Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2013, 21:19

זה ממש לא מעניין אם תחכה שנייה או עשר דקות, זה פעם אחת וצריך להתרגל לזה. באמת שטויות וזה לא יתרון אמיתי אם מחכים כמה דקות פחות, מילא רזולוציה, אבל מתחילים להתעסק בממש קטנות

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 נובמבר 2013, 21:22

Laskin כתב:זה ממש לא מעניין אם תחכה שנייה או עשר דקות, זה פעם אחת וצריך להתרגל לזה. באמת שטויות וזה לא יתרון אמיתי אם מחכים כמה דקות פחות, מילא רזולוציה, אבל מתחילים להתעסק בממש קטנות

+1
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 נובמבר 2013, 21:56

לא יודע. שחקני הקונסולות מנסים להאחז בכל פיסת פיצ'ר שכזו כדי לנסות ולשמר את ה plug & play שפעם היה ה-דבר בשבילם לטובת הקונסולות שרק הולך ומתכרסם הן מהקונסולות החדשות והן מפלטפורמות אחרות שמדביקות את הפער. חוץ מזה שהם גם לא מרוצים שההתקנות חובה וגוזלות להם הרבה שטח מההארד דיסק.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 10 נובמבר 2013, 21:58

אני לא יודע על מה אתה מדבר
באקסבוקס תמיד היה עדיף להתקין את המשחקים על הכונן ובPS3 הייתה חייב להתקין אותם

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 נובמבר 2013, 22:58

התקנות זה טוב ,זה שומר על על אורך החיים של הכונן והמדיה
אני חושב שהבעיה הגדולה זה ,שאין אפשרות לשחק ישר ,גם על חשבון גרפיקה פחות טובה ופחות פיצרים ,שהמשחק מותקן ברקע

חוץ מזה לכזה גודל משחקים ,רק כונן של 500 גיגה
זה בערך 15 משחקים
ותזכרו שאלו קונסולות שגם תומכות בסרטי HD

לקונסולות כאלו היתי רוצה לפחות 2 טרה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2013, 23:15

Kazz כתב:גם בפס4 יש התקנות חובה. הם משתמשים במונח caching בצורה מבלבלת. ממה שידוע אז כנראה בפס4 תוכל להתחיל לשחק כבר בשלב מוקדם של ההתקנה ובXB1 תאלץ לחכות יותר.

"משחקים משוחקים מהדיסק הקשיח בלבד והדיסקים הם סתם עוד מנגנון של העברה של מידע לדיסק הקשיח בדיוק כמו קניה בXBLA של המשחק." - הדיסק גם בשביל DRM. אי אפשר לשחק בלי שהדיסק בפנים.

בפס4 החובת התקנה היא חלק מהמשחק, בONE המשחקים רצים מהדיסק הקשיח נטו. הסיבה היחידה שמשחק יתחיל לרוץ קודם בפס4 היא שהמשחק הזה לא מתקין על הדיסק כל מה שהוא צריך בפס4 ולכן הוא יריץ את השארית מהכונן דיסקים בזמן שבONE כל מה שרץ מגיע אך ורק מהHDD. וכן, יש בפס4 קאשינג, זה פשוט קצת מפגר שהקאשינג הזה כל הזמן ימחק ויכתב מחדש ויגרום לחוויה לא אחידה של זמני טעינה. פשוט תנו לנו להתקין את כל המשחק, למה להתעסק בחרא כאילו אין חצי טרה לכל הפחות בדיסק הקשיח של כל המשתמשים?

הדיסק הפך לDRM רק אחרי בכי האינטרנט המפורסם שבטל את החיבור פעם ב24 שעות. במקום שכל אדם שחיי בעולם המערבי יסבול מבערך 0 DRM כי חיבור אינטרנט פעם ב24 זאת בקשה לפחות או יותר שנת 2001, עכשיו כולם צריכים להתקע עם דיסקים. מה לעשות, קקה רצו וקקה קבלו.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 נובמבר 2013, 23:22

לא אמרתי שהתקנות זה לא טוב. בדור הנוכחי היו מרמורים רבים שמומלץ או חובה להתקין משחקים בגלל שזה פגע בהיבט הנוחות והמהירות של קונסולות ועכשיו בדור הבא המגמה הזו 'החריפה' עבור אנשים אלה.

--
כן, פשוט ממה שכתבת יכל להשתמע שהדיסק לא נצרך. אתה יכול לקנות את כל משחקי ה XB1 דיגיטלית ולקבל את אותה נוחות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 נובמבר 2013, 23:28

Kazz כתב:לא אמרתי שהתקנות זה לא טוב. בדור הנוכחי היו מרמורים רבים שמומלץ או חובה להתקין משחקים בגלל שזה פגע בהיבט הנוחות והמהירות של קונסולות ועכשיו בדור הבא המגמה הזו 'החריפה' עבור אנשים אלה.

--
כן, פשוט ממה שכתבת יכל להשתמע שהדיסק לא נצרך. אתה יכול לקנות את כל משחקי ה XB1 דיגיטלית ולקבל את אותה נוחות.

ואני רוצה את הקבצים על גבי דיסק במקרה ומחקתי את המשחק שלא לדבר על האפשרות לקנות מאלפי החנויות שיש בעולם ומתחרים עם המחירים של הלייב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2013, 01:39

swiss-the-engine כתב:ואני רוצה את הקבצים על גבי דיסק במקרה ומחקתי את המשחק שלא לדבר על האפשרות לקנות מאלפי החנויות שיש בעולם ומתחרים עם המחירים של הלייב.

זה יהיה אנטי צרכני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 11:08

רשימת האפליקציות שיהיו בשיגור בכל מדינה:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 11:18

פפפפף, אין ווייז. לא קונה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 11:26

דווקא TED זה טאצ' נחמד, למרות היתרונות בניווט עם WAZE בעזרת מכשיר ששוקל 3 קילו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 11:27

DrKeo כתב:בפס4 החובת התקנה היא חלק מהמשחק, בONE המשחקים רצים מהדיסק הקשיח נטו. הסיבה היחידה שמשחק יתחיל לרוץ קודם בפס4 היא שהמשחק הזה לא מתקין על הדיסק כל מה שהוא צריך בפס4 ולכן הוא יריץ את השארית מהכונן דיסקים בזמן שבONE כל מה שרץ מגיע אך ורק מהHDD. וכן, יש בפס4 קאשינג, זה פשוט קצת מפגר שהקאשינג הזה כל הזמן ימחק ויכתב מחדש ויגרום לחוויה לא אחידה של זמני טעינה. פשוט תנו לנו להתקין את כל המשחק, למה להתעסק בחרא כאילו אין חצי טרה לכל הפחות בדיסק הקשיח של כל המשתמשים?

הדיסק הפך לDRM רק אחרי בכי האינטרנט המפורסם שבטל את החיבור פעם ב24 שעות. במקום שכל אדם שחיי בעולם המערבי יסבול מבערך 0 DRM כי חיבור אינטרנט פעם ב24 זאת בקשה לפחות או יותר שנת 2001, עכשיו כולם צריכים להתקע עם דיסקים. מה לעשות, קקה רצו וקקה קבלו.

לא הבנתי מה הקטע עם "דיסק DRM" כאילו להחליף דיסק פעם ב משול לעבודה במכרות,מה אתה אוהב לעשות ג'אגלינג בין 10 משחקי AAA כל רגע שזו כזו מגבלה עבורך?

סכ"ה קונים משחק,מרימים לרגע את הישבן מהספה,מכניסים את הדיסק באופן חד פעמי לשבועיים שלושה הקרובים שישכב לו בקונסולה עד שאתה מסיים אותו,ואז צריך לקום ולהוציא את הדיסק ולא תצטרך לראות אותו שוב.
אלא אם אתה רוצה לחזור שוב למשחק בעתיד ואז צריך לקום לרגע מהספה *מוזיקה של פסייכו ברקע* ולשים שוב את הדיסק שישכב שם בשבועיים שלושה הקרובים *צרחות*.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 11:38

אני לא משחק במשחק אחד במשך שלושה שבועות וגם לא במשך שבוע.

אם זה לא כזה קשה מה קשה באימות אונליין? תודה שיותר מציק אימות פיזי? יותר מציק הצורך לשמור בקרבת מקום רשימה הולכת וגדלה של משחקים עם הקופסאות פלסטיק המיותרות שלהם?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 11:41

אימות אונליין לא קשה אבל אולי יכולות לקרות תקלות שאין אינטרנט מספר ימים או שמקומות מסוימים בלי חיבור זמין או שאתה מקבל באן ואין לך יכולת לשחק בסינגל,אין לי מושג,דיברתי רק על החזון האוטופי של KEO ללא דיסקים כאילו ביג פאקינג דיל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 11:46

bling כתב:אימות אונליין לא קשה אבל אולי יכולות לקרות תקלות שאין אינטרנט מספר ימים או שמקומות מסוימים בלי חיבור זמין או שאתה מקבל באן ואין לך יכולת לשחק בסינגל,אין לי מושג,דיברתי רק על החזון האוטופי של KEO ללא דיסקים כאילו ביג פאקינג דיל.

אתה מבין מה אתה עכשיו מדבר עליו? אינטרנט שנעלם לכמה ימים? מתי זה קרה לך לאחרונה? איפה היית עם קונסולה במשך יותא מיום שלם שלא היה בו אינטרנט זמין?

לגבי באן הם אמרו במפורש שבאן מהלייב לא ישפיע על האימות... כלומר שזה לא ידפוק את היכולת לשחק במשחקים על הקונסולה.

שום דבר בקשר למשחקים אינם ביג דיל... כלומר רבאק, זה סך הכל משחקי וידאו אבל כן... זה מציק, אין לי מקום בסלון ל60-70 משחקים שיש לי... באסה על 2 המשחקים שלא עובדים לי כמו שצריך... באסה על 2 משחקים שחטפו שריטות והכי באסה? שאני לא יוכל לשחק במשחק AAA אחד... לעבור לצפיה במשהו בנטפליקס או וואטאבר ולקבל הזמנה למשחק מולטי AAA אחר וישר להיכנס למשחק.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 11:51

לא קרה לי,אבל ניסיתי לתת רציונאל ללמה זה יכול להפריע לאחרים באיזורים מסויימים.

ומבחינתי 60-70 משחקים עם קופסאות זה אוסף מרהיב,מה זה אין מקום? :)
זה כיף שיש משהו פיזי ביד בהקשר הזה.

שריטות וכו' בחיים לא קרה לי מצב שמשחק לא עבד בגללן,יותר נדיר מאינטרנט שלא היה זמין למספר ימים.
אז בתרחיש שתיארת תצטרך לקום שנייה ולהכניס דיסק,לשים שוב תיאור של מוזיקה מתוך פסייכו?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 12:04

זה קורה גם כשפורצים לשרתים, זה קרה לזמן לא מבוטל בPS3 ואין הרבה סיבה לחשוב שלא יקרה שוב, מתקפות האקרים רק הולכות וגדלות, לצערנו. וזה קורה גם כשהשרתים עוברים עדכונים ואז הם יממה לא פעילים או כתוצאה מתקלות בתשתית... אבל אלו בדרך כלל נפתרות תוך שעות.
אני בהחלט חושב שנכון להיום זה הרבה יותר טוב באמצעות דיסק בשוק הקונסולות, אבל באמת שאתם רוצים לנהל את הדיון הזה שוב?!
תסכימו על זה:
אין הבדל מהותי בין שתי הקונסולות בכל הקשור להפעלת המשחקים ומקום על ההארד דיסק. הכל בערך אותו דבר עם יתרון זניח במיוחד פעם לזו ופעם לזו. תתמודדו ודי לבכות על חלב מקולקל שנשפך.
עכשיו תניחו לנושא הזה כבר :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 12:08

bling כתב:לא קרה לי,אבל ניסיתי לתת רציונאל ללמה זה יכול להפריע לאחרים באיזורים מסויימים.

ומבחינתי 60-70 משחקים עם קופסאות זה אוסף מרהיב,מה זה אין מקום? :)
זה כיף שיש משהו פיזי ביד בהקשר הזה.

שריטות וכו' בחיים לא קרה לי מצב שמשחק לא עבד בגללן,יותר נדיר מאינטרנט שלא היה זמין למספר ימים.
אז בתרחיש שתיארת תצטרך לקום שנייה ולהכניס דיסק,לשים שוב תיאור של מוזיקה מתוך פסייכו?

אכן אצתרך לקום ולהחליף דיסק. למה שארצה דבר כזה? שוב... אנחנו מדברים על משחקים, הכל בקטנה כשמדברים על משחקים כי זה פאקינג משחקי וידאו ואולי לא יודע... אולי כי רוב שנות הנוער שלי היו עם מחשב ולא היה דבר כזה לא להתקין משחק ואז להתקין קראק בשביל לשחרר את עצמי מהדיסק. זה פשוט לא מסתדר לי להתקין משחק ובכל זאת להכריח אותי להכניס את הדיסק.

ההרגשה האישית שלי היא שכל דקה (וגם פחות) שנמנע ממני לעשות את מה שאני רוצה זה לא טוב וגורם לי (במידה כזו או אחרת) לאבד עניין. לא באותו הרגע אלא בהמשך הזמן.

אבל עזוב... הדיון כבר בוצע ונטחן...אתה לא מבין אותי ואני לא מבין אותך... ובסוף קאז עלול לבוא ולקדוח... :P

@ לאסקין... השיחה שלי כרגע עם בלינג לא קשורה לנושא התקנת המשחקים שיש בPS4 ובONE ולהבדלים ביניהם.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 13:38

bling כתב:לא הבנתי מה הקטע עם "דיסק DRM" כאילו להחליף דיסק פעם ב משול לעבודה במכרות,מה אתה אוהב לעשות ג'אגלינג בין 10 משחקי AAA כל רגע שזו כזו מגבלה עבורך?

סכ"ה קונים משחק,מרימים לרגע את הישבן מהספה,מכניסים את הדיסק באופן חד פעמי לשבועיים שלושה הקרובים שישכב לו בקונסולה עד שאתה מסיים אותו,ואז צריך לקום ולהוציא את הדיסק ולא תצטרך לראות אותו שוב.
אלא אם אתה רוצה לחזור שוב למשחק בעתיד ואז צריך לקום לרגע מהספה *מוזיקה של פסייכו ברקע* ולשים שוב את הדיסק שישכב שם בשבועיים שלושה הקרובים *צרחות*.

דיסק שרוט, אין יותר משחק. שחקתי בTLOU, כשגמרתי אותו גיליתי שאני לא מוצא יותר את העטיפה אז עכשיו הוא לצערי זרוק באיזו שקית איפשהו. אני רוצה לזרוק דיסק לזבל ברגע שהכנסתי אותו לקונסולה פעם ראשונה כמו שאני עושה בPC, דיסקים זה שנות ה90.

עם כל הכבוד עוד שישה שבועות זה 2014, יותר הגיוני לסמוך על אינטרנט זמין פעם ב24 (וביננו יכלו לעשות את זה פעם בכמה ימים) מאשר על לשמור דיסק לנצח במצב תקין. נפל לך האינטרנט ליומיים? אוקיי, לא תוכל לשחק בONE יום אחד. נשרט לך היילו 5? זהו, תקנה עותק חדש. מה נראה לך הגיוני יותר בשנת 2014? ותזכיר לי מתי פעם אחרונה לא היה לך אינטרנט יותר מ24?
בדיוק.

ועכשיו מעבר לכל זה תוסיף את נושא הנוחות, באים חברים ואתה יכול לקפוץ בין KI, פיפא ופורצה, מה רע? ואל תשכח שבONE משחקים פשוט קופאים אז אתה מאבד מהזרימה של העלאת משחק ממצב קפוא אם פתאום קופצת לך הודעה "אנא הכנס דיסק".

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2013, 13:57

DrKeo כתב:דיסק שרוט, אין יותר משחק. שחקתי בTLOU, כשגמרתי אותו גיליתי שאני לא מוצא יותר את העטיפה אז עכשיו הוא לצערי זרוק באיזו שקית איפשהו. אני רוצה לזרוק דיסק לזבל ברגע שהכנסתי אותו לקונסולה פעם ראשונה כמו שאני עושה בPC, דיסקים זה שנות ה90.

עם כל הכבוד עוד שישה שבועות זה 2014, יותר הגיוני לסמוך על אינטרנט זמין פעם ב24 (וביננו יכלו לעשות את זה פעם בכמה ימים) מאשר על לשמור דיסק לנצח במצב תקין. נפל לך האינטרנט ליומיים? אוקיי, לא תוכל לשחק בONE יום אחד. נשרט לך היילו 5? זהו, תקנה עותק חדש. מה נראה לך הגיוני יותר בשנת 2014? ותזכיר לי מתי פעם אחרונה לא היה לך אינטרנט יותר מ24?
בדיוק.

ועכשיו מעבר לכל זה תוסיף את נושא הנוחות, באים חברים ואתה יכול לקפוץ בין KI, פיפא ופורצה, מה רע? ואל תשכח שבONE משחקים פשוט קופאים אז אתה מאבד מהזרימה של העלאת משחק ממצב קפוא אם פתאום קופצת לך הודעה "אנא הכנס דיסק".

בחיים לא היו שריטות שהרסו משחק,באמת,אולי יש לי מזל אבל אני יכול עכשיו להביא לך את העותק שלי של קראש בנדיקוט הראשון ששוכב באיזה מחסן והוא יעבוד לך.

דיסקים זה לא שנות ה 90,זה כיף שיש ייצוג פיזי למשהו מסויים,נחמד לי להתסכל על האריזה ובעבר כשהשקיעו בזה לקרוא את החוברות,אם היה לנו גיימסטופ בארץ בחיים לא הייתי קונה דיגיטלי בכלל בהשקה,רק במבצעים.
וב ONE חשבתי שאי אפשר להקפיא יותר ממשחק אחד לא?
אני מסכים שזה יותר זורם אם אתה עכשיו בשוונג של תצוגת תכלית לחברים,אבל בתכל'ס ביום יום ההבדל זניח ושולי,לא הייתי מכנה זאת DRM במובן הדרקוני של המילה.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 11 נובמבר 2013, 13:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 נובמבר 2013, 13:58

בדור הבא רק אם אני ירצה את האספנים אז אני יקנה עותק קשיח
אחרת אני לא מוצא סיבה כבר לא לקנות דיגיטל
עזבו מה שאמרתם, רק המחשבה שאני יוכל לשתף את חברים שלי ולעשות העברת רשיונות ושהם יקבלו ממני את כל המשחקים שאני אוהב ויוכלו לשחק יחד איתי
זה כבר משהו נחמד מאוד לעשות
זה שאני יכול לקנות עם חבר משחק אחד במשותף זה כבר משהו נחמד לעשות
קיצר, דיגיטל זה העתיד ונראה את זה בדור הזה חזק
חבל שגרסאות אספנים לא יוצאות עם קוד להורדת המשחק ברשת
אז זה היה משהו חלומי בשבילי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 13:59

יותר נכון "משחק" קפוא ולא "משחקים".... לצערי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 11 נובמבר 2013, 14:07

אני חושב שכרגע הסיבה הכי קריטית לקנות משחקים פיזיים היא הנפח של המשחקים לעומת הגודל של הארדיסק ממוצע בקונסולות. כשה-PS4 מגיע עם הארדיסק של 500 גיגה ולא מעטים המשחקים שתופסים 40 ו-50 גיגה - זה ממש לא עושה חשק להתחייב בשלב של לדיגיטל. אמנם זה נכון שרוב הזמן משחקים במשחק אחד או שניים בכל רגע נתון ושתמיד אפשר למחוק ולהוריד מחדש - אבל להתחיל לעשות ניהול קפדני ברגע שמגיעים ל-10 משחקים, ולהתחיל להוריד כל פעם קבצים של 50 גיגה שוב ושוב זה לא ממש נשמע כיפי.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 נובמבר 2013, 14:09

erezronen כתב:אני חושב שכרגע הסיבה הכי קריטית לקנות משחקים פיזיים היא הנפח של המשחקים לעומת הגודל של הארדיסק ממוצע בקונסולות. כשה-PS4 מגיע עם הארדיסק של 500 גיגה ולא מעטים המשחקים שתופסים 40 ו-50 גיגה - זה ממש לא עושה חשק להתחייב בשלב של לדיגיטל. אמנם זה נכון שרוב הזמן משחקים במשחק אחד או שניים בכל רגע נתון ושתמיד אפשר למחוק ולהוריד מחדש - אבל להתחיל לעשות ניהול קפדני ברגע שמגיעים ל-10 משחקים, ולהתחיל להוריד כל פעם קבצים של 50 גיגה שוב ושוב זה לא ממש נשמע כיפי.

אני מאוד מסכים איתך בעניין, אני מאמין שהחברות יצאו עם דגמים כאלו על ההתחלה רק כי הן ידעו שלצאת עם 1 טרה וכל זה
זה יותר מידי, אם זה שהן יצטרכו אולי לעלות את המחיר או שפשוט האנשים לא יבינו את הצורך וכו
קיצר זה לא צעד טוב להתחלה, אבל בהמשך אני בטוח שכבר יתחילו להוציא מארזים של 1 טרה ויותר

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים