אז אני ורונן היינו היום במדיה גיים, כדי להתנסות ב-PlayStation 4. שיחקנו ב-Killzone, AC4, Battlefield 4 וקצת ב-Knack. הנה חוות דעתנו:
השלט הוא אחד השלטים הנוחים ביותר שהתנסינו בהם. באמת. הוא מאד מתאים לידיים, ומרגיש ממש טוב. אני פחדתי שהוא לא יהיה נוח כשעכשיו כפתורי ה-L2 וה-R2 משמשים לכיוון וירייה במשחקי FPS, אבל להפתעתי זה מרגיש מעולה.
מבחינה גרפית, בהחלט נפלנו מהכיסא. הגרפיקה פשוט מדהימה! הרגשנו כאילו אנחנו משחקים על מחשב של מעבד i7, זיכרון 8GB וכרטיס מסך של Titan. חוויה עוצמתית לחלוטין. אפילו הפעלנו את באטלפילד 4 על הפס3 לידו, ובהחלט רואים הבדל.
לא יצא לנו להתנסות הרבה במערכת ההפעלה, כי יותר התלהבנו מהמשחקים ומהגרפיקה

הבעיה היחידה עם המכשיר זה שנורא קשה ללחוץ על כפתורי הכיבוי והוצאת הדיסק מהכונן. אפילו המוכר, שניסה לעזור לנו, הסתבך עם זה. זה לא ממש ברור איך אמורים ללחוץ על הדברים האלה. קצת הזוי.
אגב, קטעים: המוכר אמר שיש כל כך הרבה הזמנות ל-PS4, בניגוד ל-Xbox One שבקושי מישהו התעניין בו בחנות. פאדיחה.

שאלנו את המוכר על מחיר, ומסתבר שהם עדיין לא יודעים. אבל שחר כתב בת'רד של ה-PS4 שמישהו מישפאר אמר לו שהקונסולה תעלה בישראל כ-2,500-2,800 שקל. מקווה שזה יהיה הסטנדרט בכל הארץ.
בקיצור, קונסולה מדהימה, אבל כרגע לא מומלץ לרכוש אותה. באמת שאין מה לשחק עליה, משחקי ההשקה לא מדהימים. אני אישית לא מתכוון לרכוש אותה עד איזה מרץ 2014, אבל רונן דווקא בונה על רכישה בסמוך להשקה.
תמונות: