Mandellla כתב:כנראה שצריך לחכות עד שהמשחק יהיה מעודכן סוף סוף ובהחלט לפי סרטונים של גיימפליי המשחק מלא יותר תוכן מטררייה, אחכה שזה יהיה מעודכן יותר ואקנה.
גם Spacebase-DF9 נראה מאוד מרשים, אני רואה השקעה מאוד יפה במשחק.
Laskin כתב:פאר קריי 3 הוא כמה רמות מעליו... משחקי קרייסיס תמיד היו בינוניים מינוס, לדעתי
Nucleus_Dawn כתב:
פאר קריי היה טוב. קרייסיס היה מצוין. קרייסיס 2 היה טוב.קרייסיס 3 מרגיש לי די מעפן, כרגע.
פאר קריי 3 בהחלט ברמה אחרת לגמרי. הוא אחד המשחקים הטובים ביותר של שנה שעברה, אם לא הטוב ביותר.
Laskin כתב:פאר קריי 3 הוא כמה רמות מעליו... משחקי קרייסיס תמיד היו בינוניים מינוס, לדעתי
Klayman כתב:
רק התחלתי את פאר קריי 3, אבל יש שם כמה קטעים די מציקים (כל הרדיפה הזאת אחרי חיות/פרחים ושאר ירקות, בעיקר)... נראה כשאמשיך מה יהיה, אבל הוא די הצליח לגרום לי להתעייף כבר.. אי אפשר לאסוף כסף כי הארנק לא מספיק גדול, אי אפשר לסחוב יותר מנשק אחד כי אתה צריך ללכת למצוא איזה אנטילופה ועוד ועוד ועוד.. זה די מתיש.
Klayman כתב:
רק התחלתי את פאר קריי 3, אבל יש שם כמה קטעים די מציקים (כל הרדיפה הזאת אחרי חיות/פרחים ושאר ירקות, בעיקר)... נראה כשאמשיך מה יהיה, אבל הוא די הצליח לגרום לי להתעייף כבר.. אי אפשר לאסוף כסף כי הארנק לא מספיק גדול, אי אפשר לסחוב יותר מנשק אחד כי אתה צריך ללכת למצוא איזה אנטילופה ועוד ועוד ועוד.. זה די מתיש.
Klayman כתב:לא יודע.. בינתיים זה די הרגיש חסר תוחלת.. והדמות גם נורא חלשה. עייף מאוד..
Stick כתב:יש לי איזשהי בעיה, שאני אשמח אם מישהו יוכל לתת לה כיוון.
המחשב שלי התחיל לעבוד לאט באופן פתאומי (והוא רק בן שלושה חודשים) וממש אין לי מושג למה. הוא לא עובד לאט כל הזמן ולמעשה מדובר במקרים ספציפיים שבהם הוא עובד מאוד לאט.
למשל הוא עדיין נדלק מאוד מהר, אם אני סתם גולש באינטרנט או עושה דברים פשוטים הוא עדיין ירוץ חלק מאוד אבל אם אני מפעיל תוכנות שאני עובד איתן (למשל 3ds max) שלקח לפני כמה ימים 5-10 שניות עד שעלו אני יכול לחכות עכשיו אפילו דקה במקרים מסוים, אותו דבר לגבי משחקים שאומנם לא חוויתי ירידות פריימים אבל מסכי הטעינה או אפילו מעבר בין תפריטים בבירור יותר ארוכים.
יש לי גם לפעמים סאונד תקוע שעובד בהילוך איטי לכמה שניות. אותו דבר לגבי סרטים, הם עובדים טוב אבל הסאונד יכול להתקע גם כן.
בכל המצבים האלה שהמחשב נתקע אפשר ממש "לשמוע אותו מתאמץ" וזה מוזר כי לא מדובר בפעולות מסובכות.
כשניסיתי לפנות מקום בכונן הקשיח (מה שלא אמור להיות בכלל בעיה, היה לי 400GB פנויים ועכשיו יש לי 600) שמתי לב שגם לוקח לו הרבה זמן לכתוב לי כמה זיכרון תופס קובץ מסוים.
אם זה משנה, מדובר בווינדוס 8 מקורי, אפילו עדיכנתי ל8.1 היום וכל העידכונים האחרונים. כל הדריברים מעודכנים ולא נראה לי שמדובר בוירוס כי לא ממש התעסקתי בדברים "מסוכנים". בכל מקרה הרצתי את הבדיקה המובנית של ווינדוס לחיפוש וירוסים (אין לי אנטי וירוס כרגע) ולא נמצא כלום.
אני יודע שזה קצת קשה להבין מתוך זה מה מקור הבעיה, אבל אם למישהו יש איזשהו כיוון של בעיה אני אשמח לעזרה
InterAl כתב:טוב שדעתך לא נחשבת.
Laskin כתב:לא מבין למה תגובות כאלה קיימות, אבל מילא :/
bling כתב:קרייסיס הראשון נחשב אולי למשחק ה FPS הכי טוב בשנים האחרונות, במיוחד אצל חובבי PC כבדים כאינטר, עלית לו על העצב הלא נכון...
אל תקח את זה קשה, זה אינטר, זו נחשבת עוד לתגובה מתונה שלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים