Yahel12 כתב:לא אני נכנס גם לסרברים אירופאים,המצב נשאר אותו דבר.. פשוט תקוע.
יש משהו שאפשר לעשות?
bozeman כתב:כתוב לך מה צורת המשלוח בל איטם שאתה קונה. וזה בד"כ USPS אם זה מארה"ב.
bozeman כתב:כמו שכתבתי - בוודאי, כל מי שהזמין מאיביי רוב הסיכויים שזה עבר עם USPS.
רק כדי להקדים לך תשובה לשאלה - USPS זה הדואר האמריקאי הסטנדרטי. וזה אח"כ עובר לדואר שלנו ואתה מקבל את זה דרך הדואר הרגיל.
אם יש מספר מעקב תוכל בהמשך לעקוב גם באתר של הדואר הרגיל.
bozeman כתב:זה כבר פשוט המעבר בין המדינות. לצערינו הדואר פה פאקקט, ולכן תחכה. זה יכול לקחת גם חודש (ולאחרונה הייתה לי חבילה שהגיע רק אחרי כמעט חודשיים!)
bozeman כתב:לא ברור שכמעט כל הזמנה של איביי זה USPS? הזמנתי למעלה -100 פעמים..
swiss-the-engine כתב:תעבירו לנושא עזרה, אני לא מצאתי את הנושא משום מה.
מישהו יכול לקצר לי קצת תהליכים ולומר עד כמה שווה להשקיע בכרטיס מסך בשביל CS6? זה ילך למחשב עם i7 כלשהו (לא סגור על דור שני, שלישי או רביעי). ממה שנראה לי לא שווה ללכת על משהו מעבר ל660GTX וגם זה די מיותר בהתחשב בעלות תועלת של כרטיס מסך מול מעבד/ראם.
תודה לעוזרים.
Klayman כתב:אוקיי.. שאלה דבילית - קשרים בחוטי חשמל/חוטי תצוגה/חוטי אודיו - גורמים להאטה/הפחתה במה שזה לא יהיה שהם מעבירים?
Klayman כתב:תודה רבה על התשובה עומר!
אם אפשר, אז עוד אחת - הטענה של סלולר שמגיע מהיצרן עם מטען של 1.2, עם מטען של 0.7 (מטען אחר ), יכולה לגרום נזק?
omerkot כתב:אם המטרה היא לבצע עבודה גרפית אינטנסיבית למטרות פרנסה אז הכיוון ללכת עליו הוא איזה quadro ולא כרטיס מסורס למשחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים