Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2013, 19:04

Fanta כתב:איזה דיון? יש כאן הייט בצורה ענקית שאם הפורום לא היה כזה קטן אני חושב שהמנהלים כבר היו דואגים לטפל בזה
כל דבר, כ-ל דבר שאנשים מביאים לכאן ולא חשוב מה אנשים אחרים ישר יוצאים נגד זה
זה הייט פשוט מגעיל
אני בא ומראה סרטון של KI שאני אוהב, או זה שאמרתי שאני אוהב KI וישר יוצאים נגד זה
חאלס, זה מוציא את כל הכיף לפרסם כאן דברים כי ישר אנשים אחרים מנסים להרוס לך את זה
מה המטרה של זה?
אתה מדבר על רייס, אני אומר שרייס זה רק דוגמא קטנה לכל מה שהולך בדיון הזה
קבינימט אנשים אתם לא אוהבים אל תאהבו, אבל תתחילו להרגיע בתגובות שלכם כי זה פשוט דוגמה למה שהפורום הזה
פורום אם אנשים חכמים מאוד שרק עסוקים בלחפש את החרא בכל דבר ולהגיד " אני טועה, אתה צודק "
וזה אומר משהו שנמצא מספיק בפורום אבל לא עד כדי כך מגיב לכל הדיונים שלכם

נ.ב - ומצטער, אבל אני לא כלכך מסכים שיש כאן הרבה דיונים, לרוב זה נראה שיש כאן הרבה ויכוחים

לא כולם פה כאלו ,יש גם אנשים אוביקטיבים
אני חובב נינטנדו ,וגם יש לי חיבה לא קטנה לסגה (לפחות של פעם ) ,ולסוניק
וסוניק החדש היה משחק שרציתי לקנות בגלל הסירטונים ,בפועל לפחות לפי ביקורות יצא משחק בינוני מאוד ,ואין סיכוי שאני יקנה אותו במחיר קרוב למלא

אז מה ,להגן אליו ?
להגן על סגה ?
להגן על נינטנדו ?

לMS יש את פורצה לסוני את גרנד טוריזמו לנינטנדו את מאריו קארט לPC את גריד
סתם דוגמאות
עם אני רוצה משחק לשחקן יחיד אני לא יבחר את מאריו קארט -כי אני לא ילד קטן
לשחקן יחיד אני יבחר משחק מציאותי יותר
למסיבה לאומת זאת ,ברור שמאריו קארט

"שונאים" כמו שאתה מתאר ,בדרך כלל פאנבויסים של המתחרה -אני לא כזה ,ואני גם לא זונת גרפיקה
אבל מה לעשות הדור החדש לא עושה לי WOW ,וגם לא משחקי ההשקה
רוב המשחקים שאני מצפה להם היום הם מולטיפלטפורם ,שיצאו וחלקם יצאו כבר לPC

זה לא "לשנוא" זה האמת
הPS4 הXBO לא ניראים לי מספיק בשלים כרגע להצדיק קניה
למעשה גם הWIIU לא ,אבל אתה קניתי משומשת ולבילעדים של נינטנדו

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 07 נובמבר 2013, 20:40

נראה מעולה!!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 נובמבר 2013, 21:06

Yahel12 כתב:

נראה מעולה!!

נראה מדהים. באמת עושה רושם שמערכת הקרב נמצאת רמה אחת מעל זו של בטמן, ככה שאולי המשחק באמת יכול להתבסס עליה לכל אורכו. הכל תלוי בפייסינג, ככה שלא נדע עד שהוא ייצא, אבל מערכת הקרב נראית נהדר.
כרגיל, גם כל השאר נראה מדהים. המשחק הזה יפיפייה. לראות את טיפות המים מקבלות את הצבע של האש מאחוריהן היה רגע next gen אמיתי.

ככל שרואים יותר מהמשחק הזה, הוא נראה יותר טוב. מההתחלה הוא היה הכי מרשים מבחינה גרפית. עכשיו הוא גם נראה סביר+ מבחינת המשחקיות. הוא יכול להיות ההפתעה של ההשקה. הוא בהחלט נראה מעניין יותר ויותר.

אגב, איך זה שאף אחד לא דיבר על זה שלדמות הראשית במשחק קוראים מריו(ס) והוא לובש אדום...?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 21:06

Nigga כתב:טוב יאללה חבר'ה, מעכשיו רק תגובות חיוביות. אנחנו הורסים לפאנטה את הטעם לחיות.

את הטעם לחיות? אתה מעריך יותר מידי את הפורום אם ככה, ולא פלא שאתה בחרתה בתמונה של NO FUN
כי זה מאוד נראה שאתה מחפש את הויכוחים

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 21:14

omerkot כתב:זה פורום של וכחנים. יש פה אנשים שמתווכחים למטרת ויכוח בלבד ובמידה מסוימת זה קטע של הפורום הזה...
אם נראה לך שאנשים מקשקשים יותר מדי, שים פס ותעבור הלאה. האנשים פה לא עושים את זה בכוונה רעה (זה האופי שלהם) ואתה לא צריך לקחת את זה קשה.

אני לא לוקח את זה קשה, אני פשוט אומר מה שמפריע כי חבל
הפורום הזה יכול להתפתח טוב מאוד, אבל שבכל מקום יש ויכוח,
למה שמשתמש חדש יבוא וירצה להשתתף בזה?
אנשים לרוב לא אוהבים להיכנס לכלכך הרבה ויכוחים
זה פשוט חבל, כי הפורום הזה יכול להיות יותר מימה שהוא

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 21:14

kririn כתב:

לא כולם פה כאלו ,יש גם אנשים אוביקטיבים
אני חובב נינטנדו ,וגם יש לי חיבה לא קטנה לסגה (לפחות של פעם ) ,ולסוניק
וסוניק החדש היה משחק שרציתי לקנות בגלל הסירטונים ,בפועל לפחות לפי ביקורות יצא משחק בינוני מאוד ,ואין סיכוי שאני יקנה אותו במחיר קרוב למלא

אז מה ,להגן אליו ?
להגן על סגה ?
להגן על נינטנדו ?

לMS יש את פורצה לסוני את גרנד טוריזמו לנינטנדו את מאריו קארט לPC את גריד
סתם דוגמאות
עם אני רוצה משחק לשחקן יחיד אני לא יבחר את מאריו קארט -כי אני לא ילד קטן
לשחקן יחיד אני יבחר משחק מציאותי יותר
למסיבה לאומת זאת ,ברור שמאריו קארט

"שונאים" כמו שאתה מתאר ,בדרך כלל פאנבויסים של המתחרה -אני לא כזה ,ואני גם לא זונת גרפיקה
אבל מה לעשות הדור החדש לא עושה לי WOW ,וגם לא משחקי ההשקה
רוב המשחקים שאני מצפה להם היום הם מולטיפלטפורם ,שיצאו וחלקם יצאו כבר לPC

זה לא "לשנוא" זה האמת
הPS4 הXBO לא ניראים לי מספיק בשלים כרגע להצדיק קניה
למעשה גם הWIIU לא ,אבל אתה קניתי משומשת ולבילעדים של נינטנדו

אתה לא מבין אותי, אני מדבר על כל הוייב שהפורום הזה מעביר
יש כאן אנשים מוכשרים ובעלי ידע מאוד רחב
אבל כל הפורום הזה פשוט צועק " ויכוח " וזה לא כיף
לא לרוב האנשים, כן, ברור שיש אנשים שנהנים מויכוח
אבל אני לא חושב שזה דבר טוב, אני חושב שכאשר אתה בא ומסתכל על הפורום, על מה שהולך כאן
סיכוי לא רע שאם זה משתמש חדש הוא יעדיף שלא להגיב, הפורום הזה לא מזמין אנשים מבחינה של מה שהולך כאן
כל הזמן רק ויכוחים, אין ענישה ולא קוטעים את זה בשלב כלשהו
לא, אני לא מפנה אצבע כלפי ההנהלה כי ברור שזה מה שהם מאפשרים כי זה כמות האנשים כרגע כאן
אבל כן, זה לא כיף, זה לא נוח, וזה משהו שלדעתי מפריע לפורום
אז כן, זה היה השלב שנמאס לי והחלטתי להגיד מה אני חושב
אבל זה לא רק זה, ברצינות שתעבור על הפורום ותבין שלהיות פורום של " ויכוחים " זה לא דבר כזה טוב

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2013, 21:25

אבל וויכוח ,כל עוד הוא נורמלי ,זה דבר חיובי ,לעביר מידע מאחד לשני ,ולתקן טעויות
יצא לי להכיר בעולם האמיתי וגם ברשת כמובן "אנשי כן" ,אנשים שמסכימים אתך על 95% מהדברים שאתה אומר

אז בהתחלה אתה שמח ,זה מחזק לך את הביטחון בידע או טעם שלך
אבל מהר מאוד אתה מבין שהכל בלופ ,וזה משעמם ,ואין באמת טעם לדבר הרבה עם אותו בן אדם
לא ברשת ולא במציאות

תיראה אני לא מת על המגילות של דרקו VS רונן ,כי זה קיצון לצד השני ,ומרחיק אנשים כמוני
אבל ליתווכח על קונסולה מול המתחרה או משחק כזה או אחר ,זה בריא ,ומשפר את הידע של כולם

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 21:50

מצטער אבל אם מה שהולך בפורום, הצורה שבא הכל מתרחש
שזה נראה ויכוח של " אני טועה, אתה צודק "
אני לא חושב שזה צורה טובה, ואני מאמין שאם הפורום ישנה את הגישה שלו שם
הוא יוכל להגיע ליותר אנשים ולהזמין יותר אנשים עליו

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 נובמבר 2013, 22:53

למרות שהפורום פתוח ושמח על כל אדם חדש שמצטרף, המטרה שלו היא לא להגדיל את כמות המשתתפים אלא לשמש מקום מפגש לקהילה יחסית סגורה של אנשים שמכירים כבר די הרבה שנים.
זו הסיבה שהוא הוקם במימון עצמי (של נדב), באתר עצמאי ושאין פה פרסומות או דברים מעיקים אחרים שקיימים בכל פורום אחר.

אני מבין את הטענות שלך. לרוב אני גם בורח מויכוחים כאלה בעצמי (היום ספציפית דוגמא רעה, אני מודה) אבל שוב, איפה שמתחשק לך להתווכח אז יופי ואיפה שלא בא לך להתווכח ושברור לך שהויכוח לא הולך לשום מקום, פשוט תחתוך.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 23:00

omerkot כתב:למרות שהפורום פתוח ושמח על כל אדם חדש שמצטרף, המטרה שלו היא לא להגדיל את כמות המשתתפים אלא לשמש מקום מפגש לקהילה יחסית סגורה של אנשים שמכירים כבר די הרבה שנים.
זו הסיבה שהוא הוקם במימון עצמי (של נדב), באתר עצמאי ושאין פה פרסומות או דברים מעיקים אחרים שקיימים בכל פורום אחר.

אני מבין את הטענות שלך. לרוב אני גם בורח מויכוחים כאלה בעצמי (היום ספציפית דוגמא רעה, אני מודה) אבל שוב, איפה שמתחשק לך להתווכח אז יופי ואיפה שלא בא לך להתווכח ושברור לך שהויכוח לא הולך לשום מקום, פשוט תחתוך.

בתכלס אתה צודק
אבל, אני כמו שאמרתי רואה את הפורום הזה מתפתח כי יש כאן קהילה חכמה
ואני כן מאמין שיש לו סיכוי, אבל שמע, אם זה כל הקטע של קהילה סגורה ולהמשיך עם הויכוחים לנצח...
זה מצער לשמוע

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 נובמבר 2013, 00:12

Nucleus_Dawn כתב:
אם היית רואה את הסרטון עם הראיון של אדם ססלר שפירסמתי, היית רואה שרוב הדברים שעליהם דיברת במערכת הקרב של בטמן, מופיעים גם ברייז (כולל מוד הפוקוס, למשל).

מעולה, The more the marrier. זה עדיין לא נראה כמו באטמן, אין גאדג'טים איתם אתה מגוון את הקרב, אין יכולות מיוחדות שמגיעות בעקבות הFocus mode שנראה לשם עצמו מוגזם שם עם מכפלות לא הגיוניות (יש שם רק Execution שזה המקבילה לTake down המיידי בלבד ואת הslow mode שהוא דיי אותו הדבר). הוא נראה הרבה יותר שיטחי מבאטמן. מה גם שזה לא משנה, עדיין לא יצא לי לראות גיוון בגיימפליי, זה רק קרב אחרי קרב. הוא ליניארי לחלוטין. בכלל המשחק נראה קל בטירוף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 08 נובמבר 2013, 01:05

Fanta כתב:בתכלס אתה צודק
אבל, אני כמו שאמרתי רואה את הפורום הזה מתפתח כי יש כאן קהילה חכמה
ואני כן מאמין שיש לו סיכוי, אבל שמע, אם זה כל הקטע של קהילה סגורה ולהמשיך עם הויכוחים לנצח...
זה מצער לשמוע

כאמור, אנחנו פורום פתוח. כל אחד מוזמן להצטרף ומתקבל בברכה.
חכמה לא בטוח. יש פה קהילה קצת יותר מבוגרת וכזו שמכילה לא מעט חוכמולוגים. יש לזה לא מעט יתרונות אבל גם חסרונות ובסופו של דבר זו הקהילה... ;)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 נובמבר 2013, 01:10

Death_119 כתב:מעולה, The more the marrier. זה עדיין לא נראה כמו באטמן, אין גאדג'טים איתם אתה מגוון את הקרב, אין יכולות מיוחדות שמגיעות בעקבות הFocus mode שנראה לשם עצמו מוגזם שם עם מכפלות לא הגיוניות (יש שם רק Execution שזה המקבילה לTake down המיידי בלבד ואת הslow mode שהוא דיי אותו הדבר). הוא נראה הרבה יותר שיטחי מבאטמן. מה גם שזה לא משנה, עדיין לא יצא לי לראות גיוון בגיימפליי, זה רק קרב אחרי קרב. הוא ליניארי לחלוטין. בכלל המשחק נראה קל בטירוף.

כן. איך זה שאין גאדג'טים כמו בבטמן, במשחק שמתרחש ברומא העתיקה? פשוט לא בסדר. כמובן שנתעלם מזה שלכל הפחות, יש גאדג'ט כמו הבאטווינג (החנית).
לי זה נראה מאוד דומה לבטמן (מערכת קרב מבוססת קצב, עם דגש על חסימות, קרבות נגד קבוצות גדולות של אויבים, עם מערכת של הריגת אויבים במהלך מיוחד אחרי שירד להם מספיק HP). לאדם ססלר זה נראה מאוד דומה לבטמן (והוא בטח יודע יותר טוב ממך וממני, כי הוא שיחק בזה). אני סומך על הרשמים שלו, יותר מעל ההתרשמות הלא מעודכנת שלך.
רצית גיוון? קרבות. שלב שבו צריך להתחמק ממלכודות בג'ונגל. שלב שבו צריך להפיל סולמות מהחומה. שלבים שבהם צריך לנהל גם כוחות נוספים (למשל, לתזמן ירי חיצים). שלב שבו יורים עם חץ וקשת.
האם יהיה מספיק גיוון במשחק? לא יודע. גם אתה לא. נדע, כשהמשחק ייצא. בנתיים, אנחנו יודעים שברור למפתחים שרק קרבות זה פייסינג גרוע, אז אנחנו מכירים כבר כמה וכמה קטעים שמשנים את הפייסינג במשחק.

---

רשמים על ליינאפ השיגור של הONE:

קצת נקודות מעניינות:
- הוצגו משחקים מלאים. לא חתכי רוחב.
- הדרייבאטאר מעניינים ועושה רושם שהAI במשחק באמת מתנהג באופן שונה מבכל משחק מירוצים אחר (אם המשחק הזה מעניין מישהו, אז הסרטון באותו ערוץ יוטיוב עליו נחמד מאוד).
- RYSE פשוט כיפי. כשאדם נאלץ להפסיק לשחק כדי לעשות ראיון עם אחד המפתחים, הוא ממש רצה להמשיך לשחק. "שילוב של AC ובטמן. המון זרימה בקרבות. המון דגש על חסימות".
- קטע מגניב בDR3: כשזומבי תופס אותך, לא צריך ללחוץ על כפתור כדי להעיף אותו, אלא פשוט להזיז את השלט. הקינקט מזהה את זה. נשמע כמו שימוש טוב של הקינקט, ביחד עם השלט. נקווה שנראה עוד דברים כאלה בעתיד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 נובמבר 2013, 02:28

טוב, עייפתי להסביר לך למה מערכת הקרב נראית חצי ממה שבאטמן מציג או למה להפיל סולם במהלך קרב זה לא גיוון בגיימפליי לעומת לפתור חידות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2013, 03:11

Nucleus_Dawn כתב:- קטע מגניב בDR3: כשזומבי תופס אותך, לא צריך ללחוץ על כפתור כדי להעיף אותו, אלא פשוט להזיז את השלט. הקינקט מזהה את זה. נשמע כמו שימוש טוב של הקינקט, ביחד עם השלט. נקווה שנראה עוד דברים כאלה בעתיד.

זה משהו שקיים בPS3 בלי מצלמה, כי יש לו חיישני תנועה. גם בGTA5 אשר שוט להרי ולהוריד מהר את השלט כדי לטעון. אבל תמיד היה עדיף נח יותר ללחוץ על כפתורים מאשר לעשות תנועות. לא צריך מצלמה בשביל זה...
היה טוב יותר לעשות את זה רק עם הידיים, אבל שוב - יותר מהר בדרך כלל עם כפתור. אני חושב שהשימוש הכי טוב בקינקט עד עכשיו זה הזיהוי הקולי לדיאלוגים במשחקים. זה מגניב. ובקינקט 2 הבנתי שהזיהוי הוא פשוט מעולה, גם בחדר רועש יחסית ומלא אנשים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 נובמבר 2013, 11:19

Laskin כתב:
זה משהו שקיים בPS3 בלי מצלמה, כי יש לו חיישני תנועה. גם בGTA5 אשר שוט להרי ולהוריד מהר את השלט כדי לטעון. אבל תמיד היה עדיף נח יותר ללחוץ על כפתורים מאשר לעשות תנועות. לא צריך מצלמה בשביל זה...
היה טוב יותר לעשות את זה רק עם הידיים, אבל שוב - יותר מהר בדרך כלל עם כפתור. אני חושב שהשימוש הכי טוב בקינקט עד עכשיו זה הזיהוי הקולי לדיאלוגים במשחקים. זה מגניב. ובקינקט 2 הבנתי שהזיהוי הוא פשוט מעולה, גם בחדר רועש יחסית ומלא אנשים.

אבל כל משחק בסגנון מכריח אותך ללחוץ או מלא פעמים על כפתור אחד או לעשות סיבובים (או משהו בסגנון) עם סטיקים. באמת זה נראה לך עדיף? לדעתי ממש לא. אם זה היה עניין של לחיצה פעם אחת על כפתור אז הייתי מסכים אבל זה לא המצב מהניסיון שלי עם משחקים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 נובמבר 2013, 11:26

Death_119 כתב:טוב, עייפתי להסביר לך למה מערכת הקרב נראית חצי ממה שבאטמן מציג או למה להפיל סולם במהלך קרב זה לא גיוון בגיימפליי לעומת לפתור חידות.

אם עייפת אז תן לכתב מג'ויסטיק להסביר:
Unlike Batman, however, Ryse doesn't give Marius that many moves or gadgets to employ. He has his sword for light and heavy attacks, his shield for blocking and deflecting incoming blows, his pilums (Roman javelins) that he can toss at will and that's it. Eventually Marius can unlock double executions to take out multiple enemies at once, but the entirety of what I sampled offered no hope for any kind of variety later in the game. It's sword, shield and centurion against the world.

ועוד אחד על הגיימפליי והרשמים באופן כללי:
It's simply not enough to keep the combat from feeling like a chore after an hour.

After jumping through a few levels in the campaign, I grew tired of the gameplay loop of moving from area to area in order to kill the next group of barbarians
. Ryse never hit a good stride and, in my brief amount of time with it, was all too content to beat me into submission through combat sequences repeated ad nauseam. The game offered little hope its campaign is intent on presenting anything to the contrary.

נראה לי זה בערך מסכם את התחושות שלנו...
http://www.joystiq.com/2013/11/06/ryse-son-of-rome-and-its-low-slung-combat-ceiling/#continued

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 נובמבר 2013, 11:50

יש גם רשמים יותר חיוביים מאתרים אחרים אבל מה שבטוח לא תהיה הסכמה על המשחק והממוצע שלו יהיה בינוני ומטה. וממה שראיתי ממנו זה יותר משחק להציג את הגרפיקה ו-וואו פקטור למי שיקנה את הקונסולה כך שחשוב שמי שיקנה את המשחק לא ייצפה ליותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 נובמבר 2013, 12:43

Nigga כתב:זה משחק של קרייטק. כל משחק שלהם זה לא יותר מ glorified tech demo שאמור למכור את המנוע שלהם.
קרייסיס 1 היה הברקה חד פעמית.

לא אופתע בכלל לגלות שזה המצב.
כרגע, רייז נראה כמו המשחק הכי טוב להדגים איזה מגניבה הקונסולה החדשה שלך.
הוא יכול להיות גם ממש כיפי ונחמד, אבל יפתיע אותי אם הוא יהיה יותר מבינוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 נובמבר 2013, 13:34

Nigga כתב:זה משחק של קרייטק. כל משחק שלהם זה לא יותר מ glorified tech demo שאמור למכור את המנוע שלהם.
קרייסיס 1 היה הברקה חד פעמית.

גם את זה אי אפשר להגיד על קרייסס הראשון. הוא מתחיל מדהים כל עוד נותנים לך את החופש, אבל מרגע שהלילה יורד ואתה מגיע לשלב של הexcavation site (מי שהחייזרים מגיעים ושהקוראנים מחזיקים חליפות נאנו) הוא הופך להיות שוטר מזעזע. פשוט רצף של שלבים גנריים שאתה רק רוצה לעבור אותם בריצה, למעט השלב עם הטיסה והשלב בתוך החללית שזה פשוט עינוי צרוף. אבל אי אפשר לקחת לו את השלב המדהים של הטנקים וכל מה שקדם לו. אני לא חושב שהם מנסים להיות חברה שמייצרת משחקים כמו אחת שמנסה למכור מנועים גראפיים. מילא ryse היה מגיע מsanta monica אז לא היה לי ספק לגביו, אבל כל גיימפליי שהוצג מלמד אחרת (וגם רשמים).

משום מה המשחק הזה מזכיר לי את כל ההייפ מlair בדור הקודם ואת כל מה שיקרה כנראה אחר כך.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 נובמבר 2013, 13:49

הדגמת מערכת ההפעלה בת 12 דקות:

http://www.youtube.com/watch?v=xhe6jV-APwM

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 נובמבר 2013, 14:06

Kazz כתב:הדגמת מערכת ההפעלה בת 12 דקות:

http://www.youtube.com/watch?v=xhe6jV-APwM

וואו... מש מגניב, גם אהבתי את העובדה שהם דחפו את מטרו גם לשם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 נובמבר 2013, 14:40

איזו כמות קטנה של PINS :( וגם אין להם לייב טייל וגם לא נראה שיש גדלים שונים... על הפנים.

כואב לי הראש מלהקשיב לדיבורי PR כאלה.

האפשרות לצלם COMMENTARY ממש נחמדה.

שמח שהכניסו את האפשרות להצמיד אפליקציות לGUIDE של הטלוויזיה. עדיין מדכא טילים שאין אפליקציה או משהו בשביל מדיה סנטר. טמטום גמור :evil:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 נובמבר 2013, 14:52

ההדגמה מאוד מרשימה. ברור שהכל נעשה בתנאים אידאליים, אבל מגניב שלפחות MS מראה את המכשיר בפעולה.
הכל עובד כמו שהובטח, שזה מצוין.
הפיטצ'ר הכי חשוב שהראו זה כמובן ההפסקה המיידית של משחק והחזרה המיידית לאן שעברת. זה גם פיטצ'ר שלא קיים בPS4 בהשקה ומכיוון שזו קונסולה של סוני, גם אי אפשר לסמוך על זה שזה יגיע מתישהו.

ההקלטה והעריכה מגניבות לגמרי. השימוש בפקודות קוליות נראה נחמד.

נראה מצוין, בסה"כ. כיף לראות את הקונסולה פשוט עובדת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 נובמבר 2013, 14:57

swiss-the-engine כתב:איזו כמות קטנה של PINS :( וגם אין להם לייב טייל וגם לא נראה שיש גדלים שונים... על הפנים.

כואב לי הראש מלהקשיב לדיבורי PR כאלה.

האפשרות לצלם COMMENTARY ממש נחמדה.

שמח שהכניסו את האפשרות להצמיד אפליקציות לGUIDE של הטלוויזיה. עדיין מדכא טילים שאין אפליקציה או משהו בשביל מדיה סנטר. טמטום גמור :evil:

אני לא מבין איך אתה מגיב ככה,אפילו אני שלא מתעניין בדברים הללו נדהמתי מהתצוגה הזו,זה ממש מרשים ועומד בכל ההבטחות שלהם מהחשיפה.

וסוני לא הראתה דבר רשמי ויש לה עוד שבוע השקה...
זה מזכיר לי את מה שהלך אחרי E3 שסוני עוד בפברואר חשפה את ה SPECS של המכשיר ו MS לא דיברה עליהם בכלל גם בחשיפה של הקונסולה וגם ב E3 וכולם כבר הסיקו מעצמם שהיא כנראה בעמדת נחיתות בנושא הזה ושכל ההדלפות לפני היו נכונות,יש לי תחושה שסוני בצורה אפילו בולטת יותר מה SPECS של MS תהיה פה בעמדת נחיתות רצינית ביותר.

קאוטיק,אין מצב שההשהיה לא תגיע לקונסולה של סוני,זה לא ה voicechat של הפס3 שניסו להכניס בדיעבד ולא הלך,זה משהו שהכריזו עליו רשמית מזמן ובדרך כזו או אחרת גם אם יעבוד פחות חלק זה יהיה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים