נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי swym » 30 ינואר 2014, 20:47

Death_119 כתב:בימים עברו זה היה נקרא skin לא מוד.

זה כרגע עוד לא נראה ככה, אבל זה דווקא כן מוד: יש שם אפילו קצת שינויים לAI שמתחבאים בקוד אבל הוא פשוט עדיין Work In Progress מאד ראשוני, שאמור לכלול בעתיד גם יצורים כמו Inglorious Beasterds, Fascist Pigs, Pigtizans, גדרות תיל חשמליות שהפרפרים לא יכולים לעבור דרכן, ומתכון לבורשט שמכינים מסלק שאפשר לקטוף בשדה.
פשוט יש פשוט גבול לכמה עבודה אפשר לתת ב-36 שעות בלבד כעושים מודינג עם API חדש ועל בסיס סקריפטים של שפת LUA שאתה לומד בפעם הראשונה... :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 ינואר 2014, 11:54

swym כתב:זה כרגע עוד לא נראה ככה, אבל זה דווקא כן מוד: יש שם אפילו קצת שינויים לAI שמתחבאים בקוד אבל הוא פשוט עדיין Work In Progress מאד ראשוני, שאמור לכלול בעתיד גם יצורים כמו Inglorious Beasterds, Fascist Pigs, Pigtizans, גדרות תיל חשמליות שהפרפרים לא יכולים לעבור דרכן, ומתכון לבורשט שמכינים מסלק שאפשר לקטוף בשדה.
פשוט יש פשוט גבול לכמה עבודה אפשר לתת ב-36 שעות בלבד כעושים מודינג עם API חדש ועל בסיס סקריפטים של שפת LUA שאתה לומד בפעם הראשונה... :mrgreen:

ההגדרה שלנו למוד שונה, מוד מבחינתי היא שינוי הגיימפליי הקיים (כמו לדוגמא Dota על Warcraft 3 או Counter strike על Half life) או לחילופין הוספת תוכן חדש בצורה משמעותית, לדוגמא Gunman על Half life או Israel Theater שבניתי לפני 15 שנה לFalcon 4. מה שאתה מספר פה זה סקין, לקחת אלמנט במשחק ושינית את מראהו (זה לא משנה אם שינית את המראה של אחד או 200 אובייקטים זה עדיין שינוי מראה).
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 פברואר 2014, 01:55

סיימתי את האקט הראשון של ברוקן אייג' (שוב תודה לפאמילי שרינג). בלי שיפור ניכר באקט השני אני אהיה חייב להעמיד את המשחק בקטגוריית האכזבה הכי גדולה של 2014.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2014, 22:38

האמת שיש סקין, מוד ויש טוטאל קונברז׳ן. סקין זה שינוי ויזואלי בלבד, מוד זה שינוי בגיימפליי שיכול לכלול גם שינוי ויזואלי וטוטאל קונברז׳ן זה ממש משחק חדש שנבנה מכלים של משחק אחר כמו cs או tf או gunman.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 פברואר 2014, 14:12

יוביסופט ממש חוצפנים.
אחרי יותר משלושה שבועות שבהן הם לא ענו לי בשאלה שפתחתי באתר התמיכה שלהם (ומשהו כמו 12 הודעות שלי, שמבקשות תשובה, או לפחות שמישהו יגיד לי כמה זמן יקח להם לבדוק את העניין), פתחתי שאלה נוספת והם העזו לסגור אותה בגלל שהיא "duplicate case" ועוד הם אמרו לי שהנושא מטופל בשאלה המקורית.

כלומר, בהחלט יש להם כוח אדם שמטפל בשאלות. הם אפילו ענו לי לשאלה החדשה תוך יום, אבל לשאלה הקודמת, הם לא עונים מה07.01.
לא ציפיתי לקבל שירות כל כך מחורבן מחברה בחו"ל.

זה מזכיר לי שלא מזמן היתה לי בעיה עם אוריג'ן ודיברתי עם נציג של EA בצ'אט באתר התמיכה שלהם ואחרי 20 דקות בערך, הוא פשוט נתן לי מספר טלפון של תמיכה טכנית, שענו ממש מהר ועזרו לי לגלות שהבעיה נובעת מכך שהHDD שלי היה בדרך לעולם הבא.
איזה הבדל עצום בין "החברה הגרועה באמריקה" ויוביסופט. לעזאזל איתם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 פברואר 2014, 16:13

צרפתים מסריחים. :evil:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 פברואר 2014, 19:22

מאנטל יצא לBF4 ביחד עם הדרייברים החדשים של ATI. מתחילים להתפרסם בנצ'מרקים ועושה רושם שמדובר בשיפור מרשים במיוחד במקרים בהם המשחק הוא CPU limited, כך שזה עוזר הכי הרבה למפרטים עם מעבדים חלשים.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=162

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=161

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2014, 19:32

Kazz כתב:מאנטל יצא לBF4 ביחד עם הדרייברים החדשים של ATI. מתחילים להתפרסם בנצ'מרקים ועושה רושם שמדובר בשיפור מרשים במיוחד במקרים בהם המשחק הוא CPU limited, כך שזה עוזר הכי הרבה למפרטים עם מעבדים חלשים.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=162

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=161

12%-20% על מחשב חזק? סטים OS נותן 18%. ובכלל לראות 780GTX שעולה 500$ מנצח את ה290X שעולה 500$? זה כבר באמת באמת באמת הזוי. :?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 פברואר 2014, 19:38

כן, אבל סטים OS זאת מערכת הפעלה שלמה שלא תומכת בשום משחק רלוונטי (נגיד, AAA מהשנים האחרונות), ומאנטל עובד על וינדוז, בלי הצורך להתקין מערכת הפעלה חדשה, כולה לעדכן דרייבר ואת המשחק :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2014, 04:11

ברור שזה חביב לגמרי למי שיש כרטיס AMD, אבל זאת ממש לא סיבה לרצות אחד. כלומר הכרטיס המתחרה של NVIDIA באותו מחיר מנצח את AMD עם מנטל אז מה יצא לנו מזה (כמובן שזה תלוי ההגדרות, בחלק AMD עם מנטל מנצח בשבריר אחוז ובחלק NVIDIA מנצחת את מנטל בשבריר אחוז)? ועוד כשיש לך מחשב טוב ברזולוציה גבוהה אתה רואה שיפור של 2%? וכשיש לך כרטיס מסך AMD חלש יותר כמו 7790HD המשחק רץ לאט יותר עם מנטלך? ומנטל מוסיף גמגומים למשחקים וגורם להם לשהק כל הזמן? כלומר באמת? WTF?

נראה שכל מה שמנטל באמת עושה זה להצליח להתעלם מהאיטיות של הCPU אם יש לך אחד איטי (ואני לא מדבר על I5 בן שנתיים, אני מדבר על דברים חלשים בהרבה כמו הA10 של AMD) אבל אם קנית I5 בשנים האחרונות אין לך מה לחפש עם מנטל, כלומר אם בא לך שיפור של 4% בביצועים וכנראה ביצועים פחות טובים מאשר כרטיס מקביל של NVIDIA.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 פברואר 2014, 20:41

AMD לא אמרו משהו על זה שמנטל יוכל לתמוך גם בכרטיסי נווידיה? נראה לי שזה לא חלק ממלחמת המחנות הפעם :P.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2014, 21:37

Klayman כתב:AMD לא אמרו משהו על זה שמנטל יוכל לתמוך גם בכרטיסי נווידיה? נראה לי שזה לא חלק ממלחמת המחנות הפעם :P.

מנטל רץ רק על כרטיסי AMD, בגלל זה הוא לא יהפוך לסטנדרט. AMD שלמו לכמה חברות מאוד ספציפיות, EA בעיקר, בשביל שישתמשו במנטל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 פברואר 2014, 22:04

DrKeo כתב:מנטל רץ רק על כרטיסי AMD, בגלל זה הוא לא יהפוך לסטנדרט. AMD שלמו לכמה חברות מאוד ספציפיות, EA בעיקר, בשביל שישתמשו במנטל.

אתה בטוח בזה?

http://wccftech.com/amd-mantle-api-requ ... hic-cards/
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2014, 00:23

Klayman כתב:
אתה בטוח בזה?

http://wccftech.com/amd-mantle-api-requ ... hic-cards/

האמת שמעולם לא שמעתי על זה, מעניין אם nvidia תתאמץ לשלב את זה בדרייברים שלה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 פברואר 2014, 18:10

DrKeo כתב:ברור שזה חביב לגמרי למי שיש כרטיס AMD, אבל זאת ממש לא סיבה לרצות אחד. כלומר הכרטיס המתחרה של NVIDIA באותו מחיר מנצח את AMD עם מנטל אז מה יצא לנו מזה (כמובן שזה תלוי ההגדרות, בחלק AMD עם מנטל מנצח בשבריר אחוז ובחלק NVIDIA מנצחת את מנטל בשבריר אחוז)? ועוד כשיש לך מחשב טוב ברזולוציה גבוהה אתה רואה שיפור של 2%? וכשיש לך כרטיס מסך AMD חלש יותר כמו 7790HD המשחק רץ לאט יותר עם מנטלך? ומנטל מוסיף גמגומים למשחקים וגורם להם לשהק כל הזמן? כלומר באמת? WTF?

נראה שכל מה שמנטל באמת עושה זה להצליח להתעלם מהאיטיות של הCPU אם יש לך אחד איטי (ואני לא מדבר על I5 בן שנתיים, אני מדבר על דברים חלשים בהרבה כמו הA10 של AMD) אבל אם קנית I5 בשנים האחרונות אין לך מה לחפש עם מנטל, כלומר אם בא לך שיפור של 4% בביצועים וכנראה ביצועים פחות טובים מאשר כרטיס מקביל של NVIDIA.

מאיפה הגעת למסקנה שA10 חלש בהרבה מI5 בן שנתיים? זה בטח לא נכון במשחקים עם הגדרות גבוהות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 פברואר 2014, 12:45

לפי ספירה שלי, בחודש ינואר שוחררו 67 משחקים חדשים בסטים. לא כולל הוצאות סטים למשחקי מחשב ישנים. וואו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2014, 13:58

swiss-the-engine כתב:מאיפה הגעת למסקנה שA10 חלש בהרבה מI5 בן שנתיים? זה בטח לא נכון במשחקים עם הגדרות גבוהות.

כי הוא יותר חלש מכל I5 מסדרה 2 (שיצאה לפני שלוש שנים) חוץ אחד וחלש מכל אחד מהi5 קיים מסדרה 3 ו-4 שיצאו בשנתיים האחרונות?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2014, 21:36

הנה משהו מאתר מערבי על מנטל. הגרסה הקצרה, אם יש לכם מעבד חלש זה אחלה ואם יש לכם מעבד לא רע ומעלה זה בקושי חביב אם יש לך כבר כרטיס AMD:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 פברואר 2014, 21:44

DrKeo כתב:הנה משהו מאתר מערבי על מנטל. הגרסה הקצרה, אם יש לכם מעבד חלש זה אחלה ואם יש לכם מעבד לא רע ומעלה זה בקושי חביב אם יש לך כבר כרטיס AMD:
תמונה

מגניב לגמרי.
אם זה יהפוך לסטנדרט (כלומר, אך ורק במקרה וNVIDIA יתמכו בזה), זה יכול להוזיל באופן משמעותי את המחיר של מחשבי גיימינג, כי יהיה צריך לדאוג אפילו פחות בנוגע למעבד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2014, 21:50

Nucleus_Dawn כתב:
מגניב לגמרי.
אם זה יהפוך לסטנדרט (כלומר, אך ורק במקרה וNVIDIA יתמכו בזה), זה יכול להוזיל באופן משמעותי את המחיר של מחשבי גיימינג, כי יהיה צריך לדאוג אפילו פחות בנוגע למעבד.

האמת שהבנצ'מארקים האלה טיפה משקרים כי BF4 הוא אחד המשחקים היחידים שמשתמשים במעבד בPC. אם היית שם מנטל על קרייסס 3 למשל זה לא היה מזיז כמעט כלום כי הוא מאוד לא תלוי מעבד. אולי זה הדור החדש, גורם סופסוף לקפיצה בדרישות במעבד ולכן BF מרשה לעצמו להשתמש יותר בCPU. מצד שני, לצערנו, יש בפס4 ובONE מעבד כל כך פתטי שעוד שנתיים אם תקנה מעבד MID RANGE מנטל כבר לא יעזור לך בכלל כי תמיד המכנה המשתוף הנמוך ביותר הוא הקונסולות ובמקרה של ניצול מעבד באמת שאי אפשר לקפוץ מעל הקונסולות כמו שעושים בGPU ברוב המקרים. אין ספק שזה חביב אבל ממנטל לא תבוא הישועה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 פברואר 2014, 06:01

לא תבוא הישועה, אבל בהחלט נראה שהוא יכול לתרום לשיפור, וזאת עוד גרסא ראשונית. אם נווידיה תחליט לתמוך בזה, (ולמה לה לא לתמוך בסופו של דבר?) והמנטל יהפוך לסטנדרט, יש לו רק לאן להשתפר. בקיצור - לגרסא ראשונית, על מערכת הפעלה קיימת, סה''כ בעדכון למשחק ולדרייבר, זה מרשים לדעתי. אני מבין שזה לא מבית נווידיה אהובתך והכל, ולכן קצת קשה לך לתמוך בזה, אבל סה''כ המנטל הוא לא רע בכלל, ויכול רק לתרום (בקלות יותר מסטים OS).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2014, 22:04

Klayman כתב:לא תבוא הישועה, אבל בהחלט נראה שהוא יכול לתרום לשיפור, וזאת עוד גרסא ראשונית. אם נווידיה תחליט לתמוך בזה, (ולמה לה לא לתמוך בסופו של דבר?) והמנטל יהפוך לסטנדרט, יש לו רק לאן להשתפר. בקיצור - לגרסא ראשונית, על מערכת הפעלה קיימת, סה''כ בעדכון למשחק ולדרייבר, זה מרשים לדעתי. אני מבין שזה לא מבית נווידיה אהובתך והכל, ולכן קצת קשה לך לתמוך בזה, אבל סה''כ המנטל הוא לא רע בכלל, ויכול רק לתרום (בקלות יותר מסטים OS).

זה לגמרי חביב, הייתי כמובן שמח להריץ משחק ב37FPS במקום 34FPS אבל זה לא יותר שיפור ממה שעדכון דרייברים אחד יעשה למשחק שרק יצא, אפילו פחות. חביב, שלא תבין אותי לא נכון, אבל הרעש סביב זה הוא שטות. זה חמוד אבל זה קילומטרים מ-Tress FX.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 פברואר 2014, 06:09

כנראה שאחרים רואים בזה משהו מרגש יותר ממך :P. אני אישית לא מבין מה ההתרגשות, אבל אני מייחס את זה בעיקר לחוסר ההבנה הטכנית המספקת שלי.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 פברואר 2014, 22:14

Klayman כתב:כנראה שאחרים רואים בזה משהו מרגש יותר ממך :P. אני אישית לא מבין מה ההתרגשות, אבל אני מייחס את זה בעיקר לחוסר ההבנה הטכנית המספקת שלי.

אני לא בטוח למה להתלהב. לי למשל יש Core i5 שקניתי לפני שנתיים. לא בדיוק הHIGH END הכי HIGH END שקיים, גם לפני שנתיים זה לא היה המעבד הכי יקר (רחוק מזה, מעבד של 1000 שקל לפני שנתיים) והיום הוא בטוח מאוד רחוק מהמעבדים של מחשבי הגיימרים היקרים וגם מאלה הפחות יקרים. לפי הבנצ'מארקים אני אמור לקבל בערך 8% לביצועים בBF4. שזה אומר שאם המשחק היה רץ אצלי ב40FPS הוא היה רץ במקום ב43FPS ואם הוא היה רץ ב50FPS הוא היה רץ ב54FPS. עכשיו מעבר לעולם הבנצ'מארקים, מי לעזאזל מרגיש הפרש בין 50 ל54 פריימים בשניה? זה יכול לעזור לאנשים עם מעבדים חלשים וכרטיסי מסך חזקים? נהדר! אבל גיימר PC רציני אמור להתלהב מ3FPS שהוא יקבל? נו באמת.

TRESS FX זה מרגש, PHYSX זה מרגש, סוגים של AA שלא מורידים כמעט בכלל בביצועים זה מרגש (את זה יש ורסיה גם לAMD וגם לNVIDIA) אבל 3FPS? זה אמור לרגש משהו? ביחוד שככל שיעבור הזמן והPC יתרחק מהקונסולות זה יהיה פחות ופחות משמעותי? ועוד שמנטל גורם לגמגומים בזמן המשחק?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 פברואר 2014, 06:26

אתה לגמרי מתעלם שזאת גרסא ראשונה עם דרייברי בטא? או שאומרים באתרים ברשת שברגע שילמדו לעבוד עם מנטל טוב יותר, יוציאו תוצאות טובות בהרבה? הפוטנציאל שם.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים