נקווה שתוכנות ומנועי הפיתוח השונים יתקדמו גם כן באותו הקצב, או קרוב אליו
Laskin כתב:השאלה היא יותר - האם יהיו יותר מ-5 מפתחות בעולם שיוכלו לנצל 20 אחוז מהיכולת הזו![]()
נקווה שתוכנות ומנועי הפיתוח השונים יתקדמו גם כן באותו הקצב, או קרוב אליו
DrKeo כתב:להתחשב בזה שהיום יש כרטיסים שחזקים מהפס4 פי 5, זה אומר שעוד 5 שנים נראה GPU ב700$ שחזקים מהפס4 פי 50. זה מטורף, זה אומר שאפילו אם הדור הבא יצא כבר עוד חמש שנים נראה הפרש אדיר כבר בשיגור, אולי אדיר יותר מהדור הזה. שלא נדבר על מה יקרה אם יגררו אותו איזה 7 שנים.
bling כתב:אולי בדור הבא סוני ו MS יחליטו ללכת על חומרת high end,אי אפשר לדעת איך הטכנולוגיה והתנאים לה יראו עד אז.
ואתה שוכח שבסופו של דבר מפתחים גם על ה PC בלבד יכתבו למחשבים מעוצמה מסויימת,זה שיש עכשיו טיטאן לא אומר שמפתח ל PC לא היה כותב משחק שיעבוד גם על כרטיסים חלשים יותר משל קונסולות הדור הבא.
שלא לדבר על עלויות פיתוח מאמידות,כבר עכשיו רואים בודדים שבאמת דוחפים את הטכנולוגיה,זה גם צוואר בקבוק אפשרי.
DrKeo כתב:כתבתי פוסט ממש ארוך על למה עלויות פיתוח לא צריכות לעלות יותר מדי בדור הבא ואני חושב שהמספרים של הדור הזה יראו שלא הייתה עליה משמעותית בתקציבים. בנושא מיקרוסופט וסוני, אם הן יכולות לתת לך פי 10 ביצועים ולמכור את המכשיר בזול ולהרוויח אז זה מה שהן יעשו. כבר בדור הזה הן הראו לך שלא מעניין אותן הHIGH END אלה זה שתראה קפיצה אמיתית מהדור הקודם.
Laskin כתב:VR זה לא גימיק!!!
bling כתב:אתה לא יודע מה יהיו תנאי התחרות אז,יכול להיות שהסמרטפונים ינשפו בעורפם גם טכנולוגית והם יצטרכו להראות קפיצה משמעותית,יכול להיות שהטכנולוגיה תהיה מספיק משוכללת וזולה כדי להציע קפיצה מרשימה בהרבה מפי 10 ולשמור על רווחיות,אולי חברה שלישית (או רביעית אם מחשיבים את valve) תכנס ותכניס את השוק למירוץ חימוש טכנולוגי ונחזור לשגעון של הפסדים לכל יצרנית,יכול להיות שיהיה גימיק סטייל VR שבכלל יתפוס חזק והגראפיקה לא תקפוץ מספיק בגלל שזה ייקר את החומרה כשיגיע עם כל קונסולה,אם אתה באמת חושב שאתה יודע מה יקרה עוד 5-7 שנים אז לך תמלא לוטו.
DrKeo כתב:אולי, אבל מה שבטוח הוא שעוד 5 שנים יהיה לי PC חזק פי 50 מהפס4.
matangt8 כתב:אני צריך את עזרתכם,חבר שלי ביקש ממני לעזור לו בקנית מחשב חדש למטרות גיימינג. יש לו תקציב של עד 3000 שקל. שיהיה לכם זמן פנוי אני אשמח אם תעזרו לי לבנות לו מפרט טוב.תודה לעוזרים.
Kazz כתב:פרטים חדשים על מאנטל מהמצגת של אתמול:
http://www.hardware.fr/news/13449/apu13 ... -jeux.html
כל 15 המשחקים בפיתוח אצל EA ייתמכו במאנטל. מעוניינים שיתמוך בלינוקס ומאק. לא מדובר במשהו שחייב להיות בלעדי לAMD, גם נוידיה יכולה ליישם את זה במידה והיא מסכימה ו DICE רוצים שהם ייאמצו את זה.
Kazz כתב:הם עדיין לא אמרו בכמה זה אמור לשפר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים