bling כתב:כן,זה יהיה הכי חכם גולן,יש מצב שגם אני הייתי עושה כמוך אבל כבר קניתי קילזון ואני לא רואה תועלת גדולה בלחכות יותר מדי.
אני מסכים שכל הביקורות השליליות מבאסות ומורידות מההייפ.
bling כתב:קניתי דיגיטלית כשהייתי בטוח שהאיטלקים לא יבטלו לי (לפני שאנשים התחילו לדווח שהם לא נותנים להזמין),היתה עליו הנחה של 10 דולר וזה היה נראה לי עדיף מלקנות בריטייל ולהתפלל שיגיע ביחד עם הקונסולה :/
כשדיברנו על גוסט IGN עוד לא העלה את הביקורת שלו לקילזון,וזה גם לא אותו כתב בכלל.
DrKeo כתב:16 ביקורות וממוצע 72 לKZ, לאט לאט כתבים מצליחים לראות מעבר לגרפיקה של גרילה אל חוסר הכישרון שלה בלעשות משחקי FPS. גם KZ2 היה צריך להיות בסביבה הזאת, ב3 לא שחקתי חוץ מבדמו אז אין לי מושג.
אגב, אם הסינגל של COD באמת 720 על הפס4 אז כל הכתבים שאמרו שהם רואים הבדלים ענקיים פשוט יצאו מטומטמים ברמות, זה יהיה ממש מצחיק. חשבתי תמיד שהייפ יחצנות משפיעים על ההנאה מהמשחק, בחיים לא חשבתי שעל הגריפיקה :\
swiss-the-engine כתב:נאק נראה כמו זבל טהור. למה הוא עושה את זה לעצמו? איך הוא מוצא שם הנאה?
matangt8 כתב:זה היה צפוי,היה לי טיפה תקווה שאולי יהיה לנו איזה קראש בנדיקוט חדש אבל לא. מארק סרני אמר בעצמו שנאק הוא משחק שאתה קונה בשביל האח הקטן שלך. זה משחק שתקנה רק אם יש יובש רציני והוא ממש זול.
kririn כתב:
הקראש בנדיקוט האחרונים ,היו דומים לזה ,והיו בינונים כמו זה
זה לא ניראה משחק סופר גרוע ,אבל כן מאוד בינוני
הבעיה שבPS4 אין תאימות לאחור ,ככה שאין פלטפורמר אחר כרגע ,למי שקונה את הקונסולה
כצפוי ,הקונסולה לא מרגישה בשלה בהשקה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 35 אורחים