Ryse: Son of Rome - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: Ryse: Son of Rome - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Golan » 21 ספטמבר 2013, 23:28

הנה רשמים חיוביים יותר.

בנוגע ל-QTE האוטומטי:

The quizzical "quick-time-events-that-aren't-really-quick-time-events" we saw last time we checked out the game were notably absent. Instead, when an enemy is ready to be finished, a skull appears above his head. Pressing any button while next to him initiates a finishing move.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 ספטמבר 2013, 01:21

זה הופיע גם בדמו שהוצג בE3. הבעיה היא שהמשחק מאט עם כל הריגה, זה הורס את הflow ומרגיש טרחני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 02:45

Death_119 כתב:זה הופיע גם בדמו שהוצג בE3. הבעיה היא שהמשחק מאט עם כל הריגה, זה הורס את הflow ומרגיש טרחני.

אכן, הם צריכים לעשות כמו בבטמן ולהאיט רק באוייב האחרון.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 נובמבר 2013, 07:13

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 05 נובמבר 2013, 16:27

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 06 נובמבר 2013, 20:38

ביקורת ממש גרועה על המשחק:

http://www.gameinformer.com/games/ryse_ ... mbers.aspx

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 07 נובמבר 2013, 14:13

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 07 נובמבר 2013, 17:08

מבחינה גרפית - לא מהעולם הזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 נובמבר 2013, 18:13

הרשמים של פוליגון מהמשחק.

מישהו אמר שזה לא משחק עם מערכת קרב מבוססת קצב, אז אולי המשפט הראשון בכתבה יעניין אותו:
Ryse: Son of Rome is a rhythm game masquerading as a blood-soaked ancient epic.

המשפט האחרון הוא:
a few days after my demo I finally got around to pre-ordering an Xbox One. I bought the Ryse bundle.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 07 נובמבר 2013, 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2013, 18:16

והמילים שמסיימות את הכתבה:
In the final analysis Ryse: Son of Rome must itself rise above the perception that it is a gormless series of scripted scenes, that its combat is a musical experience, a beat, one that takes practice and timing.

For whatever it's worth, I'll say this: a few days after my demo I finally got around to pre-ordering an Xbox One. I bought the Ryse bundle.

אבל שששששששששששששש!!! זה חרא של משחק!!! מיקרוסופט קקי!!!!1111111
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 18:42

Klayman כתב:והמילים שמסיימות את הכתבה:

אבל שששששששששששששש!!! זה חרא של משחק!!! מיקרוסופט קקי!!!!1111111

מה זו הרגשנות הזו?
מתי מישהו אמר שמיקרוסופט קקי ובהקשר כלשהו למשחק הזה בכלל?

אתה עושה כאילו זו דיעה חריגה שניתן רק למצוא בפורום הזה שהמשחק מדהים ויזואלית ונראה צולע בגיימפליי,תתפלא אבל היא נפוצה לא פחות מהדיעות ההפוכות וגם אצל בעלי X1 עתידיים בעצמם.
ולמה לבטל את הרשמים השליליים שהמשחק גם מקבל?
אתה מודע לזה שבתעשיית המשחקים לקבל רושם כ"כ שלילי וחריף למשחק AA בהשקה מצד עיתונאים שלפי החוקים הלא כתובים משמשים כמכונות PR טרום יציאת משחק (באופן כללי,כל משחק) זה די חריג?
נדיר לקרוא preview כל כך רע למשחקים בסדר הגודל הזה,וזה מצטרף כמובן לרשמים האישיים והלגיטימיים שיש לכל אחד מאיתנו ושזכותנו לאמר בלי להחשד בפאנבואיות או התלהמות.

הפוסט שלך נקרא כמו פאנבוי over protective של הקונסולה האהובה עליו,ואני יודע שאתה לא כזה ואפילו לא בטוח שתקנה את ה ONE בכלל,אבל עדיין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2013, 18:49

אני באמת לא אקנה ONE ככל הנראה, ובכלל שום קונסולה, בטח שלא בטווח הזמן הקרוב. אגב, אם כבר איפשהו, במאחורה של הראש שלי, כשחשבתי על קונסולה, לעתיד הרחוק יותר, בכלל שקלתי את הPS4, ולא את הONE.

התגובה שלי הייתה מוגזמת מאוד, ובכוונה (לא חושב שאתה רואה אותי מגיב בצורה כזאת לעיתים קרובות). כי יש כאן לא מעט עם תגובות מוגזמות לצד השני, שטורחים להביא כל בדל של רושם שלילי, ולהתעלם מהחיוביים כאילו לא היו קיימים. בינתיים קראתי ושמעתי רשמים לכאן ולכאן, מאוד קוטביים (קצת כמו שהיו עם ביונד לא מזמן.. מאוד קוטביים), ולא זכור לי שאותם אנשים שטורחים לקלס את רייז, על הרשמים המקדימים השליליים שלו, נהגו באותה הצורה עם ביונד (מעניין למה). כמו שאני מבין בינתיים, רייז יכול להיות אחלה משחק, או נפילה רבתי. אין הרגשה שהוא יכול להיות משהו בינוני.

אני בכל מקרה לא אשחק בו בזמן הקרוב (או בכלל), ולא ממש אכפת לי בכלל אם הוא ייצא טוב או רע.. מצידי שיהיה חרא של משחק, ושמיקרוסופט תישרף.
?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 07 נובמבר 2013, 18:53

אני כבר מבולבל לגמרי. הביקורות משבחות או קוטלות?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 19:06

Klayman כתב:אני באמת לא אקנה ONE ככל הנראה, ובכלל שום קונסולה, בטח שלא בטווח הזמן הקרוב. אגב, אם כבר איפשהו, במאחורה של הראש שלי, כשחשבתי על קונסולה, לעתיד הרחוק יותר, בכלל שקלתי את הPS4, ולא את הONE.

התגובה שלי הייתה מוגזמת מאוד, ובכוונה (לא חושב שאתה רואה אותי מגיב בצורה כזאת לעיתים קרובות). כי יש כאן לא מעט עם תגובות מוגזמות לצד השני, שטורחים להביא כל בדל של רושם שלילי, ולהתעלם מהחיוביים כאילו לא היו קיימים. בינתיים קראתי ושמעתי רשמים לכאן ולכאן, מאוד קוטביים (קצת כמו שהיו עם ביונד לא מזמן.. מאוד קוטביים), ולא זכור לי שאותם אנשים שטורחים לקלס את רייז, על הרשמים המקדימים השליליים שלו, נהגו באותה הצורה עם ביונד (מעניין למה). כמו שאני מבין בינתיים, רייז יכול להיות אחלה משחק, או נפילה רבתי. אין הרגשה שהוא יכול להיות משהו בינוני.

אני בכל מקרה לא אשחק בו בזמן הקרוב (או בכלל), ולא ממש אכפת לי בכלל אם הוא ייצא טוב או רע.. מצידי שיהיה חרא של משחק, ושמיקרוסופט תישרף.

לא יודע על אילו אנשים אתה מדבר בהקשר לביונד,לא ראיתי שיש הערצה בכלל כלפי המשחק הזה,אני אישית די התאכזבתי כשגיליתי שאין לו אינטרקטיביות ואמרתי את זה כמה פעמים שדייויד קייג' לקח את הנסוחה רחוק מדי ואין לי רצון לשחק בו (לפחות לא בתשלום מלא)

בלי קשר אני לא חושב שאנשים מוכרחים להתייחס לכל רושם חיובי שיש כשהם באים לשפוך את הרשמים שלהם,מותר להם להגיד שהמשחק לא נראה טוב גם אם פוליגון טוענים אחרת.

ועוד משהו,אישית אם הייתי מחכה למשחק כלשהו שנמצא בז'אנר ידוע ועם נוסחה בטוחה (לא ביונד למשל שברור לי שאולי מישהו יתרשם ממנו לרעה בגלל שהוא מיוחד מאוד ולא בהכרח מדבר לכל אחד אבל לי אולי הוא יתאים אלא אם כן המבקר היה אומר שאהב את HR ואז זה היה מדליק לי נורה) אז הייתי לוקח בחשבון פי כמה את הרשמים השליליים מהחיוביים,רק בגלל אופי התעשייה שלמדתי ממנה שהיא לא קוטלת משחקים בצורה כזו טרום יציאתם,אותי אישית זה היה מדאיג אם חלק מהמבקרים היו אומרים דברים כאלו טרום יציאת אנצ'רטד 4 למשל,גם אם היו התרשמויות של אחרים שנשמעות חיוביות יותר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2013, 19:12

לא מוכרחים להתייחס לכל רושם חיובי, אבל להתעלם מאלו בכלל כדי להעביר נקודה, זה לא ''אתי'' (אם כבר הדיון על האתיקה שהיה בת'רד האחר).
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 19:17

Klayman כתב:לא מוכרחים להתייחס לכל רושם חיובי, אבל להתעלם מאלו בכלל כדי להעביר נקודה, זה לא ''אתי'' (אם כבר הדיון על האתיקה שהיה בת'רד האחר).

השאלה היא על איזו נקודה אתה מדבר?
אם על זה שהמשחק נראה רע,שהאנימציות מממוצעות ושמערכת הקרב לא נראית כיפית אז לא ברור לי למה בכלל חייבים להביא בחשבון את פוליגון.

בכל מקרה אף אחד לא דיבר בטון ובהתלהמות כמו שהצגת פה ובטח לא קישרו את MS לנושא בצורה פאנבואית שכזו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2013, 19:25

אבל זה לא רק פוליגון. יש גם את אדם ססלר, והנה, גם IGN: http://www.ign.com/videos/2013/11/06/ry ... redemption

ממש לא כל החדשות רעות בהקשר לנושא הזה. אלא מקוטבות. מישהו מהצד שיקרא את הדיונים כאן, יסבור כי מדובר בחרא של משחק, שמקבל אך ורק ביקורות רעות. זה לא המצב.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 19:52

Klayman כתב:אבל זה לא רק פוליגון. יש גם את אדם ססלר, והנה, גם IGN: http://www.ign.com/videos/2013/11/06/ry ... redemption

ממש לא כל החדשות רעות בהקשר לנושא הזה. אלא מקוטבות. מישהו מהצד שיקרא את הדיונים כאן, יסבור כי מדובר בחרא של משחק, שמקבל אך ורק ביקורות רעות. זה לא המצב.

יכול להיות שהטריגר לדיון היתה התרשמות רעה שהביאה את כל אלו שהרגישו כמו העיתונאי כלפי המשחק לחלוק את דעתם או לקבל כלפיה חיזוק.

לא מבין מה הבעיה בזה,במיוחד שרשמים רעים בשלב כזה של המשחק חריגים מאוד,ברור שאם ההתרשמות האישית שלי רעה אני אקח את הדברים שאמר כחיזוק לתחושות שלי,לגיטימי.
ודברים כאלו חריפים על משחק שלא יצא תמיד תופסים כותרות ענק הרבה יותר מעוד אחד שהתרשם לטובה,אתה יודע כמה ת'רדים בטח זה היה תופס אם היו מלכלכים ככה על HL3 בהתרשמויות למשל? זה בהחלט היה מדאיג את מי שהמשחק קרוב ללבו גם אם כמה אמרו דברים חיוביים.

בלי קשר לא הייתי לוקח בחשבו בחיים את IGN כשזה נוגע ל previews אלא אם כן הם ממש ממש משתפכים ברמה שאין מצב שהביקורת שלהם תהיה פחות ממעולה (כמו בהתרשמויות שלהם מ GTA5 למשל שכולם ידעו שהביקורת תהיה 10 עוד לפני שיצאה)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2013, 20:06

וואטאבר, גבר. תכלס? לא מזיז לי לכאן או לכאן.. כמו שאמרתי, מצידי שהוא יהיה משחק דפוק ויקבל ממוצע של 2.. המשחק לא קרוב לליבי ולא רחוק מליבי. אז לא IGN רלוונטיים, לא פוליגון ולא אדם ססלר. אחלה. רק השלילי רלוונטי, כנראה. :). והפלא ופלא, לאלה שבכלל לא אוהבים את הקונסולה של מיקרוסופט (עזוב אותך בצד רגע).
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 נובמבר 2013, 20:09

די נו כל החפירה הזאת נבעה מהרושם שיש לחלק מהאנשים כאן עוד מהPREVIEWS של E3 ומהכתבה של GI שקאז אוהב הבריות וחדי הקרן הביא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 20:13

ההערה על IGN היתה כללית לגמרי(בגלל זה נאמר "בלי קשר"),לא ביטלתי את ססלר או פוליגון.
סוויס,המשחק באמת נראה עם גיימפליי רע,לפחות מבחינתי,עוד לפני החפירות של E3,אין לי מושג עכשיו מה המניעים הסודיים של כל אחד אבל אתם מתבססים על תחשות בטן,לגיטימי מאוד לחשוב שהוא לא מרשים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 נובמבר 2013, 20:15

תחושות בטן?
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 20:19

שאתם חושבים שמי שמדבר רעות על המשחק הוא פאנבוי או מושפע מה PREVIEWS של E3 ולא שהמשחק נראה לו באמת רע.
אני מעדיף לא להתעסק במניעים של כל אחד אלא עד כמה הטענות רלוונטיות או לגיטימיות,אם אני לא מוצא בהן בעיה והן לא מופרכות ביחס למה שמוצג בוידאו או למה שכווווולם אומרים אז סבבה,זכותו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 נובמבר 2013, 20:27

לא יודע אולי אני לא מכיר אבל חוץ מהכתבה של GI לא זכור לי "בקרוב" למשחק שקטל אותו. הוא בהחלט לא מקבל תשבוחות מכל עבר אבל קטילה בנוסח "מה זה החרא הזה, אני יכול סתם ללחוץ על כפתור אחד כל הזמן והמשחק יתקדם ללא קשר" לא ראיתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 20:35

היו עוד 2-3 כתבות שקישרו בגאף אבל אין מצב שאני מחפש לך אותן.
חוץ מזה שאם אין תשבוחות מקיר לקיר (וכמה קטילות חמורות) והוידאו נראה רע ללא מעט אנשים מבחינת גיימפליי אז הדעות הלא נלהבות לגיטימיות (ואפילו אם היו תשבוחות מקיר לקיר בכל מקום נראה לי מותר למישהו לא להתרשם אבל פה עוד הייתי יכול להבין את תחושת הבטן או ההנחות שלך לגבי מניעים מסוימים של חלק מהמשתמשים כי הן היו מעט יותר מבוססות)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים