Laskin כתב:נכון, אבל אם המפות היו גדולות יותר...
bling כתב:וואו Death אתה כ"כ טועה בקשר למשחק הזה שאני מוכן לשים כסף.
כתוב עליו בענק הצלחה, הוא הולך להיות ענק לטעמי, זה בדיוק הגיימפליי שאנשים כ"כ אוהבים מקוד + תוספות שמרעננות את הנוסחה הכ"כ עבשה הזאת שרואים שמאבדת מכוחה עם קוד האחרון.
שחקני קוד רבים מתים לאלטרנטיבה למותג שלהם שעומד במקום וטיטאנפול נראה מוושלם בשביל זה, אותה מערכת הירי האהובה של קוד רק עם traversal אפילו פרוע ותזזיתי יותר ועם מקים ענקיים שאפשר לזמן במקום איזה כלב משעמם במולטי של קוד, איך יש סיכוי בכלל שזה לא יצליח?
אולי אלינו זה לא הכי מדבר, אבל זה ברור שלקהל הרחב זה כן וגם רואים בסרטון אלפא איך הם מתלהבים בטירוף, לי זה ברור שעלו פה על ג'קפוט רציני ו MS תעשה בחוכמה אם תמנף אותו לX1, לדעתי הוא הולך להיות פקטור חזק של הקונסולה.
שמרעננות את הנוסחה הכ"כ עבשה הזאת שרואים שמאבדת מכוחה עם קוד האחרון.
swiss-the-engine כתב:COD האחרון הוא המשחק השני הכי נמכר השנה. וזה עוד כשהיה לGTA כמה חודשים אקסטרה בשוק.
swiss-the-engine כתב:כן אבל עדיין המשפט שלו רומז שהמשחק מאבד כוח בגלל הנוסחה. זה כמו לומר שכדורגל מאבד מכוחו בגלל הנוסחה.
swiss-the-engine כתב:מה?! טייטנאפול נראה לך כמו שינוי קטן? או סביר? תגיד אתה רציני?
מתי פעם אחרונה שמעת על שינוי לכדורגל? או פוטבול? או פאקינג כדור עף? אתה לא מחובר. אתה לא יכול לשנות משהו לנוסחא שהיא ללא צל של ספק המשחק הכי מוכר בעולם הגיימינג. אתה לא יכול. נקודה.
זה שקוד מתישהו יפול זה ברור אבל זה בטח לא אומר משהו לגבי שינויים שהם היו צריכים לעשות, זאת פשוט המציאות של עולם הגיימינג שהוא משתנה במהירות.
DrKeo כתב:ואם בגירס המפות היו גדולות יותר והדמויות היו מהירות יותר אז היית יכול לשחק אותו ביותר מ10 שחקנים, אבל לא ככה עצבו אותו ואני מנחש שמשהו שמאזן משחק במשך 12 שעות כל יום במשך שלוש שנים יודע טיפה יותר טוב מאיתנו מה הסטייל שהם הולכים עליו
bling כתב:גם המקבילה בעולם האמיתי לא קשורה בשיט למה שאנחנו מדברים פה (ואפילו שם עורכים שינויים לא מעט, שעון 24 השניות בכדורסל שינה את כל "הגיימפליי" למשל)
וכן הסדרה צריכה שינוי, וסבבה אני הזוי (כי כנראה מי שחושב אחרת ממך לא מחובר למציאות והזוי), נחיה ונראה.
אני לא חושב שמוצר שמוכר המון, אומר שהוא לא זקוק לשינוי.
swiss-the-engine כתב:אז אל תדבר באויר ותסביר למה ההקבלה לא שווה "בשיט". ומה קשור שינוי שעון 24 שניות? אתה אומר שלא היה שום שינוי בקוד מאז COD4?
ולא, אתה ממש לא הזוי כי אתה לא מסכים איתי, אתה הזוי כי אתה כותב דברים שלא מחוברים למציאות. משחק שמוכר יותר מכל משחק אחר בתעשייה באותה שנה, שנה אחר שנה כבר 7 (יותר?) שנים זה משחק ספורט שהמעריצים שלו מראים לך באופן מובהק ביותר שהם לא רוצים פסיק של שינוי בוא. בגלל זה אתה הזוי. בנושא הזה כמובן.
swiss-the-engine כתב:אתה משווה לי מאסטר שף למשחק של מנצ'סטר? אתה מדבר על הורדה של כמה דקות במשחק מתי שאתה בכלל לא יודע איזה שינויים נעשו בפאצ'ים מסכנים לרובה פשוט כמו M16?
לא יודע על מה אתה מתווכח, לא יודע איך אתה לא רואה שמה שאתה כותב על כדורסל יבוא אדם מחוץ לתמונה ויגיד לך "נו אז מה? סתם שינוי קטן" בדיוק כמו שאתה אומר לגבי שינויים בCOD אבל בן אדם מבפנים יודע טוב מאוד כמה זה משנה לו את הדרך שבה הוא משחק מפה מסויימת. מה הקשר הקשרים תרבותיים או כמות של זמן? יענו אם קוד היה עכשיו 50 שנה כמו שהוא אז היית מסכים איתי? 20 שנה? 100 שנה? אלף שנים? כמה שינויים הוא צריך לעבור בזמן הארוך הזה?
שורה תחתונה אין לך טיעון... כמו הזויה של שחקנים משחקים את המשחק כל יום וזה ללא כל קשר לעליה במכירות של BF או כל משחק FPS חזק אחר. בשביל אנשים זה ספורט ואין להם רצון שישנו להם את הספורט כי אם היית צודק באבחנה שלך אז אנשים לא היו קונים את המשחק בכמויות האלה כל שנה. וכן, טייטאנפול מהווה שינוי ברמת רעידת אדמה שתחריב את כל ישראל. יכלת כבר להשוות להיילו ולסגור עניין. וואו, בהיילו קופצים גבוהה ויש רימונים נדבקים, כל השאר הוא אותו "CORE".
לאסקין ברור שעם מעבר הדור יש פה הזדמנות למתחרה חדש אבל זה נכון לגבי כל הזנרים ולגבי IPים חדשים באופן כללי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 28 אורחים