PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 29 אוקטובר 2013, 22:22

ראיתם את הסרטוני מולטי הללו של גרסת הפס4 במצב המולטי של BF4 של שחקן שנקרא JackFrags?

מדובר בשחקן הארדקור של BF ויוטיובר מפורסם שהוזמן ע"י DICE ביחד עם כל העיתונות לשחק את המשחק בגרסאות הדור הבא,בקיצור הוא פרסם סרטוני מולטי מגרסת ה PS4 באיכות גבוהה והמשחק נראה נפלא על הפס4!
רץ חלק כמו תחת של תינוק,נראה עם IQ פיצוץ,עבודה מדהימה של DICE לכותר שיגור,מצחיק גם איך הוא פשוט מפרק לגורמים את העיתונאים המסכנים (לא שזה חוכמה לשחקן שכל החיים שלו זה BF אבל עדיין משעשע),אני מפרסם בצורת לינקים כי עדיף להכנס לוידאו ולשים על רזולוציה גבוהה,האיכות של הצילום שלו טובה יותר מכל מה שפורסם באתרי המיינסטרים:
Operation Locker
Paracel Storm
Dawnbraker
Flood Zone
Rogue Transmission
Siege of Shanghai
Lancang Dam
Zavod 331

עדכון:
הבנאדם שצילם את הסרטונים הללו העלה סרטון של ההתרשמות שלו מ BF4 על הדור הבא:

בעיקרון הוא שחקן PC בעיקר וההתרשמות הכי חשובה שלו זה ש BF סוף סוף הגיע לקונסולות,הוא אומר שעד עכשיו מה ששחקני הפס3 וה 360 שיחקו זה לא היה BF אלא איזה גרסה מסורסת של הדבר האמיתי.
הוא אומר שהשיפורים הם מאסיביים ביחס לדור הקודם,שחווית המשחק חלקה,הגראפיקה נראית הרבה יותר טוב,ושסוף סוף חווית ה PC המלאה מגיעה לקונסולות.

בהקשר להבדלים בגראפיקה הוא אומר שזה לא צריך להיות קריטי במיוחד כי הכי חשוב זה שהגרסאות רצות ב 60 פריימים ו 64 שחקנים לעומת המפות הקטנות וה 24 שחקנים על 30 פריימים בדור הקודם אבל מההתרשמות שלו ושל עיתונאים אחרים שהוא שאל המולטי פלייר של הפס4 (הוא לא שיחק בסינגל) נראה לדעתו (ודעתם) טוב יותר מהסינגל של ה ONE (המולטי של ה ONE לא היה באירוע),הוא טוען שהרזולוציה הגבוהה יותר וה AA עשו את ההבדל ושיו גם הבדלים בתאורה ובחלקיקים לטובת הפס4,עם זאת הוא אומר שהגרסאות לא סופיות (הן של בילד מלפני חודש) ושלמשל במקרה של ה ONE יוסיפו לגרסה הסופית AO,כמובן שלא יהיו מהפכות אבל עוד צפויים שיפורים,בסופו של דבר הוא מציין ש 2 הגרסאות נראות כמו קפיצה מאסיבית לעומת דור קודם ושזה טפשי לבחור קונסולה ע"פ הפקטור הזה ושיותר חשוב זה איפה החברים ישחקו ואילו בלעדיים יהיו יותר טובים לדעתכם וכו'

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 אוקטובר 2013, 09:23

אבל בטא היא לא דוגמא לבילד סופי וליעילות שבוא הוא משתמש במשאבי המחשב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2013, 09:46

דין כמה שאני בצד שלך ורוצה שתהיה צודק בדיון הזה,כבר בתגובה הראשונה בסרטון שהעלת הוא מעדכן שמאז הוא סידר את הדרייברים (הם לא היו מעדכנים) ומישהו כתב את התגובה הזו למישהו ששאל איך ה FPS כל כך נמוך:
the problem was with his unsupported drivers, see the second video on his channel he got 103 fps Max, 79 fps Avg and 53 fps min

עזוב כמה שהיינו רוצים שיהיה אחרת הפס4 לא באמת עומד מול מחשבים ברמות האלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 11:22

דין, זה הורג אותי שאתה תמיד הולך לסרטוני יוטיוב ולחובבנים אנונימים בניאוגאף כשיש לך נתונים מדודים אמיתיים של מקצוענים.
המשחק רץ ב66FPS על 660GTX (כן, אפילו חלש מה660TI שלי, שלא נדבר על סדרה 7XX) כשהנפילה הכי נמוכה שלו היא ל58FPS בהגדרות של הפס4:
תמונה

אם אתה רוצה הגדרות PC אמיתיות, 1080P (רזולוציה גבוהה יותר מהפס4) באיכות ULTRA (גרפיקה טוב יותר מהפס4) ועם X4MSAA (אנטי אלייסינג איכותי יותר מהפס4) ועדין ה770GTX מריץ אותו ב60FPS עם נפילות הכי גרועות ל50FPS וממילא גם בפס4 יש נפילות:
תמונה

ואסור לשכוח שזה מבילד מלפני חודש וחצי טרום שחרור עם דרייברים לא מעודכנים, רק שלשום NVIDIA הוציאה דרייברים שמשפרים את הביצועים של BF4.
בקיצור, אפילו המחשב הכי חלש שבניתי לך כאן חזק בהרבה מהפס4. אם הייתי רוצה חומרת פס4 הייתי שם 660GTX בפנים כי אפילו אין כרטיס כל כך חלש כמו זה של הפס4 בסדרה 7 של NVIDIA. האם פס4 משתלם הרבה יותר ממחשב גיימינג ב400$? בטח, זאת קונסולה, הם מפסידים עליה. האם הפס4 מסוגל לגרד בכלל את קצה הקשקש של ה780GTX? עשה לי טובה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 אוקטובר 2013, 11:38

DrKeo כתב: האם פס4 משתלם הרבה יותר ממחשב גיימינג ב400$? בטח, זאת קונסולה, הם מפסידים עליה.

נו די...
אתה חייב לקנות פלוס בשביל לשחק אונליין וכל משחק עולה לך בממוצע כפול ממשחק PC.
אם אתה קונה את החומרה בתור פסל סביבתי לסלון אז היא משתלמת יותר אבל אם אתה קונה שני משחקים אז היא כבר לא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 11:52

זה ברור לי לגמרי הרי אתה יכול לקנות מחשב כמו שציינתי ב630$ ואפילו לקבל עותק חינם של ספלינטר סל החדש, ארקם אוריג'נס ו-AC4 ומעבר לזה לשחק אונליין בחינם כך שכבר מהיום הראשון פס4 עם אונליין ושלושת המשחקים האלה יעלה לך כמו אם לא יותר מאשר PC של 630$. אבל עזוב אותך, מצד שני אפשר לטעון שצריך לקנות מסך או מקלדת/עכבר ואז מהצד ההפוך אפשר לטעון שצריך לקנות לפס4 טלביזיה וזה בחיים לא נגמר.

אגב, הדרייבר האחרון של NVIDA משפר ביצועים בסדרה 7XX עם BF4 ב12% כך שלבנצ'מארקים שהבאתי מקודם אפשר לתרום 12% נוספים לביצועים בכיף וזה אפילו לא כולל שיפורי ביצועים שDICE עשו בBF4 עצמו מהבנצ'מארק הזה ועד השחרור של המשחק הרי עברו חודש וחצי בינהם. בקיצור, מחשב של 1000 יורו? I THINK NOT. גם לא 1000$ והאמת שגם לא 650$.

דין, BF4 א נראה על הפס4 כמו בPC. הוא ברזולוציה נמוכה יותר, AA נחות וגרפיקה שיותר מזכירה את הגדרות HIGH מאשר ULTRA. אם מחשב של 650$ מבצע הרבה יותר טוב ממנו בBF4 מה יעשה מחשב של 650$ עוד שנה וחצי כשיצא אנצ'רטד 4? מה יעשה מחשב עם 970GTX בתוכו? הרמת תכנות לפס4 תעלה עם השנים? יופי, כך גם הכוח שאפשר לשים בPC של 650$.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 12:18

Nigga כתב:אני מניח שהזמן יגיד.

הזמן יגיד מה? האם הפס4 תציג גרפיקה טובה יותר עם הזמן? ברור. האם הPC יעשה חזק יותר ויותר עם הזמן? ברור. מה הזמן בדיוק אמור להגיד?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 12:30

DrKeo כתב:הזמן יגיד מה? האם הפס4 תציג גרפיקה טובה יותר עם הזמן? ברור. האם הPC יעשה חזק יותר ויותר עם הזמן? ברור. מה הזמן בדיוק אמור להגיד?

הזמן יגיד שכמו בכל דור ודור, הפער בין הPC והקונסולות יגדל, ככל שדור הקונסולות יהיה בוגר יותר.
ההבדל היחיד הוא שבדור הזה, כבר בהתחלה יש פער לא קטן, בעוד שבקודמים, הקונסולות התחילו באמת במקום ששווה למחשב ב1000$ ויותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2013, 14:16

DrKeo כתב:הזמן יגיד מה? האם הפס4 תציג גרפיקה טובה יותר עם הזמן? ברור. האם הPC יעשה חזק יותר ויותר עם הזמן? ברור. מה הזמן בדיוק אמור להגיד?

אם קניתי PC ב 650 דולר הוא מתחזק עם הזמן?
איך זה עובד,בלילה של ירח מלא הוא מוסיף עוד GFLOP?

השאלה היא איך המחשב שהצעת ב 650 דולר יעמוד מול המשחקים שיצאו לקונסולות עוד 5 שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 14:59

bling כתב:אם קניתי PC ב 650 דולר הוא מתחזק עם הזמן?
איך זה עובד,בלילה של ירח מלא הוא מוסיף עוד GFLOP?

השאלה היא איך המחשב שהצעת ב 650 דולר יעמוד מול המשחקים שיצאו לקונסולות עוד 5 שנים.

770GTX יעמוד יופי עוד 5 שנים אבל מן הסתם לא בהגדרות המקסימליות. שום דבר לא משתנה פה, ה770GTX חזק יותר מפי 2 מהכרטיס בפס4 והוא ישאר חזק פי 2 גם עוד 5 שנים. האם תוכל להריץ בהגדרות מקסימליות? ברור שלא, המשחק יהיה בנוי למחשבים של אותה תקופה, אבל כן תרוץ בהפרש יחסי הרבה יותר טוב ויפה מהפס4.

אפילו אי אפשר לבדוק את זה על דורות קודמים, כשהפס3 יצאה לא היה קיים אפילו כרטיס שחזק ממנה כל כך כמו ה770GTX ובטוח לא ה780GTX. ההפרש בינהם לפס4 הרבה יותר גדול ממה שהיה אי פעם, אולי נוכל לבדוק את זה בצורה יחסית על כרטיסים שיצאו שנתיים אחרי הפס3. אבל בכל מקרה כשהמחשב שלך בן 5, שדרג את הכרטיס מסך שלך ב200$. זאת לא בקשה גדולה מדי שידרוג כל 5 שנים, אז גם תוכל להיות בהגדרות מקסימליות בהכל.

שיהיה ברור, בפס4 יש משהו שנע בין ה7850HD ל7870HD. היום זה כרטיס פשוט מסכן, יש כרטיסים עם פי 3 יותר GFLOPS ממנו. לא היו חיות כאלה כשהפס3 שוגרה או ה360, היו כרטיסים חזקים ב20%, ב30%, לא פי 3. הפס4 היא חומרה שאחרה ביותר משנתיים וככה גם נראה ההפרש שלה לPC.

דין, הפס4 לא מכילה שום דבר שאין בכרטיס מסך מודרני, בעצם היא לא מכילה משהו שלא קיים בכרטיס מסך לא כזה מודרני (בן 3 שנים ככה). כל טכניקה שיעשו בפס4 יוכלו לעשות גם בPC, כל מה שיקרה הוא שברגע שיעלו על טכניקה חדשה ליעל את הפס4 הPC יתיעל באותו מקום בדיוק.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוקטובר 2013, 20:01

faq חדש שמכל מידע חדש מפתיע לרעה\מאכזב\שלילי.

http://blog.us.playstation.com/2013/10/ ... h-america/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 20:29

Kazz כתב:faq חדש שמכל מידע חדש מפתיע לרעה\מאכזב\שלילי.

http://blog.us.playstation.com/2013/10/ ... h-america/

לא ראיתי משהו רציני חוץ מאשר זה ששמו הורדת פאטצ'ים של משחקים בזמן שהמכשיר בSTAND BY מאחורי חומת תשלום ושהתמיכה של השלט פס4 בPC הוא קקה. מצד שני משחקי מולטי פלטפורם כמו FLOWER שיצאו גם לפס3 וגם לפס4 לא צריך לקנות פעמיים שזה טוב, מי שיש לו כבר עותק של FLOWER על הפס3 יקבל אותו חינם בפס4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 20:33

DrKeo כתב:לא ראיתי משהו רציני חוץ מאשר זה ששמו הורדת פאטצ'ים של משחקים בזמן שהמכשיר בSTAND BY מאחורי חומת תשלום ושהתמיכה של השלט פס4 בPC הוא קקה. מצד שני משחקי מולטי פלטפורם כמו FLOWER שיצאו גם לפס3 וגם לפס4 לא צריך לקנות פעמיים שזה טוב, מי שיש לו כבר עותק של FLOWER על הפס3 יקבל אותו חינם בפס4.

זה לא חדש כל כך... זה ככה גם בPS3.
גם ראיתי שבהשקה לא תהייה אפשרות לעצור משחקים ולחזור אליהם, אבל גם זה לא חדש.

הדבר החדש היחיד הוא שהקטע של משחקי F2P שהם מולטיפלייר לא בהכרח יהיו ללא PS+, אלא רק ספציפית אלו שהוכרזו ויהיו משחקים כאלו שיצריכו PS+.

זהו... חוץ מזה לא ראיתי שם שום דבר בעייתי או מפתיע.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוקטובר 2013, 20:42

אי אפשר לנגן MP3. אין תמיכה בהארד דיסק חיצוני. אי אפשר לכבות את האור מהשלט. אי אפשר להשתמש כמדיה סרבר. אי אפשר להעביר את הוידאו שמקליטים למחשב. לא ניתן לשנות חשבון מסאב למאסטר אם חצית את גיל 18 מאז שיצרת את החשבון ב PS3. ההעלאה של הסרטונים בנתיים רק דרך פייסבוק. מפתחות יכולות לחסום מה אתה יכול להקליט במשחק.

מפעים. חלק מהפיצ'רים היו בפס3 וזה מטומטם שהם לא בפס4. אי אפשר לנגן MP3 לעזאזל. אם אתה רוצה להקשיב לשירים ולהשתמש ב custom soundtrack תצטרך לשלם למינוי לשירות ה Unlimited music שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2013, 20:48

DrKeo כתב:
דין, הפס4 לא מכילה שום דבר שאין בכרטיס מסך מודרני, בעצם היא לא מכילה משהו שלא קיים בכרטיס מסך לא כזה מודרני (בן 3 שנים ככה). כל טכניקה שיעשו בפס4 יוכלו לעשות גם בPC, כל מה שיקרה הוא שברגע שיעלו על טכניקה חדשה ליעל את הפס4 הPC יתיעל באותו מקום בדיוק.

זה לא מדויק,יש בקונסולה הרבה קוסטמיזציות שסרני הכניס,יכולות ה GPGPU הם ברמה שאין כמעט באף כרטיס גם הכי high-end,יש גם מונח שלא הבנתי אותו במלואו ששמו HUMA ש AMD אמורה להכניס לסדרות החדשות שלה שגם קשור ליכולות חישוב מקבילות ושהפס4 תומך בו בצורה מלאה (הבנתי שגם ל ONE יש יכולות כאלו רק יותר מוגבלות),כמובן שכרטיס מסך חזק במיוחד יתגבר על כל מכשלה שכזו עם brute force אבל זה כן נותן לפס4 יתרון על כרטיסים בכח שלו ומעלה עד רמה מסוימת,נצטרך לראות אם ינצלו את זה כדי לראות עד לאן זה מגיע.

בכל אופן הרעיון זה שאלו טכנולוגיות שאין ברוב כרטיסי המסך ברמה דומה לפס4,עד כמה זה ינוצל? לא ידוע.

Nucleus_Dawn כתב:
זה לא חדש כל כך... זה ככה גם בPS3.
גם ראיתי שבהשקה לא תהייה אפשרות לעצור משחקים ולחזור אליהם, אבל גם זה לא חדש.

הדבר החדש היחיד הוא שהקטע של משחקי F2P שהם מולטיפלייר לא בהכרח יהיו ללא PS+, אלא רק ספציפית אלו שהוכרזו ויהיו משחקים כאלו שיצריכו PS+.

זהו... חוץ מזה לא ראיתי שם שום דבר בעייתי או מפתיע.

זה לא היה עד כדי כך ידוע,כאילו גם אם קנית את FLOWER ביום שהוא יצא לפני מספר שנים כשלא היה לך מושג בכלל מה זה פס4 אתה תקבל אותו בחינם,זה מאוד מאוד יפה מצידם כי זה משהו שהם ממש לא חייבים לספק לך,על זה צריך לאמר כל הכבוד.
על מה שצריך לקלל אותם לעומת זאת זה שהם לא מאפשרים לי להחליף את שם המשתמש שלי בפס4 שאני סוחב 7 שנים ולא הייתי במיטבי כשבחרתי בו,מה לעזאזל הקטע שלהם!?
מטומטמים.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 30 אוקטובר 2013, 20:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 20:49

Kazz כתב:אי אפשר לנגן MP3. אין תמיכה בהארד דיסק חיצוני. אי אפשר לכבות את האור מהשלט. אי אפשר להשתמש כמדיה סרבר. אי אפשר להעביר את הוידאו שמקליטים למחשב. לא ניתן לשנות חשבון מסאב למאסטר אם חצית את גיל 18 מאז שיצרת את החשבון ב PS3. ההעלאה של הסרטונים בנתיים רק דרך פייסבוק. מפתחות יכולות לחסום מה אתה יכול להקליט במשחק.

מפעים. חלק מהפיצ'רים היו בפס3 וזה מטומטם שהם לא בפס4. אי אפשר לנגן MP3 לעזאזל. אם אתה רוצה להקשיב לשירים ולהשתמש ב custom soundtrack תצטרך לשלם למינוי לשירות ה Unlimited music שלהם.

נכון... שכחתי את הקטע של הMP3. זה באמת חדש וחבל. כנראה שאנשים יאלצו להשתמש בחיבור דיסק און קי שיש ברוב הטלויזיות ומערכות השמע היום/במחשב שלהם/בטלפון שלהם/בטאבלט שלהם/בכל אחד מעשרות המכשירים האחרים שלהם שכן תומכים בMP3.

- חוסר תמיכה בהארדיסק חיצוני היה ידוע כבר.
- אי אפשר לכבות את האור של השלט היה ידוע כבר.
- אי אפשר להשתמש כמדיה סרבר? לא ברור לי מה הכוונה פה, אבל זה באמת חדש, אני מניח.
- היה ידוע שכרגע אי אפשר להעביר את הסרטונים לשום מקום, חוץ מיכולת השיתוף של סוני (כלומר, פייסבוק וUSTREAM).
- לא ניתן לעבור מחשבון סאב למאסטר לא חדש, כי זה ככה גם בPS3. כמות האנשים שזה ישפיע עליהם כנראה אפסית.
- היה ידוע שאפשר להעלות סרטונים בהשקה רק לפייסבוק.
- היה ידוע שמפתחות יכולות לחסום מה אתה יכול להקליט, כדי למנוע ספוילרים.

בלינג, הקטע של FLOWER (ועוד משחקים, כנראה) באמת ממש מגניב. הרעיון הוא שזה יהיה הסטנדרט של כל המשחקים, כשאתה עובר ממכשיר למכשיר, כמו שקורה במכשירים סלולריים, טאבלטים ומחשבים, אז זה צעד נחמד בכיוון. חבל רק שיעבור דור שלם עד שהקונסולות יוכלו לסגור את הפער הזה.
הקטע עם שינוי שם המשתמש באמת מעצבן. זה ככה גם בXBOX (אם כי אני לא יודע אם יתנו לך שינוי שם בחינם, במעבר בין מכשירים, אבל אני מניח שלא). יש להם אפילו את החוצפה לדרוש 10$, כדי לאפשר לך את השינוי הזה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוקטובר 2013, 20:58

למה שימנעו ממך להקליט ספויילרים? תסמן שמדובר בספויילר. מילא אם זה היה משהו שימנע שיפיצו סרטונים כהמשחק נמכר לפני תאריך היציאה אבל זה לא נשמע שהם יורידו את המגבלה הזו כאשר המשחק כבר נמצא בשוק.

נו טוב, הshadowplay של נוידיה כבר מגמד את פיצ'רי ההקלטה של הXB1 והפס4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2013, 20:58

לפחות ב XBOX נותנים אפשרות גם אם זו באמת חוצפה,אני שונא להרגיש פראייר אבל במקרה הזה הייתי נותן להם את ה 10$ כדי להחליף את השם,אני ממש רותח על סוני שאני אצטרך להיות כל החיים עם היוזר הזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 21:09

Kazz כתב:למה שימנעו ממך להקליט ספויילרים? תסמן שמדובר בספויילר. מילא אם זה היה משהו שימנע שיפיצו סרטונים כהמשחק נמכר לפני תאריך היציאה אבל זה לא נשמע שהם יורידו את המגבלה הזו כאשר המשחק כבר נמצא בשוק.

נו טוב, הshadowplay של נוידיה כבר מגמד את פיצ'רי ההקלטה של הXB1 והפס4.

כי אם המפתחים לא רוצים שתקליט משהו, סוני מאפשרים להם לחסום את זה.
מבחינה חוקי זכויות יוצרים, זו זכותם לחסום כל הקלטה ושיתוף של המשחק שלהם (כמו שזכותה של נינטנדו להרוויח כסף מפרסומות של יוטיוברים שמעלים סרטונים של עצמם מדברים, בזמן שהם משחקים במשחקים של נינטנדו).
בנוסף, זה משהו שהמפתחים יכולים לשנות מתי שהם רוצים. כלומר, הם יכולים למנוע כל הקלטה על תאריך היציאה, למנוע הקלטה של השליש האחרון של המשחק עד חודש אחרי היציאה ולהוריד את ההגבלה מתי שמתחשק להם. זה לפחות מה שאני זוכר מההסברים של סוני בעבר.

אני מסכים, בכל מקרה, שהיה עדיף לדאוג לאפשר את הסרטונים האלו, עם תג ספוילר שמסתיר את הסרטון. כל מפתחת תוכל להחליט מה האזור שהוא ספוילר מבחינתה וכל משתמש שרוצה לראות את הסרטון, יצטרך ללחוץ על כפתור שהופך אותו לזמין, בדיוק כמו תג הספוילר בפורום.
אני מתאר לעצמי שזה יותר מורכב מתג ספוילר בפורום, אבל זה אפשרי והצעת פה פתרון מצוין לנושא.
אם אתה צופה בסרטונים בPS4, אז בטח אפילו קל יותר לדאוג שאחרי שתסיים משחק מסוים, אפילו לא תראה את תג הספוילר של הסרטונים שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 אוקטובר 2013, 22:05

על הפנים הקטע עם MP3ים ומדיה סרבר. מבחינתי אבל יותר גרוע שבONE לא יהיה תמיכה במדיה סנטר... זו ממש מכה קשה בשבילי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 אוקטובר 2013, 22:11

ברור שאני מיעוט בסיפור הזה... בגלל זה מן הסתם הם לא השיקעו את המשאבים בזה... לא הם ולא מיק'. אבל טוב נו... גם ככה נראה שיש מצב טוב שבסוף הקונסולות של הדור הקרב ובא לא יהיו מכונות המשחקים המרכזיות שלי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 22:13

swiss-the-engine כתב:ברור שאני מיעוט בסיפור הזה... בגלל זה מן הסתם הם לא השיקעו את המשאבים בזה... לא הם ולא מיק'. אבל טוב נו... גם ככה נראה שיש מצב טוב שבסוף הקונסולות של הדור הקרב ובא לא יהיו מכונות המשחקים המרכזיות שלי.

PC?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2013, 22:31

swiss-the-engine כתב:ברור שאני מיעוט בסיפור הזה... בגלל זה מן הסתם הם לא השיקעו את המשאבים בזה... לא הם ולא מיק'. אבל טוב נו... גם ככה נראה שיש מצב טוב שבסוף הקונסולות של הדור הקרב ובא לא יהיו מכונות המשחקים המרכזיות שלי.

אתה קונה אבל את ה ONE בהשקה לא?

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 30 אוקטובר 2013, 22:54

Naughty Dog מבקרים ב-SpaceX.
רומזים משהו לגבי אחד המשחקים הבאים שלהם? :D

תמונה

https://twitter.com/DBal/status/395627485619961857

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 אוקטובר 2013, 22:56

bling כתב:לפחות ב XBOX נותנים אפשרות גם אם זו באמת חוצפה,אני שונא להרגיש פראייר אבל במקרה הזה הייתי נותן להם את ה 10$ כדי להחליף את השם,אני ממש רותח על סוני שאני אצטרך להיות כל החיים עם היוזר הזה.

אני חייב לשאול.. מה השם משתמש שלך שהוא כל כך נורא? :D

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים