נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2013, 22:10

Starbound עבר את קו שני מיליון הדולרים בהזמנות מוקדמות!!!
תמונה
יש למשחק כמעט 90 אלף הזמנות מוקדמות.

הבטא שלו מתקרבת והנה פירוט של איך היא תעבוד.

בקצרה, שלושה שלבים. השלב הראשון יהיה מלא בבאגים ויהיה לא מעט תוכן ופיטצ'רים חסרים. אפשרי בהחלט שיהיו שינויים שיצריכו מחיקה של דמויות/יקומים והתחלה מחדש. עדכונים בקצב מאוד מהיר. לפעמים יותר מעדכון אחד ביום.
שלב שני עם פחות באגים ועם משחק הרבה יותר יציב. רוב הפיטצ'רים יהיו כבר במשחק בשלב הזה, אבל הרבה מהתוכן לא יהיה קיים (למשל, קו הקווסטים הראשי לא יהיה קיים). בשלב הזה יתעסקו בעיקר בלהפוך את המשחק ליותר יציב ויותר יעיל במחשבים יותר חלשים.
שלב שני עם משחק כמעט מלא. במהלכו יכניסו כמעט את כל התוכן שיהיה במשחק המלא והמשחק כבר אמור לעבוד בצורה יציבה ויעילה.

פיטצ'רים מסוימים שהתאפשרו בזכות ההזמנות המוקדמות, כמו הגזע הנוסף והמאובנים יהיו רק במשחק הסופי ולא בשלב הבטא.
לא הוכרז מתי בדיוק הבטא יוצאת. התאריך היחיד שיש הוא "השנה". לא הוכרז כמה זמן הבטא תמשך - כנראה כמה שצריך.

אם אתם רוצים גישה לבטא, פשוט צריך להזמין את המשחק מראש, בעלות של 15$. החנות היא של היוצרים, אבל מנוהלת ע"י Humble Bundle, ככה שהיא עובדת מושלם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2013, 00:49

זה רשמי, יש לSTEAM עכשיו 64 מליון משתמשים.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 אוקטובר 2013, 10:43

שני GIFS מבאטלפילד 4: http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... stcount=28

וואו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2013, 12:57

Kazz כתב:שני GIFS מבאטלפילד 4: http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... stcount=28

וואו.

זה היה פיצוץ שהעיף דגים לסירה? זה פשוט נהדר. נראה שבתחום הדגים, BF4 עדיף על COD:G.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 31 אוקטובר 2013, 17:12

אחרי ש-EA גרמה ל-Westwood Studios להיסגר אין סיכוי יותר למחשקים טובים בסדרת C&C, זה אומר לא משנה איזה טייטל חדש של C&C יצא, זה יהיה גרוע.
רק אם היה אפשר להחזיר את ווסטווד לחיים...
תמונה
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2013, 20:09

אני חולק אליך שאין סיכוי לC&C איכותי ,רק כי צוות מסוים לא עובד על הזיכיון
היו מספיק מיקרים שזיכיון עבר צוות פיתוח ונישאר איכותי ,ולפעמים ניהיה איכותי אפילו יותר

תחשוב על הילו 4 או מטרואיד פריים או פלאוט 3 ועוד הרבה כותרים
גם בצוותים עצמם ,אנשים מתחלפים ,הכותרים הגדולים התחילו עוד בתקופת האטרי 2600 ,עם פאקמן ,ספיס אינווידר ועוד
תחשוב כמה חלופה של עובדים היתה מהתקופה הזאת עד היום

מבחינתי הבעיה הגדולה בC&C עתידי ,זה צורת החשיבה של EA במובן של DLC
ובגדול צורת החשיבה שלהם באופן כללי ,מה שמחיב כל מפתחת שעובדת מיתחת לEA ,מה שגורם לדברים כמו סים סיטי האחרון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 נובמבר 2013, 14:24

לא יודע אם זה אמיתי או לא אבל אם כן אז שוב פעם AMD אכלה קקה:
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 03 נובמבר 2013, 15:36

kririn כתב:

לא מבין למה עניין הגרפיקה מציקה לכם כל כך ?
ראיתי ווידיאו של AC4
PS3 מול PS4

וכן יש הבדלים ,אבל לא משהו שדופק את המשחק
מול PC מפלצתי ,ההבדל הגרפי יהיה גדול יותר ,בסדר ,אבל בבסיס זה אותו המשחק

תחשבו על זה כמו בחורה שתיתנו לה 10 ביופי מול בחורה שתיתנו לה 8 ביופי ,אבל הן זהות באופי
אחרי שתיתרגלו ליופי של הבחורה 10 ,העם הקשר באמת יהיה טוב יותר ?

מה שאני אומר ,שעם הגרפיקה מספיק טובה ,מה שחשוב זה ה"אופי" של המשחק
עם הגרפיקה לא מספיק טובה ,זה כבר עניין אחר

כמו שאמרו פה, זה ממש לא רק גרפיקה, זה בעיקר ביצועים.
שיחקתי באחד מהקודמים ב- PS3 וזה היה מגעיל פשוט לשחק, לא היה יציב בכלל.

גם אם זאת היתה אותה גרפיקה בול ואותה רזולוצייה, היה עדיף את ה- PS4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 נובמבר 2013, 00:11

אני ממש נהנה מבטמן אוריג'ן.
הוא עוד מאותו דבר, אבל האותו דבר היה כל כך כיף לפני שנתיים והוא ממש כיף גם עכשיו.
מערכת הקרבות ממש כיפית וממש טובה בלגרום לך להרגיש חזק. ברמה הקשה, היא אפילו מאתגרת ומצריכה תזמון ממש מדויק (בטח אם רוצים להגיע לקומבו גבוה).
שחררתי אתמול (שיחקתי עד 6 בבוקר) את האצ'יוומנט של 50 בקומבו, שזה כיף :).

אני אוהב את מערכת הmost wanted. כיף לעשות משימות (בעיקר בגלל שהן פשוט הצליחו בעיצוב של הtraversal), שבחלק מהמקרים מצריכות קצת חקירה של האזור ובסופן להלחם באיזה קרב/מאורע בוס מגניב. הקרב נגד Deadshot היה מגניב (שוב - ממוחזר, כי היה אחד ממש דומה לו במשחק הקודם).
חסרים לי חלק גדול מהחידות של הרידלר ועוד פושע אחד שעדין לא ברור לי מי הוא.
אהבתי מאוד גם את הקטעים עם Anarchy. הגבלת הזמן עבדה נהדר ביחד עם מערכות הקרב והtraversal והקרב הסופי היה ממש נחמד, בעיקר בגלל שהדמות מעניינת וכתובה נהדר.
בכלל, אני חושב שזה משחק הארקהם עם הכתיבה הכי טובה. הקטע עם הכובען המטורף היה נהדר (פחות מעניין מהקטע עם הדחליל, כי הוא נגע פחות לפחדים הכי עמוקים של בטמן, אבל עדין מוצלח) והקטע עם הג'וקר (מי ששיחק יודע על איזה קטע אני מדבר) היה פשוט מבריק.

הבנתי שמדווחים על המון באגים שוברי משחק. לא נתקלתי באף אחד מהם עד עכשיו. הבעיות שאני ראיתי זה ירידת פריימים רגעית בכניסה לאזורים חדשים (בעיקר בתחילת המשחק. או שזה תוקן עם פאטצ', או שזה פחות בעייתי בהמשך), באג בקטע של הכובען, עם הפיזיקה של איזה גורם צף (הוא הופיע במשחק על היבשה ולא היה אפשרי למשוך אותו למים, אז נאלצתי לקפוץ למים איזה 10 פעמים, עד שזה יעבוד) ובאג באחד המגדלים, שלא אפשר לי להכנס לפתח אוורור.
הכל תוקן/לא היה שובר משחק עבורי, כך שנראה שיש לי מזל.

הגרפיקה נהדרת. זה UE3, אז כמובן שהמשחק מרהיב והתוספות הרבות של Physx ממש מוסיפות. החלקיקים נעים לפי המכות של בטמן ותנועת הגלימה שלו (שגם מסומלצת) והשלג על הרצפה משתנה בהתאם לתנועה ולאיך שאתה זורק את האויבים עליו. האנימציות, כמו במשחקים הקודמים, מאוד מוצלחת ומגוונת. לא נמאס לי לראות את אנימציות הקרב של בטמן, למרות שאני לא משתמש בטכניקות מגוונות כל כך (למשל, אני לא משתמש בגאדג'טים במהלך קרבות בכלל).

משחק נהדר, לדעתי. שווה את המחיר רק בשביל הכתיבה ולמרות שהוא סובל ממחזור רב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2013, 00:19

אגב גם אני מעולם לא השתמשתי בגאדג'ט בקרב לאורך שלושה משחקי בטמן, מדהים כמה שזה לא מעניין :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 נובמבר 2013, 00:29

DrKeo כתב:אגב גם אני מעולם לא השתמשתי בגאדג'ט בקרב לאורך שלושה משחקי בטמן, מדהים כמה שזה לא מעניין :)

אותי מדהים כמה שהמכות הרגילות נשארות כיפיות גם אחרי מאות קרבות, לאורך שלושה משחקים. הם ממש הצליחו למצוא איזון מושלם במערכת הקרב שלהם. היא דומה בהרבה דברים לזו של AC, אבל שם כבר הרגשתי עייפות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 נובמבר 2013, 19:53

DrKeo כתב:אגב גם אני מעולם לא השתמשתי בגאדג'ט בקרב לאורך שלושה משחקי בטמן, מדהים כמה שזה לא מעניין :)

באמת? וואו... זה שווה אצ'יוומנט :D . אז לא היית מסתדר עם מערכת הניקוד באוריג'ן שמאוד מעודדת לגוון (ולא רק בגאדג'טים).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 נובמבר 2013, 05:14

Death_119 כתב:באמת? וואו... זה שווה אצ'יוומנט :D . אז לא היית מסתדר עם מערכת הניקוד באוריג'ן שמאוד מעודדת לגוון (ולא רק בגאדג'טים).

אני מסתדר מצוין. מקבל A וS, אפילו.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 נובמבר 2013, 23:33

סיימתי הרגע את אוריג'ין, אחלה משחק, באותה הרמה עם השניים הקודמים. עושה כמה דברים טוב יותר (קרבות בוס פשוט מצוינים וכתיבה מעולה, בנוסף לדעתי גם המשימות צד טובות יותר מבסיטי) אבל בסופו של דבר לא מתרומם מעליהם וברוב האלמנטים מעט מאחוריהם.
הסוף מצוין ומספק, מאוד נהנתי ממנו ובכלל יש כמה קטעים מפתיעים ומצוינים במשחק ששווים אותו לבדם.
מי שאהב את שני המשחקים הקודמים לא צריך בכלל לחשוב, הוא יקבל פה משחק נהדר.
ואגב, כן גם אני מעולם לא השתמשתי בשום גאדאטים במהלך הקרבות

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 נובמבר 2013, 10:04

ממש בושה מה שהולך עם COD. אינפיניטי וורד היא כנראה המפתחת הכי גרועה שיש. אז גוסטס דורש 6GB זכרון ולא פועל בלי זה? בפועל הוא משתמש בפחות מ2. והפיראטים כבר הוציאו פתרון שעוקף את המגבלה ההזוייה והמלאכותית והביזיונית הזו.

אני לא מבין, הם מנסים לחבל לעצמם במשחק? מנסים לגרום לך לקנות קונסולה עם דרישות מערכת מזוייפות?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2013, 12:46

באמת כרטיס אדיר. מי האדיוט שעובד בAMD ואמר "היי, יש לנו את ה290 ואת ה290X שמבצעים בול אותו דבר, יאללה, בו נתמחר אחר ב400$ ואת השני ב650$"? מה נסגר? ואו, איך NVIDIA הולכת להתחרות בזה? היא צריכה להעיף עוד 100$ מה780GTX.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 נובמבר 2013, 16:36

Kazz כתב:ממש בושה מה שהולך עם COD. אינפיניטי וורד היא כנראה המפתחת הכי גרועה שיש. אז גוסטס דורש 6GB זכרון ולא פועל בלי זה? בפועל הוא משתמש בפחות מ2. והפיראטים כבר הוציאו פתרון שעוקף את המגבלה ההזוייה והמלאכותית והביזיונית הזו.

אני לא מבין, הם מנסים לחבל לעצמם במשחק? מנסים לגרום לך לקנות קונסולה עם דרישות מערכת מזוייפות?

אפילו גרוע יותר
באפשרויות ,חסר דברים בסיסים למשחק מודרני
לדוגמה בסאונד ,יש רק אפשרות אחת לעוצמת הקול ,וזה בניגוד למוזיקה\אפקטים וכו במשחק סטנדרטי
זה אומר שעם אתה רוצה לשים ברקע מוזיקה משלך ,אבל עדין לשמוע אפקטים ודיבוב מהמשחק ,אין אפשרות נורמלית לזה

רק מי שיטרח להחליף את קיבצי המוזיקה של המשחק עצמו ,יוכל להנות מזה
כמובן שזה פיתרון מאוד עקום ולא נוח ,וזה רק עם הפורמט של המוזיקה של המשחק סטנדרטי בכלל

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 נובמבר 2013, 20:28

מיקרוסופט מבטיחים יותר משחקים מצד א' שלהם על המחשב: http://www.shacknews.com/article/81897/ ... -than-past

נראה מה ייצא מזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 נובמבר 2013, 22:31

Hearthstone ממש כיף. משחק קלפים פשוט מאוד, אבל יש בו לא מעט עומק.
המשחקים מהירים יחסית והחוקים מאוד פשוטים, כך שקל מאוד להכנס אליו (ליריב אין אפשרות לפעול בזמן התור שלך וההפך, למשל).

חביב ביותר. מומלץ להרשם לבטא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2013, 03:19

שיחקתי איזו שעה בStanley Parable וזה היה בהחלט סוג של דבר.

זה סוג של דבר מומלץ ביותר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2013, 09:28

הוא מאוד מעניין אותי, מקווה להתחיל אותו גם כן השבוע

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 10 נובמבר 2013, 15:50

לגבי The Stanley Parable, יש לו דמו פשוט מצחיק ואדיר! תנסו אותו.
ודרך אגב, אין דבר כזה ממש להתחיל את המשחק הזה, הרי זה אותו משחק שחוזר על עצמו רק עם המשכים שונים לפני הדברים שאתה בוחר לעשות.
"A man chooses, a slave obeys"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 10:34

אז... ג'ון קארמק צופה שביצועי הGPU יוכפלו פי 10 בעוד 5 שנים בלבד:
http://www.vg247.com/2013/11/11/carmack ... ive-years/
אני לא תמיד סומך על התחזיות שלו, אבל זה נשמע מאוד סביר. וכן, זה אומר שהדור הבא כבר יהיה ב"עמק אנקני" :)
ואז יגיע הסינגולריטי, ביחד עם יכולת לייצר צ'יפ מגרפין שייתן לנו ביצועים שיוכפלו פי מאות אלפים בתוך זמן קצר...
בקיצור, עד 2030 אנחנו נוכל לייצר מציאות וירטואלית אמינה יחסית.
(הכל שטויות שלי, חוץ מהקטע של הGPU עוד 5 שנים)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 11:50

Laskin כתב:אז... ג'ון קארמק צופה שביצועי הGPU יוכפלו פי 10 בעוד 5 שנים בלבד:
http://www.vg247.com/2013/11/11/carmack ... ive-years/
אני לא תמיד סומך על התחזיות שלו, אבל זה נשמע מאוד סביר. וכן, זה אומר שהדור הבא כבר יהיה ב"עמק אנקני" :)
ואז יגיע הסינגולריטי, ביחד עם יכולת לייצר צ'יפ מגרפין שייתן לנו ביצועים שיוכפלו פי מאות אלפים בתוך זמן קצר...
בקיצור, עד 2030 אנחנו נוכל לייצר מציאות וירטואלית אמינה יחסית.
(הכל שטויות שלי, חוץ מהקטע של הGPU עוד 5 שנים)

להתחשב בזה שהיום יש כרטיסים שחזקים מהפס4 פי 5, זה אומר שעוד 5 שנים נראה GPU ב700$ שחזקים מהפס4 פי 50. זה מטורף, זה אומר שאפילו אם הדור הבא יצא כבר עוד חמש שנים נראה הפרש אדיר כבר בשיגור, אולי אדיר יותר מהדור הזה. שלא נדבר על מה יקרה אם יגררו אותו איזה 7 שנים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים