Klayman כתב:אני באמת לא אקנה ONE ככל הנראה, ובכלל שום קונסולה, בטח שלא בטווח הזמן הקרוב. אגב, אם כבר איפשהו, במאחורה של הראש שלי, כשחשבתי על קונסולה, לעתיד הרחוק יותר, בכלל שקלתי את הPS4, ולא את הONE.
התגובה שלי הייתה מוגזמת מאוד, ובכוונה (לא חושב שאתה רואה אותי מגיב בצורה כזאת לעיתים קרובות). כי יש כאן לא מעט עם תגובות מוגזמות לצד השני, שטורחים להביא כל בדל של רושם שלילי, ולהתעלם מהחיוביים כאילו לא היו קיימים. בינתיים קראתי ושמעתי רשמים לכאן ולכאן, מאוד קוטביים (קצת כמו שהיו עם ביונד לא מזמן.. מאוד קוטביים), ולא זכור לי שאותם אנשים שטורחים לקלס את רייז, על הרשמים המקדימים השליליים שלו, נהגו באותה הצורה עם ביונד (מעניין למה). כמו שאני מבין בינתיים, רייז יכול להיות אחלה משחק, או נפילה רבתי. אין הרגשה שהוא יכול להיות משהו בינוני.
אני בכל מקרה לא אשחק בו בזמן הקרוב (או בכלל), ולא ממש אכפת לי בכלל אם הוא ייצא טוב או רע.. מצידי שיהיה חרא של משחק, ושמיקרוסופט תישרף.
לא יודע על אילו אנשים אתה מדבר בהקשר לביונד,לא ראיתי שיש הערצה בכלל כלפי המשחק הזה,אני אישית די התאכזבתי כשגיליתי שאין לו אינטרקטיביות ואמרתי את זה כמה פעמים שדייויד קייג' לקח את הנסוחה רחוק מדי ואין לי רצון לשחק בו (לפחות לא בתשלום מלא)
בלי קשר אני לא חושב שאנשים מוכרחים להתייחס לכל רושם חיובי שיש כשהם באים לשפוך את הרשמים שלהם,מותר להם להגיד שהמשחק לא נראה טוב גם אם פוליגון טוענים אחרת.
ועוד משהו,אישית אם הייתי מחכה למשחק כלשהו שנמצא בז'אנר ידוע ועם נוסחה בטוחה (לא ביונד למשל שברור לי שאולי מישהו יתרשם ממנו לרעה בגלל שהוא מיוחד מאוד ולא בהכרח מדבר לכל אחד אבל לי אולי הוא יתאים אלא אם כן המבקר היה אומר שאהב את HR ואז זה היה מדליק לי נורה) אז הייתי לוקח בחשבון פי כמה את הרשמים השליליים מהחיוביים,רק בגלל אופי התעשייה שלמדתי ממנה שהיא לא קוטלת משחקים בצורה כזו טרום יציאתם,אותי אישית זה היה מדאיג אם חלק מהמבקרים היו אומרים דברים כאלו טרום יציאת אנצ'רטד 4 למשל,גם אם היו התרשמויות של אחרים שנשמעות חיוביות יותר.