swiss-the-engine כתב:אתה ממש מגזים... הבן אדם כבר בן 60 לא? אם כך אז מעטים מאוד בני ה60 שראיתי במו עיניי שנראים ככה. למרות שתאכלס לא ראיתי את טום קרוז במו עיניי
51...
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
swiss-the-engine כתב:אתה ממש מגזים... הבן אדם כבר בן 60 לא? אם כך אז מעטים מאוד בני ה60 שראיתי במו עיניי שנראים ככה. למרות שתאכלס לא ראיתי את טום קרוז במו עיניי
Klayman כתב:כל מי שהלך לראות את ההוביט בקולנוע, הוא פראייר, והוא רק משדר לאנשים כמו פיטר ג'קסון, שאתם מוכנים לשלם על שלושה סרטים, לספר של 300 עמודים, שבאמת היה מספיק לסרט של שעתיים וחצי.
swiss-the-engine כתב:איכס על אובליוויון.
Klayman כתב:כל מי שהלך לראות את ההוביט בקולנוע, הוא פראייר, והוא רק משדר לאנשים כמו פיטר ג'קסון, שאתם מוכנים לשלם על שלושה סרטים, לספר של 300 עמודים, שבאמת היה מספיק לסרט של שעתיים וחצי.
DrKeo כתב:אמזון מכריזה שכל הסדרות שהיא מתחילה לשדר (הם נכנסים לתחום הסדרות כמו נטפליקס) יצולמו ב4K. אולי סופסוף יגיע קצת תוכן להתחשב בזה שאפשר לקנות טלביזיות כאלה כבר מעל לשנה ואין כלום בחוץ בשבילן.
swiss-the-engine כתב:פחות או יותר רק מי שגר באוסטין יוכל להינות מ4K של אמאזון.
DrKeo כתב:השבוע ראיתי סרטון 4K ביוטיוב בהזרמה ועבד יופי.
אלה הדרישות של נטפליקס, אגב הם הכריזו שבית הקלפים צולמה ב4K ותגיע מאוחר יותר ב2014 בפורמט:
0.5 Megabits per second - Required broadband connection speed
1.5 Megabits per second - Recommended broadband connection speed
3.0 Megabits per second - Recommended for DVD quality
5.0 Megabits per second - Recommended for HD quality
7.0 Megabits per second - Recommended for Super HD quality
12 Megabits per second - Recommended for 3D quality
צריך להדגיש שסופר HD זה 1080P ותלת מימד זה פעמיים 1080P. להתחשב בזה ש4K זה קצת פחות מפי 4 1080P זה אומר שכל אחד עם קצת פחות מ30 מגה יוכל לצפות 4K. אני לא חושב שזאת דרישה מוגזמת ב2014.
DrKeo כתב:השבוע ראיתי סרטון 4K ביוטיוב בהזרמה ועבד יופי.
אלה הדרישות של נטפליקס, אגב הם הכריזו שבית הקלפים צולמה ב4K ותגיע מאוחר יותר ב2014 בפורמט:
0.5 Megabits per second - Required broadband connection speed
1.5 Megabits per second - Recommended broadband connection speed
3.0 Megabits per second - Recommended for DVD quality
5.0 Megabits per second - Recommended for HD quality
7.0 Megabits per second - Recommended for Super HD quality
12 Megabits per second - Recommended for 3D quality
צריך להדגיש שסופר HD זה 1080P ותלת מימד זה פעמיים 1080P. להתחשב בזה ש4K זה קצת פחות מפי 4 1080P זה אומר שכל אחד עם קצת פחות מ30 מגה יוכל לצפות 4K. אני לא חושב שזאת דרישה מוגזמת ב2014.
Klayman כתב:קמצן זה בערך הדבר האחרון שמי שמכיר אותי באמת, יגיד עלי.. אני חושב שזאת מריחה מטורפת. קראתי את הספר, לפני הרבה שנים, באנגלית, ומאוד נהנתי. אני חושב שהסיפור היה ממש מוצלח, אולי אפילו יותר מכל שר הטבעות.. אבל אני באמת לא מבין איך אפשר לעשות על סיפור כזה, שלושה סרטים של כמעט שלוש שעות כל אחד.
Nucleus_Dawn כתב:סיימתי היום מרתון של סדרה שרציתי לראות כבר שנים - Cowboy Bebop. סדרת אנימה מיוחדת ונהדרת, עם אנימציה מרהיבה ומוזיקה מהטובות ביותר שתשמעו בסדרת טלויזיה בכלל ובאנימציה בפרט.
אם אתם אוהבים אנימה ומתחשק לכם משהו קצת שונה, אז זו לגמרי הסדרה בשבילכם. היא באורך של עונה אחת: 260 פרקים. זאת למרות שטכנית, היא מחולקת לכמה עונות.
יש גם סרט, שאמור לסגור כמה קצוות שבטח אראה מחר.
Laskin כתב:אה, וההוביט השני מעולה...
גם אני בהתחלה התבאסתי מעט שזה פוצל, אבל עכשיו שראיתי גם את השני - אני בהחלט שמח שעשה זאת, אם זה היה סרט אחד היינו מאבדים הרבה קטעים שבעיניי לא היה כיף בכלל לוותר עליהם.
קשה לי לראות איך יוצר סרטים יכול לצמצם את היצירה הזו לסרט של פחות מ-5 שעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים