swiss-the-engine כתב:איזה באסה לי על המשלוח הרגיל. Me sad panda
swiss-the-engine כתב:איזה באסה לי על המשלוח הרגיל. Me sad panda
DrKeo כתב:הם טוענים בערך שבועיים, זה ממש לא נורא. תקבל בטח שבוע וחצי אחרי מי שהזמין אקספרס וממילא לא נראה לי שיש פה משהו שהזמין אקספרס.
bling כתב:זהו חבר'ה זה נראה רשמי, מעריב מדווח שישפאר הודיעה שהפס4 תושק בארץ בינואר במחיר סביר למדי של 2500 ש"ח
http://www.nrg.co.il/online/13/ART2/525/051.html?hp=13&cat=134&loc=24
הדיווח של קאוטיק היה מדויק, השאלה היא מה כדאי לעשות?
ההפרש סכ"ה די מזערי, 118 ש"ח יותר, שווה לגמרי בשביל האחראיות, הבעיה היא רק ההמתנה.
כל אלו ממכם שהזמינו מאמאזון אנגליה ואין להם עדיין תאריך, אתם הולכים לבטל את ההזמנה ולחכות כדי להיות בראש שקט יותר עם אחראיות?
Fanta כתב:אני מצפה שהמחיר יהיה קצת יותר גבוהה, כמו שאמרו זה סביבות
אבל המחיר בחנויות שלא מוכרות לפי המחיר לצרכן לדעתי יהיה אפילו יותר נמוך מ2500
בונא אנ יחייב להגיד שזה פתיחה למכשיר שלא חשבתי שתהיה לו
bling כתב:נכנסת לכתבה?
אין שום בסביבות, 2500 ש"ח חד וחלק ע"פ מעריב שמצטטים מישפאר, זה כבר סגור וקשה לי להאמין שאחרי שהודיעו לעיתונות הם ישנו מחיר.
erezronen כתב:לא הייתי סומך על הצהרות מקדימות עד שנראה את הקונסולה על המדפים, אבל זה בהחלט משאיר מקום לאופטימיות וגורם לי לחשוב שוב על לבטל את ההזמנה שלי מבריטניה.
Laskin כתב:זה חישוב ללא מסים...
DrKeo כתב:להתחשב בזה שברוב ארה"ב המס נמוך מ8% זה לא יוסיף יותר מ100 וקצת שקל למחיר. פנדה עצוב
האמת שאני בארה"ב במאי, אולי אני אקנה אז פס4 או ONE בהתאם להאם קוואנטום ברייק יוצא השנה והאם קראקדאון החדש הוא צואה או עשוי כמו שצריך.
DrKeo כתב:להתחשב בזה שברוב ארה"ב המס נמוך מ8% זה לא יוסיף יותר מ100 וקצת שקל למחיר. פנדה עצוב
האמת שאני בארה"ב במאי, אולי אני אקנה אז פס4 או ONE בהתאם להאם קוואנטום ברייק יוצא השנה והאם קראקדאון החדש הוא צואה או עשוי כמו שצריך.
JackQ כתב:PS4 היה עד עכשיו בעדיפות גבוהה,החשיפה של המחיר והמודל של SteamBox
גרמו לי לשקול מחדש,הבעיה היא שלPS4 יהיה יבוא רשמי ואפילו מחיר סביר בארץ,לSeamBox לא בטוח איך זה יהיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 40 אורחים