מישהו עדיין משחק בWoW?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
mestido
Padawan

מישהו עדיין משחק בWoW?

הודעהעל ידי mestido » 10 דצמבר 2013, 20:30

אם כן באיזה שרתים?
אני נמצא ב Frostmane
תמונה

Laskin
Elder

Re: מישהו עדיין משחק בWoW?

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 08:39

לא, אבל אם היה לי הזמן האדיר שMMO לוקח - הייתי עובר מהר לWILDSTAR (כשיצא). מוכרח לציין שמכל הWOW CLONES הוא נראה הכי יפה, אסתטי, ומקורי שראיתי עד כה. מת על העיצוב והגיימפליי.
אבל בטח ברגע שהוא יגיע למליון מנויים - בליזארד כבר ישחררו הרבה מידע על המשחק הבא שלהם.

אגב, כבר שוחרר העדכון לWOW שסוף סוף מעדכן את המודלים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 20:30

Laskin כתב:לא, אבל אם היה לי הזמן האדיר שMMO לוקח - הייתי עובר מהר לWILDSTAR (כשיצא). מוכרח לציין שמכל הWOW CLONES הוא נראה הכי יפה, אסתטי, ומקורי שראיתי עד כה. מת על העיצוב והגיימפליי.
אבל בטח ברגע שהוא יגיע למליון מנויים - בליזארד כבר ישחררו הרבה מידע על המשחק הבא שלהם.

אגב, כבר שוחרר העדכון לWOW שסוף סוף מעדכן את המודלים?

אני לא חושב שWILDSTAR (שבאמת נראה נהדר) יגיע כל כך בקלות למיליון מנויים.
מסיבות לא ברורות, הוא יהיה בתשלום חודשי, במקום חינמי/תשלום ראשוני על המשחק בלבד, אז כנראה שהוא יגיע למסת מנויים סבירה רק אחרי שהוא יכשל ויהפכו אותו לחינמי.

מעבר לזה, אני לא חושב שהוא חיקוי WOW בכלל. יש בו דגש מאוד מעניין על תפקידים אחרים, כמו בנייה וחקירה (כולל דמויות שהמומחיות שלהן זה פלטפורמינג), כך שהוא מבדיל את עצמו מהקהל די בקלות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 14:19

כן, אבל הוא ללא ספק שואב מליון ואחד דברים מWOW. אבל כמו שאמרתי - הוא בהחלט מבדיל את עצמו בעיניי במובנים רבים.
ואני חושב שיש לו פוטנציאל להגיע למספר מנויים יפה. אני בטוח שיהיה חינמי עד שלב מוקדם קצת אחרי ההשקה, צריך להבין אבל שמדובר בMMO מאוד, מאוד, מאוד גדול ומושקע, והמחיר של המשחק לבדו לא יחזיק את השרתים והתמיכה שהם צריכים לתת, או לא לתת ואז המשחק יהיה כשלון נוראי.
אני זוכר שגם לא הבנתי פעם למה WOW לוקח כסף בכל חודש בכלל... ואז נתקעה לי הדמות ותוך 5 דקות הגיעה דמות וירטואלית של נציג BLIZZARD שהסתכל עליי (על הדמות שלי), צחק איתי קצת ותיקן בשנייה, והכל באמת בשיחה נחמדה וכיפית. ואז ראיתי מה קורה בעוד מלא מצבים... משחק כזה חייב תמיכה כל הזמן, אחרת ייראה כמו GTA: ONLINE. שזה בעיניי המשחק הכי כיפי שיש לשחק היום אונליין, אבל הוא מפוצץ בבאגים ולאנשים כל הזמן נמחקים דברים, דבר שבMMO היה מתקבל בהתאבדויות המוניות :)
זה עדיף ממיקרו-תשלומים לדעתי, השיטה שרוב המשחקים מאמצים כיום. לא שלא יהיו בטח במקביל, אבל אין מצב שהם מכסים את ההוצאות בלי תשלומי קבע, ברמה שתרצה אנשים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 22:26

Laskin כתב:כן, אבל הוא ללא ספק שואב מליון ואחד דברים מWOW. אבל כמו שאמרתי - הוא בהחלט מבדיל את עצמו בעיניי במובנים רבים.
ואני חושב שיש לו פוטנציאל להגיע למספר מנויים יפה. אני בטוח שיהיה חינמי עד שלב מוקדם קצת אחרי ההשקה, צריך להבין אבל שמדובר בMMO מאוד, מאוד, מאוד גדול ומושקע, והמחיר של המשחק לבדו לא יחזיק את השרתים והתמיכה שהם צריכים לתת, או לא לתת ואז המשחק יהיה כשלון נוראי.
אני זוכר שגם לא הבנתי פעם למה WOW לוקח כסף בכל חודש בכלל... ואז נתקעה לי הדמות ותוך 5 דקות הגיעה דמות וירטואלית של נציג BLIZZARD שהסתכל עליי (על הדמות שלי), צחק איתי קצת ותיקן בשנייה, והכל באמת בשיחה נחמדה וכיפית. ואז ראיתי מה קורה בעוד מלא מצבים... משחק כזה חייב תמיכה כל הזמן, אחרת ייראה כמו GTA: ONLINE. שזה בעיניי המשחק הכי כיפי שיש לשחק היום אונליין, אבל הוא מפוצץ בבאגים ולאנשים כל הזמן נמחקים דברים, דבר שבMMO היה מתקבל בהתאבדויות המוניות :)
זה עדיף ממיקרו-תשלומים לדעתי, השיטה שרוב המשחקים מאמצים כיום. לא שלא יהיו בטח במקביל, אבל אין מצב שהם מכסים את ההוצאות בלי תשלומי קבע, ברמה שתרצה אנשים.

בGuild Wars מסתדרים יפה עם מודל של תשלום על המשחק ואחרי זה על כל חבילת תוספות. אני חושב שזה בהחלט אפשרי.
אני גם חושב שזה בגדר הבלתי אפשרי להצליח במודל התשלום הקלאסי, כרגע. אם כותר עצום כמו מלחמת הכוכבים, מהסטודיו שעשה את משחק מלחמת הכוכבים הכי מוערך בהיסטוריה לא הצליח, אז גם משחק שנראה מאוד יצירתי ומגניב לא יצליח.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 14:32

גילד וורס 2 הוא משחק שכבר ביסס את עצמו (והראשון יצא כמעט לפני עשור, התחרות הייתה מעט שונה) ולדעתי הסיבה שSW לא הצליח היה כי הוא פשוט לא היה מספיק טוב, לא בגלל דברים אחרים.
אני לא חושב שיש בעייתיות עם המודל של WOW, אפשר כמובן לקחת הרבה, הרבה פחות כסף ממה שבליזארד מבקשים, אבל לעבור למעט תוכן ואז לשלם על עוד קצת לא נשמע לי משהו.
כך או כך אנחנו נראה בעצמנו אם יצליח או לא, אני באמת מאמין בהם, ולא האמנתי בשום MMO מאז WOW.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 22:40

Laskin כתב:גילד וורס 2 הוא משחק שכבר ביסס את עצמו (והראשון יצא כמעט לפני עשור, התחרות הייתה מעט שונה) ולדעתי הסיבה שSW לא הצליח היה כי הוא פשוט לא היה מספיק טוב, לא בגלל דברים אחרים.
אני לא חושב שיש בעייתיות עם המודל של WOW, אפשר כמובן לקחת הרבה, הרבה פחות כסף ממה שבליזארד מבקשים, אבל לעבור למעט תוכן ואז לשלם על עוד קצת לא נשמע לי משהו.
כך או כך אנחנו נראה בעצמנו אם יצליח או לא, אני באמת מאמין בהם, ולא האמנתי בשום MMO מאז WOW.

אתה חושב שיותר סביר שהם יצליחו עם מודל התמחור הזה מאשר שאלדר סקרולס יצליח?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 14:44

אלדר סקרולס יהיה בעל אותה שיטת מנויים, אם אני לא טועה... (מעבר ל-30 יום שבאים עם המשחק)
וכן, אני חושב שההארד-קור ילכו לWILDSTAR והקור לESO, וזה אומר שגם ינטשו את ESO מהר יותר.
הוא נראה מדהים, אבל הוא לא בדיוק RPG סטנדרטי, ואני לא חושב שהרבה שחקני WOW יעברו אליו. לעומת זאת, הרבה שחקני SKYRIM ומשחקים קלילים ממנו יעברו אליו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 22:54

Laskin כתב:אלדר סקרולס יהיה בעל אותה שיטת מנויים, אם אני לא טועה... (מעבר ל-30 יום שבאים עם המשחק)
וכן, אני חושב שההארד-קור ילכו לWILDSTAR והקור לESO, וזה אומר שגם ינטשו את ESO מהר יותר.
הוא נראה מדהים, אבל הוא לא בדיוק RPG סטנדרטי, ואני לא חושב שהרבה שחקני WOW יעברו אליו. לעומת זאת, הרבה שחקני SKYRIM ומשחקים קלילים ממנו יעברו אליו :)

אני חושב ששניהם יכשלו ויהפכו מאוד מהר לחינמיים.

עכשיו רק נחכה ונראה :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 14:57

אני בכל אופן חושב שהכי חכם לעשות עד LVL10 חינמי, אנשים היום לא יקנו מנוי למשחק שהם לא יכולים לנסות, ולשלם 60 דולר כדי לנסות משחק ואולי אחרי חודש תבין שהוא לא בשבילך - זה גם המון. מצד שני - צריכים להרוויח גם בהתחלה, ואם נותנים 30 יום חינם - אז זה גם לא טוב... אז משחק MMO צריך לעלות 30 דולר, עם LVL CAP 10 או ב-60 דולר עם 30 יום חינם ולא מוגבל. צריכים לתת כמה אופציות, שיתאימו לכמה שיותר אנשים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 26 אורחים