ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי swym » 08 ינואר 2014, 16:58

Klayman כתב:מהומה רבה על לא מאומה? עם מחירים כאלה - לא מתלהב.

ציפית למחיר זול יותר? זו הרי לא קונסולה אלא סך הכל מחשבים ממותגים שהיצרנים שלהם נאלצים בכל מקרה לקנות את רכיבי החומרה מהספקים השונים. מן הסתם יהיה יותר זול להרכיב מחשב לבד (כמו שתמיד היה בעולם הPC) ופשוט להתקין עליו SteamOS, ומן הסתם תמיד יהיה אפילו יותר זול לקנות קונסולה.

בתאוריה היצרנים יכולים להציע גם מפרטים חלשים יותר ב-200$, אבל אני מניח שואלב רוצה ללחוץ על מפרטים טובים יותר לפחות בהתחלה. גם ככה על לינוקס אין עדיין מבחר משחקים משמעותי (Witcher 3 שנדב הזכיר למשל לא הוכרז כרגע ללינוקס ולכן עד להודעה חדשה ירוץ על סטימבוקס ב-0fps בדיוק), אז תאר לעצמך אנשים קונים מפרט של 200$ לסטימבוקס עם חותמת של ואלב ואז מגלים שאת מעט המשחקים המרשימים גרפית שעוד איכשהו תומכים בלינוקס הם בכלל לא יכולים להריץ על המפרט שלהם?

כמה תגובות ראשונות לא מזהירות ל-Steam Machine:
http://www.forbes.com/sites/davidthier/ ... -anything/
http://www.polygon.com/2014/1/7/5283832 ... an-your-PC
ואלב צריכה לעשות שני דברים חשובים בשביל לדחוף את הפלטפורמה הזו קדימה: להפוך את סטים למכונת מדיה שתאפשר פונקציונליות של HTPC סטייל XMBC, ולהציע אקסלוסיביות כלשהי על המשחקים שלהם לסטימבוקס בניגוד למה שגייב אמר קודם (גם אם מדובר באקסלוסיביות זמנית בלבד, בטא אקסלוסיבי, תוכן אקסלוסיבי או אפילו מבצעי מכירות אקסלוסיביים). בעוד שבוע נגלה יותר?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 ינואר 2014, 20:41

מבחינתי הבעיה הגדולה בסטים משין,זה שאין פשוט תאימות חומרה מסוימת ,למעשה גם לא עיצוב מסוים
אני חושב שזה מצוין שיצאו הרבה מחשבים מיתחרים למיני מאק ,אבל עם כרטיס מסך טוב בהרבה

אבל ניראה לי שכבר יהיה עדיף להוסיף כסף ,ולקנות לפטופ משחקים ,מאשר לקנות סטים משין
גם ככה הלפטופ יוכל להריץ את המשחקים בסטים ,ויהיה אפשר לחבר לו את הגימפאד הזה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 ינואר 2014, 21:16

לא התפלאתי. גם אמרתי הרבה יותר מפעם אחת שאין משחקים בכלל בלינוקס, וכל ההסתמכות הזאת על סטרימינג מקומי היא הבטחה באוויר.

גם נראה שלואלב עוד אין בכלל אבטיפוס עובד של המסך על הקונטרולר החדש שלה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 ינואר 2014, 22:07

אין בעיה לדחוף שם מסך מגע
יש כבר בשוק קונסולותטאבלטים סינים ,עם מסך מגע מולטיטיאץ ,ומסביב גימפאד רגיל

גם בWIIU ,אומנם המסך הרבה פחות משוכלל ,אבל יש בטריה חילופית רישמית ,שמעלה את אורך השימוש ל8 שעות ,וזה מסך גדול משמעותית מהגימפאד הזה של וולב

מה שכן ,המערכת הפעלה צריכה לתמוך בגימפאד הזה
וצריך ציפ בגימפאד עצמו ,לקישור בין המסך מגע למערכת
לא צריך ציפ חזק או משהו ,כי הגימפאד לא אמור לפעול לבדו

אבל כן איזה ציפ לקישוריות ,ולא חושב שזה יעלה הרבה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ינואר 2014, 22:19

kririn כתב:מבחינתי הבעיה הגדולה בסטים משין,זה שאין פשוט תאימות חומרה מסוימת ,למעשה גם לא עיצוב מסוים
אני חושב שזה מצוין שיצאו הרבה מחשבים מיתחרים למיני מאק ,אבל עם כרטיס מסך טוב בהרבה

אבל ניראה לי שכבר יהיה עדיף להוסיף כסף ,ולקנות לפטופ משחקים ,מאשר לקנות סטים משין
גם ככה הלפטופ יוכל להריץ את המשחקים בסטים ,ויהיה אפשר לחבר לו את הגימפאד הזה

למה לקנות לפטופ משחקים במחיר גבוה יותר ולקבל ביצועים נחותים ממכשיר סלוני שלא עובד על סוללה? כל הקטע הוא שאתה מחזיק את המכשיר בסלון הביתי שלך כHTPC, אז כל עוד אתה לא גר במאחז לקנות משהו נייד למטרה כזו זה די מטופש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2014, 08:44

swym כתב:ציפית למחיר זול יותר? זו הרי לא קונסולה אלא סך הכל מחשבים ממותגים שהיצרנים שלהם נאלצים בכל מקרה לקנות את רכיבי החומרה מהספקים השונים. מן הסתם יהיה יותר זול להרכיב מחשב לבד (כמו שתמיד היה בעולם הPC) ופשוט להתקין עליו SteamOS, ומן הסתם תמיד יהיה אפילו יותר זול לקנות קונסולה.

בתאוריה היצרנים יכולים להציע גם מפרטים חלשים יותר ב-200$, אבל אני מניח שואלב רוצה ללחוץ על מפרטים טובים יותר לפחות בהתחלה. גם ככה על לינוקס אין עדיין מבחר משחקים משמעותי (Witcher 3 שנדב הזכיר למשל לא הוכרז כרגע ללינוקס ולכן עד להודעה חדשה ירוץ על סטימבוקס ב-0fps בדיוק), אז תאר לעצמך אנשים קונים מפרט של 200$ לסטימבוקס עם חותמת של ואלב ואז מגלים שאת מעט המשחקים המרשימים גרפית שעוד איכשהו תומכים בלינוקס הם בכלל לא יכולים להריץ על המפרט שלהם?

כמה תגובות ראשונות לא מזהירות ל-Steam Machine:
http://www.forbes.com/sites/davidthier/ ... -anything/
http://www.polygon.com/2014/1/7/5283832 ... an-your-PC
ואלב צריכה לעשות שני דברים חשובים בשביל לדחוף את הפלטפורמה הזו קדימה: להפוך את סטים למכונת מדיה שתאפשר פונקציונליות של HTPC סטייל XMBC, ולהציע אקסלוסיביות כלשהי על המשחקים שלהם לסטימבוקס בניגוד למה שגייב אמר קודם (גם אם מדובר באקסלוסיביות זמנית בלבד, בטא אקסלוסיבי, תוכן אקסלוסיבי או אפילו מבצעי מכירות אקסלוסיביים). בעוד שבוע נגלה יותר?

אני מאוד מסכים על הנקודה של הסטרימניג אבל מאוד לא מסכים על הנקודה של האקסקלוסיבים. SM זה מכשיר לאנשים שרוצים להכנס לPC ולא מסוגלים להתמודד עם עולם הPC או לפחות מפחדים ממנו, זה לא בשבילי או בשבילך. כלומר יש להם כבר את הבלעדיים של הSM, זה משחקים כמו CIV5 או DOTA. כן, זה גם זמין על PC רגיל אבל ממילא מי שמשתמש היום בPC ימשיך להשתמש בPC רגיל והקהל החדש שירצה SM הוא הקהל שלא יכול לשחק היום משחקי PC ולכן משחק כמו CIV5 הוא בלעדי SM בשבילו.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ינואר 2014, 08:43

swym כתב:למה לקנות לפטופ משחקים במחיר גבוה יותר ולקבל ביצועים נחותים ממכשיר סלוני שלא עובד על סוללה? כל הקטע הוא שאתה מחזיק את המכשיר בסלון הביתי שלך כHTPC, אז כל עוד אתה לא גר במאחז לקנות משהו נייד למטרה כזו זה די מטופש.

כי חלק מהמפרטים הם גם ככה מחשב ניד מבחינת חומרה
ככה שעם כבר ניראה לי עדיף להוסיף כסף למשהו שגם ניד בשעת הצורך ,כולל מסך משלו
והסוללה זה רק יתרון נוסף

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ינואר 2014, 12:38

שיתוף ספריית סטים פתוח לכולם, החל מהיום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2014, 13:33

kririn כתב:

כי חלק מהמפרטים הם גם ככה מחשב ניד מבחינת חומרה
ככה שעם כבר ניראה לי עדיף להוסיף כסף למשהו שגם ניד בשעת הצורך ,כולל מסך משלו
והסוללה זה רק יתרון נוסף

יש שם רק סטימבוקס אחד נייד, כל השאר הם מפרט מחשב נייח.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 09 ינואר 2014, 14:28

Nucleus_Dawn כתב:שיתוף ספריית סטים פתוח לכולם, החל מהיום.

אני שמח לשמוע :D
בעיקרון לא קשה לקבל הזמנה (חברים ששיתפתי איתם ולא היה להם קיבלו אחרי שבוע מקסימום), אבל זה בכל זאת שינוי מבורך (בתקווה רק שהם יעשו את זה קצת יותר פתוח).

תודות לשיתוף יש לי כבר יותר משחקים ממה שאני אוכל לשחק בזמן הקרוב (תודות לכמה חברים עם ספריות לא נגמרות של משחקים), אז אני ממליץ לכל מי שלא ניסה עוד ;)
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 10 ינואר 2014, 04:05

Nucleus_Dawn כתב:שיתוף ספריית סטים פתוח לכולם, החל מהיום.

בשורה משמחת מאוד! :D מי בא לשתף ספריות?
תמונה
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 ינואר 2014, 05:46

איזה משחקים יש לך ?

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 09 ינואר 2014, 22:43

kririn כתב:איזה משחקים יש לך ?

הנה כל הרשימה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 ינואר 2014, 23:01

אני חושב שאתם מבלבלים בין family sharing לfamily options.
מה שהם הפעילו זה את הfamily options שנותן להגדיר סיסמה ככה שילדים לא יוכלו לשחק במשחקים שאתם לא רוצים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ינואר 2014, 23:44

omerkot כתב:אני חושב שאתם מבלבלים בין family sharing לfamily options.
מה שהם הפעילו זה את הfamily options שנותן להגדיר סיסמה ככה שילדים לא יוכלו לשחק במשחקים שאתם לא רוצים.

אהה... זה לא מעניין אף אחד פה, חוץ מחנן אולי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 ינואר 2014, 22:28

אז לסיכום הכרזות ואלב לCES - סטים מאשינס מיצרניות שונות, במחירים יקרים להפליא, שמריצים מערכת הפעלה שהתמיכה של משחקים בה, כרגע, היא אחוז זעום ביותר. אחלה.

אה כן, ובלי פרטים אמיתיים על זמינות ובלי הצגה של הבקר שהבטיחו להראות (עם המסך... לא עם ארבעת הכפתורים המכוערים להפליא שדחפו שם).
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ינואר 2014, 15:36

Klayman כתב:אז לסיכום הכרזות ואלב לCES - סטים מאשינס מיצרניות שונות, במחירים יקרים להפליא, שמריצים מערכת הפעלה שהתמיכה של משחקים בה, כרגע, היא אחוז זעום ביותר. אחלה.

אה כן, ובלי פרטים אמיתיים על זמינות ובלי הצגה של הבקר שהבטיחו להראות (עם המסך... לא עם ארבעת הכפתורים המכוערים להפליא שדחפו שם).

חלק מהסטים מאשינס עם אחלה מחירים. בכל זאת, הם נעים בין 499$ (מחיר של קונסולה חלשה יותר) ו5999$. תבחר את הגירסא שמתאימה לך.
אפשר להתקין על כל סטים מאשין ווינדוס, שבה יש תמיכת משחקים מצוינת וכמובן שיש את אפשרות ההזרמה, אם יש לך מכשיר ווינדוס בבית.
מעבר לזה, ספרייה בת 250 משחקים ל"קונסולה" שלא יצאה עדין זה מאוד מאוד רחוק מלהיות זעום.
מתי הבטיחו להראות את השלט עם המסך בCES? הבטיחו רק עוד פרטים ומחירים וזה בדיוק מה שקיבלנו, כולל הכרזות של חלק מהחברות שהמכשירים שלהם יהיו זמינים בהמשך השנה.

לסיכום, הפרויקט כולו ממשיך להיות מאוד מאוד מעניין וככל שיותר פרטים מתגלים, נראה שהמציאות באמת קרובה למי שהיה אופטימי בנוגע למה שVALVE תצליח לעשות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 ינואר 2014, 15:45

אם אני יכול להתקין וינדוס, למה לי לקנות סטים מאשין? כל הרעיון הוא סטים OS.. שנכון לכרגע, תומכת במספר זעום של משחקים רלוונטיים.. כלומר היי, אם רק משחקי אינדי וכמות מוגבלת מאוד מאוד של משחקי AAA, בעיקר כאלה בני יותר משנה, במחיר כמעט מלא, אז זה אחלה. וזאת לא ''קונסולה''.. זה מחשב. רק כזה עם מערכת הפעלה נכה כרגע, שמאפשרת להתקין משחקי לינוקס, Out of the Box. כמובן שגם עדיין לא ראינו את כל התמיכה המאסיבית מצד אולפני הAAA שואלב הבטיחה..

את יכולת ההזרמה עדיין לא ראינו בפעולה, ויותר מזה, ואלב גם הפסיקו לדבר עליה בכלל.. ככה ש..... נחכה ונראה?
אף אחד לא אמר שהשלט יוצג בCES, אבל ציפיתי בהחלט לראות לפחות הדגמה שלו.. ואלב מקמצת פה בפרטים בצורה היסטרית.. כרגע אין שום יתרון בלקנות סטים מאשין.. אלא אם כן מוכן לכך שיהיו לו רק המשחקים שכרגע יש ללינוקס בסטים - כלומר כמעט אף משחק בתמיכה של המפיצות הגדולות (מלבד בודדים פה ושם), וכמעט שום משחק גדול מהשנה האחרונה.

בקיצור, אם מישהו כאן השתכנע לקנות סטים מאשין, אני אשמח לשמוע למה.

נ.ב: אפרופו כמויות משחקים - לOUYA היו את כל המשחקים בPLAY STORE.. ערימות על ערימות.. תראה לאן זה הביא אותה :P..
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ינואר 2014, 16:00

אתה יכול לראות סרטונים על גבי סרטונים של השלט בפעולה ממשתמשי הבטא.

לאחר קריאת הראיונות ב RPS, קוטאקו ומקומות אחרים זה ברור שהמיזם הזה עדיין בשלב מוקדם שלו ושואלב לא ממהרים לאף מקום (גם לגבי זה שהם יעשו סטימאשין משלהם הם השאירו את האופציה פתוחה), יותר מוקדם ממה ששיערתי. לפי מה שהם בעצמם אומרים, בשנה-שתיים הראשונות הקהל יעד הוא משתמשי סטים נוכחים. נותרת עבודה לא קטנה על השלט (גרסה שנייה שמטפלת בחלק מהבעיות כבר בבנייה) וכו'. הגל הראשון של הסטימאשינס הוא ככל כנראה לא נקודת הכניסה שלי ושל רוב האחרים וגם מבחינת להיות אלטרנטיבה לקונסולות זה כנראה ייקח זמן.

אם תשאלו אותי, אני חושב שהם טעו שהם הלכו ל CES ומדגימים את השלט כשהוא בשלב כזה ראשוני ושהוא עובד רק ב legacy mode בסשנים של 20 דקות. אין דרך שזה לא יגרור רשמים פושרים עד שליליים מאתרי המשחקים ויכתים אותו בעיני הקוראים כשהוא עוד רחוק מלהיות גמור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ינואר 2014, 16:25

Klayman כתב:אם אני יכול להתקין וינדוס, למה לי לקנות סטים מאשין? כל הרעיון הוא סטים OS.. שנכון לכרגע, תומכת במספר זעום של משחקים רלוונטיים.. כלומר היי, אם רק משחקי אינדי וכמות מוגבלת מאוד מאוד של משחקי AAA, בעיקר כאלה בני יותר משנה, במחיר כמעט מלא, אז זה אחלה. וזאת לא ''קונסולה''.. זה מחשב. רק כזה עם מערכת הפעלה נכה כרגע, שמאפשרת להתקין משחקי לינוקס, Out of the Box. כמובן שגם עדיין לא ראינו את כל התמיכה המאסיבית מצד אולפני הAAA שואלב הבטיחה..

את יכולת ההזרמה עדיין לא ראינו בפעולה, ויותר מזה, ואלב גם הפסיקו לדבר עליה בכלל.. ככה ש..... נחכה ונראה?
אף אחד לא אמר שהשלט יוצג בCES, אבל ציפיתי בהחלט לראות לפחות הדגמה שלו.. ואלב מקמצת פה בפרטים בצורה היסטרית.. כרגע אין שום יתרון בלקנות סטים מאשין.. אלא אם כן מוכן לכך שיהיו לו רק המשחקים שכרגע יש ללינוקס בסטים - כלומר כמעט אף משחק בתמיכה של המפיצות הגדולות (מלבד בודדים פה ושם), וכמעט שום משחק גדול מהשנה האחרונה.

בקיצור, אם מישהו כאן השתכנע לקנות סטים מאשין, אני אשמח לשמוע למה.

נ.ב: אפרופו כמויות משחקים - לOUYA היו את כל המשחקים בPLAY STORE.. ערימות על ערימות.. תראה לאן זה הביא אותה :P..

האמת שהעובדה שאפשר להתקין ווינדוס, היא עוד סיבה לקנות סטים מאשין. אחלה פיטצ'ר.
הPS4 והONE אינן קונסולה. הן בסה"כ מחשב עם מערכת הפעלה נכה כרגע שאפשר להפעיל עליהן רק מעט מאוד משחקים. הרבה פחות משחקים מבSTEAMOS, שיוצאת רק עוד כמה חודשים ארוכים.

נכון. לא ראינו בפעולה את ההזרמה. VALVE המשיכו לדבר עליה. ראיתי ראיון רנדומלי עם מישהו מVALVE שדיברו איתו על איילו משחקים יפעלו על הסטים מאשינס והוא אמר שיהיו יותר מ250 משחקים בהשקה של המכשיר הראשון ושכמובן יש את יכולת ההזרמה. מדובר על פיטצ'ר מאוד חשוב בכל הפרויקט הזה ולא ברור לי למה הגעת למסקנה שVALVE מצניעים אותו. הם לא אמרו שום דבר חדש עליו. כשיהיה להם משהו חדש לספר, הם יספרו.
בהחלט נחכה ונראה. חובת ההוכחה עליהם שההזרמה הזאת בכלל עובדת. אם מישהו מסוגל לגרום למשהו כזה לעבוד, זו VALVE.

אם אף אחד לא אמר שהשלט יוצג בCES, למה ציפית לראות לפחות הדגמה שלו? השלט עדין בשלבי פיתוח. הוא נשלח למשתתפי הבטא, בשביל לבדוק אותו. הם עדין משפרים אותו כל הזמן. כשהוא יושלם ויכנס לשלב הייצור ההמוני, יראו לך אותו. לפני שהוא יושלם, לא יראו לך אותו.

כרגע אין שום דרך לקנות סטים משין, אז ברור שאין יתרונות. המכשיר עדין לא יצא. לגבי תמיכה מהמפיצות הגדולות - נחכה ונראה. גם אם VALVE לא תצליח לשכנע בשלבים הראשונים הרבה חברות גדולות לתמוך במערכת ההפעלה, נוכל לראות תמיכה, בהתאם להצלחה של המכשירים הללו. נחכה ונראה.

אני לא חושב שמישהו השתכנע לקנות סטים מאשין, כי עדין חסרים הרבה פרטים. אני התייחסתי רק למה שאתה אמרת (על המחיר השערורייתי של 499-599$, או על זה שVALVE הבטיחו להראות את השלט, למרות שהם לא עשו זאת ועוד).
זה פרויקט מאוד מעניין. הוא עוד בחיתוליו. אני מעדיף לשפוט אותו בשלב יותר מאוחר, בדיוק כמו שאני עושה עם הPS4 והONE, שכרגע מציעות כלום ושום דבר למי שקנה אותן.

נ.ב.
לOUYA ממש לא היו כל המשחקים בגוגל פליי. רק מיעוט מהמשחקים תמכו בה. זה בלי קשר למגוון העצום של בעיות אחרות שהיו לה ולעובדה שמדובר במוצר שונה באופן מהותי מהסטים מאשינס ולכן ההשוואה בכלל לא במקום.

נ.ב. 2
לא צריך לצאת מגדרינו בכל דבר שVALVE עושים ולשבח אותם. באותה המידה, אין סיבה ללכת לקיצון השני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ינואר 2014, 22:55

מספר משתמשי סטים גדל ב10 מיליון, בשלושה חודשים.
כרגע הם עומדים על 75 מיליון משתמשים רשומים.
בנוסף, VALVE דיווחה על חלוקת ההכנסות של סטים (בשנת 2013), לפי אזורים:
תמונה

הגידול הגדול ביותר באזורים נראה ברוסיה (128%) ובברזיל (75%).

---

חדשות מאוד מעניינות - בעקבות הפידבק מהבטא, VALVE החליטו לוותר על מסך המגע והחליטו להוסיף כמה כפתורים שיקרבו את עיצוב השלט לזה של השלטים הקלאסיים שאנחנו מכירים.
כלומר, יש DPAD מתחת למשטח המגע השמאלי ויש 4 כפתורי פנים, מתחת למשטח המגע הימני:
תמונה
כך נראית הדוגמא שהודפסה עבור האירוע:
תמונה

השלט עוד צפוי להשתנות, שכן הם רק התחילו לעבד את כל הפידבק מהבטא. אני חושב שזה מגניב שהם משנים את השלט בהתאם לתגובות ממשתתפי הבטא. הם לא מפחדים גם לזנוח קונספטים שלמים, שכנראה לא התקבלו טוב כל כך.

אגב, כל המשתתפים באירוע מקבלים SM של ג'יגהבייט. מגניב להם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2014, 10:27

נוראי בעיניי...
ברור שהכפתורים האלה קיבלו חרא של פידבק - הם לא היו מסך!
תגידו לי, איך עכשיו יהיה אפשר לשחק בMMO עם 50 כוחות/קסמים - בלי עכבר ומקלדת... מי ששיחק בWOW אולי יבין את החשיבות של כפתורים כאלו, בבקר.
גם באסטרטגיה זה היה יכול להיות ממש ממש נח לדעתי.

ולא היה מדובר רק ב-4 כפתורים, אלא בצג שתוכל "לדפדף" בעמודים וככה להגיע ל-16, 24 ויותר - כפתורים ייעודיים שיופיעו כפי שמופיעים במשחק.
לא יודע, אני רואה את זה כחיסרון גדול.

אני משוכנע שזה ירד בכדי להוזיל עלויות ייצור וכן עלות המוצר הסופי לצרכן, והמסך יחזור כשOLED יהיה זול יותר.
וכמובן שיש בעיות במסך והם לא רצו להתעסק עם זה עכשיו, הם רק רוצים כבר להשיק בקר עם הSTEAM BOX, ואין להם יותר מחודשים בודדים לעשות זאת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ינואר 2014, 10:55

אני מתקשה להבין את המיקום של הכפתורים האלה. DPAD כזה זה גרוע ומה שיש בצד הימני זה סך הכל בסדר אבל אני מאמין שהכפתור האמצעי/שמאלי רחוק מדי בשביל האגודל הממוצע.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 ינואר 2014, 11:17

לפי מה שנאמר ע"י מי שנכח בסשן, המסך התברר כמיותר כי אפשר לעשות 'ghosting' לכפתורים ולהציג אותם על הצג של המחשב\טלוויזיה. לא בדיוק הבנתי איך זה עובד ומה זה אומר. אני חושב שעוד נראה כמה שינויים לפני השלט הסופי. וגם אחרי זה, נאמר שואלב לא שוללים גרסאות שונות של השלט ושחברות צד שלישי יוכלו לייצר בעצמם שלטי סטים. מאחר והכל מבוסס על פידבק והם נתנו שלט (וסטיםמאשין) לכל ה2000 מפתחים שנכחו אתמול, אני בספק אם המוצר הסופי יהיה מיותר או חסר ערך.

ואומג, קראתם את הציוצים של מי שהתנסה בVR של ואלב? נראה לי היום אמור להתקבל יותר מידע על זה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 ינואר 2014, 11:48

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים