נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2014, 20:30

Death_119 כתב:Nvidia נותנת גם למפתחי windows לגעת בברזלים (אם לעבוד מול ספרייה מוכנה של Nvidia נקרא "לגעת בברזלים"), אתה לא חייב לפתח מול DirectX בלבד, בשביל זה יש Cuda ושפות כגון HLSL כי המהפכה של Nvidia הייתה לאפשר למשתמש לשנות דברים בRuntime ואתה ממש לא חייב להסתמך על שום ספריה שנכתבה קודם מלבד הAPI של Nvidia. אתה יכל גם לעשות שילוב של השניים. מה גם שאין הכל בDirectX לדוגמא Ray tracing אז יש דברים שאתה מחויב לפתח לבד ולא מול API בלבד. אבל זה לא קשור לעובדה שרוב מפתחי המשחקים לא בונים מנועים גראפיים, הם מקבלים מוצר מאחת מהחברות המובילות ועובדים על גביו. אני סמוך שלEA, Epic ודומיהם יש תמיכה סופר הדוקה מול ATI וNvidia ללא שום קשר על איזה מערכת הפעלה הם עובדים וללא צורך (למרות שגם זה יש להם) של תמיכה מול מייקרוסופט.

אתם מתייחסים לכל דבר שמגיע מValve כאיזה משיח. החברה בסך הכל מנסה להתרחב ולקחה גרסה כזאת או אחרת של Unix והחליפה את שמה. מיליון חברות עשו את זה לפניה ואין שום בשורה אמיתית בדבר. אם כל הכבוד מייקרוסופט נמצאת בעסק כבר מעל ל-15 שנה בתחום העבודה מול כרטיסים גראפיים, Valve היא דג רקק לעומת הידע שהם צברו וכמות הלקוחות שיש להם. זה באמת מרשים שValve האיצו מנוע בן כמעט 10 שנים לעבוד במקום ב-200 פריימים בכרטיסים מודרניים היום ל-220. אין בדבר שום בשורה.

בלי לדבר על העובדה שגם Valve עצמה עובדת מול API מוכן שנקרא OpenGL זה זהה בדיוק כמו שכל אחד מכם יפתח לאותו API או לDirectX. אני לא יודע אם OpenGL מתנהג כמו פרויקט קוד פתוח (החברה שהייתה האבא שלו גם ככה פשטה רגל לפני שנים) ובמידה וכן Valve היא סתם עוד מקור לקוד, זה יכל להיות כל אחד פה בפורום. ואז גם אנשים פה יוכלו להתהדר בזה שהם האיצו איזה פרוצדורה ב-20% תאורטית.

דודי, אין גישה לברזלים בחלונות, הכל עובר דרך חלונות והמנג'רים שלו. הכי קרוב לזה זה מנטל של AMD. דברים כמו מנטל ו-CUDA הם נחמדים אבל לא רלוונטים כי ברגע שזה מוצמד לחברה ספציפית ולא לכלל החומרה המודרנית זה הופך לנישה לא רלוונטית. VALVE לא "עוד אחת שעשתה את זה" כי קיימות כיום אפס חברות שעשו את זה. תן לי דוגמה אחת לOS גיימינג שמורידה הכל מהמערכת הפעלה ומשאירה אך ורק רחיבים שקשורים להרצת משחקים, אין כזאת, SOS היא הראשונה.

קרירין, אין קשר. אם אתה כותב OPENGL על חלונות זה עובד אוטומטית בלינוקס, מק ואני משער שגם בSOS כי זה פשוט לינוקס. על הפס4 ושאר הקוסנולות שמשתמשות בOPENGL זה לא יעבוד, זה ידרוש פורט מלא.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 ינואר 2014, 13:59

DrKeo כתב:דודי, אין גישה לברזלים בחלונות, הכל עובר דרך חלונות והמנג'רים שלו. הכי קרוב לזה זה מנטל של AMD. דברים כמו מנטל ו-CUDA הם נחמדים אבל לא רלוונטים כי ברגע שזה מוצמד לחברה ספציפית ולא לכלל החומרה המודרנית זה הופך לנישה לא רלוונטית. VALVE לא "עוד אחת שעשתה את זה" כי קיימות כיום אפס חברות שעשו את זה. תן לי דוגמה אחת לOS גיימינג שמורידה הכל מהמערכת הפעלה ומשאירה אך ורק רחיבים שקשורים להרצת משחקים, אין כזאת, SOS היא הראשונה.

קרירין, אין קשר. אם אתה כותב OPENGL על חלונות זה עובד אוטומטית בלינוקס, מק ואני משער שגם בSOS כי זה פשוט לינוקס. על הפס4 ושאר הקוסנולות שמשתמשות בOPENGL זה לא יעבוד, זה ידרוש פורט מלא.

למה אתה קורא ברזל? גם מי שכתב את הספרייה של DirectX עובד מול ספריה של Nvidia. אף אחד לא כותב בשפת מכונה של המעבד של Nvidia מלבד Nvidia.
בעולם בו לפיסי יש ארבעה וגם שמונה מעבדים שרובם פנויים לחלוטין לכל process שתיצור לצד 500 מעבדים לערך של Nvidia שרק מחכים שתעבוד איתם (שמערכת ההפעלה לא עובדת מעליהם אפילו) אין שום זמן CPU שמערכת ההפעלה גורעת ממך אני יכל לנחש. אם מה שאתה מנסה לטעון היה נכון, מזמן היינו כולנו מריצים Vxworks או מערכות הפעלה שנועדו לRuntime וביצועים ולא Windows לשם משחק במשחקים שלנו. האם Valve סיפרו מה חסם הזמן להרצת Thread במערכת ההפעלה שלהם? או שמע הם יוצאים בהצהרות של אחוזים בלבד שהינם חסרי משמעות?

דרך אגב Cuda זה לא ספציפי, זה מתאים לכל הכרטיסים של Nvidia משנת 2007 בערך. וגם לATI יש את המקבילה שלה. אין שום בעיה לפתח את אותו המוצר בשינויים קטנים עם Wrapperים שאתה כותב לשתי ארכיטקטורות. שוק כרטיסי המסך נשלט על ידי שתי יצרניות למעשה (נוציא רגע את intel מהמשוואה). אנשים מפתחים מוצרים בדרך כלל להרבה יותר מערכות הפעלה מזה ומתמודדים עם בעיות דומות של תאימות.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 ינואר 2014, 21:01

אחרי שרק אתמול בכירים בפופקאפ עזבו את החברה, הנה עוד נטישה מ EA. המייסדים של קרייטריון עוזבים את החברה ויקימו אולפן חדש.

http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... -criterion

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 ינואר 2014, 09:24

Kazz כתב:אחרי שרק אתמול בכירים בפופקאפ עזבו את החברה, הנה עוד נטישה מ EA. המייסדים של קרייטריון עוזבים את החברה ויקימו אולפן חדש.

http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... -criterion

זה יותר האולפן שעזב את המייסדים... EA הקימו את Ghosts כאולפן חדש לפרנצייז של NFS והרוב המוחלט של קריטריון כבר עבר לשם לפני Rivals. הסטודיו עצמו מתפקד כבר זמן מה במסגרת של כמה עובדים בודדים לפני שהם עושים ramp up לפרנצייז חדש לחלוטין שלא קשור לתחום המירוצים.

Tamir
Padawan

הודעהעל ידי Tamir » 04 ינואר 2014, 14:47

אני מקווה שזה לעניין לדבר פה על בעיות חומרה כי אין עוד ת'רד ל-PC...
בכל מקרה לאחרונה המחשב שלי קופא (לא בהכרח במשחקים) או שיש מסך שחור לשניה ואז כתוב שהדרייברים של הכרטיס מסך איתחלו את עצמם בהצלחה... לאחרונה זה נהיה יותר גרוע ואני מקבל בלו סקרין וכתוב שניסיון לאתחל את הדרייבר של הכרטיס מסך אחרי timeout נכשל. בלי קשר (או שעם קשר?) קרה לי פעמיים בתקופה האחרונה שהיה ריח קצת מוזר מהמחשב ואחרי כמה דקות שיש ריח כזה הוא נכבה. האם כנראה מדובר ב-2 בעיות שונות (בספק ובכ. מסך)?
קניתי את המחשב מ-KSP ולדעתי עדיין יש אחריות על הכרטיס מסך והספק.
עריכה: כמובן שעדכנתי את הדרייברים של הכ. מסך והבעיה ממשיכה לקרות

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 04 ינואר 2014, 18:53

Tamir כתב:אני מקווה שזה לעניין לדבר פה על בעיות חומרה כי אין עוד ת'רד ל-PC...
בכל מקרה לאחרונה המחשב שלי קופא (לא בהכרח במשחקים) או שיש מסך שחור לשניה ואז כתוב שהדרייברים של הכרטיס מסך איתחלו את עצמם בהצלחה... לאחרונה זה נהיה יותר גרוע ואני מקבל בלו סקרין וכתוב שניסיון לאתחל את הדרייבר של הכרטיס מסך אחרי timeout נכשל. בלי קשר (או שעם קשר?) קרה לי פעמיים בתקופה האחרונה שהיה ריח קצת מוזר מהמחשב ואחרי כמה דקות שיש ריח כזה הוא נכבה. האם כנראה מדובר ב-2 בעיות שונות (בספק ובכ. מסך)?
קניתי את המחשב מ-KSP ולדעתי עדיין יש אחריות על הכרטיס מסך והספק.
עריכה: כמובן שעדכנתי את הדרייברים של הכ. מסך והבעיה ממשיכה לקרות

לא בהכרח שתי בעיות שונות... אם קנית את המחשב קומפלט בKSP אז פשוט תיקח אותו אליהם שיסתכלו.
אם קנית את המחשב בחלקים, תפתח ותסתכל אם אין לך איזה קבל שרוף בפנים... (רוב הסיכויים שזה דווקא בלוח האם)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ינואר 2014, 19:49

אם הייתי איש מהמר, הייתי אומר שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק זרם. אולי משהו בספק כוח נשרף שגורם לו לתת פחות וואטים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 ינואר 2014, 13:47

DrKeo כתב:אם הייתי איש מהמר, הייתי אומר שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק זרם. אולי משהו בספק כוח נשרף שגורם לו לתת פחות וואטים.

כן, ככה זה כשאנשים משקיעים הרבה כסף במפרט שאוכל את הקונסולות החדשות בלי מלח, אבל בשביל שיכנס לתקציב דוחפים לו ספק כח גנרי :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2014, 22:07

swym כתב:כן, ככה זה כשאנשים משקיעים הרבה כסף במפרט שאוכל את הקונסולות החדשות בלי מלח, אבל בשביל שיכנס לתקציב דוחפים לו ספק כח גנרי :D

עבדתי עם ספק כוח גנרי זול 20 שנים, כמובן שפעם בשלוש שנים הוא נשרף לי ונאלצתי לקנות חדש אבל מצד שני הוא עלה לי איזה 200 שקל פעם בשלוש שנים. מצד שלישי, אתה יכול להשקיע בספק באמת איכותי ואז הוא יוכל לעבור איתך גם שלושה מחשבים ולחסוך לך לקנות ספק חדש יותר מ10 שנים (כמו הספק שיש לי במחשב בחיפה, עובד כמו חמור מ2004 כבר 9 וחצי שנים על גבי שני מחשבים). הכל תלוי בתצורת הסתכלות אני משער ובאיזה כיוון אתה הולך.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 05 ינואר 2014, 17:03

עבדתי עם ספק זול המון שנים עד שאחד נשרף והרים לי ביחד איתו את לוח האם, המעבד, כרטיס המסך, הדיסק הקשיח והזכרונות. לכולם היו רכיבים שרופים ברמה של פיח...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2014, 01:20

omerkot כתב:עבדתי עם ספק זול המון שנים עד שאחד נשרף והרים לי ביחד איתו את לוח האם, המעבד, כרטיס המסך, הדיסק הקשיח והזכרונות. לכולם היו רכיבים שרופים ברמה של פיח...

לי זה מעולם לא קרה אבל מקרה כזה גורם לך לחשוב ללכת על איכותי שישמר לך להרבה שנים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 ינואר 2014, 16:52

איזה כיף לקבל את האצ'יוומנט הזה בXcom:
Wet Work
Complete a Very Hard abduction mission in five turns or less on Classic or Impossible difficulty.
תמונה

איזה מרחץ דמים היה להם שם :D.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 ינואר 2014, 11:43

דף הסטאטס של סטים התרחבש לזמן מסויים וגילה לנו משחקים שלא ידענו עליהם. במוקד: קילינג פלור 2, האף-מינט הירו 2, סייקרד 3, פורט HD של משחק הבאטמן שיצא לויטה\3דס.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=747610

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 21:49

אף אחד לא הולך לדבר על השדרוג האדיר של הOCULUS RIFT?
גם לדים שיעבדו עם מצלמת רשת כדי לזהות את התזוזה שלך במרחב, מה שנותן פתרון פשוט ומיידי לבעיות הMOTION BLUR, כמו גם לזמן התגובה שקצר עכשיו בחצי ועומד רק על 30MS, וגם אפשר להציץ, להתכופף וכו' - בלי ללחוץ כל כפתורים ובטבעיות...
חוץ מזה - הם עברו למסכי OLED.

הם מבטיחים שכל הטכנולוגיות הללו יהיו אפילו יותר טובים בגירסה הסופית, שאכן תצא השנה, כנראה.
ולמרות שזה היה ברור - ג'ון קארמק הכריז שהוא עובד על משחק חדש המיועד לריפט.

אני כל כך קונה את זה ביום שיצא...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 ינואר 2014, 14:03

השנה? דווקא לא ראיתי במקבץ הידיעות האחרונות דיבור על יציאה השנה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 22:31

ראיתי בENGADGET אתמול שוב אישור שהמכשיר צפוי לצאת השנה, וגם באתרים נוספים, כמו TECHRADAR:
http://www.techradar.com/news/gaming/up ... ss-1212404

"The 1080p version of the Oculus goggles was shown off at E3 2013, and it's full steam ahead for a 2014 release for the consumer version, expected between July and September this year"

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 ינואר 2014, 14:37

רגע רגע.... גם עם זה תהיה צרכן חכם ותחכה ;)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 22:44

להפך מקונסולה חדשה ללא משחקים - אני מחכה למציאות מדומה אמיתית בביתי מאז שאני זוכר את עצמי.
זה היה ועדיין נשאר החלום הגדול ביותר שלי בתחום הבידור, וגם בתחומים אחרים, ואני מודה שאני מוכן לשלם גם 800 דולר כדי לקבל את הגירסה הראשונה המוכנה, שהיא סוג של התגשמות חלום :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ינואר 2014, 15:40

נראה שהם דווקא לא ממהרים להוציא את הגרסה המסחרית של האוקולוס וזה מצויין. בהתחלה חשבתי שנקבל ריפט 1 שיהיה פשוט מה שהם הצליחו להרכיב כמה שיותר מהר ואז ימהרו לעבוד על הדור הבא של המוצר, אבל זה נראה שהם מההתחלה מכוונים גבוה ומעדיפים לחכות שתבשיל הטכנולוגיה שתוכל לטפל ברוב הבעיות של הריפט. לא אכפתי לי לחכות ל-2015 או אפילו ל-2016 בשביל שזה כבר יצא אז שיעבוד כמו שצריך.

DrKeo כתב:עבדתי עם ספק כוח גנרי זול 20 שנים, כמובן שפעם בשלוש שנים הוא נשרף לי ונאלצתי לקנות חדש אבל מצד שני הוא עלה לי איזה 200 שקל פעם בשלוש שנים. מצד שלישי, אתה יכול להשקיע בספק באמת איכותי ואז הוא יוכל לעבור איתך גם שלושה מחשבים ולחסוך לך לקנות ספק חדש יותר מ10 שנים (כמו הספק שיש לי במחשב בחיפה, עובד כמו חמור מ2004 כבר 9 וחצי שנים על גבי שני מחשבים). הכל תלוי בתצורת הסתכלות אני משער ובאיזה כיוון אתה הולך.

הבעיה היא לא בפעם בשלוש שנים שהוא נשרף לך ומצריך ממך להחליף אותו, אלא בפעמים שבהן הוא נשרף לך ומצריך ממך להחליף כרטיס מסך ב-2000 ש"ח או לוח אם וזכרונות. גם הספקים הטובים מתבלים עם הזמן וצריך להחליף אותם (וספקים טובים הם לא בהכרח מותגים), אבל הגנות ורכיבים איכותיים יותר מקטינים את הסיכוי שרכיב אחר יחטוף על הדרך.
כלל אצבע (גם אם מאד מאד כללי) במחירי ישראל הוא שספק צריך לעלות לך מינימום 10% מעלות המחשב. כמובן שבארה"ב זה עוד יותר לא תופס כי עם המבצעים של newegg אתה לפעמים יכול למצוא ספקים איכותיים ב-50$ ואז בכלל אין מה לחשוב פעמיים על ספק גנרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2014, 08:23

swym כתב:נראה שהם דווקא לא ממהרים להוציא את הגרסה המסחרית של האוקולוס וזה מצויין. בהתחלה חשבתי שנקבל ריפט 1 שיהיה פשוט מה שהם הצליחו להרכיב כמה שיותר מהר ואז ימהרו לעבוד על הדור הבא של המוצר, אבל זה נראה שהם מההתחלה מכוונים גבוה ומעדיפים לחכות שתבשיל הטכנולוגיה שתוכל לטפל ברוב הבעיות של הריפט. לא אכפתי לי לחכות ל-2015 או אפילו ל-2016 בשביל שזה כבר יצא אז שיעבוד כמו שצריך.

הבעיה היא לא בפעם בשלוש שנים שהוא נשרף לך ומצריך ממך להחליף אותו, אלא בפעמים שבהן הוא נשרף לך ומצריך ממך להחליף כרטיס מסך ב-2000 ש"ח או לוח אם וזכרונות. גם הספקים הטובים מתבלים עם הזמן וצריך להחליף אותם (וספקים טובים הם לא בהכרח מותגים), אבל הגנות ורכיבים איכותיים יותר מקטינים את הסיכוי שרכיב אחר יחטוף על הדרך.
כלל אצבע (גם אם מאד מאד כללי) במחירי ישראל הוא שספק צריך לעלות לך מינימום 10% מעלות המחשב. כמובן שבארה"ב זה עוד יותר לא תופס כי עם המבצעים של newegg אתה לפעמים יכול למצוא ספקים איכותיים ב-50$ ואז בכלל אין מה לחשוב פעמיים על ספק גנרי.

שוב, הכיוון שבא לך. כמעט 20 שנים הייתי עם חרא של ספקים שנשרפו כל 2-3 שנים ומעולם לא נשרף לי אף חלק. מצד שני יש את המקרה של עמר. כך או כך, אם תקנה ספק איכותי הוא ישרוד לך יותר ממחשב אחד ולרוב גם יש עליהם אחריות של שנים (למשל הספקים של ה400+ שקל של סיסוניק וקורסייר מגיעים עם 7 שנים אחריות) כך שאפשר בכיף לחלק את המחיר שלו על יותר ממחשב אחד. מארז סביר וספק כוח טוב יכולים ללכת איתך שנים, במקרה שלי בערך 10 שנים על אותו ספק ואותו מארז. בקרוב הם יכנסו למחשב שלישי (שההורים מחליפים כל 5 שנים) כך שאני לגמרי בעד ללכת על איכותי שילך איתך גם למחשב הבא שלך.

ארה"ב כמובן זה סיפור אחר לגמרי, שם אפשר לקנות ספקים במחיר בדיחה ובשביל ההפרש של ה50 שקל לא שווה בכלל להסתכל על ספק של איזה גולדן טייגר.

בנושא האוקולוס, אני מתרגש עוד למודל הראשון כמו ילדה קטנה, לחדש מן הסתם אפילו יותר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 ינואר 2014, 11:42

Laskin כתב:להפך מקונסולה חדשה ללא משחקים - אני מחכה למציאות מדומה אמיתית בביתי מאז שאני זוכר את עצמי.
זה היה ועדיין נשאר החלום הגדול ביותר שלי בתחום הבידור, וגם בתחומים אחרים, ואני מודה שאני מוכן לשלם גם 800 דולר כדי לקבל את הגירסה הראשונה המוכנה, שהיא סוג של התגשמות חלום :)

אל תתפלסף... במקרה הנ"ל אתה לא צרכן חכם... ;)
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2014, 12:56

אין ספק! זו חברה שאין לה נסיון רב, למרות ששכרה אנשים שיש להם, אבל הסיכון שיהיו תקלות - הוא אכן גבוה מאשר חברה מוכרת בתחום החומרה.
לכן, אגב, גם לא אעשה הזמנה מראש, אלא אחכה לביקורות של אנשים שיש להם אותו כמה שבועות, ואני מניח שיהיו הרבה כאלו כבר ביום השיגור. אבל במידה והכל בסדר - אז אני מוכן ללכת לחנות ולקנות אותו במחיר גבוה, כי שוב - עבורי דבר כזה הוא התגשמות חלום, וזו לא התפלספות... אני יודע שאת רוב חיי כקשיש, אם אגיע לגיל הזה, אבלה במציאות מדומה ואני אשמח להתכונן ליום הזה כמה יותר מוקדם (:
אבל אם כן יהיו בעיות רציניות או דברים שלי אישית מאוד מפריעים - אני מוכן אפילו את החלום הזה לדחות שנה נוספת.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 ינואר 2014, 11:08

http://www.youtube.com/watch?v=n0VCj7VK ... be&t=5m51s

HNNNNGGGGGGG

זה גם אמור לשים סוף לספק ש VR לא יטיב עם משחקים שאינם ממבט ראשון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2014, 17:00

מי אמר שיש בעיה במשחקים שהם לא גוף ראשון? כל מצלמה היא גוף ראשון אז אין בעיה. הבעיה היחידה היא שמשחקים כמו GOW שמגבילים את המצלמה לגמרי בשביל לחסוך כוח יצטרכו להתחיל למדל גם את מה שמסביב.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 ינואר 2014, 23:18

החלק הראשון של ברוקן אייג' יוצא עוד 4 ימים.

https://twitter.com/TimOfLegend/status/ ... 2688499712

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים