ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 29 ינואר 2014, 23:22

Kazz כתב:ובנתיים, השימוש של טרופיקל פריז בשלט: מסך ריק. LOL. לכו הביתה, נינטנדו. מי היה מאמין שבסוף לווימוט ושליטת התנועה המעפנה הייתה יותר צידוק להתקיים מאשר מסך כחלק מהשלט. דוגמה מושלמת לדחיפת גימיק בלי שום מחשבה לגבי השימוש והתועלת.

זו אולי האכזבה הכי גדולה מנינטנדו, אחת המפתחות היצירתיות נחלה כישלון חרוץ עם השלט ולא הראתה מה הוא מוסיף משמעותית לגיימפליי, לא ציפיתי שכל כך יזלזלו בו שיחליטו לעשות מסך שחור, מביך מאוד למכשיר שזה האפיל הראשי שלו, הם לא סוני עם המוב שיכולים להרשות לעצמם לזלזל ככה, אין לקונסולה שום יתרון אחר.

אני דווקא האמנתי בזמנו כשחשפו את השלט בפוטנציאל שלו, סווים ממש שכנע אותי עם הפוסט ההוא שמנה שימושים אפשריים, זו תעודת עניות לנינטנדו וכנראה גם לשלט עצמו כשזה מה שבסוף יצא ממנו.
אני מנחש שאחרי הכישלון של הווי-יו לא נראה עוד את הקונספט הזה שוב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ינואר 2014, 06:01

נינטנדו אמרו כמה דברים

1-לא מתכננים הורדת מחיר בקרוב

2-הם מבינים שהפירסום לא היה טוב ,והרבה חשבו שהגימפאד זה תוסף לWII המקורית ,ולא הבינו שיש קונסולה חדשה

3-הם מתכננים מישחקים שיעשו שימוש טוב יותר בגימפאד

4-הם חושבים שמאריו קארט וSSB יעזרו בקרוב למכירות

5-הם מצפים שרוב הרווחים בקרוב יגיעו מה3DS

זה לא אני אומר -אל תהרגו את השליח ,זה הם אומרים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2014, 09:48

כן, נינטנדו שוב הוכיחו שהם מנותקים לחלוטין מהמציאות.
לא מוכנים לרדת מהעץ...
ולא רק שלא נוטשים את הגיימפאד - הם הולכים ממש להשקיע בו. וואו מס' 1.

מה שכן - כנראה שבכל זאת הם כן יוציאו *משהו* לניידים - אפליקציות, בתור התחלה.
כנראה שהם יאלצו ללמוד בדרך הקשה איך עושים כסף... וואו מס' 2.

מי שרוצה לקרוא - זה מאוד משעשע:
http://kotaku.com/nintendo-confirms-it- ... 1512052047
כדאי לקרוא הכל... זה נשמע כמו מישהו שלא רוצה להאמין שעדיף להרדים את הכלב שלו :O
וואו מס' 3

אבל הרבה יותר גרוע - זו ההכרזה על קונסולה חדשה, ככל הנראה, שתתמקד ב"בריאות" ותצא בסביבות 2015-16:
http://kotaku.com/nintendo-will-release ... 1512068419

וואו מס' 4 עד 22.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2014, 09:54

DrKeo כתב:עוד דוגמה למה צריך להעיף את השלט לזבל ולמכור את הקונסולה ב199$.

לאסקין, אני אחדד. אם זורקים את השלט מהחבילה אז אין מה למכור את השלט הזה יותר. בנפרד הוא עולה 150$ שזה פחות או יותר המחיר של ה3DS (נדמה לי שהמחיר שלו זה 175$). במקום למכור את השלט למשתמשי הWIIU כאביזר עדיף להם באותו מחיר למכור את ה3DS שנמכר ברווח באותו מחיר ופותח את הקונים שלו לעולם שלם של בזבוזים על ה3DS (קנית משחקים וכדומה) שיכניסו לנינטנדו יותר כסף. בנוסף אנשים שיש להם כבר 3DS יראו בWIIU ערך נוסף בזה שהיא תריץ את המשחקי 3DS שלהם על הטלביזיה וגם ה3DS עצמה תוכל להזרים משחקי WIIU כשהם שוכבים להם במיטה עם ה3DS.

הWIIU משפרת משמעותית מכירות כי היא נמכרת ב199$ במקום 299$, בעלי ה3DS מקבלים ערך מוסף מהWIIU ובעלי הWIIU מקבלים ערך מוסף מה3DS. זה סוג של WIN WIN לנינטנדו מכל הכיוונים.

אבל אני לא חושב שאף מפתחת רוצה להשקיע בדבר הזה, ולכן בסוף לא יהיה לזה כל שימוש. זה לא יהיה רע למשחקי נינטנדו, אבל זה לא מה שימשוך מישהו לקונסולה, והאמת? אני לא מאמין שנינטנדו תצליח לעשות זאת כמו שצריך מבלי לשנות את החומרה של ה3DS, וזה ממש לא טוב לדעתי.
בכל אופן - כפי שתקרא בלינק בהודעה הקודמת - זה בערך ההפך ממה שהם הולכים לעשות. :cry:
אבל לפחות הם יעשו צעד ראשון ויכנסו לתחום הניידים. זה כבר סוג של מהלך לקראת הוצאת הראש מהחול.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 ינואר 2014, 18:37

כל ענייני הבריאות ו QOL אמור להיות 3rd pillar בנוסף לקונסולות. הנה כל המצגת של איוואטה:

http://www.nintendo.co.jp/ir/en/library ... 30/04.html

בכל הנוגע לווי יו ולקונסולות - שום דבר חדש. אותם ברבורים. הם ממש עקשנים לגבי זה שהם חייבים להיות חברה שמייצרת חומרה ומשחקים לחומרה זו. ממשיכים לדבר איך הם עובדים על משחקים שיעשו שימוש בגיימפאד שיראו סוף סוף שהוא שווה, מדברים על הNFC ואיך הם עובדים על מוצרים שישתמשו בזה, פועלים להעביר את הNNID למערכת מבוססת-משתמש, מריו קארט 8 יוצא במאי. הולכים להשתמש בסמארטפונים רק מנקודת מבט של הקשר עם הצרכנים. קיצר, שום דבר שמטפל בבעיות השורשיות, שום דבר שמעיד על איך המצב ישתנה עם צד ג'.

נסיון hail mary לתפוס את הקהל הרחב במוצרי בריאות וQOL ע"י אמצעים לבישים ובלתי-לבישים, מה שזה לא אמור להיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2014, 11:08

Laskin כתב:
אבל אני לא חושב שאף מפתחת רוצה להשקיע בדבר הזה, ולכן בסוף לא יהיה לזה כל שימוש. זה לא יהיה רע למשחקי נינטנדו, אבל זה לא מה שימשוך מישהו לקונסולה, והאמת? אני לא מאמין שנינטנדו תצליח לעשות זאת כמו שצריך מבלי לשנות את החומרה של ה3DS, וזה ממש לא טוב לדעתי.
בכל אופן - כפי שתקרא בלינק בהודעה הקודמת - זה בערך ההפך ממה שהם הולכים לעשות. :cry:
אבל לפחות הם יעשו צעד ראשון ויכנסו לתחום הניידים. זה כבר סוג של מהלך לקראת הוצאת הראש מהחול.

אין למפתחת מה להשקיע, זה עניין של מערכת הפעלה. ה3DS תשקף את המשחקים של הWIIU על המסך שלה שתוכל לעשות REMOTE PLAY, הWIIU תשקף את המשחקים של ה3DS על המסך של הטלביזיה דרך הWIIU ותוכל לשמש כשלט נוסף. אולי משחקי צד א' וכמה משחקי צד ג' ישתמשו גם בפונקציונאליות של המסך הנוסף אבל זה באמת רק בונוס. אז אפשר למכור באנדלים של שתי החומרות יחד אם הם ירצו, שתי החומרות יחמיאו אחת לשניה והם יוכלו להרוג לגמרי את השלט ועדין להשאיר אופציה למשחק עם שלט שני בעזרת "אביזר" שעולה כמעט אותו דבר אבל הוא פלטפורמת משחקים שלמה שעליה הם גם מוכרים משחקים. לי זה נשמע כמו נצחון מכל הכיוונים כשכל האתגר הטכני הוא לגרום לREMOTE PLAY בין ה3DS והWIIU שזה דבר שאנחנו רואים אותו עכשיו בכל מקום (הויטה והפס4, שילד של NVIDIA, כל סטימבוקס או סמארט גלאס וכל אלה עובדים על WIFI שיש כבר ב3DS ובWIIU, לא על טכנולוגיה חדשה או צ'יפים). הם אפילו יכולים להוסיף את הצ'יפ תקשורת של השלט WIIU לתוך הגרסה הבאה של ה3DS ומי שיהיה לו אותו יהנה משליטה עם לאג של שלט אמיתי ולא של REMOTE PLAY, סוג של סיבה נוספת לשדרג למי שקנה כבר את ה3DS הנוכחי.

העיקר הוא לזרוק את השלט ולמכור אותה ב199$, הנושא של ה3DS הוא רק בונוס ודרך לסגור לגמרי את פס היצור של השלט מסך הדפוק שלהם.

כמובן שאל תצפה שנינטנדו תעשה את זה, הם קשים, עקשנים ומסרבים לעשות פעולות הגיוניות.
We're just normal men. We're just innocent men

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 30 ינואר 2014, 19:35

משחקי DS מגיעים לVC של ווי U
http://www.nintendo.co.jp/ir/library/ev ... 30/02.html

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 30 ינואר 2014, 11:38

DrKeo כתב:האמת שיש לי משהו יותר טוב מהבאנדל 3DS ו-WIIU ארז, לזרוק לפח את השלט WIIU ולהכניס לחידוש הבא של ה3DS את הצ'יפ תקשורת שיש בין השלט WIIU והקונסולה. כלומר שהWIIU תמכר ב199$ בלי שלט מסך אלה שלט פרו רגיל ומי שרוצה שלט מסך פשוט יוכל להשתמש ב3DS שלו שממילא עף במליונים בכל רחבי העולם. אז באנדל של 3DS ו-WIIU יחד יכול להיות מדהים וזה גם סוגר את הפינה של הREMOTE PLAY בצורה יפה לדעתי. אולי אפילו אפשר לעשות את זה דו כיווני, משחקי 3DS יוכלו להציג על הטלביזיה דרך הWIIU.

אני חושב שזה רעיון נוראי ועדיף כבר ״לבטל״ את ה-Wii U ולהוציא קונסולה חדשה לגמרי במקום (שגם, לדעתי, זה רעיון נוראי בשלב זה). צעד כזה ימוטט לגמרי את האמינות שיש לנינטנדו אצל הקהל שכבר קנה את הקונסולה. זה הקהל שנינטנדו צריכה לחבק, ללטף, לעשות לו נעימי וכדומה כי זה הקהל שבינתיים הולך איתה וקונה את המשחקים שלה. לירוק להם בפנים במטרה שאולי, לך תדע, הפעם זה יעבוד איכשהו לא יפתור כלום. סתם יפצל את קהל המשתמשים של הקונסולה ויסבך לאללה את הליכי הפיתוח: לאיזה סכמת שליטה מפתחים? הרי ל-3DS ולגיימפאד אין את אותם כפתורים... ובאיזה רזולוציה מוציאים את ה-remote play? ולאיזה גודל מסך משני מכוונים? זה פלונטר מטורף שאף אחד לא ירצה להתמודד איתו.

[quote=״Nigga"]תצליח שוב? הם מעולם לא הצליחו. ה Wii אמנם הצליחה בתור צעצוע שמנגן משחקים בלעדיים אבל היא מעולם לא הייתה בכלל באותה תחרות עם ה PS3 וה 360.
גם כשהיא קיבלה משחקים מצד ג' הם לא היו אותם משחקים, הם היו מעין ספין אופים מעפנים שגם ככה לא מכרו. ה Wii הייתה כמו צעצוע של Toys R Us, לקרוא לה קונסולה זה מגוחך.
נינטנדו כנראה החליטה שהיא לא מעוניינת למכור צעצועים כי אין לצעצועים קהל נאמן והשיקה את ה Wii U. אבל לא רק שהיא נזכרה מאוחר מדי, החומרה של הקונסולה הזו לא שווה יריקה.
עכשיו נינטנדו תקועה עם קופסה שאמנם אפשר לקרוא לה קונסולה עם פרצוף ישר, אבל אף אחד לא יודע מה לעשות איתה ולאיזה דור היא שייכת. מסתבר שיש יותר מדרך אחת לאבד תמיכה מצד ג'.[/quote]

אכן נינטנדו לא היתה בתחרות עם ה-PS3 וה-X360. היא השאירה אותן כל כך רחוק באבק שנותר לסוני ולמיקרוסופט רק לחשוב במשך ארבע שנים על דרכים עקומות לחקות אותה. למיקרוסופט זה עבר טוב עם הקינקנט, אצל סוני זה היה עלוב במיוחד עם ה-Move (ובשני המקרים זה היה כבר לא רלוונטי בין כה וכה כי המומנטום נגמר).

בשנים הטובות של ה-Wii ערך המותג שלה היה שווה הרבה יותר מהמתחרות. זו נקודה שאי אפשר להתווכח איתה אפילו מרוב שהיא ברורה מאליה. זה שהשנים הטובות האלה מאחורינו ומאז ערך המותג הזה ירד למיץ של הזבל זה משהו אחר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2014, 19:45

נדב, סבבה, עכשיו הבנתי יותר למה אתה מתכווןן... אבל בעצם - מה זה ייתן להם? עוד 10 אחוז במכירות לכמה חודשים? זה השינוי שיציל אותם? אני לא חושב. אנשים ימשיכו לקנות 2DS כי זו קונסולה ניידת עם משחקים מעולים, במיוחד ביפן, וימשיכו להתעלם מהWII U.
אמנם ירידה במחיר תקפיץ מעט את המכירות, אבל גם ב-99 דולר אני לא חושב שהקונסולה תמכור הרבה מכשירים. אחרי שיצאו עוד כמה להיטים אולי כן, אבל הם ימכרו שוב קונסולות עם 2 משחקים ובשאר הזמן היא תצבור אבק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2014, 19:50

erezronen כתב:אכן נינטנדו לא היתה בתחרות עם ה-PS3 וה-X360. היא השאירה אותן כל כך רחוק באבק שנותר לסוני ולמיקרוסופט רק לחשוב במשך ארבע שנים על דרכים עקומות לחקות אותה. למיקרוסופט זה עבר טוב עם הקינקנט, אצל סוני זה היה עלוב במיוחד עם ה-Move (ובשני המקרים זה היה כבר לא רלוונטי בין כה וכה כי המומנטום נגמר).

בשנים הטובות של ה-Wii ערך המותג שלה היה שווה הרבה יותר מהמתחרות. זו נקודה שאי אפשר להתווכח איתה אפילו מרוב שהיא ברורה מאליה. זה שהשנים הטובות האלה מאחורינו ומאז ערך המותג הזה ירד למיץ של הזבל זה משהו אחר.

אנשים עדיין אומרים שהווי "השאיר למתחרות אבק" אבל בפועל - המתחרות מכרו כל אחת בסה"כ 15-20 מליון יחידות חומרה פחות, שזה בערך 15-20 אחוז פחות מהWII, והפער ממשיך להצטמצם, ובסוף יהיה בטח לא יותר מ-10 אחוזים.
בנוסף, כמובן, מכירות התוכנה היו עלובות על הווי בסה"כ, לעומת המתחרות שאכלו אבק, לכאורה.
כן, הייתה לPS4 התחלה צולעת מאוד, ולווי הייתה הצלחה אדירה בעיקר בקרב אנשים שאינם גיימרים. אבל זו גם הסיבה שזה לא החזיק. טוב, אחת הסיבות... :)

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 30 ינואר 2014, 11:55

Laskin כתב:
אנשים עדיין אומרים שהווי "השאיר למתחרות אבק" אבל בפועל - המתחרות מכרו כל אחת בסה"כ 15-20 מליון יחידות חומרה פחות, שזה בערך 15-20 אחוז פחות מהWII, והפער ממשיך להצטמצם, ובסוף יהיה בטח לא יותר מ-10 אחוזים.
בנוסף, כמובן, מכירות התוכנה היו עלובות על הווי בסה"כ, לעומת המתחרות שאכלו אבק, לכאורה.
כן, הייתה לPS4 התחלה צולעת מאוד, ולווי הייתה הצלחה אדירה בעיקר בקרב אנשים שאינם גיימרים. אבל זו גם הסיבה שזה לא החזיק. טוב, אחת הסיבות... :)

אני מדבר בזמן אמת. בשנים הראשונות של ה-Wii המכירות שלו האכילו אבק את כל הקונסולות האחרות, ונינטנדו עשתה עליו הרים של מזומן שסוני ומיקרוסופט לא יכלו לחשוב עליהם באותו פרק זמן. Wii Sport הפך למשחק שמכר הכי הרבה יחידות בהסטוריה (כ-pack in אבל זה עדיין חתיכת הישג) ונשאר עם התואר הזה עד היום. ההשפעה שלה על התעשייה כולה היתה מטורפת וכל החברות הגדולות רצו לחקות אותה.

ברור שבסופו של דבר כל זה לא היה שווה כלום כשהם עשו את הטעויות שעשו בהמשך, אבל להציג את ה-Wii המקורית ככשלון מוחלט או כ״רק צעצוע״ כמו שדין עשה זה כל כך מנותק מהמציאות שהייתי חייב להגיב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2014, 20:06

הוא לא היה כשלון בשום קנה מידה מלבד מכירות התכנה הכלליות ביחס למספר המכשירים שנקנו, מספר המשחקים האיכותיים שמיועדים לגיימרים, וגם העובדה שהצליח להמאיס את החברה על הרבה מאוד מעריצים, שכבר לא יחזרו אליהם כנראה, ועל הדרך עשו אותו דבר גם לצד ג' שלהם.
היא לא הייתה "רק צעצוע", אבל היא הייתה משהו כמו קונסולה-צעצוע-גימיק היברידית שכזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2014, 13:32

Laskin כתב:נדב, סבבה, עכשיו הבנתי יותר למה אתה מתכווןן... אבל בעצם - מה זה ייתן להם? עוד 10 אחוז במכירות לכמה חודשים? זה השינוי שיציל אותם? אני לא חושב. אנשים ימשיכו לקנות 2DS כי זו קונסולה ניידת עם משחקים מעולים, במיוחד ביפן, וימשיכו להתעלם מהWII U.
אמנם ירידה במחיר תקפיץ מעט את המכירות, אבל גם ב-99 דולר אני לא חושב שהקונסולה תמכור הרבה מכשירים. אחרי שיצאו עוד כמה להיטים אולי כן, אבל הם ימכרו שוב קונסולות עם 2 משחקים ובשאר הזמן היא תצבור אבק.

אני חושב שירידה ל199$ תעשה למכשיר הזה טוב יותר מכל דבר אחר שהם יכולים לעשות. גם אם יוציאו לו עכשיו 10 בלעדיים נהדרים בשנה לגיימרים יהיה קשה להצדיק להוציא 300$ בשביל קונסולה עם בלי BF והגרסה הכי גרועה של COD ו-AC בהפרש ענקי. מחיר נמוך ונסיון לשווק אותה לקהל של מריו קארט ומריו הדו מימדיים זה הדבר היחיד שיציל אותה במכירות כרגע.

ארז, איך להפטר מהשלט זה לבגוד במי שקנה את הWIIU? זה בערך כמו שהARACDE בלי הדיסק הקשיח זה לבגוד מי שקנה 360 עם דיסק קשיח. השלט עדין יעזור לך במערכת הפעלה, השלט עדין ישקף את הקונסולה אליו לREMOTE PLAY, פשוט הוא לא יהיה חובה, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ינואר 2014, 21:41

DrKeo כתב:אני חושב שירידה ל199$ תעשה למכשיר הזה טוב יותר מכל דבר אחר שהם יכולים לעשות. גם אם יוציאו לו עכשיו 10 בלעדיים נהדרים בשנה לגיימרים יהיה קשה להצדיק להוציא 300$ בשביל קונסולה עם בלי BF והגרסה הכי גרועה של COD ו-AC בהפרש ענקי. מחיר נמוך ונסיון לשווק אותה לקהל של מריו קארט ומריו הדו מימדיים זה הדבר היחיד שיציל אותה במכירות כרגע.

ארז, איך להפטר מהשלט זה לבגוד במי שקנה את הWIIU? זה בערך כמו שהARACDE בלי הדיסק הקשיח זה לבגוד מי שקנה 360 עם דיסק קשיח. השלט עדין יעזור לך במערכת הפעלה, השלט עדין ישקף את הקונסולה אליו לREMOTE PLAY, פשוט הוא לא יהיה חובה, זה הכל.

כבר יש כמה משחקים שאתה חייב עבורם את השלט. בהחלט אפשרי להתאים אותם למשחק בלי השלט, אבל המשמעות היא שצריך לקחת צוותים שיתאימו אותם.
לזרוק את השלט אומר לקחת את המשחקים האלה ולהפוך אותם ללא שחיקים על הקונסולה בלי השלט וזה חלוקת בסיס המשתמשים בצורה לא טובה.

להוריד את המחיר ל199$, או 249$+מריו בהחלט יכול לעזור (אני חושב שאני אקנה במקרה הזה), אבל לזרוק את השלט כרגע לא אפשרי, לפי דעתי, למרות שברור שהוא הגורם העיקרי שמעלה את מחיר הקונסולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2014, 13:51

Nucleus_Dawn כתב:
כבר יש כמה משחקים שאתה חייב עבורם את השלט. בהחלט אפשרי להתאים אותם למשחק בלי השלט, אבל המשמעות היא שצריך לקחת צוותים שיתאימו אותם.
לזרוק את השלט אומר לקחת את המשחקים האלה ולהפוך אותם ללא שחיקים על הקונסולה בלי השלט וזה חלוקת בסיס המשתמשים בצורה לא טובה.

להוריד את המחיר ל199$, או 249$+מריו בהחלט יכול לעזור (אני חושב שאני אקנה במקרה הזה), אבל לזרוק את השלט כרגע לא אפשרי, לפי דעתי, למרות שברור שהוא הגורם העיקרי שמעלה את מחיר הקונסולה.

כל משחקי הWIIU עובדים במצב REMOTE PLAY על השלט מסך, כלומר כשאתה משחק אותם כך אין לך מסך נוסף אלה רק מסך אחד. מכאן שאין משחקים שמחייבים מסך נוסף מתוך ההגדרה של הREMOTE PLAY שיש בנוי לתוך הקונסולה.

גם אם היו משחקים כאלה, גם יש משחקים שחייבים בשבילם קינקט ב360 ולא לכולם יש קינקט. מה לעשות, הם צריכים להתחיל להתיחס לשלט הזה כאביזר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ינואר 2014, 14:26

דרקו -בכלל לא כל המישחקים עובדים במצב הזה
ויש מישחקים שמחיבים את הגימפאד מכל מיני סיבות \מצלמה\זיהוי תנועה\מיקרופון\מסך מגע

חוץ מיזה אתם טוחנים פה מים -נינטנדו אמרה כבר ,הגימפאד לא יעלם בקרוב ,לאפך
ככה שכל הדיבורים על 3DS במקום -זה לא רלוונטי בכלל
בטח לא בדגמים 3DS הקימים כרגע ,חסר 2 כפתורי גב ואנלוגית ,זה גם לא נוח כמו הגימפאדWIIU

מישחקי DS לחנות הווירטואלית בWIIU ,ניראה לי נחמד ,אבל היתי מעדיף מישחקי 3DS
או לפחות שיאפשרו לי להזרים מישחקי 3DS לטלוויזיה דרך הWIIU

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 ינואר 2014, 18:40

וורנר מבטלים את ה SP DLC לבאטמן אוריג'ינס לווי יו. נינטנדו עושה ריפאנד למי שקנה את הסיזן פאס. אתם מבינים? זה לא פיננסי עבור וורנר אפילו לעשות פורט ל DLC למרות שקיבלו כסף עבורו דרך הסיזן פאס. הקונסולה הזו ממשיכה לשבור שיאים שליליים. כל מי שמעז לקרוא לפלטפורמות אחרות 'מתות' צריך להסתכל על הווי יו ולראות מה זה באמת פלטפורמה מתה.

http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=221453

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 ינואר 2014, 19:05

זה מפתיע אותך שבאטמן לא מכר טוב בWIIU ?
אין הרבה יחידות WIIU שנימכרו
המשחק עולה כמו הגירסאות האחרות ,ומקביל באיכות פחות או יותר לPS3\360
למעשה פחות כי אין אונלין לגרסה הזאת בWIIU

המצב של הWIIU ,דומה מאוד למצב של ה3DS לפני ההורדת מחיר ויציאת משחקים מבוקשים ,גם אז קראו ל3DS מתה
והיום היא משגשגת

הרמת מחיר של הWIIU גבוה מידי למה שמקבלים
ואין עדין אפילו משחק "חובה" אחד למעריצי נינטנדו

מאריו קארט וSSB יכולים לעזור לתקופה קצרה ,אבל נינטנדו צריכים הרבה יותר מזה
הם צריכים הרבה משחקים מבוקשים צד ראשון ,שיגרמו למעריצי נינטנדו לקנות את הקונסולה ,ולעשות את זה מהר
מעריצי נינטנדו זה כבר איזה 20 מיליון אולי יותר
ורק אז אפשר לחזר אחרי צד שלישי -אבל צד שלישי אני חושב שזה אבוד בדור הזה -פשוט כי כל המתחרות האחרות עברו לחומרה דומה לPC
ומכירות המשחקים בPS3\360 בצניחה חופשית

ככה שימי הפאור PC העליזים הולכים לחלוף מהעולם בקונסולות מינסטרים ,הWIIU תישאר עוף מוזר עד סוף הדור
אבל נינטנדו עדין יכולה לגרור אותה עד סוף הדור ,אולי אפילו ברווח קטן ,עם תצליח למשוך מעריצי נינטנדו לקונסולה

סך הכל הגימקיוב היתה ריווחית ,למרות מכירות חלשות מאוד

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 ינואר 2014, 19:33

כן, מכירות המשחקים על הווי יו מפתיעים לרעה על אף הצפי הנמוך מלכתחילה. זה שרק 1% ממכירות ספלינטר סל ובאטמן בחודש הראשון ב NPD היו על הווי יו היה מפתיע לרעה. יש איזה 2מליון אנשים עם הקונסולה בארה"ב שרק מתלוננים שאין משחקים אבל עדיין הגרסאות האלה מוכרות פחות מ10K. ועכשיו גם מסתמן שהמכירות כאלה גרועות שאין טעם לעשות פורט ל DLC שהיה חלק ממה שהמשתמשים שילמו עליו בסיזן פאס.

הוו יו שוברת שיאים שליליים של תמיכה ומכירות משחקי צד ג'. ולמרות כל זה איוואטה הזה לא אמר אף מילה בשיחה עם המשקיעים כיצד הם הולכים לטפל ביחסי צד ג' שלהם. שום דבר. ממשיך בשלו 'נשחרר משחקי צד א' ונקווה שחברות צד ג' יבואו'. מפליא.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 ינואר 2014, 12:50

הוא כן אמר -נינטנדו רמזו שהם יתנו לצד שלישי לפתח חלק מהזיכיונות שלהם
שים לב שבדור הקודם לא קיבלנו לא STAR FOX לא F-ZERO וכו וכו
בקיוב חלק מהמישחקים היו מצוותים חיצונים ,בWII מטרואיד M לא יצא להיט ענקי בדיוק
אבל לפחות היה בילעדי חביב

גם תיראה כמה זמן לקח לנינטנדו לפתח משחק פשוט כמו פיקמין 3

גם דברים כמו פורטים HD לוקח לנינטנדו המון זמן

אין מה לעשות ,נינטנדו בדור הזה צריכה להוציא חלק מהפרויקטים לחברות חיצוניות ,הם יכולים בקלות לעשות את זה בלי להפסיד אגורה ,פשוט להגיע להסכם שחלק מהרווחים הולכים לנינטנדו ,וכל הזיכיון נישאר של נינטנדו

יש מספיק ציוותי פיתוח חיצונים שיסכימו ליסתכן בלעשות גרסאות HD לזלדה 64 וזלדה MM וסדרת מטרואיד פריים -וכו וכו
לא מדבר על רימיק מלא ,רק שיפצור לHD והתאמת הממשק

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2014, 21:49

kririn כתב:הוא כן אמר -נינטנדו רמזו שהם יתנו לצד שלישי לפתח חלק מהזיכיונות שלהם
שים לב שבדור הקודם לא קיבלנו לא STAR FOX לא F-ZERO וכו וכו
בקיוב חלק מהמישחקים היו מצוותים חיצונים ,בWII מטרואיד M לא יצא להיט ענקי בדיוק
אבל לפחות היה בילעדי חביב

גם תיראה כמה זמן לקח לנינטנדו לפתח משחק פשוט כמו פיקמין 3

גם דברים כמו פורטים HD לוקח לנינטנדו המון זמן

אין מה לעשות ,נינטנדו בדור הזה צריכה להוציא חלק מהפרויקטים לחברות חיצוניות ,הם יכולים בקלות לעשות את זה בלי להפסיד אגורה ,פשוט להגיע להסכם שחלק מהרווחים הולכים לנינטנדו ,וכל הזיכיון נישאר של נינטנדו

יש מספיק ציוותי פיתוח חיצונים שיסכימו ליסתכן בלעשות גרסאות HD לזלדה 64 וזלדה MM וסדרת מטרואיד פריים -וכו וכו
לא מדבר על רימיק מלא ,רק שיפצור לHD והתאמת הממשק

מה הקשר ללתת לחברות צד ג׳ לפתח משחקי נינטנדו? לא לזה מתכוונים כשאומרים שחסר לוויו תמיכה של חברות צד ג׳.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 פברואר 2014, 19:37

להוציא לחברות צד ג' משחקים שלהם זה בהחלט חיובי.
ונדב, אמנם זה לא קשר ישיר - אבל הם יכולים להתנות את השימוש בדמות הזו בפיתוח משחקים אחרים ופורטים מושקעים יותר.
למשל:
נינטנדו יכולה לתת לUBISOFT את מריו טניס או משחקי האולימפאדה או אפילו לעשות פלטפורמה... מן הסתם זה יכול למכור המון, המון עותקים. בתמורה - יוביסופט תתחייב להוציא את ווטש דוגס ועוד כמה משחקים עתידיים, ואולי גם יסכימו באמת להשתמש בשלט.
זה במקום לשלם הון כמו שמיקרוסופט עושה על בלעדיים באופן זמני וכד'.
זה *אולי* יגרום לצד ג' לחזור אליהם. לא בגלל שהם אוהבים אותם ובא להם לעשות פורטים, אלא כי הם מקבלים בתמורה מותג ששווה מאה מליון דולר כמו כלום ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2014, 14:05

Laskin כתב:להוציא לחברות צד ג' משחקים שלהם זה בהחלט חיובי.
ונדב, אמנם זה לא קשר ישיר - אבל הם יכולים להתנות את השימוש בדמות הזו בפיתוח משחקים אחרים ופורטים מושקעים יותר.
למשל:
נינטנדו יכולה לתת לUBISOFT את מריו טניס או משחקי האולימפאדה או אפילו לעשות פלטפורמה... מן הסתם זה יכול למכור המון, המון עותקים. בתמורה - יוביסופט תתחייב להוציא את ווטש דוגס ועוד כמה משחקים עתידיים, ואולי גם יסכימו באמת להשתמש בשלט.
זה במקום לשלם הון כמו שמיקרוסופט עושה על בלעדיים באופן זמני וכד'.
זה *אולי* יגרום לצד ג' לחזור אליהם. לא בגלל שהם אוהבים אותם ובא להם לעשות פורטים, אלא כי הם מקבלים בתמורה מותג ששווה מאה מליון דולר כמו כלום ^_^

נשמע שכבר עדיף לנינטנדו לתת כסף מזומן מאשר לתת לחברה אחרת גם לשחוק מותגים שלהם, גם אולי להרוס את השם שלהם וגם לגרוף את הרווחים מהמשחקים האלה.

נינטנדו כבר עשתה את זה הרבה אבל לא פשוט "נתנה" אלה ממש פתחו בשבילה את המשחקים בפיקוח שלה. למשל F-ZERO לגיימקיוב או סטארפוקס לגיימקיוב היו מחברות חיצוניות והיא גם קנתה הרבה בלעדיים כמו KILLER7, RE4, ויוטיפול ג'ו או NP07. בתקופת הקיוב היא לא התביישה לשלם הרבה לחברות צד ג' בשביל לקבל משחקים גדולים, היום היא כבר בקושי עושה את זה אולי חוץ מאשר ביונטה (אם אפשר לקרא לזה משחק גדול). עוד משהו שאיוואטה הרג בנינטנדו מאז שהוא הפך אותה לחברת שעשועי משקל במקום חברת משחקים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 פברואר 2014, 16:19

עם אני זוכר נכון ,הסדרה של סוניק ומאריו באולימפידה מפותחת על ידי סגה
ובגלל מאריו זה בילעדי לפלטפורמות של נינטנדו

דרקו בתקופת הקיוב ,לשלם על בילעדיות עלה הרבה הרבה פחות ,גם בזכיונות גדולים
יש סיבה שאתה לא רואה בילעדיות על באטלפילד היום או COD או אססין קריד ,והרבה זכיונות אחרים ,התשלום על בילעדיות יהיה גדול מידי וכניראה לא כלכלי ברוב המקרים
משחקים שלוקח כמה שנים לפתח ,ועולים30-100 מיליון פיתוח ושיווק ,ואז מה ? תימכור אותה על פלטפורמה אחת ? כי לניחת ונידת ביחד,לפחות היום צריך עוד צוות פיתוח
כי הנידת עם חומרה מוגבלת מידי
אפילו הויטה ,הנידת החזקה ביותר היום במינסטרים

בטח ובטח ה3DS

עם כבר צד שלישי ,נינטנדו יכולה להגיע להסכמים כאלו ,של מימון פיתוח הפורטים ,והשיווק שלהם לWIIU ,כמובן רק על מולטיפלטפורם "חובה"
נינטנדו בקצב הזה לא תקבל שנה הבא COD \אססין קריד \וכו , להפסיד את EA נו טוב ,אפשר לשרוד בלי
אבל זה יהיה אסון מבחינתם לא לקבל כלום רציני מצד שלישי

ולגרור את הWIIU ,צריך את זה
נגיד 10 מיליון לכל פורט כזה ,כולל פרסום ושיווק
12 פורטים כאלו לשנה -120 מיליון שקל לשנה
360 מיליון שקל לשלוש שנים להחזיק את הWIIU מעל המיים ,למעשה אפילו הרבה פחות ,כי חלק מהפורטים יכסו הוצאות ,חלקם אפילו יהיו ריווחים
אני חושב שזה השקעה שתיהיה מאוד טובה לטווח הארוך

בשנה הרבעית של הWIIU בשוק ,נינטנדו תוכל להפסיק תמיכה רצינית -תוציא אוספים ,הוצאות מחדש מוזלות וכו
ותתמקד ביורשת ,תיתן לכל ציוותי הצד ראשון הגדולים שלה ,לעבוד על משחקי היורשת

אני חושב שמהלך כזה יחזיק אמון להרבה גימרים בנינטנדו ,במיוחד שגם ה3DS התחילה גרוע ,זה יראה לכולם שנינטנדו מחזיקה גם קונסולה כושלת ,ותומכת בה למספיק זמן

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 04 פברואר 2014, 19:35

http://www.gamespot.com/articles/ninten ... 00-6417497

אם נינטנדו תחבור לצד ג' משמעותית שנמצאת גם בצרות כלכליות אז היא עשויה לקבל חיזוק אבל לפי מה שהתפרסם בשבוע שעבר אז אני מאמין שהיא תעדיף לקנות חברה כמו של משחק קאנדי קראש.

http://www.nintendo.co.jp/ir/en/library ... qa/02.html

נינטנדו אישרה שהקונסולות הבאות שלהן יהיו עם אינטגרציה עמוקה כמו לפי השמועות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים