר אבל גם אם לא זה לא בדיוק סוף העולם.
ביוטיוב באמת קשה לראות הבדל אבל זו לא חוכמה כי בזמנו בויגיימס הבאתי השוואות יוטיוב בין ביושוק אינםיניט של ה PS3 ל PC וגם אז ההבדלים לא היו מהותיים אבל ברור שהיו,ההשוואה של DF מהרגע הראשון היתה נראית לי דפוקה בצילום בתור מישהו שהתעסק המווון בעבר עם כל ה GAMMA וה CONTRACT,גרסת ה X1 יצאה עם שחורים מרוסקים לגמרי,זה ברור שבמצב כזה התמונה יותר בולטת ונראית חדה אבל אתה מוותר על המון פרטים,לעומת זאת ה PS4 נראה כמו על RGB LIMITED בלי שסידרו את הבהירות וה CONTRAST מה שיצר תמונה דהויה,בהשוואה של 7 דקות קצרה זה ברור שכל מי שלא מכיר את התופעה הולך להגיד שהצילום עם השחורים המרוסקים מרשים יותר,זה גם נכון במידה מסוימת אם אתה מסתכל דרך יוטיוב,אבל זה לא שחיק בעליל ליותר מרבע שעה,היתה תקופה שניסיתי לשחק עם הפס3 ככה כי התמונה באמת נראית לעיתים ממש טוב ובסוף לא היתה ברירה ונאלצתי לוותר על הצבעים הבולטים בשביל פרטים ברורים יותר,אבל גם אז עשיתי מעט CONTRAST ולא כמו שיצאה להם גרסת ה PS4 שצריך בדחיפות להוסיף CONTRAST.
בכל אופן מה שניסיתי למלמל פה זה שהפערים מבחינת המספרים על הנייר בהחלט ניכרים,אבל אם בדורות קודמים פער כזה בביצועים זה היה כמעט חצי דור מאחורי המתחרה,פה יש את האפקט של Diminishing returns,צריך הרבה יותר מהפרש של 50 אחוז כדי שבאמת גרסה אחת תפרק את השנייה ככה שכל average joe יוכל לראות,במצב הנוכחי אולי פריקים של גראפיקה יראו הבדל אבל זה נשמע שגרסת ה X1 לא בדיוק צריכה להתבייש יותר מדי,היא עומדת יפה ומי שפריק של גראפיקה לא ילך לקונסולות מלחתכילה,מה שחשוב זה שהשחקן הממוצע לא הולך לשים לב להבדל בולט וזה עכשיו בתסריט הכי שלילי שהפער נשאר כל כך רחב כמו עכשיו.
אני חושב שהדבר הכי בולט מההשוואה של DF זה לא שהפס4 יותר חזקה מה X1,אלא זה שה PC מפרק אותם בהפרש ניכר,זה נשמע שיש על ההתחלה עם משחק CROSS GEN הפרש מאוד ניכר בין גרסת קונסולות לגרסת PC,הקונסולות אולי נראות לא רע אבל לא קרובות אפילו למחשב HIGH END,רואים הבדל בין דור קודם לנוכחי אבל זה נראה שה PC נמצא כבר עכשיו איזה רבע-חצי דור מעל שתיהן,אין מה לעשות התרגלתי למחשבה שלא מדובר בדיוק במפלצות חומרה בניגוד לעבר,אבל עדיין יש לי תחושה שהפערים בדור הזה הולכים להגיע מהר מאוד למצב של הקונסולות הנוכחיות מול ה PC.
בכל אופן אני בטוח שעוד נדהם גראפית גם ממשחקים על ONE וגם על ה PS4,בעיקר בלעדיים.
Laskin כתב:נו, לפי המשפט הזה - ההבדל בין גירסת הPS4 לONE הוא בדיוק כמו בין הPS4 לPC.
ולפי מקורות נוספים - ההבדל הוא דווקא קטן יותר בין הPC לPS4.
DrKeo כתב:מפלצת 1000 יורו? אבל היום 770GTX עולה רק 330$. אני בונה לך מחשב עם 770GTX ב500+ דולר.
bling כתב:yahel מה זאת אומרת לא רשמי? יש לך DF של יורוגיימר עם מספרים סופיים וכל הנתונים,ה 720P רשמי גם רשמי,כמו גם ה 900P של הפס4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 65 אורחים