Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 30 אוקטובר 2013, 12:46

האונליין פס עולה לדרגה חדשה. תוכן SP במשחק מחייב אונליין פס.

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... nline-pass

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 12:57

Kazz כתב:האונליין פס עולה לדרגה חדשה. תוכן SP במשחק מחייב אונליין פס.

החלטה מעפנה... אין לי ממש בעיה עם האונליין פס, כי זו טרחה רגעית, אבל הבעיה היא שאי אפשר לגשת לניהול הצי במשחק (המקביל לניהול המתנקשים, בקודמים), אם לא מחוברים לUPLAY:
You'll also need to be online and connected to Ubisoft's Uplay servers to play
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 אוקטובר 2013, 21:57

יוביסופט מנסים לדחוף את הDRM בכל צורה שהם יכולים לחושב עליה. לא למדו דבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אוקטובר 2013, 14:14

Kazz כתב:האונליין פס עולה לדרגה חדשה. תוכן SP במשחק מחייב אונליין פס.

הדרגה היא לא חדשה,באטמן ארקהם סיטי כבר עשה את זה עם אשת החתול שהיתה אינטגרלית לקמפיין לא פחות,ממש אפשר היה לאמר שהסינגל שלך פחות טוב אם אין לך את התוכן שלה.

מה שכן הבקלאש היה כ"כ חזק שלא העזו לחזור על כך יותר מדי,אני מקווה שגם פה יקרה אותו הדבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2013, 14:55

בדיוק מה שדברנו עליו לפני חצי שנה עם כל הבלגן של מיקרוסופט והDRM. מיקרוסופט וסוני לא שמות DRM אבל המפיצות צד ג' עושות מה שבא להן.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוקטובר 2013, 14:56

יופי, חסכו לי עוד כסף... ממש רציתי לקנות את המשחק הזה, אבל אני מסרב לקחת חלק בקרנבל הUPLAY :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 14:59

bling כתב:הדרגה היא לא חדשה,באטמן ארקהם סיטי כבר עשה את זה עם אשת החתול שהיתה אינטגרלית לקמפיין לא פחות,ממש אפשר היה לאמר שהסינגל שלך פחות טוב אם אין לך את התוכן שלה.

מה שכן הבקלאש היה כ"כ חזק שלא העזו לחזור על כך יותר מדי,אני מקווה שגם פה יקרה אותו הדבר.

שונה לגמרי. הבעיה המהותית היא שצריך להיות מחובר כל זמן שמשחקים, כדי לגשת לניהול הצי. אם זה היה להכניס קוד וזיהוי חד פעמי און ליין, זה אחלה לגמרי. להיות מחובר כל הזמן לשרתים הלא יציבים של יוביסופט לא נשמע לי כל כך אפשרי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 אוקטובר 2013, 23:56

והנה יוביסופט מבטלים את זה מהכותר ומכל משחקיה בעתיד.

http://blog.ubi.com/assassins-creed-iv- ... -passport/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2013, 02:03

DrKeo כתב:בדיוק מה שדברנו עליו לפני חצי שנה עם כל הבלגן של מיקרוסופט והDRM. מיקרוסופט וסוני לא שמות DRM אבל המפיצות צד ג' עושות מה שבא להן.

או שהצרכנים מכריזים על חרם והמפיצות חוזרות בהן מיידית :)
שים לב שאתמול כתבתי שהם "חסכו לי כסף" בהחלטה האומללה הזו, וככל הנראה לא הייתי היחיד. לא ידעתי שזה עשה רעש, קראתי את זה פה וזו הייתה התגובה המיידית שלי. והייתי רציני לגמרי.
כנראה שזה קו שאנחנו, ה"לקוחות הקבועים" עדיין לא מוכנים לעבור. צרכנים: 2, תאגידים: 0 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2013, 18:55

Laskin כתב:
או שהצרכנים מכריזים על חרם והמפיצות חוזרות בהן מיידית :)
שים לב שאתמול כתבתי שהם "חסכו לי כסף" בהחלטה האומללה הזו, וככל הנראה לא הייתי היחיד. לא ידעתי שזה עשה רעש, קראתי את זה פה וזו הייתה התגובה המיידית שלי. והייתי רציני לגמרי.
כנראה שזה קו שאנחנו, ה"לקוחות הקבועים" עדיין לא מוכנים לעבור. צרכנים: 2, תאגידים: 0 :)

אני חושב שבמקרה של מיקרוסופט זה יותר צרכנים 0, תאגיד 0 אבל ניחה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 נובמבר 2013, 13:15

נשמע לא רע, סך הכל.. עדיין לא משכנע אותי לקנות אותו במחיר מלא או משהו שקרוב לכך.. דברים די בסיסיים עדיין נשמעים די שבורים, והמכניקות נשמעות מציקות מאוד. הוא אמנם מסיים בטון חיובי יותר מהכתבה הקודמת שלו, שאיתה אני מסכים כמעט לחלוטין, אבל עדיין נשמע שהחופש האמיתי שלך כשחקן די מוגבל במשימות, וההתגנבות, נשמעת סה"כ כמו משימה קצת פחות בלתי אפשרית מקודם, ולא שיפור משמעותי (כולנו זוכרים את סרטון ה stealth של יובי, שמראה את אדוארד יורה לתוך חצר מלאה אנשים ומקבל ציון "מושלם" ובונוס על חיסול חשאי - פחח).

כרגע אני לגמרי בסדר עם לקנות אותו בשנה הבאה אפילו, לפני יציאת המשחק הבא בסדרה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 נובמבר 2013, 15:25

Klayman כתב:נשמע לא רע, סך הכל.. עדיין לא משכנע אותי לקנות אותו במחיר מלא או משהו שקרוב לכך.. דברים די בסיסיים עדיין נשמעים די שבורים, והמכניקות נשמעות מציקות מאוד. הוא אמנם מסיים בטון חיובי יותר מהכתבה הקודמת שלו, שאיתה אני מסכים כמעט לחלוטין, אבל עדיין נשמע שהחופש האמיתי שלך כשחקן די מוגבל במשימות, וההתגנבות, נשמעת סה"כ כמו משימה קצת פחות בלתי אפשרית מקודם, ולא שיפור משמעותי (כולנו זוכרים את סרטון ה stealth של יובי, שמראה את אדוארד יורה לתוך חצר מלאה אנשים ומקבל ציון "מושלם" ובונוס על חיסול חשאי - פחח).

כרגע אני לגמרי בסדר עם לקנות אותו בשנה הבאה אפילו, לפני יציאת המשחק הבא בסדרה.

אני לא במקום שונה ממך, למרות שאם הוא יהיה באיזה מבצע ב30$, אני לגמרי קופץ על זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2013, 16:50

יש שלושה גורמים שמשכנעים אותי לכיוון AC4:
1) סופסוף הוא יראה כמו שצריך על הPC ולא כמו ענתיקה מקרטעת
2) חצי מהמשחק הזה על הספינה ואומרים שגם בAC3 הקטעים על הספינה מדהימים
3) הוא אמור להיות יחסית מנותק מכל העלילה הסבוכה של 1-3 והתת המשכים. יש לי את AC2 וגם את רבליישן ובשניהם אני לא משחק, פשוט אין לי כוח לכל הLORE הזה שרץ על כל כך הרבה משחקים ואני מרגיש ש4 נותן לאנשים כמוני סופסוף נקודת כניסה טובה לסדרה

בקיצור, נראה שאני קופץ לעגלת AC ברביעי, לא יודע אם בשיגור אבל בטוח שבמבצע הראשון.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 נובמבר 2013, 16:58

לקרוא לקטעים על הספינה בAC3 ''מדהימים'' זה אוברייטינג מטורף. אלו היו קטעים נחמדים, אבל אני לפחות הרגשתי שהיה מדובר במכניקה לא ממש גמורה, ועשיתי באמת את המינימום ההכרחי של משימות ספינה שהייתי חייב. זה אולי מגניב בפעמיים הראשונות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 נובמבר 2013, 01:22

זה גם מה שכולם אמרו, הספינות בAC3 זה מכניקה שממש לא גמורה, מאוד סגורה ו"בפני עצמה" בלי באמת משמעות, די מרגיש כמו סוג של דמו טכנולוגי למערכת שכזאת.
בAC4 (לפי מה שאומרים, אני מחכה לPC) המערכת עברה שיפורים בשביל באמת לעבוד בפני עצמה ומעבר לזה כל הקטע שהעולם פתוח ואתה מסתובב בעזרת הספינה, ושהמשחק עצמו הוא משחק פיראטים ולא משחק שהוא.. AC3.. זה כבר נותן לכל הסיפור להרגיש יותר מחובר ושייך.
אני כבר השתכנעתי לגבי המשחק אחרי שקצת בדקתי ביקורות והשוואות, וזה למרות AC3 שאני מתקשה לסיים (הראשון בסדרה שקשה לי איתו, את כל השאר מאוד אהבתי)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2013, 09:32

לפחות עד הקטע אליו הגעתי בAC3 (די רחוק) - הקטעים של הספינה הם כמו טעימה קטנה וברור שלא נכנסו לעומק בכל הקטע הזה והם סתם התנסו במכניקה חדשה שתכבב במשחק הבא :)
אני לא יכול להגיד שנהנתי במיוחד לשלוט בדבר האיטי הזה יותר מדי. בAC4 זה נראה הרבה יותר טוב, אבל אשחק בו רק בעוד חצי שנה שיהיה לי כרטיס חדש... המים שם כל כך יפים! באמת כל הכבוד ליוביסופט על ההישג הטכנולוגי הזה.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 11 נובמבר 2013, 09:40

המממם. התלבטות. קבלתי את גירסת ה-PS3 של המשחק. במקור תכננתי לחכות עוד חודש-חודשיים ולשחק את זה ב-PS4. אני תוהה אם להמשיך בתוכנית המקורית שלי או להכנע ולהתחיל כבר עכשיו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 10:18

ההבדל מאוד משמעותי ממה שראיתי, במיוחד הים והתזוזה של העלים וכד', אפקטים שונים, זמני טעינה.... אין ספק שעדיף לחכות.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 נובמבר 2013, 10:51

חכה! אפילו אני שחובב את הסדרה מאוד, מחכה לשחק אותו עם קונסולה חדשה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 11:18

אני לא כזה בטוח ששווה לך,הטון שהבנתי מהניתוחים של ההבדלים זה שהם לא מהותיים עד כדי כך ושלא שווה לשדרג לדור הבא בהקשר למשחק הזה אבל אם יש כוונה לשחק בגרסת הפס4 אז שווה לחכות,אבל זה מזווית אמריקאית של אוטוטו ההשקה,לא עוד חודשיים.

תכל'ס הוא משחק ה cross gen עם ההבדלים המועטים ביותר,גם ב COD המושמץ ההבדלים בין הדור הזה לבא הרבה יותר בלוטים ועיתונאים הופתעו לטובה מהבחינה הזו (גם אם לא מדגדג את קילזון ובאטלפילד).

אל תשכח שגם על הדור הבא הוא רץ ב 30 פריימים,יש אומנם אפקטים נוספים וההיילייט הוא הים שנראה שנלקח באמת מאיזו גרסה עתידית של AC מהדור הבא (ואתה הולך לראות אותו הרבה במשחק הזה),אבל חוץ מזה הבנתי שבניגוד ל AC3 גרסת ה 360 (לא יודע לגבי ה PS3) רצה יפה מאוד ונראית נהדר.

אישית אני חושב שאם בא לך לשחק אז הייתי הולך על זה,אם לא לחוץ לך ויש לך תחלופות אז חכה.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 11 נובמבר 2013, 11:37

אחדד את ההתלבטות: לא לחוץ לי לשחק. ממש לא. זה גם לא שיש לי יותר מדי זמן לשחק בזה כרגע. מצד שני - גירסת ה-PS3 כבר אצלי היום. על גירסת ה-PS4 אצטרך לשלם בנפרד, ומשחקי PS4 אינם זולים במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 נובמבר 2013, 11:42

אם אתה מנסח את זה ככה - תשחק בו מתי שיהיה לך זמן, ובמידה וכבר תגיע גירסת PS4 ואולי במחיר זול יותר - תעבור אליה. אני פשוט מסתכל על העניין שברגע שתהיה לך קונסולה חדשה, לא יהיו לה הרבה משחקים "טובים" וזה פשוט אחד מהם ולכן יהיה כדאי לשחק שם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 11:46

בפס4 אתה תספיק לקנות במסגרת המבצע של ה 10 דולר?
אם לא אין התלבטות בכלל,שחק עכשיו,ממש לא שווה לשחרר 60 דולר עליה(גם לא 40 או כמה שיעלה עד אז) כשיש לך אותו על ה PS3.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 11 נובמבר 2013, 12:10

bling כתב:בפס4 אתה תספיק לקנות במסגרת המבצע של ה 10 דולר?
אם לא אין התלבטות בכלל,שחק עכשיו,ממש לא שווה לשחרר 60 דולר עליה(גם לא 40 או כמה שיעלה עד אז) כשיש לך אותו על ה PS3.

אם אוכל לשדרג ב-10 דולר לא אחשוב פעמיים. אני פשוט לא בטוח שהמבצע הזה תקף על משחקי יוביסופט, האם הוא תקף גם על גרסאות אירופאיות, איך הוא עובד עם גרסאות פרומו כמו זו שיש לי (יש לי קוד Uplay ואולי הוא יספיק - אבל אולי גם לא), האם יהיה אפשר לנצל אותו בחנות הישראלית וכו׳. קיצר, רב הנסתר על הגלוי. אני מניח שבינתיים אחכה עם זה בין כה וכה עד סוף החודש, ואחליט כשיהיו לי יותר פרטים על איך בדיוק עובד העניין עם הפלייסטיישן 4 והאם יהיה מצב למצוא אותו בזול קרוב יותר לחג המולד.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים