נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 13:50

בכל זאת משחק גישה מוקדמת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2013, 14:02

לא שיחקתי בטרריה מאותה סיבה שלא שיחקתי במיינקראפט - אני לא אוהב כ"כ "ליצור", אלא אם העולם יפה לעין. וגם אז לא ממש אוהב, אבל מסוגל לסבול את זה :)
המשחקים הללו תופסים כ"כ הרבה זמן והתמורה, בעיניי, פשוט לא שווה את זה.
בגלל זה דווקא EVERQUEST הבא נראה לי מעניין בהרבה... שילוב של WoW עם MINECRAFT נראה לי מהנה יותר מMETROID עם TERRARIA.

אבל אני אצפה היום קצת בטוויץ' באנשים שעושים סטרימינג, יש המון כאלו כבר עכשיו... אולי אשנה את דעתי

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 05 דצמבר 2013, 17:02

כנראה שצריך לחכות עד שהמשחק יהיה מעודכן סוף סוף ובהחלט לפי סרטונים של גיימפליי המשחק מלא יותר תוכן מטררייה, אחכה שזה יהיה מעודכן יותר ואקנה.
גם Spacebase-DF9 נראה מאוד מרשים, אני רואה השקעה מאוד יפה במשחק.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2013, 17:53

Mandellla כתב:כנראה שצריך לחכות עד שהמשחק יהיה מעודכן סוף סוף ובהחלט לפי סרטונים של גיימפליי המשחק מלא יותר תוכן מטררייה, אחכה שזה יהיה מעודכן יותר ואקנה.
גם Spacebase-DF9 נראה מאוד מרשים, אני רואה השקעה מאוד יפה במשחק.

הוא מקבל איזה שני עדכונים ביום.
היום שיחקתי ולא היתה שום בעיה :)
הוא נהדר ואני רק בהתחלה. המשחק עצום והלא נודע בו עצום. זה פשוט תענוג לגלות את היקום שלו.

הכוכב הראשוני שלי ממש יפה. יש בו עצים ירוקים חביבים ויורד בו גשם לעיתים קרובות (האנימציה של טיפות הגשם על הגג של החדר הקטן שבניתי מקסימה). בלילה השמים מלאים במאות כוכבים קטנים באינסוף צבעים ובבוקר רואים בשמים את שאר כוכבי הלכת במערכת הכוכבים.
המשימה הבאה שלי היא לבנות distress beacon והטקסט שלה מציע שאהיה מוכן לכל דבר, לפני שאפעיל אותו :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 06:32

זה לא ממש ספוילר, אבל זה סוג של ספוילר, אז אם מישהו לא רוצה ספוילרים לStarbound, שלא יכנס לטאג.
ספויילר: הצג
עשיתי כמה קווסטים ואחרי אחד מהם חבורה של פינגווינים רצחניים, עם נשקים אוטומטיים ומשגרי טילים שיגרה את עצמה לכוכב שלי והתחילה לרצוח אותי.
בקיצור, ברחתי לכוכב אחר ועכשיו אני בכוכב מדברים, עם מעבדה סודית של הAPEX, שכבר הספקתי לרצוח בה את כולם ויש בו גם שדות ענקיים של עצמות. מקום ממש חביב, בסה"כ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 12:24

קרייסיס 3, אתה כל כך יפה, אבל למה אתה חייב להיות גם כל כך מטומטם.

הסיטואציה הנוראית ביותר שיכולה לקרות בFPS היא חלק מעיצוב המשחק וממש לא ברור לי למה. אני מנקה אזור להנאתי. נהנה מהפיצוצים המרהיבים, השתקפויות האור היפות מהמים וממשפטי האימה המשוחקים גרוע של האויבים שלי ומתקדם לאט בשלב, טוען את החליפה ודואג לשמור על מחסה ביני ובין האויבים שלי.
מסיבה לא ברורה, קרייטק החליטו שיהיה מגניב אם בדיוק בשלב הזה, הם יעשו spawn בלתי נגמר לאויבים חדשים. איפה האויבים החדשים האלה? בדיוק מאחורי, באזור שכבר ניקיתי מאויבים. ברגע שאני חושב שאני מוסתר ומתחיל להטעין את האנרגיה בחליפה שלי, אני מקבל צרור כדורים לגב ומת.

איזה טמטום :roll:

אם זה היה משהו שהם לא שמו לב אליו, אז הייתי מבין. לא ראו. לא הבינו. במקרה הזה, זה משהו שהם היו צריכים להתאמץ ולהוסיף באופן מודע למשחק. מי חשב שזה יהיה רעיון טוב?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2013, 12:49

פאר קריי 3 הוא כמה רמות מעליו... משחקי קרייסיס תמיד היו בינוניים מינוס, לדעתי

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 13:25

Laskin כתב:פאר קריי 3 הוא כמה רמות מעליו... משחקי קרייסיס תמיד היו בינוניים מינוס, לדעתי

פאר קריי היה טוב. קרייסיס היה מצוין. קרייסיס 2 היה טוב.קרייסיס 3 מרגיש לי די מעפן, כרגע.

פאר קריי 3 בהחלט ברמה אחרת לגמרי. הוא אחד המשחקים הטובים ביותר של שנה שעברה, אם לא הטוב ביותר.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 דצמבר 2013, 21:45

גם לדעתי פאר קריי 3 הוא טוב בהרבה מכל אחד ממשחקי הסדרות האלה, וקריסיס 3 הוא הפחות טוב מהם (מפאר קריי 2 אני מעדיף לשכוח), למרות שיש לו את הרגעים שלו והוא די נחמד בסך הכל. אבל הוא פשוט כל כך יפה (וזול בדרך כלל) שאני חושב שכל מי שיש לו מחשב חזק חייב לשחק בו גם אם רק קצת.
לא נתקלתי עדיין במשחק ששיחקתי (BF4) או שראיתי (RYSE, KZ) שבכלל מתקרב לרמה הזאת שיש במשחק הזה.
אגב Nucleus_Dawn, אם אתה חושב שהוא עכשיו מוגזם אז חכה לסוף שלו, הוא כל כך over the top ומוגזם שהתחלתי לצחוק באיזשהו שלב. אני חושב שזה מחמאה למשחק :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 דצמבר 2013, 05:06

Nucleus_Dawn כתב:
פאר קריי היה טוב. קרייסיס היה מצוין. קרייסיס 2 היה טוב.קרייסיס 3 מרגיש לי די מעפן, כרגע.

פאר קריי 3 בהחלט ברמה אחרת לגמרי. הוא אחד המשחקים הטובים ביותר של שנה שעברה, אם לא הטוב ביותר.

רק התחלתי את פאר קריי 3, אבל יש שם כמה קטעים די מציקים (כל הרדיפה הזאת אחרי חיות/פרחים ושאר ירקות, בעיקר)... נראה כשאמשיך מה יהיה, אבל הוא די הצליח לגרום לי להתעייף כבר.. אי אפשר לאסוף כסף כי הארנק לא מספיק גדול, אי אפשר לסחוב יותר מנשק אחד כי אתה צריך ללכת למצוא איזה אנטילופה ועוד ועוד ועוד.. זה די מתיש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 דצמבר 2013, 21:35

Laskin כתב:פאר קריי 3 הוא כמה רמות מעליו... משחקי קרייסיס תמיד היו בינוניים מינוס, לדעתי

טוב שדעתך לא נחשבת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 דצמבר 2013, 21:49

Klayman כתב:
רק התחלתי את פאר קריי 3, אבל יש שם כמה קטעים די מציקים (כל הרדיפה הזאת אחרי חיות/פרחים ושאר ירקות, בעיקר)... נראה כשאמשיך מה יהיה, אבל הוא די הצליח לגרום לי להתעייף כבר.. אי אפשר לאסוף כסף כי הארנק לא מספיק גדול, אי אפשר לסחוב יותר מנשק אחד כי אתה צריך ללכת למצוא איזה אנטילופה ועוד ועוד ועוד.. זה די מתיש.

זה תכלס כל המשחק. זה Gridning אין סופי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 22:06

Klayman כתב:

אני ממש נהניתי ממשימות הצייד. העולם יפיפה ואזורים שונים משוחקים בצורה שונה. באחד ממשימות הצייד הייתי צריך להרוג כריש עם חץ וקשת וזה כמובן לא היה פשוט. במשימה אחרת הייתי צריך לצוד שני נמרים באזור עם המון עשבים גבוהים, ככה שהיה לי קשה מאוד לראות אותם, עד שהם כבר היו מאוד קרובים אליי והייתי חייב להרוג אותם עם חץ וקשת, ככה שזה לא היה פשוט.
אהבתי מאוד את מערכת ההתקדמות, דווקא כי היא מבוססת על הציד, בגלל שהיא מעודדת חקירה של עולם המשחק וזה אחד הדברים שאני נהנה מהם יותר מהכל במשחקים.

לגבי הפרחים - אין בזה כל כך הרבה צורך. זה הרבה פחות משמעותי מהצייד וגם הפרחים המעטים שהייתי צריך, לרוב היו לי מזה שהסתובבתי קצת בעולם, בלי מטרה.

הצייד הוא רק חלק קטן מהשדרוגים. אתה יכול להגיע לשלב מסוים, אחרי שצדת כמה חיות ופשוט להתרכז באלף ואחת הדברים האחרים שיש לעשות במשחק, שאולי יהיו יותר לטעמך. בחצי השני של המשחק, בכלל לא עשיתי משימות צייד, כי מה שעבורו הייתי צריך לצוד, כבר היה משודרג לגמרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 דצמבר 2013, 06:25

לא יודע.. בינתיים זה די הרגיש חסר תוחלת.. והדמות גם נורא חלשה. עייף מאוד..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 22:26

Klayman כתב:לא יודע.. בינתיים זה די הרגיש חסר תוחלת.. והדמות גם נורא חלשה. עייף מאוד..

זה לא COD. המשחק מאוד מעודד התגנבות. זה גם חלק מהכיף, שבהתחלה הדמות שלך יותר חלשה ובהמשך היא הופכת ללוחם-על.

איך לשפר את הדמות שלך ולתת לעצמך יותר גמישות באיך שאתה ניגש למגוון הפעילויות במשחק חסר תוכלת? כלומר, אתה מקבל תגובה מאוד מהירה למה שאתה עושה. צדת שתי חיות - אתה יכול לשאת עוד נשק.
זה לא איזה שינוי של נקודה בנתון הכריזמה שלך, שמורידה 1.5% מהמחירים בחנויות.

יכול להיות שבהמשך, כשההתקדמות שלך תאיץ תהנה יותר. יכול להיות שלא. המשחק הכי טוב בשנה שעברה הוא לא בהכרח המשחק הכי טוב לכולם בשנה שעברה.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 דצמבר 2013, 21:37

יש לי איזשהי בעיה, שאני אשמח אם מישהו יוכל לתת לה כיוון.
המחשב שלי התחיל לעבוד לאט באופן פתאומי (והוא רק בן שלושה חודשים) וממש אין לי מושג למה. הוא לא עובד לאט כל הזמן ולמעשה מדובר במקרים ספציפיים שבהם הוא עובד מאוד לאט.
למשל הוא עדיין נדלק מאוד מהר, אם אני סתם גולש באינטרנט או עושה דברים פשוטים הוא עדיין ירוץ חלק מאוד אבל אם אני מפעיל תוכנות שאני עובד איתן (למשל 3ds max) שלקח לפני כמה ימים 5-10 שניות עד שעלו אני יכול לחכות עכשיו אפילו דקה במקרים מסוים, אותו דבר לגבי משחקים שאומנם לא חוויתי ירידות פריימים אבל מסכי הטעינה או אפילו מעבר בין תפריטים בבירור יותר ארוכים.
יש לי גם לפעמים סאונד תקוע שעובד בהילוך איטי לכמה שניות. אותו דבר לגבי סרטים, הם עובדים טוב אבל הסאונד יכול להתקע גם כן.
בכל המצבים האלה שהמחשב נתקע אפשר ממש "לשמוע אותו מתאמץ" וזה מוזר כי לא מדובר בפעולות מסובכות.
כשניסיתי לפנות מקום בכונן הקשיח (מה שלא אמור להיות בכלל בעיה, היה לי 400GB פנויים ועכשיו יש לי 600) שמתי לב שגם לוקח לו הרבה זמן לכתוב לי כמה זיכרון תופס קובץ מסוים.
אם זה משנה, מדובר בווינדוס 8 מקורי, אפילו עדיכנתי ל8.1 היום וכל העידכונים האחרונים. כל הדריברים מעודכנים ולא נראה לי שמדובר בוירוס כי לא ממש התעסקתי בדברים "מסוכנים". בכל מקרה הרצתי את הבדיקה המובנית של ווינדוס לחיפוש וירוסים (אין לי אנטי וירוס כרגע) ולא נמצא כלום.
אני יודע שזה קצת קשה להבין מתוך זה מה מקור הבעיה, אבל אם למישהו יש איזשהו כיוון של בעיה אני אשמח לעזרה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2013, 21:43

למישהו אכפת שהMMORPG בתשלום חודשי של אלדר סקרולס יוצא ב4.4.14? לא? חשבתי ככה.

בכל מקרה, הוא נראה מגניב. אני אשמח לשחק בו לקראת סוף 2014, כשהוא יהפוך לחינמי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 11 דצמבר 2013, 23:01

Stick כתב:יש לי איזשהי בעיה, שאני אשמח אם מישהו יוכל לתת לה כיוון.
המחשב שלי התחיל לעבוד לאט באופן פתאומי (והוא רק בן שלושה חודשים) וממש אין לי מושג למה. הוא לא עובד לאט כל הזמן ולמעשה מדובר במקרים ספציפיים שבהם הוא עובד מאוד לאט.
למשל הוא עדיין נדלק מאוד מהר, אם אני סתם גולש באינטרנט או עושה דברים פשוטים הוא עדיין ירוץ חלק מאוד אבל אם אני מפעיל תוכנות שאני עובד איתן (למשל 3ds max) שלקח לפני כמה ימים 5-10 שניות עד שעלו אני יכול לחכות עכשיו אפילו דקה במקרים מסוים, אותו דבר לגבי משחקים שאומנם לא חוויתי ירידות פריימים אבל מסכי הטעינה או אפילו מעבר בין תפריטים בבירור יותר ארוכים.
יש לי גם לפעמים סאונד תקוע שעובד בהילוך איטי לכמה שניות. אותו דבר לגבי סרטים, הם עובדים טוב אבל הסאונד יכול להתקע גם כן.
בכל המצבים האלה שהמחשב נתקע אפשר ממש "לשמוע אותו מתאמץ" וזה מוזר כי לא מדובר בפעולות מסובכות.
כשניסיתי לפנות מקום בכונן הקשיח (מה שלא אמור להיות בכלל בעיה, היה לי 400GB פנויים ועכשיו יש לי 600) שמתי לב שגם לוקח לו הרבה זמן לכתוב לי כמה זיכרון תופס קובץ מסוים.
אם זה משנה, מדובר בווינדוס 8 מקורי, אפילו עדיכנתי ל8.1 היום וכל העידכונים האחרונים. כל הדריברים מעודכנים ולא נראה לי שמדובר בוירוס כי לא ממש התעסקתי בדברים "מסוכנים". בכל מקרה הרצתי את הבדיקה המובנית של ווינדוס לחיפוש וירוסים (אין לי אנטי וירוס כרגע) ולא נמצא כלום.
אני יודע שזה קצת קשה להבין מתוך זה מה מקור הבעיה, אבל אם למישהו יש איזשהו כיוון של בעיה אני אשמח לעזרה

כשזה קורה, תכנס לtask manager ותבדוק איזה process צורך לך משאבי דיסק ו/או זכרון ו/או מעבד (בwindows 8 זה נורא פשוט לראות את זה).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 10:13

Starbound דבוק למקום הראשון בטבלת המכירות של סטים מאז שהבטא יצאה. איזה כיף :)

בעמוד ההזמנה המוקדמת של המשחק הם כבר הגיעו ל160 אלף יחידות שנמכרו, שמסתכמות בהכנסות של 3,341,130 דולר. אני מניח שהמכירות האלו לא כוללות את המכירות בסטים, אלא רק את המכירות דרך העמוד הזה.
יש לי הרגשה משונה שהמשחק הזה כבר הצלחה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 08:20

InterAl כתב:טוב שדעתך לא נחשבת.

לא מבין למה תגובות כאלה קיימות, אבל מילא :/

בכל אופן, STARBOUND נראה מדהים למי שאוהב לשרוף אלפי שעות. המולטי שלו נראה מדליק, למרות שהמשחק ממש לא בסגנון שלי. אין ספק שהוא כמה רמות מעל מה שראיתי בז'אנר עד כה, אולי חוץ מEVERQUEST NEXT, אבל הוא יכול לצאת גם עוד שנתיים.
ראיתי בטוויץ' כמה סטרימס, האמת שקצת השתעממתי אבל באמת נראה שאפתני מאוד... אפילו קצת מקנא שאנשים שיש להם סבלנות לזה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 20:38

Laskin כתב:
לא מבין למה תגובות כאלה קיימות, אבל מילא :/

מזל שהן לא נחשבות.

---

הוויכוח בין PC וקונסולות/XBOX ופלייסטיישן/נינטנדו וסגה:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2013, 13:24

Laskin כתב:לא מבין למה תגובות כאלה קיימות, אבל מילא :/

קרייסיס הראשון נחשב אולי למשחק ה FPS הכי טוב בשנים האחרונות, במיוחד אצל חובבי PC כבדים כאינטר, עלית לו על העצב הלא נכון...
אל תקח את זה קשה, זה אינטר, זו נחשבת עוד לתגובה מתונה שלו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 14:24

כן, אבל אני בעצמי חובב FPS בPC ;)
קרייסיס היה משחק מרהיב, עולם פתוח מרשים ביותר אפילו בסטנדרטים של היום... אבל הוא לא גרם לי הנאה אמיתית מעבר לגרפיקה שלו. אפילו לא לרגע.
ואני בטח לא לוקח קשה, סתם לא מבין למה לבזבז את הזמן להגיב למישהו אם אין לך שום דבר מעניין באמת להגיד, ובטח אם זה משהו שלא קשור למשחקים אלא לטעם האישי שלי :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 דצמבר 2013, 01:00

ביקורות GSYNC:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=733564

נשמע אדיר בדיוק כמו שהוכרז. עכשיו רק לחכות למסך IPS עם זה במחיר נורמלי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 דצמבר 2013, 02:14

bling כתב:קרייסיס הראשון נחשב אולי למשחק ה FPS הכי טוב בשנים האחרונות, במיוחד אצל חובבי PC כבדים כאינטר, עלית לו על העצב הלא נכון...
אל תקח את זה קשה, זה אינטר, זו נחשבת עוד לתגובה מתונה שלו :)

שיחקת בו מעבר למשימה של הטנקים? בערך החל ממשימה 5 המשחק הופך לאחד השוטרים הגרועים שיצאו בשנים האחרונות. קרייסס היה משחק מעולה בחציו, ומשחק מחפיר בחצי השני. הטוב בשנים האחרונות? לא מתקרב. קרייטק לא יודעים לעשות משחקים, הם יודעים לעשות מנועים גראפיים וסדרת קרייסס היא לא יותר מדמו טכנולוגי מושקע.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים