PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 נובמבר 2013, 09:56

אם אני זוכר נכון הפער (במחינת חישובים של נקודה צפה) בין ה360 לPS3 היה קרוב לפי 2.

עריכה:
טוב לא ממש מצאתי מידע רשמי בנושא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2013, 22:04

kririn כתב:
אני פשוט חושב שעם הזמן ניראה את אותה הגרפיקה +- ,בשתי הקונסולות האלו
זה לא PS1 מול N64 ,שלכל אחת היו יתרונות וחסרונות גדולים

השאלה היא מה זה +- בשבילך? האם AA יותר טוב או רזולוציה קצת יותר גבוהה זה +-? אז כנראה שאתה צודק, ANAND גם אמרו שהם לא רואים את חברות צד ג' יוצאות מדרכן כדי לנצל במיוחד את הפס4, פשוט תקבל את אותו משחק על SETTINGS מעט גבוה יותר כמו שיש לך PC מעט יותר חזק אז AA טוב יותר ורזולוציה באים בשבילם ממש בחינם ואין סיבה שהם לא יישמו את זה.

האם אלו הבדלים שבתמונה הגדולה ישנו לצרכן הממוצע? כנראה שלא, אנשים שיראו גרסאות עתידיות של COD על הפס4 לעומת ה ONE לא באמת יתרגשו מההבדלים אם בכלל יבחינו בהם, אבל סופרי פיקסלים למיניהם שאובססיבים לזה ימצאו.

והפס3 לעומת ה 360 היו באמת קרובות מאוד, הרבה בגלל הכרטיס מסך הדי מבאס שהיה לפס3 אבל גם קושי הפיתוח בהחלט תרם לכך לאורך כל הדור כשרק בשנים האחרונות הגיעו ל PARITY ממש קרוב, קשה לקבוע מנצחת בתחום הזה מרוב שהן היו קרובות, אבל הדור הזה יהיה שונה כי הפס4 גם חזקה יותר וגם קלה לפיתוח, אין סיבה שאותו תסריט יחזור על עצמו.
----------------------------------------------------------------------------------------
ולידיעה משמעותית עבור נוטי דוג ובכלל הטכנולוגיה שעל הפס4, קורין-יו, מתכנתת סינית מחוננת עוזבת את 343 ומצטרפת לנוטי-דוג.
תמונה
לא מדובר על עוד מינוי, היא נחשבת לאחת התותחיות הכבדות בתחום ולמי שהאחראית העיקרית למנוע ולגראפיקה של היילו 4, המשחק שנחשב אולי למרשים ביותר על ה360, היא גם עבדה בעבר ב ION STORM, 3D REALMS וגירבוקס על המנועים הגראפיים של משחקיהם, היתה אחת מהחברות המייסדות של מועצת הייעוץ של ה DIRECT 3D אצל מייקרוסופט, עבדה עם NVIDIA, ונבחרה גם ע"י קוטאקו לאחת מ 10 הנשים הכי משפיעות בתעשייה בגלל כל העבודות הטכניות שלה, בקיצור סוג של ג'ון קארמק נשית :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Corrinne_Yu

אני משער שאת ההשפעה שלה נראה רק במשחק הבא שעובד עליו הצוות של TLOU, בכל זאת רק הצטרפה והיא עוד צריכה ללמוד כלים חדשים לגמרי ואנצ'רטד הבא יצא עוד שנה, אבל זה חתיכת כח אש מטורף לחברה שמלאה גם ככה בארטילריה מאוד כבדה, היא גם הספיקה לעקוץ טיפה את מייקרוסופט בציוץ הראשון שלה מאז המעבר:
תמונה
(קורט הוא מתכנת בנוטי-דוג וב ICE TEAM)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2013, 22:12

swiss-the-engine כתב:אם אני זוכר נכון הפער (במחינת חישובים של נקודה צפה) בין ה360 לPS3 היה קרוב לפי 2.

עריכה:
טוב לא ממש מצאתי מידע רשמי בנושא.

חישובי הנקודה הצפה של הפס4 לעומת הONE הם בערך 50% יותר אבל זה לא אומר 50% יותר כוח, אני יכול להביא לך כרטיסים עם פחות FLOPS שהם חזקים מכרטיסים עם יותר FLOPS. האמת שספציפית הארכיטקטורה של NVIDIA למשל היא תמיד עם הרה פחות FLOPS מאשר של AMD. גם אם תקח שני כרטיסים מאותה סדרה של AMD כשלאחד בערך 50% יותר FLOPS אתה לא תתקרב אפילו ל50% יותר ביצועים.

לדוגמה ל290 (לא 290X אלה 290) יש 40% יותר FLOPS מה280X אבל מבחינת ביצועים ההפרשים הם יותר בכיוון של 20% למרות שה290 גם עם 40% יותר FLOPS, באס של 512 לעומת 386 ביט, פילרייט גבוה ב60% (גם פיקסלים וגם טקסטורות), גיגה יותר של זיכרון (4GB לעומת 3GB), בערך 60% יותר טרנזיזטורים, מהירות שעון גבוהה ב15% וכך הלאה.

כלומר אפילו אם מספרים יבשים אומרים לך שיש לאחד X טרנזיזטורים או יחידות שיידרים ולשני 50% יותר, הביצועים עדין יותר קרובים להפרשים של 20-30 אחוז. כמובן שהכל תלוי בדברים שונים ובמשתנים שונים אבל זאת פחות או יותר הסביבה. מה שבטוח הוא שאם יש לך X הפרש בנתונים יבשים זה לעולם אבל לעולם לא יהיה X הפרש בביצועים, ההפרש תמיד יהיה נמוך יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2013, 14:13

מגניב :)
חייב להודות שלא היה לי מושג מי היא עד הרגע ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2013, 22:21

Laskin כתב:מגניב :)

האמת שאני זוכר שהביאו אותה ל343 כשהיה סוג של מעבר סופרסטארים ל343 בהקמה שלה. ברמת העיקרון 343 היא לגמרי סוג של גלקטיקוס של התוכנה/אומנות בעולם המשחקים (הם רובם מרטרו סטודיוס אגב) כך שמעניין לראות אם בעתיד הקרוב נתחיל לראות עוזבים שונים לסטודיואים אחרים. היא הייתה אחת הכבדים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2013, 22:35

Laskin כתב:מגניב :)

גם אני לא ממש הכרתי, מצד שני כמה אנשי טכנולוגיה אנחנו מכירים? אפילו בתעשיית הסרטים ששם יוצרים מקבלים המון קרדיט וכולנו מכירים אותם (בניגוד למשחקים שיש שמות מעטים שפרצו, הרי אנחנו לא יודעים בעצמנו מי הבמאי למשל של TLOU ואנצ'רטד 2 למרות שהוא תותח רציני שיצר את 2 מהמשחקים הטובים של הדור) אין לנו מושג יותר מדי על תותחים טכניים, אז בטח שבתעשייה הזו בקושי נכיר מלבד איזה קארמק וחצי :)

אבל היא נחשבת לשם ענק בתעשייה מהבחינה הזו, אחת הכבדות ביותר, הנה ראיונות שערכו איתה בזמנו בתור הארכיטקטית של המנוע של היילו:
http://channel9.msdn.com/Shows/TechWithTina/Corrinne-Yu-Principal-Engine-Architect-Halo-Team-Microsoft
http://channel9.msdn.com/Shows/TechWithTina/Corrinne-Yu-Principal-Engine-Architect-Halo-Team-Microsoft-Part-One

שלא לדבר על זה שהיא חצי גאונה ע"פ הפסקה הזו מויקיפדיה:
esides working as a game programmer, Yu programmed on the Space Shuttle program at Rockwell International California. She designed and conducted accelerator experiments at LINAC in California and the accelerator at Brookhaven National Laboratory. Her nuclear physics research won her a national award from the U.S. Department of Energy. In 2009, Corrinne Yu won Best in Engineering internationally at GDC (Game Developers Conference) WiG nominated and judged by a panel of her industry peers for the last 2 years in a row, for her work in programming

עריכה: הלינקים לא עובדים כרגע :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2013, 14:40

אני לא מכיר כ"כ הרבה אנשי מאחורי-הקלעים של המשחקים והמנועים שלהם, אבל בדר"כ נשים כאלו הן מעטות בתעשייה ולכן בולטות יותר, ועל אחת כמה וכמה מישהי כל כך מוכשרת עם רזומה מרשים במיוחד - ציפיתי "להכיר" או לפחות לשמוע עליה קצת בעברי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2013, 14:43

bling כתב:זוכרים שהעלתי תהיות לגבי זה שעכשיו כל ג'ו שמו יכול להעלות סטרים בקלות עם הפס4 בלי ציוד נוסף וללא שום ידע טכני מה שיוביל לתכנים לא ראויים? אז לא היה צריך לעבור יותר מדי זמן והנה יש כבר עירום בפס4 ב twitch:

http://www.gamerevolution.com/news/man-exposes-wifes-breast-on-ps4-twitch-stream-then-strips-her-completely-22779

אין ספק שאם לא יהיה פיקוח זה יהפך לכר פורה לתכנים מהסוג הזה, לא נראה לי שסוני תהיה מרוצה מזה אם הפס4 ישמש פלטפורמה לפורנו חובבני...

קרירין, אתה טועה, הן לא בדיוק דומות ויש לפס4 יתרון כח, יש כאלו שאומרים גם 50 אחוז, יש כאלו 30, אבל הן לא שוות.

אה, בקשר לכל מה שהיה/יש/יהיה בטוויץ' - לא צריך לעשות מזה סיפור, זה יכול לקרות מחר באמצע Knack, או אתמול בLoL.
האתר עצמו הכריז שהוא יפקח, והם התחילו לתת באנים למשתמשים המשדרים "תוכן שאינו משחק".
כבר יש שמועות שסוני יורידו את האופציה הזו. אני לא רואה את זה קורה, לפחות לא לפני שהם ישיקו את שירות הGAIKAI שלהם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 נובמבר 2013, 23:00

DrKeo כתב:חישובי הנקודה הצפה של הפס4 לעומת הONE הם בערך 50% יותר אבל זה לא אומר 50% יותר כוח, אני יכול להביא לך כרטיסים עם פחות FLOPS שהם חזקים מכרטיסים עם יותר FLOPS. האמת שספציפית הארכיטקטורה של NVIDIA למשל היא תמיד עם הרה פחות FLOPS מאשר של AMD. גם אם תקח שני כרטיסים מאותה סדרה של AMD כשלאחד בערך 50% יותר FLOPS אתה לא תתקרב אפילו ל50% יותר ביצועים.

לדוגמה ל290 (לא 290X אלה 290) יש 40% יותר FLOPS מה280X אבל מבחינת ביצועים ההפרשים הם יותר בכיוון של 20% למרות שה290 גם עם 40% יותר FLOPS, באס של 512 לעומת 386 ביט, פילרייט גבוה ב60% (גם פיקסלים וגם טקסטורות), גיגה יותר של זיכרון (4GB לעומת 3GB), בערך 60% יותר טרנזיזטורים, מהירות שעון גבוהה ב15% וכך הלאה.

כלומר אפילו אם מספרים יבשים אומרים לך שיש לאחד X טרנזיזטורים או יחידות שיידרים ולשני 50% יותר, הביצועים עדין יותר קרובים להפרשים של 20-30 אחוז. כמובן שהכל תלוי בדברים שונים ובמשתנים שונים אבל זאת פחות או יותר הסביבה. מה שבטוח הוא שאם יש לך X הפרש בנתונים יבשים זה לעולם אבל לעולם לא יהיה X הפרש בביצועים, ההפרש תמיד יהיה נמוך יותר.

כל זה ידוע. ציינתי את מה שציינתי בשביל להראות שאין לכך חשיבות כל כך בעולם האמיתי. אבל כמו שאמרתי... לא מצאתי סימוכין לטענה שלי אז חפיף :P
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2013, 15:24

אתה לא תמצא כי הפס3 לא אכלה גם על הנייר את ה 360, כל הפס3 זו פארסה ופאשלה ענקית של סוני, 5 דקות לפני שהיא יצאה הם הבינו שה CELL לא יכול לשמש ככרטיס גראפי וסגרו על חוזה מזעזע עם NVIDIA על כרטיס סוג ג', קצת משעשע לראות עכשיו איך אנשי סוני ומארק סרני בעיקר זורקים את המכשיר מתחת לרכבת (מבחינה טכנית) כדי להדגיש עד כמה המצב עם הפס4 שונה.

לאסקין, אני מאוד מקווה שאתה צודק וסני לא תסיר את זה, איזה מטופש זה יהיה אם feature שיוחצן מהרגע של החשיפה יוסר מהמכשיר ככה, כל האלמנט הזה של ה SHARE שסוני חפרה עליו יאבד את כל המשמעות שלו, נראה שאנשים הכי הרבה אוהבים את הסטרים וזה בינתיים השינוי הכי גדול שהביא איתו הדור הבא, אם יסירו את זה הם יעשו מעצמם צחוק ובטח גם יקבלו לא מעט תביעות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2013, 16:47

bling כתב:אתה לא תמצא כי הפס3 לא אכלה גם על הנייר את ה 360, כל הפס3 זו פארסה ופאשלה ענקית של סוני, 5 דקות לפני שהיא יצאה הם הבינו שה CELL לא יכול לשמש ככרטיס גראפי וסגרו על חוזה מזעזע עם NVIDIA על כרטיס סוג ג', קצת משעשע לראות עכשיו איך אנשי סוני ומארק סרני בעיקר זורקים את המכשיר מתחת לרכבת (מבחינה טכנית) כדי להדגיש עד כמה המצב עם הפס4 שונה.

לאסקין, אני מאוד מקווה שאתה צודק וסני לא תסיר את זה, איזה מטופש זה יהיה אם feature שיוחצן מהרגע של החשיפה יוסר מהמכשיר ככה, כל האלמנט הזה של ה SHARE שסוני חפרה עליו יאבד את כל המשמעות שלו, נראה שאנשים הכי הרבה אוהבים את הסטרים וזה בינתיים השינוי הכי גדול שהביא איתו הדור הבא, אם יסירו את זה הם יעשו מעצמם צחוק ובטח גם יקבלו לא מעט תביעות.

תמיד זורקים מכשירים ישנים מתחת לרכבת. האמת שזה מצחיק אבל גם פאנבואים של נינטנדו נוטים לזרוק משחקים קודמים בסדרות וקונסולות עבר מתחת לרכבת בשביל להגיד כמה שהקונסולה החדשה כן טובה.

סמל אישי של המשתמש
JackQ
Padawan

הודעהעל ידי JackQ » 24 נובמבר 2013, 17:33

bling כתב:אתה לא תמצא כי הפס3 לא אכלה גם על הנייר את ה 360, כל הפס3 זו פארסה ופאשלה ענקית של סוני, 5 דקות לפני שהיא יצאה הם הבינו שה CELL לא יכול לשמש ככרטיס גראפי וסגרו על חוזה מזעזע עם NVIDIA על כרטיס סוג ג', קצת משעשע לראות עכשיו איך אנשי סוני ומארק סרני בעיקר זורקים את המכשיר מתחת לרכבת (מבחינה טכנית) כדי להדגיש עד כמה המצב עם הפס4 שונה.

פאשלה כן,ענקית? תלוי. בסופו של יום הם הצליחו לצמצם משמעותית את הפער,הCell לא יכול היה להיות תחליף לכרטיס מסך,נכון,אבל למיטב הבנתי כן היו בו שימוש מסויים,במיוחד במשחקים הבלעדיים.
פותח דף חדש,Overhadow לשעבר....

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 25 נובמבר 2013, 01:42

פאשלה ענקית... סוני הפסידה כסף בדור הקודם על ה-PS3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2013, 17:58

JackQ כתב:פאשלה כן,ענקית? תלוי. בסופו של יום הם הצליחו לצמצם משמעותית את הפער,הCell לא יכול היה להיות תחליף לכרטיס מסך,נכון,אבל למיטב הבנתי כן היו בו שימוש מסויים,במיוחד במשחקים הבלעדיים.

ברור שענק, הם שלמו יותר על GPU ממיקרוסופט בשביל GPU חלש יותר והוא עבר אפס קיסטום כי הוא היה עניין של הרגע האחרון. הוא עלה להם המון כסף והכשיל את הפס4. יחד עם זיכרון לא מאוחד, ה200$ שהבלוריי הוסיף למחיר של הפס3 והמעבד הקשה לפיתוח קבלת קונסולה שהייתה די בזיון חומרתי. הם יכלו לעשות קונסולה חזקה בהרבה ממיקרוסופט עם תג מחיר של 600$ ובגלל טעויות תכנון הם ממש לא התקרבו אפילו לעשות את זה, בעצם הם יצרו קונסולה שבקושי נתנה משהו מעבר ל360 שיצאה שנה קודם ב200$ פחות.

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 24 נובמבר 2013, 18:05

תגידו אתם חושבים שכדאי להזמין מblahdvd את המכשיר? זה יוצא קצת פחות מ2000 שקל, מה שמעניין אותי זה אם אני מזמין עכשיו אם יש את זה במלאי בכלל בהשקה, נראה לי עדיף אם הפס4 יוצא בארץ רק בינואר.
כמה המכס יכולים לקחת בנוסף?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 נובמבר 2013, 18:15

Blue&Black כתב:תגידו אתם חושבים שכדאי להזמין מblahdvd את המכשיר? זה יוצא קצת פחות מ2000 שקל, מה שמעניין אותי זה אם אני מזמין עכשיו אם יש את זה במלאי בכלל בהשקה, נראה לי עדיף אם הפס4 יוצא בארץ רק בינואר.
כמה המכס יכולים לקחת בנוסף?

33%.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2013, 18:20

DrKeo כתב:ברור שענק, הם שלמו יותר על GPU ממיקרוסופט בשביל GPU חלש יותר והוא עבר אפס קיסטום כי הוא היה עניין של הרגע האחרון. הוא עלה להם המון כסף והכשיל את הפס4. יחד עם זיכרון לא מאוחד, ה200$ שהבלוריי הוסיף למחיר של הפס3 והמעבד הקשה לפיתוח קבלת קונסולה שהייתה די בזיון חומרתי. הם יכלו לעשות קונסולה חזקה בהרבה ממיקרוסופט עם תג מחיר של 600$ ובגלל טעויות תכנון הם ממש לא התקרבו אפילו לעשות את זה, בעצם הם יצרו קונסולה שבקושי נתנה משהו מעבר ל360 שיצאה שנה קודם ב200$ פחות.

בדיוק, פאשלה ענקית ו Nvidia ניצלה את המצב לטובתה כי הבינה שסוני במצב חירום ולכן סיפקה כרטיס מסדרה רעה שלהם במחיר שערורייתי, יכול להיות שהם עשו כל מה שחברה עסקית שרואה הזדמנות היתה עושה, אבל אומרים שזו אחת מהסיבות שסוני לא רצתה לעבוד איתם בדור הזה, ואולי גם לא תחזור לעבוד איתם הרבה זמן.

Blue&Black כתב:תגידו אתם חושבים שכדאי להזמין מblahdvd את המכשיר? זה יוצא קצת יותר מ2000 שקל, מה שמעניין אותי זה אם אני מזמין עכשיו אם יש את זה במלאי בכלל בהשקה, נראה לי עדיף אם הפס4 יוצא בארץ רק בינואר.

הם בכלל שולחים לארץ?
האם זה כולל מיסים, משלוח עם מספר מעקב וכו', ביררת את העניין אם זה יוצא יותר משתלם מאמאזון מלחתכילה?
-------------------
Angry joe עושה את הביקורת הראשונה שלו אי פעם (הוא שחקן PC בעיקר וקצת 360) של משחק פלייסטיישן, קילזון לפס4:

הוא משתגע מהגראפיקה, אומר שהיא מדהימה ולא מאמין שזו רק ההשקה, הבעיה היא שכל השאר גרוע, הסינגל נשמע מזעזע ממש, הוא נותן למשחק 6/10.

אני ממש מתחרט שקניתי את הדבר הזה מראש, רציתי משחק next gen כי בכל זאת מכשיר חדש אבל בדיעבד זו היתה טעות כי יש לי הרגשה שאני לא מצליח לסיים את הקמפיין בכלל אחרי שעתיים שאני אתרגל לגראפיקה, הייתי צריך ללכת על AC4 למרות שזה מטופש לקנות כביכול בשביל משחק שכזה קונסולה, אבל בכל זאת גיימפליי תמיד מנצח בסוף, פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה טעות כזו וקונה משהו בגלל גראפיקה, זה רק בגלל ההשקה שנסחפתי ככה.
גם בניאוגאף כולם משבחים את הגראפיקה אבל הרבה אומרים שהוא רע, הוא באמת עושה רושם נורא בוידאו של ג'ו :/

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 נובמבר 2013, 18:23

bling כתב:בדיוק, פאשלה ענקית ו Nvidia ניצלה את המצב לטובתה כי הבינה שסוני במצב חירום ולכן סיפקה כרטיס מסדרה רעה שלהם במחיר שערורייתי, יכול להיות שהם עשו כל מה שחברה עסקית שרואה הזדמנות היתה עושה, אבל אומרים שזו אחת מהסיבות שסוני לא רצתה לעבוד איתם בדור הזה, ואולי גם לא תחזור לעבוד איתם הרבה זמן.

הם בכלל שולחים לארץ?
האם זה כולל מיסים, משלוח עם מספר מעקב וכו', ביררת את העניין אם זה יוצא יותר משתלם מאמאזון מלחתכילה?
-------------------
Angry joe עושה את הביקורת הראשונה שלו אי פעם (הוא שחקן PC בעיקר וקצת 360) של משחק פלייסטיישן, קילזון לפס4:

הוא משתגע מהגראפיקה, אומר שהיא מדהימה ולא מאמין שזו רק ההשקה, הבעיה היא שכל השאר גרוע, הסינגל נשמע מזעזע ממש, הוא נותן למשחק 6/10.

אני ממש מתחרט שקניתי את הדבר הזה מראש, רציתי משחק next gen כי בכל זאת מכשיר חדש אבל בדיעבד זו היתה טעות כי יש לי הרגשה שאני לא מצליח לסיים את הקמפיין בכלל אחרי שעתיים שאני אתרגל לגראפיקה, הייתי צריך ללכת על AC4 למרות שזה מטופש לקנות כביכול בשביל משחק שכזה קונסולה, אבל בכל זאת גיימפליי תמיד מנצח בסוף, פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה טעות כזו וקונה משהו בגלל גראפיקה, זה רק בגלל ההשקה שנסחפתי ככה.
גם בניאוגאף כולם משבחים את הגראפיקה אבל הרבה אומרים שהוא רע, הוא באמת עושה רושם נורא בוידאו של ג'ו :/

ניסית בעבר את המולטי של השלישי או השני? שוטרים הם לא משחקי סינגל לרוב (ראה BF כדוגמא), הבעייה שרוב המבקרים לא מבינים זאת. צפה בביקורת בGT. דרך אגב, הרבה בניאו גאף גם אומרים שהוא טוב (הרבה יותר מאילו שאומרים שהוא רע), בדגש על המולטי. שנשאר טוב כמו הקודמים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2013, 18:25

כן הם אחלה של מולטי, רק שאני לא משחק מולטי על קונסולות (אבל מי יודע אולי עם ה DS4 זה יהיה סביר? ) יש לו גם לא מעט טענות למולטי דרך אגב למרות שאומר שהרבה יותר טוב מהסינגל.

בקשר לניאו גאף אני דיברתי על מה שהם אומרים על הסינגל, ראיתי שאת המולטי הרבה מחבבים.

סמל אישי של המשתמש
JackQ
Padawan

הודעהעל ידי JackQ » 25 נובמבר 2013, 02:29

הBlueray לפחות הייתה בחירה נכונה יחסית,אולי זה גרם לקונסולה לעלות יותר,אבל גם הביא להם הגנה טובה יותר,וגם כל משחק נכנס לדיסק אחד,אתה תמיד מהמר כשאתה בוחר מה לשים בחומרה שלך בשוק,מיקרוסופט הימרו עם הקינקט 2 על חשבון חומרה זהה/חזקה יותר מה PS4,השאלה כמה זה ישתלם להם?
פותח דף חדש,Overhadow לשעבר....

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 24 נובמבר 2013, 18:33

bling כתב:בדיוק, פאשלה ענקית ו Nvidia ניצלה את המצב לטובתה כי הבינה שסוני במצב חירום ולכן סיפקה כרטיס מסדרה רעה שלהם במחיר שערורייתי, יכול להיות שהם עשו כל מה שחברה עסקית שרואה הזדמנות היתה עושה, אבל אומרים שזו אחת מהסיבות שסוני לא רצתה לעבוד איתם בדור הזה, ואולי גם לא תחזור לעבוד איתם הרבה זמן.

הם בכלל שולחים לארץ?
-------------------

זה יוצא אחרי כל הורדת המס והכל 1980 שקל, לגבי מספר מעקב אני לא חושב שיש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2013, 18:39

Blue&Black כתב:זה יוצא אחרי כל הורדת המס והכל 1980 שקל, לגבי מספר מעקב אני לא חושב שיש.

אני לא הייתי מסתכן אם אין לך מעקב על החבילה אבל בחירה שלך.
אם הדואר שלך עם רקורד של 100 אחוז עם חבילות שהזמנת (והזמנת הרבה) אז עוד מילא, אבל לא יודע, ב 400 יורו לא לקוחים סיכונים שכאלו בלי יכולת לדעת מה קורה עם החבילה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2013, 19:52

Nigga כתב:דילגתי עד לביקורת שלו על המולטיפלייר, הוא בכה שאין aimassist. לחצתי איקס.

הוא רגיל יותר ל PC, אתה מתפלא ששלט של קונסולה אולי לא הגיע למצב של 100 אחוז דיוק שאפשר להפטר מ aimassist?
הוא סכ"ה אמר לא בנחרצות שאולי לא היה מזיק שיהיה בצורה מאוד עדינה מעט עזרה וגם לקח בחשבון שאולי עדיין לא מיומן מספיק עם השלט של הפס4 ובעתיד לא יראה בזה בעיה, על דבר כזה לא הייתי שולל ביקורת שלמה.

מבאס שאין עדיין מדיניות של מכירה או החלפה של משחקים דיגיטליים, מאוד הייתי רוצה שתהיה לי האפשרות למכור את העותק שלי של קילזון או אפילו במידה ולא הורדתי אותו בכלל לקבל אפשרות להחליף למשחק מלא אחר כמו AC4, הרי בכל מקרה אין הנחה על דיגיטלי אז בתור אמריקאי מה התמריץ שלי בכלל לקנות את זה בחנות של סוני ולא בגיימסטופ שנמצאת לידי בשכונה ומאפשרת לי להשיג עותק פיזי שאני אוכל לקבל עליו כסף בעתיד או סתם להחליף במשחק אחר, זה כמעט רק חסרונות דיגיטלי בשלב הזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 נובמבר 2013, 20:28

מבאס שאין עדיין מדיניות של מכירה או החלפה של משחקים דיגיטליים, מאוד הייתי רוצה שתהיה לי האפשרות למכור את העותק שלי של קילזון או אפילו במידה ולא הורדתי אותו בכלל לקבל אפשרות להחליף למשחק מלא אחר כמו AC4, הרי בכל מקרה אין הנחה על דיגיטלי אז בתור אמריקאי מה התמריץ שלי בכלל לקנות את זה בחנות של סוני ולא בגיימסטופ שנמצאת לידי בשכונה ומאפשרת לי להשיג עותק פיזי שאני אוכל לקבל עליו כסף בעתיד או סתם להחליף במשחק אחר, זה כמעט רק חסרונות דיגיטלי בשלב הזה.

עם היה דבר כזה ,היתי קונה PS4 בהשקה
היתי גם קונה הרבה יותר משחקים לWIIU וPC
והיתי קונה כבר 3DS XL

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2013, 20:33

Death_119 כתב:ניסית בעבר את המולטי של השלישי או השני? שוטרים הם לא משחקי סינגל לרוב (ראה BF כדוגמא), הבעייה שרוב המבקרים לא מבינים זאת. צפה בביקורת בGT. דרך אגב, הרבה בניאו גאף גם אומרים שהוא טוב (הרבה יותר מאילו שאומרים שהוא רע), בדגש על המולטי. שנשאר טוב כמו הקודמים.

FPS זה יותר למולטי? זאת חדשה. כל סדרה והעניין שלה, BF זה משחק מולטי, HL זה משחק סינגל, קווייק זה משחק מולטי, ביושוק זה משחק סינגל, TF2 זה משחק מולטי, דאוס אקס זה משחק סינגל...
האם KZ זאת סדרת מולטי? אני מקווה בשביל גרילה כי הסינגלים שלהם פשוט מחורבנים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 29 אורחים