נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 פברואר 2014, 22:48

DrKeo כתב:אני לא בטוח למה להתלהב. לי למשל יש Core i5 שקניתי לפני שנתיים. לא בדיוק הHIGH END הכי HIGH END שקיים, גם לפני שנתיים זה לא היה המעבד הכי יקר (רחוק מזה, מעבד של 1000 שקל לפני שנתיים) והיום הוא בטוח מאוד רחוק מהמעבדים של מחשבי הגיימרים היקרים וגם מאלה הפחות יקרים. לפי הבנצ'מארקים אני אמור לקבל בערך 8% לביצועים בBF4. שזה אומר שאם המשחק היה רץ אצלי ב40FPS הוא היה רץ במקום ב43FPS ואם הוא היה רץ ב50FPS הוא היה רץ ב54FPS. עכשיו מעבר לעולם הבנצ'מארקים, מי לעזאזל מרגיש הפרש בין 50 ל54 פריימים בשניה? זה יכול לעזור לאנשים עם מעבדים חלשים וכרטיסי מסך חזקים? נהדר! אבל גיימר PC רציני אמור להתלהב מ3FPS שהוא יקבל? נו באמת.

TRESS FX זה מרגש, PHYSX זה מרגש, סוגים של AA שלא מורידים כמעט בכלל בביצועים זה מרגש (את זה יש ורסיה גם לAMD וגם לNVIDIA) אבל 3FPS? זה אמור לרגש משהו? ביחוד שככל שיעבור הזמן והPC יתרחק מהקונסולות זה יהיה פחות ופחות משמעותי? ועוד שמנטל גורם לגמגומים בזמן המשחק?

TRESS FX מרגש?
בנתיים, זה בעיקר מכוער מאוד וסתם מכביד על המערכת. השיער אפילו לא מתנהג בהתאם לפיזיקה של העולם ("נופל" למטה וכאלה) ויש שם בעיות קליפינג הזויות.
פתרון השיער של NVIDIA, שהוא חלק מPHYSX הרבה יותר מעניין, לדעתי - במיוחד אם הוא הולך להיות דומה לשאר הPHYSX ושקוף לגמרי לכרטיסי מסך בני שנתיים ומטה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 00:48

Klayman כתב:אתה לגמרי מתעלם שזאת גרסא ראשונה עם דרייברי בטא? או שאומרים באתרים ברשת שברגע שילמדו לעבוד עם מנטל טוב יותר, יוציאו תוצאות טובות בהרבה? הפוטנציאל שם.

אם זה יעבוד הרבה יותר טוב עוד כמה חודשים אז נהדר, אם לא אז לא. כמו שכל ביקורת כתבה, למי שיש מחשב חלש הרוויח בגדול, למי שיש חזק זה חביב כי זה חינם. אם עוד חצי שנה הם יראו שיפור של 25% במחשבים טובים ולא בכאלה עם A10 אז נהדר אבל כל עוד זה שיפור של 3FPS אני לא ממש רואה את המטרה בזה. כלומר חינם זה טוב, שיפור זה תמיד טוב, אבל רעש על מה? שיפור למי שמשחק בLOW או על מעבד של לפטופ ממוצע? לגמרי אחלה אבל למה אני צריך להתרגש מזה כגיימר? אולי קז'ואלים אמורים להתלהב מזה.
אני אגיד לך מה באמת יגרום להתלהבות ממנטל, אם היא תהפוך לפלטפורמה אמיתית. כלומר מנטל ONE, מנטל STEAM OS ומנטל PS4. זאת באמת תהיה מהפכה, API אחד TO RULE THEM ALL.

שחר, TRESS FX מאוד מרשים בTR. אם שיער של NVIDIA היה וולידי במשחק וידאו כיום הוא היה כנראה קיים בבטמן. עכשיו הגענו לרמה שהם חושבים שהכרטיסים הגרפים מספיק מהירים לפרווה, אולי עוד מעט נראה גם שיער אבל זה הרבה יותר תובעני כך שכשנראה שיער אמיתי במשחק מNVIDIA נוכל להתלהב ממנו. כרגע הדמואים מאוד מרשימים אבל בשיער עם TRESS FX שחקתי כבר לפני שנה והשיער של NVIDIA עדין לא ראה אור יום למרות שהם מראים דמואים של שיער עוד מ2010 אז כשנראה את זה במשחק נתלהב. עוד ל580GTX הם הראו דמואים כאלה ועד היום לא ראינו בזמן אמיתי במשחק למרות שיצאו מאז עשרות משחקים שמשתמשים בPHYSX:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 פברואר 2014, 09:33

DrKeo כתב:אם זה יעבוד הרבה יותר טוב עוד כמה חודשים אז נהדר, אם לא אז לא. כמו שכל ביקורת כתבה, למי שיש מחשב חלש הרוויח בגדול, למי שיש חזק זה חביב כי זה חינם. אם עוד חצי שנה הם יראו שיפור של 25% במחשבים טובים ולא בכאלה עם A10 אז נהדר אבל כל עוד זה שיפור של 3FPS אני לא ממש רואה את המטרה בזה. כלומר חינם זה טוב, שיפור זה תמיד טוב, אבל רעש על מה? שיפור למי שמשחק בLOW או על מעבד של לפטופ ממוצע? לגמרי אחלה אבל למה אני צריך להתרגש מזה כגיימר? אולי קז'ואלים אמורים להתלהב מזה.
אני אגיד לך מה באמת יגרום להתלהבות ממנטל, אם היא תהפוך לפלטפורמה אמיתית. כלומר מנטל ONE, מנטל STEAM OS ומנטל PS4. זאת באמת תהיה מהפכה, API אחד TO RULE THEM ALL.

שחר, TRESS FX מאוד מרשים בTR. אם שיער של NVIDIA היה וולידי במשחק וידאו כיום הוא היה כנראה קיים בבטמן. עכשיו הגענו לרמה שהם חושבים שהכרטיסים הגרפים מספיק מהירים לפרווה, אולי עוד מעט נראה גם שיער אבל זה הרבה יותר תובעני כך שכשנראה שיער אמיתי במשחק מNVIDIA נוכל להתלהב ממנו. כרגע הדמואים מאוד מרשימים אבל בשיער עם TRESS FX שחקתי כבר לפני שנה והשיער של NVIDIA עדין לא ראה אור יום למרות שהם מראים דמואים של שיער עוד מ2010 אז כשנראה את זה במשחק נתלהב. עוד ל580GTX הם הראו דמואים כאלה ועד היום לא ראינו בזמן אמיתי במשחק למרות שיצאו מאז עשרות משחקים שמשתמשים בPHYSX:

ממש לא התלהבתי מTRESS FX בטומב ריידר. הוא נראה בעיקר מוזר ולא מרשים.
אם כבר לוותר על 50% מהFPS שלי, אז לפחות שהשיער לא יהיה מחולק לקווים ישרים ברורים, יתנהג בניגוד מוחלט לכוח המשיכה ויעבור באופן קבוע דרך הכתפיים של הדמות.

פשוט לא שווה את זה, כרגע. יכול להיות שכשהוא יהיה בשל יותר, אז כן. כרגע, הוא מכוער, לא יעיל ומיותר.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 03 פברואר 2014, 02:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 01:35

Nucleus_Dawn כתב:
ממה לא התרשמתי מTRESS FX בטומב ריידר. הוא נראה בעיקר מוזר ולא מרשים.
אם כבר לוותר על 50% מהFPS שלי, אז לפחות שהשיער לא יהיה מחולק לקווים ישרים ברורים, יתנהג בניגוד מוחלט לכוח המשיכה ויעבור באופן קבוע דרך הכתפיים של הדמות.

פשוט לא שווה את זה, כרגע. יכול להיות שכשהוא יהיה בשל יותר, אז כן. כרגע, הוא מכוער, לא יעיל ומיותר.

זה לוותר על איזה 40% מהFPS רק על כרטיסי NVIDIA, בגלל שזאת טכנולוגיה של AMD על הכרטיסים שלהם הפגיעה הייתה מינימאלית. לדעתי השיער נראה נהדר, כמובן שלא כמו בדמואים טכנולוגים אבל עדין עולמות מעל למה שיש היום במשחקים שזה נע בין "קסדה" סטאטית לצמה מתנופפת מאחורה. התקדמות זה מרשים, אי אפשר להגיע לפוטוראליזם בנסיון אחד וזה הצעד הראשון לקראת מה שNVIDIA מראה בדמואים (אבל לא מסוגלת לעשות במשחקים).

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 פברואר 2014, 09:44

DrKeo כתב:כי הוא יותר חלש מכל I5 מסדרה 2 (שיצאה לפני שלוש שנים) חוץ אחד וחלש מכל אחד מהi5 קיים מסדרה 3 ו-4 שיצאו בשנתיים האחרונות?

לא נכון בכלל כל עוד אתה משחק על הגדרות גבוהות. חוץ מזה רשמת "חלש בהרבה" ולא "חלש". אבל בסדר, חפיף הויכוח.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 10:48

swiss-the-engine כתב:לא נכון בכלל כל עוד אתה משחק על הגדרות גבוהות. חוץ מזה רשמת "חלש בהרבה" ולא "חלש". אבל בסדר, חפיף הויכוח.

הוא בערך חצי מהi5 מודרני ו-i5 מודרני זהה כמעט לגמרי לi5 מסדרה 3 שהיא בת שנתיים. זה נקרא חלש בהרבה. יש בנצ'מארקים שבהם הוא שווה ערך לi5 הכי חלש של לפני שלוש שנים (סדרה 2) ויש כאלה שהA10 חלש מi5 הכי חלש בן 3 שנים. זה לא נקרא מעבד מודרני, זה מעבד אמצע של לפטופים. לא משהו לגיימרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2014, 11:10

אני מסכים לגבי TRESSFX, נכון לעכשיו זה די מוזר ולא שווה את הפגיעה גם בכרטיסים של AMD.
אבל זה גם מאוד חשוב ואני רואה את זה תופס חזק. גם הצללה לא הייתה להיט בעבר, אבל הסתפקנו בעיגולים, ואז בצל סטטי, ואז רק דינמי, ולבסוף הצללה עצמית. זה תהליך, ואני מאוד שמח שהתחיל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 11:11

Laskin כתב:אני מסכים לגבי TRESSFX, נכון לעכשיו זה די מוזר ולא שווה את הפגיעה גם בכרטיסים של AMD.
אבל זה גם מאוד חשוב ואני רואה את זה תופס חזק. גם הצללה לא הייתה להיט בעבר, אבל הסתפקנו בעיגולים, ואז בצל סטטי, ואז רק דינמי, ולבסוף הצללה עצמית. זה תהליך, ואני מאוד שמח שהתחיל :)

אני גם די בטוח שאם הפרווה בוויצ'ר באמת תראה טוב, אנחנו לא רחוקים מדי משיער די ראליסטי, ביחוד משחקים ממש סגורים כמו GOW למשל (אפילו שקרייטוס קירח :mrgreen: ).

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 פברואר 2014, 11:23

DrKeo כתב:הוא בערך חצי מהi5 מודרני ו-i5 מודרני זהה כמעט לגמרי לi5 מסדרה 3 שהיא בת שנתיים. זה נקרא חלש בהרבה. יש בנצ'מארקים שבהם הוא שווה ערך לi5 הכי חלש של לפני שלוש שנים (סדרה 2) ויש כאלה שהA10 חלש מi5 הכי חלש בן 3 שנים. זה לא נקרא מעבד מודרני, זה מעבד אמצע של לפטופים. לא משהו לגיימרים.

מזה הוא בערך חצי? כל תוכנה תיתן לך בנצמרק נפרד וכמו שאמרתי, קח משחקים כמו קרייסיס 3 או BF4 על הגדרות גבוהות ותקבל הבדלים זניחים של אחוזים בודדים ככה שמכיוון שאנחנו מדברים על גיימינג כאן, הטענה שלך שהמעבד "חלש בהרבה" לא נכונה עובדתית.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 12:24

swiss-the-engine כתב:מזה הוא בערך חצי? כל תוכנה תיתן לך בנצמרק נפרד וכמו שאמרתי, קח משחקים כמו קרייסיס 3 או BF4 על הגדרות גבוהות ותקבל הבדלים זניחים של אחוזים בודדים ככה שמכיוון שאנחנו מדברים על גיימינג כאן, הטענה שלך שהמעבד "חלש בהרבה" לא נכונה עובדתית.

רק שאתה טועה מהבסיס כאן כי כל משחק שבו מעבד לא משפיע (בדיוק כמו שדברתי על קרייסס מקודם) אז מנטל לא יעשה כלום. מנטל בא לגשר על ההפרש בין הA10 לI5 במשחקים כמו BF4 שבהם יש הפרש של 50% בביצועים בינהם בהגדרות גבוהות. כלומר מתוך הגדרה משחק שבו A10 ו-I5 מבצעים אותו דבר, כמו קרייסס 3 למשל, מנטל לא יעשה כמעט כלום וכל משחק שבו A10 רחוק מI5, כמו BF4, אז מנטל יעזור לצמצם את הפער. זאת בדיוק הסיבה שאמרתי שמנטל טוב למעבדים חלשים כמו A10 אבל למי שיש I5 אין לו מה לחפש עם מנטל (חוץ מאשר כמובן אם כבר יש לו כרטיס AMD ואז אקסטרה 2-8 אחוז ביצועים זה תמיד בונוס נהדר).

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 פברואר 2014, 20:46

אבל מי דיבר על מנטל? סך הכל הגבתי לגבי מה שאמרת שכביכול אובייקטיבית A10 חלש בהרבה מI5 מלפני שנתיים. זה פשוט לא נכון נקודה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 13:56

swiss-the-engine כתב:אבל מי דיבר על מנטל? סך הכל הגבתי לגבי מה שאמרת שכביכול אובייקטיבית A10 חלש בהרבה מI5 מלפני שנתיים. זה פשוט לא נכון נקודה.

A10 חלש בהרבה מI5 בן שנתיים, בערך ב15-40 אחוז, תלוי איזה I5 כי יש ארבעה כאלה מסדרה 3.
לדוגמה 2500 I5 כבר בן שלוש שנים וחזק ממנו כמעט פי 2:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

אפילו טיפה המעטתי כי לגמרי שכחתי שסדרה 2 של אינטל יצאה בכלל בתחילת 2011, זה כבר 3 שנים. תסתכל כאן איך ה2500K I5 עושה בין 50% ל100% יותר מהA10 7850, בן שלוש לא בן שנתיים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 פברואר 2014, 15:02

אתה עושה צחוק? כמה פעמים אני צריך לחזור על אותו הדבר? במפורש רשמתי.... ביצוע במשחקים עם הגדרות גבוהות. לא דיברתי על AFTER EFFECTS ולא דיברתי על פתיחת קובץ ZIP.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 16:23

swiss-the-engine כתב:אתה עושה צחוק? כמה פעמים אני צריך לחזור על אותו הדבר? במפורש רשמתי.... ביצוע במשחקים עם הגדרות גבוהות. לא דיברתי על AFTER EFFECTS ולא דיברתי על פתיחת קובץ ZIP.

ואני אומר לך בפעם השניה שמשחק שדורש CPU יהיה הפרש בדיוק כזה ובמשחק שלא דורש CPU לא יהיה הפרש. אתה אומר פה דבר מאוד ריק, אתה בעצם אומר "איפה שלא צריך מעבד אז אין הפרש בין המעבדים". נו שיט שרלוק!

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 פברואר 2014, 03:50

DrKeo כתב:ואני אומר לך בפעם השניה שמשחק שדורש CPU יהיה הפרש בדיוק כזה ובמשחק שלא דורש CPU לא יהיה הפרש. אתה אומר פה דבר מאוד ריק, אתה בעצם אומר "איפה שלא צריך מעבד אז אין הפרש בין המעבדים". נו שיט שרלוק!

מה קשור עכשיו דורש או לא דורש? אני הבעתי עובדה וזה שכמעט כל משחק שתביא לי ותפעיל אותו על הגדרות גבוהות וב1080p אש יהיה הבדל זניח בין מחשב עם i5 לבין אחד עם a10
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 20:47

swiss-the-engine כתב:מה קשור עכשיו דורש או לא דורש? אני הבעתי עובדה וזה שכמעט כל משחק שתביא לי ותפעיל אותו על הגדרות גבוהות וב1080p אש יהיה הבדל זניח בין מחשב עם i5 לבין אחד עם a10

באיזו צורה אתה קשור למשהו שדברנו עליו בימים האחרונים בת'רד?
A10 הוא חצי ומטה מרוב מעבדי הI5 המודרנים, עובדה.
95% מהמשחקים לא משתמשים בכלל במעבד, עובדה וגם כתבתי את זה בעמוד הקודם.
מנטל עוזר בעיקר למשחקים עם דרישות מעבד כבדות ומכפה על המעבד החלש, עובדה.
על זה רשמתי אתה מה שרשמתי. אז איך מה שאתה מדבר עליו קשור לחיים?

ולסיום ציטוט מהעמוד הקודם:
"האמת שהבנצ'מארקים האלה טיפה משקרים כי BF4 הוא אחד המשחקים היחידים שמשתמשים במעבד בPC. אם היית שם מנטל על קרייסס 3 למשל זה לא היה מזיז כמעט כלום כי הוא מאוד לא תלוי מעבד. אולי זה הדור החדש, גורם סופסוף לקפיצה בדרישות במעבד ולכן BF מרשה לעצמו להשתמש יותר בCPU. מצד שני, לצערנו, יש בפס4 ובONE מעבד כל כך פתטי שעוד שנתיים אם תקנה מעבד MID RANGE מנטל כבר לא יעזור לך בכלל כי תמיד המכנה המשתוף הנמוך ביותר הוא הקונסולות ובמקרה של ניצול מעבד באמת שאי אפשר לקפוץ מעל הקונסולות כמו שעושים בGPU ברוב המקרים. אין ספק שזה חביב אבל ממנטל לא תבוא הישועה."

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 21:11

מתחילה בטא לפיצ'ר חדש של סטים שקיים ב360 כבר שנים אבל דווקא לא קיים בONE ובפס4 אם אני זוכר נכון, STEAM MUSIC. סטים מיוזיק נותן לכם לבחור תקיות במחשב שיש בהם קבצי מוסיקה ואז עם נגן פנימי של סטים תוכלו לנגן את המוסיקה במקום במוסיקה של המשחק כשהנגן עובד גם בזמן משחק בתפריט SHIFT TAB. הפיצ'ר יהיה גם חלק מSTEAM OS. בהחלט חביב אבל לא מרגש במיוחד, ממילא כולנו יכלנו לעשות את זה עם ALT TAB ולהפעיל נגן MP3 ברקע.

בשביל לקבל גישה לבטא צריך להצטרף לקבוצת סטים שנקראת Steam Music.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 פברואר 2014, 21:17

DrKeo כתב:מתחילה בטא לפיצ'ר חדש של סטים שקיים ב360 כבר שנים אבל דווקא לא קיים בONE ובפס4 אם אני זוכר נכון, STEAM MUSIC. סטים מיוזיק נותן לכם לבחור תקיות במחשב שיש בהם קבצי מוסיקה ואז עם נגן פנימי של סטים תוכלו לנגן את המוסיקה במקום במוסיקה של המשחק כשהנגן עובד גם בזמן משחק בתפריט SHIFT TAB. הפיצ'ר יהיה גם חלק מSTEAM OS. בהחלט חביב אבל לא מרגש במיוחד, ממילא כולנו יכלנו לעשות את זה עם ALT TAB ולהפעיל נגן MP3 ברקע.

בשביל לקבל גישה לבטא צריך להצטרף לקבוצת סטים שנקראת Steam Music.

אני מניח שזה בעיקר חשוב עבור SOS.
אם הם רוצים שאנשים יקנו/יבנו SM לסלון שלהם, המכשיר צריך, לכל הפחות, לנגן מוזיקה וסרטים ולא רק משחקים.
תמיכה מכל מיני נטפליקס ופנדורה בכלל תהייה מבורכת, אבל בטח נראה משהו כזה רק בשלב יותר מאוחר ורק אם מערכת ההפעלה באמת תצליח ליצור בסיס משתמשים מכובד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 21:22

Nucleus_Dawn כתב:
אני מניח שזה בעיקר חשוב עבור SOS.
אם הם רוצים שאנשים יקנו/יבנו SM לסלון שלהם, המכשיר צריך, לכל הפחות, לנגן מוזיקה וסרטים ולא רק משחקים.
תמיכה מכל מיני נטפליקס ופנדורה בכלל תהייה מבורכת, אבל בטח נראה משהו כזה רק בשלב יותר מאוחר ורק אם מערכת ההפעלה באמת תצליח ליצור בסיס משתמשים מכובד.

אם SOS ידע גם לעשות סטרימינג משחקים מהPC החזק שלי, גם לעשות סטרימינג של וידאו עם תרגום בפורמטים רלוונטים (כלומר MKV כמובן) וגם לעשות סטרימינג של מוסיקה אז אני כל כך בונה לעצמי סטימבוקס לחדר שינה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 פברואר 2014, 21:24

DrKeo כתב:אם SOS ידע גם לעשות סטרימינג משחקים מהPC החזק שלי, גם לעשות סטרימינג של וידאו עם תרגום בפורמטים רלוונטים (כלומר MKV כמובן) וגם לעשות סטרימינג של מוסיקה אז אני כל כך בונה לעצמי סטימבוקס לחדר שינה.

אני מניח שאת כל נושא הזרמת המדיה הם יכניסו רק בשלב מאוחר יותר, אבל אני לא חושב שיש שמץ של סיכוי שזה לא בתוכניות שלהם.

בנוגע לסטרימינג משחקים - נכנסתי לבטא של זה, אבל אין לי שום דבר להזרים אליו את המשחקים, ככה שזה קצת מבוזבז עליי. זה הפיטתצ'ר הכי מסקרן בכל העניין הזה, לפי דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 22:40

Nucleus_Dawn כתב:
אני מניח שאת כל נושא הזרמת המדיה הם יכניסו רק בשלב מאוחר יותר, אבל אני לא חושב שיש שמץ של סיכוי שזה לא בתוכניות שלהם.

בנוגע לסטרימינג משחקים - נכנסתי לבטא של זה, אבל אין לי שום דבר להזרים אליו את המשחקים, ככה שזה קצת מבוזבז עליי. זה הפיטתצ'ר הכי מסקרן בכל העניין הזה, לפי דעתי.

איך נכנסים לבטא הזאת? אני אעשה DUAL BOOT ללפטופ שלי אם יכניסו אותי ואוכל לשחק בחדר שינה במשחקים אמיתיים, יהיה נחמד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 פברואר 2014, 23:12

DrKeo כתב:איך נכנסים לבטא הזאת? אני אעשה DUAL BOOT ללפטופ שלי אם יכניסו אותי ואוכל לשחק בחדר שינה במשחקים אמיתיים, יהיה נחמד.

צריך להצטרף לקבוצה הזאת: Steam In-Home Streaming
הם בוחרים ממנה באופן רנדומלי, בכל פעם שהם רוצים להגדיל את הבטא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 פברואר 2014, 10:20

DrKeo כתב:באיזו צורה אתה קשור למשהו שדברנו עליו בימים האחרונים בת'רד?
A10 הוא חצי ומטה מרוב מעבדי הI5 המודרנים, עובדה.
95% מהמשחקים לא משתמשים בכלל במעבד, עובדה וגם כתבתי את זה בעמוד הקודם.
מנטל עוזר בעיקר למשחקים עם דרישות מעבד כבדות ומכפה על המעבד החלש, עובדה.
על זה רשמתי אתה מה שרשמתי. אז איך מה שאתה מדבר עליו קשור לחיים?

ולסיום ציטוט מהעמוד הקודם:
"האמת שהבנצ'מארקים האלה טיפה משקרים כי BF4 הוא אחד המשחקים היחידים שמשתמשים במעבד בPC. אם היית שם מנטל על קרייסס 3 למשל זה לא היה מזיז כמעט כלום כי הוא מאוד לא תלוי מעבד. אולי זה הדור החדש, גורם סופסוף לקפיצה בדרישות במעבד ולכן BF מרשה לעצמו להשתמש יותר בCPU. מצד שני, לצערנו, יש בפס4 ובONE מעבד כל כך פתטי שעוד שנתיים אם תקנה מעבד MID RANGE מנטל כבר לא יעזור לך בכלל כי תמיד המכנה המשתוף הנמוך ביותר הוא הקונסולות ובמקרה של ניצול מעבד באמת שאי אפשר לקפוץ מעל הקונסולות כמו שעושים בGPU ברוב המקרים. אין ספק שזה חביב אבל ממנטל לא תבוא הישועה."

לבחור סלקטיבית זה כיף.
נראה שכל מה שמנטל באמת עושה זה להצליח להתעלם מהאיטיות של הCPU אם יש לך אחד איטי (ואני לא מדבר על I5 בן שנתיים, אני מדבר על דברים חלשים בהרבה כמו הA10 של AMD) אבל אם קנית I5 בשנים האחרונות אין לך מה לחפש עם מנטל, כלומר אם בא לך שיפור של 4% בביצועים וכנראה ביצועים פחות טובים מאשר כרטיס מקביל של NVIDIA.

אתה אומר שמנטל מתעלם מהאיטיות של המעבד ואז מוסיף שA10 חלש בהרבה מI5 בן שנתיים. אני סך הכל אמרתי שזה לא נכון ושבשביל כל באי הפורום כאן שלא משחקים על LOW וגם לא על מדיום אני מניח ולא על פחות מ1080P ההצהרה שA10 חלש בהרבה לא אומרת להם כלום כי הFPS שהם יקבלו משני המעבדים יהיה לרוב די זהה.

ראית אותי איפשהו מדבר ישירות על מנטל? אומר שאתה טועה לגבי הבוסט לביצועים? לא? יופי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2014, 12:01

swiss-the-engine כתב:לבחור סלקטיבית זה כיף.

אתה אומר שמנטל מתעלם מהאיטיות של המעבד ואז מוסיף שA10 חלש בהרבה מI5 בן שנתיים. אני סך הכל אמרתי שזה לא נכון ושבשביל כל באי הפורום כאן שלא משחקים על LOW וגם לא על מדיום אני מניח ולא על פחות מ1080P ההצהרה שA10 חלש בהרבה לא אומרת להם כלום כי הFPS שהם יקבלו משני המעבדים יהיה לרוב די זהה.

ראית אותי איפשהו מדבר ישירות על מנטל? אומר שאתה טועה לגבי הבוסט לביצועים? לא? יופי.

סוויס באמת שאני לא יודע מה אתה רוצה, באמת שאני לא מבין מה המטרה שלך.
מה סלקטיבי פה? 100% ממה שכתבתי שם לגמרי נכון. A10 חלש בחצי מI5 בן שנתיים, זאת עובדה. דברנו על מנטל, דברנו ביחס למנטל, אתה אשכרה עושה פה טרולינג. דברתי במפורש על זה שמנטל עוזר אך ורק למעבדים חלשים ולמי שיש I5 בן שנתיים ומעלה מנטל לא יעזור לו כמעט בכלל. אחרי זה גם דברתי במפורש על זה שהיום משחקים מתחילים לנצל מחדש את הCPU בגלל המעבר דורות ופרוסטבייט 3, שעליו רץ BF4 וכל משחק EA גדול בדור הקרוב כמו דראגון אייג' או NFS ואני בטוח שגם MASS EFFECT, כן דורש מעבד ואתה רואה הפרשי ביצועים גדולים בין A10 למעבדים הטובים.

אז לא ברור לי מה המטרה שלך בכל השיחה הזאת, מה לא היה מספיק ברור בעמוד הקודם גם בציטוט שלי שאני הבאתי וגם בזה שאתה הבאת שקפצת להתערב ולהביא מידע שניתן כבר ואין לו יותר מדי ערך או תוספת לשיחה על מנטל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 פברואר 2014, 21:21

הנקודה היא שמי שמשחק בהגדרות די גבוהות במשחקים שלו מקבל את אותה החוויה בין אם יש לו A10 ובין אם I5. בפועל זה ממש לא "חלש בהרבה". זה שאתה מביא לי מספרים לגבי ווינזיפ וAE לא מעניין אותי. האדם הסביר מעניין אותו מה הוא מקבל בפועל ובנושא משחקים הוא מקבל את אותה החוויה. למה? זה לא מעניין בעליל למה. בנוסף אני יכול להביא לך בנצ'מרק של פוטושופ ולהראות לך ששני המעבדים כמעט אותו הדבר.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 10 אורחים