נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 22 דצמבר 2013, 12:51

Laskin כתב:אפל יותר = נהדר. הקודם היה מעט "דיסני" לטעמי...

ומה זה אינטרסטלר בדיוק? הבנתי של נולאן, אבל מה הסיבה להתלהב ממנו, בדיוק? אני יכול לקרוא בעצמי, אבל כבר שאלתי אז... :)

זה הסרט החדש של נואלן, הוא מפוצץ שחקנים מצויינים (מאט דיימוד, אן האת'וואי, קייסי אפלק, ווס בנטלי, מייקל קיין, טופר גרייס, ג'ון לית'גו, מת'יו מקונהיי) והוא כל כך בסגנון שלי שאני מתרגש כמו ילדה לקראתו. הוא אמור להיות מדע בדיוני סופר ראליסטי (אחד המפיקים בפועל של הסרט הוא אסטרו פיזיקאי) על המסע DEEP SPACE הראשון של האנושות, בעצם מה שיהיה ביום שימציאו את הWARP DRIVE לראשונה. זה אמור להיות סופר ראליסטי ונכתב על ידי ג'ונת'ן נואלן שכתב את ממנטו/טרילוגית בטמן/יוקרה/אינפשן ומבויים על ידי קריסטופר נאולן. מה עוד אתה צריך?

בנושא ההוביט, אין לי בעיה עם אפל פשוט רציתי טיפה יותר נופי ניוזילנד הירוקה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 דצמבר 2013, 23:33

טוב, בהחלט סרט חביב, זורם, אבל לא הייתי אומר שהוא כזה שאי אפשר לוותר.
וה3D נורא מחשיך את המסך. זה ממש מציק בסרט כזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 דצמבר 2013, 23:46

DrKeo כתב:זה הסרט החדש של נואלן, הוא מפוצץ שחקנים מצויינים (מאט דיימוד, אן האת'וואי, קייסי אפלק, ווס בנטלי, מייקל קיין, טופר גרייס, ג'ון לית'גו, מת'יו מקונהיי) והוא כל כך בסגנון שלי שאני מתרגש כמו ילדה לקראתו. הוא אמור להיות מדע בדיוני סופר ראליסטי (אחד המפיקים בפועל של הסרט הוא אסטרו פיזיקאי) על המסע DEEP SPACE הראשון של האנושות, בעצם מה שיהיה ביום שימציאו את הWARP DRIVE לראשונה. זה אמור להיות סופר ראליסטי ונכתב על ידי ג'ונת'ן נואלן שכתב את ממנטו/טרילוגית בטמן/יוקרה/אינפשן ומבויים על ידי קריסטופר נאולן. מה עוד אתה צריך?

עכשיו גם אני מתלהב :)... מתי זה אמור לצאת?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 23 דצמבר 2013, 11:57

bozeman כתב:טוב, בהחלט סרט חביב, זורם, אבל לא הייתי אומר שהוא כזה שאי אפשר לוותר.

סרט זורם בהחלט, אבל די צרם לי לראות את הסרט מוסיף דברים לסרט ומתמקד עליהם במקום על הדברים המעניינים של הספר (האלפית לא הייתה בספר, החביות הלכו חלק ועוד) מאוד צר לי על זה שכמעט ולא הוקדש זמן לביורן בכלל. לא נשאר הרבה לסרט הבא ואם זה כמו מה שאני חושב אז רוב הסרט הבא ימרח ויוספו לו קטעים.
גם לי צרם החושך של הסרט ב-3D.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 דצמבר 2013, 13:19

DrKeo כתב:זה הסרט החדש של נואלן, הוא מפוצץ שחקנים מצויינים (מאט דיימוד, אן האת'וואי, קייסי אפלק, ווס בנטלי, מייקל קיין, טופר גרייס, ג'ון לית'גו, מת'יו מקונהיי) והוא כל כך בסגנון שלי שאני מתרגש כמו ילדה לקראתו. הוא אמור להיות מדע בדיוני סופר ראליסטי (אחד המפיקים בפועל של הסרט הוא אסטרו פיזיקאי) על המסע DEEP SPACE הראשון של האנושות, בעצם מה שיהיה ביום שימציאו את הWARP DRIVE לראשונה. זה אמור להיות סופר ראליסטי ונכתב על ידי ג'ונת'ן נואלן שכתב את ממנטו/טרילוגית בטמן/יוקרה/אינפשן ומבויים על ידי קריסטופר נאולן. מה עוד אתה צריך?

אתה תקבל מספיק ניו זילנד בשלושת (!) סרטי ההמשך של אווטאר ;) אם אני זוכר נכון את הפרטים - מדובר בעסקה של מאוד מליונים בין ג'יימס קמרון לניו זילנד.. מה שמוזר בזה - לא ידעתי שיהיו 4 סרטים בסדרה, חשבתי טרילוגיה :/

בכל אופן - הדלקת אותי בשנייה על החדש של נולאן עם מה שכתבת, למרות שחצי מהשחקנים שם לא מעניינים אותי... לית'גו וקיין יותר ממחפים על דיימון וגרייס :)
נשמע אדיר, מקווה שיהפוך לסדרת סרטים, כי ההתחלה, עם כמה שהיא מעניינת - היא רק... ההתחלה, של משהו מעניין מאוד.
מקווה שיתרחק כמה שיותר מדמיון אפשרי לסטאר טרק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 דצמבר 2013, 13:37

bozeman כתב:טוב, בהחלט סרט חביב, זורם, אבל לא הייתי אומר שהוא כזה שאי אפשר לוותר.

ראיתי ב-48 פריימים ונראה שזה קצת פחות חשוך ממה שזכרתי בפעמים קודמות שראיתי בתלת מימד...
אבל באופן כללי אני נוטה להסכים - לתלת מימד של היום יש מלא בעיות, עדיין. זו לגמרי טכנולוגיית ביניים, אבל מאז אווטאר - אני מעדיף לראות סרטים כאלו אך ורק בתלת מימד, כי בבית המסך שלי מספיק גדול, אני הולך לקולנוע לקבל חוויה שלא אוכל לקבל במקום אחר.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 דצמבר 2013, 22:44

בגדול גם אני, אבל איך חבר שלי אמר - שייתנו איזה 15 דקות בהתחלה בשביל ההתלהבות ואח"כ יחזרו להקרנה רגילה... פשוט בהתחלה התלת מימד היה מהמם, אח"כ פשוט היה חושך. באמת שמצאתי את עצמי מוריד את המשקפיים (האקטיביות) כמה וכמה פעמים רק בשביל לראות איך התמונה נראית נקייה. (היה ייתרון לוחשך רק בסצינה שהיא זוהרת :))
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 דצמבר 2013, 14:47

זאת פשוט אחת הסיבות שאני לא הולך לרוב הסרטים בקולנוע. התלת מימד הורס לי הכל. אני גם לא רואה אותו כ''כ טוב, הוא גם עושה לי כאבי ראש ועיניים והוא גם פשוט מחריב את הצבעים בסרט, ככה שאני לא נהנה מהצילום כלל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 דצמבר 2013, 15:57

בגלל שאת הסרטים האלה (ה-EPIC) אני רואה בדר"כ יותר מפעם אחת, אז זה לא ממש מפריע לי, ואני נהנה מכל העולמות :)

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 25 דצמבר 2013, 05:29

מיני פרק פריקוול לעונה ה3 של שרלוק:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 25 דצמבר 2013, 05:56

לא יכול לחכות!
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 דצמבר 2013, 11:01

מהמם! לא יכול לחכות כבר!!!!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 דצמבר 2013, 16:31

Klayman כתב:זאת פשוט אחת הסיבות שאני לא הולך לרוב הסרטים בקולנוע. התלת מימד הורס לי הכל. אני גם לא רואה אותו כ''כ טוב, הוא גם עושה לי כאבי ראש ועיניים והוא גם פשוט מחריב את הצבעים בסרט, ככה שאני לא נהנה מהצילום כלל.

אתה או חנן יכולים פשוט לקנות משקפי דו מימד ב8 דולר (+משלוח) ולהנות מכל סרטי התלת מימד, בדו מימד מרהיב.
אני לא בטוח אם הן עוזרות לבעיה של הצבעים, אבל זה בטוח יעזור עם הכאבים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 דצמבר 2013, 18:48

Laskin כתב:
אגב, לטום קרוז יש סרט שנראה במפתיע ממש נחמד, מן שילוב של "לקום אתמול בבוקר" עם "טוראי ראיין" בעתיד הרחוק יחסית, על בסיס "דה-ז'ה-וו" :) נראה מגניב בטירוף:

לי זה צעק דווקא Starship Troopers (שאני מניח שכל מד"ב עתידני מושפע ממנו) פוגש את Source Code. אבל עדיין מגניב בטירוף :)

ולמשהו שונה לגמרי:

מלבד ההמשך, נראה לי שנמצא מי שישחק את מרקוס פיניקס ביום שטרבולטה יהיה זקן מידי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 דצמבר 2013, 19:08

4shachar כתב:
נראה אדיר :D , לא יכול לחכות

ולהתמוגג מהטריילר הזה מצדיק דאבל פוסט

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2013, 22:10

Laskin כתב:
אתה תקבל מספיק ניו זילנד בשלושת (!) סרטי ההמשך של אווטאר ;) אם אני זוכר נכון את הפרטים - מדובר בעסקה של מאוד מליונים בין ג'יימס קמרון לניו זילנד.. מה שמוזר בזה - לא ידעתי שיהיו 4 סרטים בסדרה, חשבתי טרילוגיה :/

בכל אופן - הדלקת אותי בשנייה על החדש של נולאן עם מה שכתבת, למרות שחצי מהשחקנים שם לא מעניינים אותי... לית'גו וקיין יותר ממחפים על דיימון וגרייס :)
נשמע אדיר, מקווה שיהפוך לסדרת סרטים, כי ההתחלה, עם כמה שהיא מעניינת - היא רק... ההתחלה, של משהו מעניין מאוד.
מקווה שיתרחק כמה שיותר מדמיון אפשרי לסטאר טרק

האמת שהסרט אמור להתעסק בחורי תולעת בצורה מסויימת מה שאומר שאולי יתעסקו שם בפילוסופיות של החיים ומסע בזמן. אחרי אנספשן אני כבר לא בטוח למה לצפות מבחינת רצון לסבך עניינים מעבר לצורך אבל נראה מה יהיה. מה שבטוח הוא שאני הולך לאהוב את הסרט הזה, הנושא האהוב עלי נעשה על ידי אחד הכותבים האהובים עלי ומבויים על ידי אחד הבמאים האהובים עלי, מה יכול להשתבש?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 דצמבר 2013, 23:04

DrKeo כתב: מה יכול להשתבש?

עכשיו שכתבת? הכל... :twisted:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 דצמבר 2013, 00:19

הספיישל חג מולד הכי טוב בסדרה. פשוט מדהים. פרידה נהדרת ממאט' סמית'.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2013, 00:38

Nucleus_Dawn כתב:הספיישל חג מולד הכי טוב בסדרה. פשוט מדהים. פרידה נהדרת ממאט' סמית'.

עכשיו בגללך אני הולך לשבת לראות במקום לעבוד על הפרוייקט שקשור לווקסלים. כל הכבוד שחר, באמת...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 דצמבר 2013, 01:04

DrKeo כתב:עכשיו בגללך אני הולך לשבת לראות במקום לעבוד על הפרוייקט שקשור לווקסלים. כל הכבוד שחר, באמת...

יש מעט מאוד דברים יותר חשובים מהפורום הקטנטן הזה ודוקטור הו זה אחד מהדברים האלה.
פרק של דוקטור הו, שהוא פיסת הטלויזיה הראשונה שגרמה לי לבכות, זה גם אחד מהדברים האלה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 דצמבר 2013, 15:16

swym כתב:לי זה צעק דווקא Starship Troopers (שאני מניח שכל מד"ב עתידני מושפע ממנו) פוגש את Source Code. אבל עדיין מגניב בטירוף :)

SOURCE CODE זה חיקוי במידה מסויימת (ודי בוטה, האמת) של דה ז'ה וו, ושניהם לקחו השראה מלקום אתמול בבוקר. ואתה מניח שכל מד"ב עתידני מושפע דווקא מ.... סטארשיפ טרופרס?! איך הגעת לשם?!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 דצמבר 2013, 13:59

באמת היה פרק מעולה. כל הספיישלים האלה שיש לאחרונה מרגישים כאילו הם קשרו יחד כל מה שפתחו בסדרה וגשרו את כל הפערים בין הסדרה הישנה והסרט לסדרה המודרנית. בהחלט היה נהדר, טיפה "קטן" מדי אבל נהדר. אני חייב לציין שחשבתי שיהיה משהו מתוחכם יותר בנושא הרגנרציה ה13 וה"פיתרון" היה ממש מפגר, האכזבה היחידה שלי מהפרק מבחינת ממש אכזבה. היי, קסם, יש רגנרציה!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 דצמבר 2013, 17:37

DrKeo כתב:באמת היה פרק מעולה. כל הספיישלים האלה שיש לאחרונה מרגישים כאילו הם קשרו יחד כל מה שפתחו בסדרה וגשרו את כל הפערים בין הסדרה הישנה והסרט לסדרה המודרנית. בהחלט היה נהדר, טיפה "קטן" מדי אבל נהדר. אני חייב לציין שחשבתי שיהיה משהו מתוחכם יותר בנושא הרגנרציה ה13 וה"פיתרון" היה ממש מפגר, האכזבה היחידה שלי מהפרק מבחינת ממש אכזבה. היי, קסם, יש רגנרציה!

זה לא ממש קסם. זה יותר אדוני הזמן הכלואים במימד אחר שהעבירו לדוקטור אנרגיה לעוד רגנרציה. זה נראה כמו קסם, כי זו טכנולוגיה מאוד מתקדמת, אבל ככה זה :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 דצמבר 2013, 22:44

Laskin כתב:
SOURCE CODE זה חיקוי במידה מסויימת (ודי בוטה, האמת) של דה ז'ה וו, ושניהם לקחו השראה מלקום אתמול בבוקר. ואתה מניח שכל מד"ב עתידני מושפע דווקא מ.... סטארשיפ טרופרס?! איך הגעת לשם?!

בהתחשב בזה ששניהם נדמה לי נאפו הרבה זמן בשלב התסריט הייתי אומר שכנראה לא מדובר בחיקוי, ובכל מקרה הכיוון הוא שונה לחלוטין - בגלל שמדובר במשהו עתידי+צבאי זה הזכיר לי יותר את Source Code מאשר את דז'ה וו ואת לקום אתמול בבוקר שבתכלס היה הראשון.

סטארשיפ טרופרס... פשוט היה ספר הרבה לפי שהוא היה סרט שמעביר ביקורת על הספר: משהו כמו אי שם באמצע המאה הקודמת. הוא כנראה אחד הספרים שהכי השפיעו על תפיסת המד"ב כיום (במיוחד כל מה שקשור למלחמה בין גזעית עם space marines) מאחר וגם סרטים כמו Aliens לקחו ממנו השראה ישירה. Warhammer, Halo, Starcraft והמון משחקים אחרים חייבים לו די הרבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2013, 18:43

Nucleus_Dawn כתב:
זה לא ממש קסם. זה יותר אדוני הזמן הכלואים במימד אחר שהעבירו לדוקטור אנרגיה לעוד רגנרציה. זה נראה כמו קסם, כי זו טכנולוגיה מאוד מתקדמת, אבל ככה זה :D

התלונה שלי לא הייתה בקטע של "קסם" במקום טכנולוגיה, התלונה שלי הייתה בקטע של "היי, פתרנו את זה בצורה סופר פשוטה שהרגישה כמו דאוס אקס מאכינה מעפנה".

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים