ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי bozeman » 28 ינואר 2014, 13:46

omerkot כתב:פורש מהחיים==left for dead

עכשיו אני כבר לא בטוח שנדב חשב על זה מראש...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2014, 13:50

מן הסתם הם יכולים להוציא אותו כבר היום מוכן לVR, ומי שרוצה - שישתמש, ומי שלא - שיחווה סתם משחק מושלם ודו מימדי ;)
אבל הם בטח רוצים גם שליטה ייחודית.
אני אישית הכי רוצה לשחק את BIOSHOCK INFINITE על VR, אבל רק אם יהיה לי בקר שידמה לפחות "ידיים" כמו שצריך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2014, 13:51

DrKeo כתב:מעניין אם זה אמיתי, אם כן אז מעולה אבל העובדה שמדובר בL4D ולא בHL מדכאת אותי

ואני דווקא מעדיף שהמשחק הראשון שיוצא עליו לא יהיה HL, שיעשו ניסויים על משחק אחר וילמדו מהמודים שעשו להם, ואז יוציאו את HL3 כשהוא נראה ורץ יותר טוב ^_^

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 ינואר 2014, 15:42

IGN מדווחים על ההדלפה של CBOAT אבל הם לא יכולים לאשר אם זה אמין:
http://www.ign.com/articles/2014/01/27/left-4-dead-3-alleged-document-features-map-remake

אני חושב שזה רוב הסיכויים אמין, ל CBOAT יש שם לא קטן באינטרנט וקשה לי להאמין שהוא יעז להביך את עצמו בשקר כל כך ישיר שלא תהיה לו אפשרות להתחמק ממנו במידה ויתפס, זה משהו שאם עולים עליו הוא פשוט נמחק.
וזה גם זיוף שנראה קשה מאוד להכנה.

הנה איך שהמפה נראית ב L4D2:
תמונה
עכשיו לזה אני קורא הפרש של דור וחצי :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 28 ינואר 2014, 21:21

בינתיים זה עדיין סוגשל בולשוט לא מאושר.. נחיה ונראה :).....
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ינואר 2014, 19:52

Klayman כתב:בינתיים זה עדיין סוגשל בולשוט לא מאושר.. נחיה ונראה :).....

גם יורוגיימר דיווחו על כך ואני נוטה לסמוך עליהם שהם לא סנסציוניים ורודפי כותרות בדומה ל IGN (היו להם סקופים מצויינים לפני שיצאו קונסולות הדור הבא והם לא פרסמו כל שטות שצפה אז ברשת) והם כנראה חושבים שזה מספיק אמין כדי לפרסם, אישור רשמי מן הסתם לא תקבל אבל אני חושב שסביר להניח שזה אמיתי מהסיבות שציינתי כבר.

והודלפה עוד תמונה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2014, 12:43

Nigga כתב:ברור שזה יהיה Left 4 Dead 3. וואלב כבר ממזמן נטשה את משחקי הסינגלפלייר. כל המשחקים האחרונים שלה מתמקדים במולטיפלייר תחרותי עם מיקרו תשלומים.
הם כנראה עושים חשבון שהאף לייף 3 (או כל משחק סינגלפלייר אחר) לא יתרום שום דבר לקידום המארקט שלהם בסטים.
אין מה לעשות חבר'ס, הפוקוס הוא מולטיפלייר.

רק חבל שזה לא נכון ומעבר לDOTA2 שיצא עכשיו, המשחק הקודם שלהם היה פורטל 2.

ואני כן רוצה שהראשון על SOURCE 2 יהיה HL3 כי אני רוצה את השוק הראשוני של הטכנולוגיה בHL, לא שיפור אנקרמנטלי קל מL4D3.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 ינואר 2014, 12:58

מסתבר מי שסיפק את התמונה ל CBOAT הוא אחד מהיוזרים בגאף. הוא שלח לCBOAT את התמונה דרך לינק דרופבוקס וCBOAT פרסם אותה כך. דרך ה metadata של התמונה אנשים הצליחו לקשר את זה לחשבון הדרופבוקס וליוזר, מה שגרם לאנשים לחשוב שהיוזר הזה וCBOAT הוא אותו האדם. עכשיו המשתמש מפרסם תגובה בה הוא מבהיר שהוא לא CBOAT ושאנשי מיקרוסופט כבר רחרחו סביבו בנוסף על זה שואלב עצבנים עליו. לא הבנתי אם היוזר היה\הוא עובד של ואלב וכך הוא השיג את המצגת.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=759779

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ינואר 2014, 21:03

Kazz כתב:מסתבר מי שסיפק את התמונה ל CBOAT הוא אחד מהיוזרים בגאף. הוא שלח לCBOAT את התמונה דרך לינק דרופבוקס וCBOAT פרסם אותה כך. דרך ה metadata של התמונה אנשים הצליחו לקשר את זה לחשבון הדרופבוקס וליוזר, מה שגרם לאנשים לחשוב שהיוזר הזה וCBOAT הוא אותו האדם. עכשיו המשתמש מפרסם תגובה בה הוא מבהיר שהוא לא CBOAT ושאנשי מיקרוסופט כבר רחרחו סביבו בנוסף על זה שואלב עצבנים עליו. לא הבנתי אם היוזר היה\הוא עובד של ואלב וכך הוא השיג את המצגת.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=759779

אז מסתבר שקליימן צדק באופן עקיף למדי שלא חשבנו עליו בכלל- התמונה כנראה אמיתית אבל ל CBOAT לא מגיע קרדיט ולכן לא הוכיח עדיין כושר נביאות, איזה טוויסט :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 ינואר 2014, 14:33

ואוו, מרוב שהוא הצליח לשכנע אנשים שהוא אינסיידר, הם אשכרה שולחים לו דברים!

ובינתיים גם יורוגיימר מסתמכים על אותו המקור, אז סתם חבל להתרגש..
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 ינואר 2014, 16:07

להתרגש לגבי מה? ידענו כבר שסורס2 וL4D3 בפיתוח. אתה חושב שמישהו טרח לבנות את המפה הזו של L4D2 במנוע מתקדם יותר כחלק ממתיחה?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 ינואר 2014, 20:08

אהה שכחתי.. It's on the Internet, so it MUST be true... :roll:

מעולם לא הייתה שום מתיחה באינטרנט על שום משחק שהמון אנשים חיכו לו.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 ינואר 2014, 21:31

כמה מתיחות שכאלה אתה מכיר שכוללות מספר תמונות של שלבים מהמשחק הקודם שמרונדרים במנוע חדש ומתקדם?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 ינואר 2014, 05:44

Because people only do the same thing every time..
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2014, 23:52

Nigga כתב:CS:GO

סתם חידוש, בקושי משהו שם לב שהדבר הזה אפילו יצא בשקט בשקט (אולי חוץ מכמה אנשים ספציפים כמוך כי אתה שחקן cs מאוד כבד). תמיד יצא cs (אפילו יצא אחד חודש לפני hl2) ואפילו valve לא זורקים על השדרוג הגרפי לcs:s הזה שגם פאנבוי valve כמוני שכך שהוא בכלל יצא. המשחק האחרון הגדול שvalve הוציאו היה רק לפני שנתיים וחצי ולא לפני 20 שנה ולהגיד שvalveעושה רק מולטי זה פשוט שטויות.

Valve תמיד עשתה מולטי, שני tf, ארבעה cs, שני l4d, דוטה, שום דבר לא השתנה. מאז ומתמיד הם הוציאו בצורה רציפה משחקי מולטי ופעם בכמה שנים אחרי שנים על גבי שנים של עבודה משחק סינגל. המשחק סינגל הגדול האחרון שלהם יצא רק לפני שנתיים וחצי וממתי הם יורים כל שבועיים משחק סינגל גדול? בין hl1 ל2 עברו 6 שנים, בין 2 לחבילה הכתומה שלוש שנים ובין הכתומה לפורטל 2 עברו עוד שלוש וחצי שנים. תהיה בטוח שיש להם משחקי סינגל בקנה והוא יוכרז קרוב מאוד לשחרור.

בנושא המצגת, זה לא טרוף לזייף כזה דבר. אנשים כבר בנו את כל זלדה oot בue3 אז לבנות שלבון קטנטן בקרייאנג׳ן 3 זה כזה ביג דיל? אולי אמיתי, אולי לא. אולי מעיד על l4d3, אולי לא. ממילא עד ההכרזה של hl או l4d לא נדע שום דבר רשמי, רק צריך לקוות שזה הראשון ולא השני.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 ינואר 2014, 06:52

ברור שזה לגמרי לא ביג דיל ליצור את התמונות (זה אפילו לא חייב להיות שלב.. כולה jpeg המצגת). אבל קאזז, כהרגלו בקודש, מאבד כל שיפוטיות וביקורת בנושאי ואלב, אז לא יכול להיות שמישהו יעשה משהו כזה לצורך מתיחה!
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 ינואר 2014, 19:01

נא הפנה אותי למתיחות שהתברר שהן מתיחות שהציגו חומר דומה כמו כאן.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 ינואר 2014, 14:58

Nucleus_Dawn כתב:swym, בשניה שהתקנת את הSOS במחשב שלך, קנית SM. קנית סתם PC והתקנת עליו SOS? קנית SM.העובדה שיש כמה אפשרויות לרכישה של הSM, זה מצוין וזה אכן יתרון. העובדה שאפשר להתקין כל מערכת הפעלה גם על SM שאתה קונה מאחת מהיצרניות, בלי הצורך להתעסק בבניית מכשיר, זו סיבה לקנות את הSM (כי אתה לא צריך לוותר על השימוש בווינדוס).

מצטער, אבל האמירה הזו הזויה בערך כמו שתטען שברגע שהתקנתי אנדרואיד במכשיר הטלפון שלי אז קניתי גוגל נקסוס, או כשהתקנתי OSX בPC שלי אז קניתי mac וכשהתקנתי Windows 8 על הטאבלט שלי אז קניתי Surface.
או שאתה לא מסוגל להבדיל בין מותג חומרה לבין מערכת הפעלה, או ש(יותר הגיוני במקרה שלך) כרית לעצמך כזה בור עם התגובה המגוחכת שלך שעכשיו אתה לא יכול לצאת ממנו ולכן מעדיף להמשיך ולחפור לעצמך בור יותר עמוק. אבל זה לא משנה את העובדה שהתקנה של SOS היא לא קניה של SM.
ככה שמצד הצרכן העובדה שSOS אפשר להתקין גם על כל מחשב אחר לא עובדת לטובת יצרני החומרה של SM אלא להיפך: גם על מחשב ממותג של דל או HP אתה יכול להתקין גם SOS וגם חלונות - בלי להתעסק בהרכבת החומרה.

Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שטעית אז, בנוגע לשלט. אני חושב שאתה עדין טועה. מסך מגע על השלט זה לא רעיון טוב. שלט שמצריך מהשחקן להוריד את מבטו מהמסך שבו הוא משחק במשחק, הוא שלט לא טוב.
זה לא שבWIIU פספסו את הפוטנציאל. זה שהרעיון כולו לא באמת פרקטי. במשחקים שבהם יש פעולה וצריך להתרכז במה שקורה בכל רגע, להוריד את המבט מהמסך הופך את המשחק למתסכל ולא שחיק. במשחקים שבהם יש תפריטים ואפשר לעצור ולחשוב, משטח מגע יכול למלא בדיוק את אותן הפונקציות, עם יצירת תפריטים על המסך, ברגע שנוגעים במשטח המגע.

אם בזמנו חשבת שאני טועה, אתה מוזמן להביא ציטוטים שלך מאותה התקופה שמראים אותך מבקר את הרעיון של ואלב לשים מסך מגע על השלט.
אבל אתה עדיין טועה כי הרעיון עצמו דווקא עובד מצויין במקומות שבהם ניסו אותו - אפילו על משחקים שלא נבנו במיוחד לשלט כזה: Darksiders (ואפילו Arkham City שאיכשהו הצליחו לחרבש בלי קשר) זו דוגמא מצויינת לכל שהשליטה בזכות מסך המגע של הWiiU היא הצורה העדיפה.
האלטרנטיבה של להוריד את המבט מהמסך היא בעצם להסתבך עם תפריטים וממשקים שמסתירים את המסך עצמו (שבמשחקים לשחקן יחיד עוצרים לך את המשחק ומצריכים ממך הרבה יותר מאמץ בשביל פעולה פשוטה כמו בחירה של נשק מתוך inventory, ובמשחקים מרובי שחקנים בכלל מסתירים לך את מה שקורה על המסך באותו הרגע ועדיין מסורבלים לשליטה מהירה).
שני מסכים שעל אחד מהם שליטה עצמאית תמיד יהיו עדיפים על מסך אחד שלא יכול להכיל את כל המידע הרלוונטי וצריך לעשות toggle בין שני מצבים.

Klayman כתב:כשנקבל אימות לדבריו, אולי :). חשבתי שהוא מקורב של מיקרוסופט, לא של ואלב..

אני רואה עכשיו שכבר אימתו את זה, אבל CBOAT כתב מהרגע הראשון שזה משהו שנחת אצלו בתיבה ולא משהו שהוא חשף בעצמו. זה Win-win גם עבורו (כי על כל שמועה פיקטיבית הוא יכול אחר כך להגיד שזה סתם משהו שעבר אצלו) וגם עבור מי שלא רוצה להסגיר את עצמו ישירות אבל כן רוצה להדליף משהו אמיתי או פיקטיבי עם מקסימום חשיפה (חוץ במבקרים שבהם הוא לא מסתיר את הזהות שלו כמו שצריך מסתבר).
L4D3 במנוע source 2 כבר הודלף בהדרגה מלפני שנתיים. עם כל הזמן שעבר אין שום סיבה לחשוב שמשהו מהתמונה הזו וממבנה התיקיה שצורף לה הוא לא אמיתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ינואר 2014, 17:10

swym כתב: מצטער, אבל האמירה הזו הזויה בערך כמו שתטען שברגע שהתקנתי אנדרואיד במכשיר הטלפון שלי אז קניתי גוגל נקסוס, או כשהתקנתי OSX בPC שלי אז קניתי mac וכשהתקנתי Windows 8 על הטאבלט שלי אז קניתי Surface.
או שאתה לא מסוגל להבדיל בין מותג חומרה לבין מערכת הפעלה, או ש(יותר הגיוני במקרה שלך) כרית לעצמך כזה בור עם התגובה המגוחכת שלך שעכשיו אתה לא יכול לצאת ממנו ולכן מעדיף להמשיך ולחפור לעצמך בור יותר עמוק. אבל זה לא משנה את העובדה שהתקנה של SOS היא לא קניה של SM.
ככה שמצד הצרכן העובדה שSOS אפשר להתקין גם על כל מחשב אחר לא עובדת לטובת יצרני החומרה של SM אלא להיפך: גם על מחשב ממותג של דל או HP אתה יכול להתקין גם SOS וגם חלונות - בלי להתעסק בהרכבת החומרה.

אם בזמנו חשבת שאני טועה, אתה מוזמן להביא ציטוטים שלך מאותה התקופה שמראים אותך מבקר את הרעיון של ואלב לשים מסך מגע על השלט.
אבל אתה עדיין טועה כי הרעיון עצמו דווקא עובד מצויין במקומות שבהם ניסו אותו - אפילו על משחקים שלא נבנו במיוחד לשלט כזה: Darksiders (ואפילו Arkham City שאיכשהו הצליחו לחרבש בלי קשר) זו דוגמא מצויינת לכל שהשליטה בזכות מסך המגע של הWiiU היא הצורה העדיפה.
האלטרנטיבה של להוריד את המבט מהמסך היא בעצם להסתבך עם תפריטים וממשקים שמסתירים את המסך עצמו (שבמשחקים לשחקן יחיד עוצרים לך את המשחק ומצריכים ממך הרבה יותר מאמץ בשביל פעולה פשוטה כמו בחירה של נשק מתוך inventory, ובמשחקים מרובי שחקנים בכלל מסתירים לך את מה שקורה על המסך באותו הרגע ועדיין מסורבלים לשליטה מהירה).
שני מסכים שעל אחד מהם שליטה עצמאית תמיד יהיו עדיפים על מסך אחד שלא יכול להכיל את כל המידע הרלוונטי וצריך לעשות toggle בין שני מצבים.

אני רואה עכשיו שכבר אימתו את זה, אבל CBOAT כתב מהרגע הראשון שזה משהו שנחת אצלו בתיבה ולא משהו שהוא חשף בעצמו. זה Win-win גם עבורו (כי על כל שמועה פיקטיבית הוא יכול אחר כך להגיד שזה סתם משהו שעבר אצלו) וגם עבור מי שלא רוצה להסגיר את עצמו ישירות אבל כן רוצה להדליף משהו אמיתי או פיקטיבי עם מקסימום חשיפה (חוץ במבקרים שבהם הוא לא מסתיר את הזהות שלו כמו שצריך מסתבר).
L4D3 במנוע source 2 כבר הודלף בהדרגה מלפני שנתיים. עם כל הזמן שעבר אין שום סיבה לחשוב שמשהו מהתמונה הזו וממבנה התיקיה שצורף לה הוא לא אמיתי.

וואו. אילו טיעונים מעפנים.

מה הקשר בין אנדרואיד וקניית נקסוס? אתה לא חייב לקנות נקסוס, בשביל שיהיה לך מכשיר אנדרואיד ,בדיוק כמו שאתה לא חייב לקנות SM של DELL בשביל שיהיה לך SM.
ברגע שיש לך אנדרואיד על הטלפון שלך, יש לך מכשיר אנדרואיד.
ברגע שיש לך SOS במחשב שלך, יש לך מכשיר של סטים. זה מאוד פשוט. אני מניח שאתה מבין את זה, אבל ממשיך להתווכח, כי כרית לעצמך בור עם הוויכוחים הקטנוניים והמגוחכים שלך ולא נעים לך להודות בכך.

מישהו אמר שזה טוב ליצרני החומרה? אמרתי שזה טוב לצרכן ולפטפורמה כולה. בדיוק כמו שטוב למייקרוסופט שאתה מתקין את ווינדוס, למרות שלא קנית מהם את המחשב, כך טוב לVALVE שאתה מתקין את מערכת ההפעלה שלהם, למרות שלא קנית את המחשב מהם, או מאחד השותפים שלהם.
Steam Machine זה בסה"כ PC עם SOS. אתה יכול לבנות אחת לבד. אתה יכול לקחת את הPC שלך ולהפוך אותו לSM ואתה יכול לקנות אחת מאחת מיצרנייות החומרה.

הרעיון עובד מחורבן בWIIU. מה הטעם בכך שהמשחק ממשיך לעבוד, כאשר אתה בכל מקרה לא יכול לראות מה קורה בו, כי אתה מסתכל על המפשעה שלך? דווקא במקרים האלו בהחלט עדיף שהמשחק ישהה את עצמו, כדי שתוכל לעשות מה שאתה רוצה בתפריטים.
אם מדובר במשחק מולטיפלייר, או משהו בסגנון של Dark Souls אז חלק מהעיצוב שלו הוא שהוא לא עוצר, לא משנה מה אתה עושה.
להסתכל על תפריט שעוצר/לא עוצר את המשחק זה הינו הך ללסתכל לעצמך על המפשעה ולא על מסך טלויזיה שלך. ההבדל היחיד בינהם זה שלהסתכל על מסך הטלויזיה זה הרבה יותר נוח.

שני מסכים, שמכריחים אותך להזיז את המבט מהמסך המצוין שמולך, למסך הלא כל כך מצוין שבמפשעה שלך, זה לא נוח, לא פרקטי, לא שימושי ובמקרה הכי טוב יכול להביא לכל מיני גימיקים לא כאלה מוצלחים, כמו שנעשה בזומביU (שאפשר לעשות בקלילות גם עם סתם תפריט שמסתיר חלק מהמסך).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 ינואר 2014, 18:39

Kazz.. People don't just do the same thing over and over again..

אם אתה בוחר להאמין שמה שהוצג אמיתי, אשריך. אני בעד להמתין ולראות משהו יותר קונקרטי מזה. אני חייב להביא לך ראיות שהיו בדיוק אותן המתיחות כדי שזאת תהיה מתיחה? אתה שומע כמה דבילי זה נשמע? מתיחה היא לא מדע מדויק.. אפשר לעשות מאות אלפי סוגים שונים.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 ינואר 2014, 18:44

שני מסכים, שמכריחים אותך להזיז את המבט מהמסך המצוין שמולך, למסך הלא כל כך מצוין שבמפשעה שלך, זה לא נוח, לא פרקטי, לא שימושי ובמקרה הכי טוב יכול להביא לכל מיני גימיקים לא כאלה מוצלחים, כמו שנעשה בזומביU (שאפשר לעשות בקלילות גם עם סתם תפריט שמסתיר חלק מהמסך).

בכללי אני מסכים עם הדיעה הזאת אבל זה לא בהכרח נכון תמיד... לדוגמא בפיפא.... אני אומנם כיום יכול לעשות הרבה דברים בזמן משחק בעזרת הקינקט אבל בכל זאת מפליא אותי שלא מאפשרים לי להחליף שחקנים או FORMATION בעזרת האפליקציית SECOND SCREEN שלהם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ינואר 2014, 18:54

swiss-the-engine כתב:בכללי אני מסכים עם הדיעה הזאת אבל זה לא בהכרח נכון תמיד... לדוגמא בפיפא.... אני אומנם כיום יכול לעשות הרבה דברים בזמן משחק בעזרת הקינקט אבל בכל זאת מפליא אותי שלא מאפשרים לי להחליף שחקנים או FORMATION בעזרת האפליקציית SECOND SCREEN שלהם.

זה יכול להיות יותר נוח להשתמש במגע, מאשר בתפריט, אבל זה בכל מקרה יכריח אותך לעצור את המשחק ולהסיט את המבט מהמסך, שזה כבר פחות נוח.
בגלל זה משטח מגע יכול למלא תפקיד הרבה יותר טוב. לא צריך להסתכל על השלט בשביל להשתמש בו ואתה יכול במהירות לבחור את הסעיף שאתה צריך בכל רשימה (או להזיז מהר תמונה של מפה, כמו שעשו בAC4 בPS4).

שימוש במסך נוסף, זה לא נוח. אפילו בDS וב3DS זה לא הכי נוח, כשהמסכים כמעט צמודים, אז בטח ובטח שאחד שני מטרים ממך והאחר נח עליך או ליידך.

VALVE באמת הציעו בהתחלה פתרון שמה שמופיע על המסך בשלט, יופיע מיד על המסך עצמו, אבל בזמן שזה מטפל בחוסר הנוחות של להסיט את המבט מהמסך למסך המשני, זה הופך את כל הרעיון של מסך בשלט למיותר לחלוטין ומאפשר להחליף אותו במשטח מגע, שיאפשר להנות מכל היתרונות של המסך, בלי להתמודד עם הצורך להסיט את המבט, או עם העלות היקרה של שלט עם מסך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 ינואר 2014, 21:02

לא... קוויק טוגל כזה ל2-3 FORMATIONS והחלפה של 2 שחקנים קבוים בשני שחקנים קבועים אחרים לא ידרשו ממני להסתכל על השלט.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ינואר 2014, 21:17

swiss-the-engine כתב:לא... קוויק טוגל כזה ל2-3 FORMATIONS והחלפה של 2 שחקנים קבוים בשני שחקנים קבועים אחרים לא ידרשו ממני להסתכל על השלט.

לא להסתכל על השלט, אומר להשתמש אך ורק ביכולות המגע של המסך.
המשמעות היא שאפשר להשתמש במשטח מגע ולהשיג בדיוק את אותה התוצאה.

אפשר לתכנן את זה ככה שעם סוייפ שונה, השינויים שאתה בוחר שונים. אם רצית לעשות את זה עם כפתורים וירטואליים במסך, אז אפשר בקלילות לקבוע אזורים במשטח המגע, שיהיו בדיוק באותו המקום שהם היו במסך המגע, שעושים את אותם שינויים.
אתה מרוויח גם את השימושיות וגם נמנע מלשלם פי שלושה עבור שלט נוסף.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ינואר 2014, 21:55

כאחד מהבודדים פה שיש לא WIIU ,לפעמים המסך מאוד עוזר ולפעמים לא

סתם לדוגמה בלגו סיטי אנדרקובר ,,יש את המפה במסך,כולל מקומות מענינים במשחק
וזה מאוד עוזר ,לא צריך את זה באמת ,לעלילה הראשית ,כי אפשר לראות להן ללכת בלי זה
אבל להמון דברי צד זה מאוד חשוב ,בלי המסך היו צריכים או חלק משטח הטלוויזיה למפה ,או לעצור הרבה פעמים ,לסמן שטח מענין ,ולחזור למשחק כל פעם
בדומה להרבה משחקי ארגז חול היום

חוץ מזה יש כמה גימיקים נחמדים נוספים

לדוגמה אפשר לעשות חיפוש במשחק של דברים ,ולהזיז את הגימפאד בצורה תלת מימדית ,במקום ליסתכל רק על הטלוויזיה
אני חושב שזה פיצר מעניין שיכול לשמש לעוד משחקים
במיוחד היתי רוצה לראות את זה במטרואיד תלת מימדי -לא כחלק גדול מהמשחק
אבל לאויב פה פאזל שם ,נגיד 5% מהמשחק ,שלא ישעמם ויעיף

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 28 אורחים