Klayman כתב:אם אני יכול להתקין וינדוס, למה לי לקנות סטים מאשין? כל הרעיון הוא סטים OS.. שנכון לכרגע, תומכת במספר זעום של משחקים רלוונטיים.. כלומר היי, אם רק משחקי אינדי וכמות מוגבלת מאוד מאוד של משחקי AAA, בעיקר כאלה בני יותר משנה, במחיר כמעט מלא, אז זה אחלה. וזאת לא ''קונסולה''.. זה מחשב. רק כזה עם מערכת הפעלה נכה כרגע, שמאפשרת להתקין משחקי לינוקס, Out of the Box. כמובן שגם עדיין לא ראינו את כל התמיכה המאסיבית מצד אולפני הAAA שואלב הבטיחה..
את יכולת ההזרמה עדיין לא ראינו בפעולה, ויותר מזה, ואלב גם הפסיקו לדבר עליה בכלל.. ככה ש..... נחכה ונראה?
אף אחד לא אמר שהשלט יוצג בCES, אבל ציפיתי בהחלט לראות לפחות הדגמה שלו.. ואלב מקמצת פה בפרטים בצורה היסטרית.. כרגע אין שום יתרון בלקנות סטים מאשין.. אלא אם כן מוכן לכך שיהיו לו רק המשחקים שכרגע יש ללינוקס בסטים - כלומר כמעט אף משחק בתמיכה של המפיצות הגדולות (מלבד בודדים פה ושם), וכמעט שום משחק גדול מהשנה האחרונה.
בקיצור, אם מישהו כאן השתכנע לקנות סטים מאשין, אני אשמח לשמוע למה.
נ.ב: אפרופו כמויות משחקים - לOUYA היו את כל המשחקים בPLAY STORE.. ערימות על ערימות.. תראה לאן זה הביא אותה

..
האמת שהעובדה שאפשר להתקין ווינדוס, היא עוד סיבה לקנות סטים מאשין. אחלה פיטצ'ר.
הPS4 והONE אינן קונסולה. הן בסה"כ מחשב עם מערכת הפעלה נכה כרגע שאפשר להפעיל עליהן רק מעט מאוד משחקים. הרבה פחות משחקים מבSTEAMOS, שיוצאת רק עוד כמה חודשים ארוכים.
נכון. לא ראינו בפעולה את ההזרמה. VALVE המשיכו לדבר עליה. ראיתי ראיון רנדומלי עם מישהו מVALVE שדיברו איתו על איילו משחקים יפעלו על הסטים מאשינס והוא אמר שיהיו יותר מ250 משחקים בהשקה של המכשיר הראשון ושכמובן יש את יכולת ההזרמה. מדובר על פיטצ'ר מאוד חשוב בכל הפרויקט הזה ולא ברור לי למה הגעת למסקנה שVALVE מצניעים אותו. הם לא אמרו שום דבר חדש עליו. כשיהיה להם משהו חדש לספר, הם יספרו.
בהחלט נחכה ונראה. חובת ההוכחה עליהם שההזרמה הזאת בכלל עובדת. אם מישהו מסוגל לגרום למשהו כזה לעבוד, זו VALVE.
אם אף אחד לא אמר שהשלט יוצג בCES, למה ציפית לראות לפחות הדגמה שלו? השלט עדין בשלבי פיתוח. הוא נשלח למשתתפי הבטא, בשביל לבדוק אותו. הם עדין משפרים אותו כל הזמן. כשהוא יושלם ויכנס לשלב הייצור ההמוני, יראו לך אותו. לפני שהוא יושלם, לא יראו לך אותו.
כרגע אין שום דרך לקנות סטים משין, אז ברור שאין יתרונות. המכשיר עדין לא יצא. לגבי תמיכה מהמפיצות הגדולות - נחכה ונראה. גם אם VALVE לא תצליח לשכנע בשלבים הראשונים הרבה חברות גדולות לתמוך במערכת ההפעלה, נוכל לראות תמיכה, בהתאם להצלחה של המכשירים הללו. נחכה ונראה.
אני לא חושב שמישהו השתכנע לקנות סטים מאשין, כי עדין חסרים הרבה פרטים. אני התייחסתי רק למה שאתה אמרת (על המחיר השערורייתי של 499-599$, או על זה שVALVE הבטיחו להראות את השלט, למרות שהם לא עשו זאת ועוד).
זה פרויקט מאוד מעניין. הוא עוד בחיתוליו. אני מעדיף לשפוט אותו בשלב יותר מאוחר, בדיוק כמו שאני עושה עם הPS4 והONE, שכרגע מציעות כלום ושום דבר למי שקנה אותן.
נ.ב.
לOUYA ממש לא היו כל המשחקים בגוגל פליי. רק מיעוט מהמשחקים תמכו בה. זה בלי קשר למגוון העצום של בעיות אחרות שהיו לה ולעובדה שמדובר במוצר שונה באופן מהותי מהסטים מאשינס ולכן ההשוואה בכלל לא במקום.
נ.ב. 2
לא צריך לצאת מגדרינו בכל דבר שVALVE עושים ולשבח אותם. באותה המידה, אין סיבה ללכת לקיצון השני.