Megalomaniac כתב:השבוע קניתי את ה- PS4.
המכשיר מעולה, ביחס ל-PS3 הוא מהפכני בכל מה שקשור למהירות וממשק.
הוא טס, הפיצ'ר שאפשר לצאת מהמשחק בלחיצת כפתור ושהוא ימשיך לפעול ברקע היא פשוט מעולה. (ויותר מזה זה פועל מצויין, לא מכביד על הקונסולה בכלל). אין את כל הכאבי ראש שהיו ב- PS3... משחקים עולים מהר, נטענים מהר... באמת מכשיר מהיר.
בינתיים יש לי רק את קילזון... אבל מההתרשמות הראשונית סוני שיחקו אותה.
השלט אגב יותר ממעולה... הם הרחיבו אותו, הקטינו את הסטיקים והוא מרגיש ממש נוח על היד.
אם הוא יתמוך ב-PC אני בטוח יחליף אותו בשלט של ה-360 שעד היום היה האהוב עליי.
swiss-the-engine כתב:ברור שזאת אפשרות אבל זאת גם אפשרות היום... פשוט במקום הזרמה תן לי להוריד את המשחק לכונן הקשיח.הרי כבר זמן מה שיש ציפיה של מיק' תצא עם באנדל מסובסד כזה ובינתיים שום דבר. אין כאן שום דבר מיוחד עם השירות הזה זה הכל.
Nucleus_Dawn כתב:הבעיה היחידה עם טומב ריידר, זה התמחור.
לא ברור לי למה הם חושבים שזה שווה 60 דולר. תמחרו ב40$ ואנשים שאין להם שום דבר לעשות עם הקונסולות החדשות שלהם ישקלו לקנות את המשחק, אם הם דילגו עליו בדור שעבר.
DrKeo כתב:אני חושב שרוב המקורות שכתבת הם דווקא מקומות של אנשים הרבה יותר CORE. אתה באמת חושב שהקז'ואלים נמצאים בGOG או שחקני CORE של PC שאוהבים להתרפק על העבר? אתה חושב שיש שחקן FF או GTA מחודשים שלא גמר אותם כבר בעבר ופשוט רוצה להתרפק על הנוסטלגיה? לך קז'ואל גיימינג בן ה20 הממוצע, הוא ידבר איתך על שני הCOD האחרונים או שני AC האחרונים, לא על באלדורס גייט 2. אני אפילו לא חושב שאותם שחקנים קז'ואלים יתעניינו בCOD של לפני 5 שנים למרות שזה לגמרי הסגנון שלהם.
kririn כתב:המשחקים הנמכרים ביותר שם הם משחקים בחינם או בדולר אחד
שנית נדיר שיוצא שם משחק קור מינסטרים חדש ,לפחות בינתים
ככה שה"עובדות" ,שלך בכלל לא נכונות
kririn כתב:תראה לי נתוני הכנסות ממשחקים,זה מה שבאמת רלוונטי
אני לא רואה "בלוקבסטרים" ישנים
משחקים ב5$ ,שאפשר להריץ על מחשב ישן ,לא ימשכו אנשים לשרות הזה
kririn כתב:דבר נוסף אתה מבלבל בין אינדי לרטרו ,בLIVE ARCADE ,רוב הגדולים היו אינדי ,וזכיונות קטנים של מפתחות אחרות
bling כתב:
כן, היעילות והזריזות של המכשיר זה משהו שחוזר על עצמו לא מעט ברשמים.
אישית אני לא מבין מה הבעיה הגדולה עם הפס3, כן לוקח קצת זמן להכנס לחנות וכו' אבל כמכשיר נטו לנגן משחקים מערכת ההפעלה עולה מהר מאוד וההפעלה של המשחק מיידית.
רק התקנות הן מתישות ולוקחות שנים, אבל מבחינת השימוש היום יומי אין לי בעיה עם האיטיות כביכול של המכשיר, אולי כשיהיה לי פס4 אני לא אוכל לחזור אחורה אבל כרגע לא מפריע לי.
swym כתב:הורדה לכונן הקשיח מצריכה מסוני לפתח את המשחק מחדש בעבור הארכיטקטורה של ה-PS4 (יקר) או להכניס לכל PS4 חומרה שתבטיח אמולציה/תאימות לאחור (עוד יותר יקר ואולי גם לא אפשרי במקרה של הCell של הPS3 על גבי הדמוי-יגואר של הPS4). אבל כשיש לך את התשתית בענן אז זה הופך להרבה יותר פשוט (השקעה ראשונית גדולה יותר, אבל כזו שהופכת לעדיפה ככל שבסיס המשתמשים המשלם גדל)
Laskin כתב:אינפמוס שוב ושוב אותם קטעים, אותם אוייבים, אותם איזורים... ממש מדאיג שאנחנו חודש לפני שהוא יוצא בערך, ולא ראינו משהו שונה באמת. לא מדבר על ספויילרים, אבל משהו? טוב, עדיין לא אבדה תקוותנו.
דרייבקלאב, למרות שזה יותר מצגת מאשר טריילר - נראה מרשים מאוד. הם סוף סוף שכנעו אותי שהטריילרים לא בולשיט, אלא בכוונה משתמש בטריקים כדי ליצור אווירה ריאליסטית יותר. שזה מעולה. השאלה היא אם זה לא מציק בזמן גיימפליי.
בשורה התחתונה המשחק באמת נראה ויזואלית מעולה, גם אם לא בזכות הפן הטכני אלא עקב שימוש במראות ועשן...
Laskin כתב:אינפמוס שוב ושוב אותם קטעים, אותם אוייבים, אותם איזורים... ממש מדאיג שאנחנו חודש לפני שהוא יוצא בערך, ולא ראינו משהו שונה באמת. לא מדבר על ספויילרים, אבל משהו? טוב, עדיין לא אבדה תקוותנו.
דרייבקלאב, למרות שזה יותר מצגת מאשר טריילר - נראה מרשים מאוד. הם סוף סוף שכנעו אותי שהטריילרים לא בולשיט, אלא בכוונה משתמש בטריקים כדי ליצור אווירה ריאליסטית יותר. שזה מעולה. השאלה היא אם זה לא מציק בזמן גיימפליי.
בשורה התחתונה המשחק באמת נראה ויזואלית מעולה, גם אם לא בזכות הפן הטכני אלא עקב שימוש במראות ועשן...
Laskin כתב:הבעייה שלי עם מה שהראו זה לא טריילר אחד או אחר. זה הכל ביחד, כל מה שראינו עד היו נראה אותו דבר בערך. מאוד מאוד חוזר על עצמו.
גם לגבי WD היו לי חששות מסויימים, אבל בגלל שדחו אותו בכמעט שנה - אני כבר פחות מודאג. עוד נראה המון דברים מגוונים בעולם שלו עד שיצא, אני משוכנע.
אינפמוס יוצא עוד חודש, ואני לא ראיתי עדיין סרטון אחד ששונה מהשאר או מראה משהו חדש חוץ מהכח השני שלו, שכולנו לא חשבנו לרגע שיש רק אחד כזה...
אני רוצה לראות למשל איך נראה האיזור ביער שראינו כמה סרטוני מעבר מהאיזורים הללו ואיך הגיימליי שונה שם מהעיר, או עוד דמות בעלילה, או סרטון שמראה לי איך העיר שלהם חיה ונושמת בלי השחקן שלך, איך המכוניות מתנהגות בכביש, אם יש בכלל מכוניות שנוסעות על הכביש, איזה עוד אוייבים יש מעבר לבחורים בצהוב... הכל מאוד מאוד מונוטוני.
ואני ממש התלהבתי בפעם הראשונה, כי הציגו אותו מוקד והיה לי ברור שנראה שיפורים משמעותיים עם הזמן.
...זה עוד לא קרה.
Kazz כתב:צריך טופיק 'הבדלים במשחקי מולטיפלטפורם על הפס4\XB1'.
גרסת הדור-הבא של טומב ריידר רצה בFPS בלתי מוגבל. על הפס4 הממוצע הוא בסביבות ה60, על הXB1 בסביבות ה30. לא שיערתי שהמצב עם הקונסולה כזה רע והיא כזו חלשה. ועם כל ההבדלים הידועים במשחקים שכבר יצאו אני לא מבין איך מיקרוסופט ממשיכה לדבר על זה שההבדלים בין הקונסולות זניחים.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=756518
Laskin כתב:הבעייה שלי עם מה שהראו זה לא טריילר אחד או אחר. זה הכל ביחד, כל מה שראינו עד היו נראה אותו דבר בערך. מאוד מאוד חוזר על עצמו.
גם לגבי WD היו לי חששות מסויימים, אבל בגלל שדחו אותו בכמעט שנה - אני כבר פחות מודאג. עוד נראה המון דברים מגוונים בעולם שלו עד שיצא, אני משוכנע.
אינפמוס יוצא עוד חודש, ואני לא ראיתי עדיין סרטון אחד ששונה מהשאר או מראה משהו חדש חוץ מהכח השני שלו, שכולנו לא חשבנו לרגע שיש רק אחד כזה...
אני רוצה לראות למשל איך נראה האיזור ביער שראינו כמה סרטוני מעבר מהאיזורים הללו ואיך הגיימליי שונה שם מהעיר, או עוד דמות בעלילה, או סרטון שמראה לי איך העיר שלהם חיה ונושמת בלי השחקן שלך, איך המכוניות מתנהגות בכביש, אם יש בכלל מכוניות שנוסעות על הכביש, איזה עוד אוייבים יש מעבר לבחורים בצהוב... הכל מאוד מאוד מונוטוני.
ואני ממש התלהבתי בפעם הראשונה, כי הציגו אותו מוקד והיה לי ברור שנראה שיפורים משמעותיים עם הזמן.
...זה עוד לא קרה.
Kazz כתב:צריך טופיק 'הבדלים במשחקי מולטיפלטפורם על הפס4\XB1'.
גרסת הדור-הבא של טומב ריידר רצה בFPS בלתי מוגבל. על הפס4 הממוצע הוא בסביבות ה60, על הXB1 בסביבות ה30. לא שיערתי שהמצב עם הקונסולה כזה רע והיא כזו חלשה. ועם כל ההבדלים הידועים במשחקים שכבר יצאו אני לא מבין איך מיקרוסופט ממשיכה לדבר על זה שההבדלים בין הקונסולות זניחים.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=756518
bling כתב:לאסקין, אתה עדיין לא יודע איך זה עובד? אם המפתחת לא מדברת על זה משמע תצפה לאופציה הפחות טובה. (כמו שאם היא אומרת על משחק 1080P בלי לציין פריימרייט= 30 FPS)
SP התראיינה הרבה על המשחק ותמיד הדגשים שלה זה גראפיקה, מערכת ה particles, ודיבור על הכוחות של COLE, אם הם היו בונים עולם פתוח חי ונושם כמו שלא עשו מעולם זה היה אחת הכותרות הראשיות של ה PR שלהם.
הם לא, אז מדובר בדיוק כמו שראינו בגיימפליי בעולם עקר כמו כל המשחקים בסדרה וההתנהגות של התושבים והמכוניות זהה, תתרגל לזה מעכשיו.
דברים כמו עוד אויבים, דמויות עליתיות נוספות וגם עוד כוחות זה GIVEN שיהיה במשחק, הם לא מדברים על זה כי מדובר בספוילרים שלא מוסיפים הרבה או שאולי הם שומרים את המידע הטכני הזה לקראת יציאת המשחק, עולם חי ונושם זה סלוגן שהיו מפמפמים מזמן אם היה להם כזה.
באופן כללי תצפה לאינפמוס 2 בגראפיקה הרבה יותר טובה ועם גיימפליי יותר חלק כמו שראינו, אם זה מספיק בשבילך אז סבבה, מקסימום זה יהיה יותר מזה ותופתע לטובה
ומי שרוצה אישור הכי רשמי שקיים לכך, GamesRadar ערך סטרים עם Amos, המפיק הראשי של המשחק, ובדקה 50:35 הוא נשאל בסטרים כמה FPS והמשחק ותשובתו היתה: "מדובר בגרסת ה PS4 וה FPS הוא על 60 ב 1080P", שימו לב לכך שהוא ציין ספציפית את גרסת ה PS4 בתשובה ולא אמר "על הקונסולות" באופן כללי, אני לא חושב שיש יותר רשמי מזה:
http://www.twitch.tv/gamesradar/b/497373767
Death_119 כתב:וואו... וזה עוד ממשחק שממש לא היה בטופ על הפיסי בדור הקודם. המצב בהחלט נראה עגום מבחינת מייקרוסופט. איך הם באמת יתמודדו עם המנועים הבאים יהיה מעניין.
DrKeo כתב:העולם יהיה עקר וריק, אם אהבת את הקודמים כנראה שזה לא מפריע לך כי גם הם היו שני משחקי העולם הפתוח הכי עקרים שראיתי כך שאני לא בטוח מה מפריע לך בנושא.
Laskin כתב:
בדיוק כמו בויכוח טיטאנפול - בדור הקודם ציפיתי לדברים אחרים מאשר בדור הזה. אז היה מקובל לגמרי שהעיר לא תהיה GTA3 אפילו, עכשיו מקובל שלא יהיה GTA4, אבל שיהיה חי יותר בהרבה.
swiss-the-engine כתב:אני מאוד בטוח שפיפא תמיד פעל על 30FPS. בשני הקונסולות.
bling כתב:הם פשוט לא שמים דגש על זה כמו שאפשר לראות, אני לא יודע אם זה עניין של תקציב או כישרון, אולי גם שניהם, אבל זה לא בטארגט שלהם ומעטות החברות בכלל שמסוגלות להציג עולמות כמו של רוקסטאר.
אין ספק שזה חטא שמשחק עולם פתוח עם גיבור על לא מכיל עולם חי יותר, זה היה יכול להיות מטורף להלחם מול מפלצת ענקית ברחובות כשהקרב ביניכם זורע הרס ופיצוצים (לא מצפה מן הסתם להרס פסיכי של בניינים וכאלו, זה אולי דור הבא, או רק אם מתוסרט אבל מכוניות ועמודי חשמל כמו ב GTA מן הסתם אפשר) כשכולם רצים בפאניקה מסביב ויש איזו הפסקת חשמל גם ברחוב כשהאפקטים מאירים את הסביבה, פסיכי לחלוטין, אולי רוקסטאר תחליט לעשות איזה ניסיון עם עולם פתוח של גיבורי על ולהביא לנו את החזון הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 42 אורחים