InterAl כתב:פורטל 2.
Megalomaniac כתב:משחק שאני בספק אם מישהו פה זוכר- WET.
אני בעצמי לא ממש זוכר על מה הוא היה אבל אני זוכר שהוא היה כיפי בטירוף. יצא רק לקונסולות נראה לי.. ב-2008 או 2009.
Megalomaniac כתב:משחק שאני בספק אם מישהו פה זוכר- WET.
אני בעצמי לא ממש זוכר על מה הוא היה אבל אני זוכר שהוא היה כיפי בטירוף. יצא רק לקונסולות נראה לי.. ב-2008 או 2009.
MGS FREAK כתב:
בחייאת, המשחק הזה השריץ ממים בכמויות. אתה חושב שהוא נשכח? הוא היה (ועדיין במידה מסויימת) בתודעה במשך המון זמן יחסית למשחק מסוגו.
kririn כתב:דרקו ,רוב הזכיונות של ראר פשוט נמחקו ,חבל אבל זה המצב
קונקר\באנגו קזואי\באלסט קורפס
וכו
אפילו קילר אינסטינק לקח להם המון המון זמן ,ראר בכלל לא פיתחה אותו
וזה יצא כמשחק הורדה מוזל ,שיש לו מוד חינמי
דרך אגב מדברים על ראר ומשחקי ראר -אז הבאנגו מכוניות שיצא לפני שנים
המשחק אומנם לא היה באמת באנגו ,אבל עדין משחק טוב מאוד ,יצא כותר אחד בודד ונישכח ,חבל היתי רוצה עוד משחקים כאלו
kririn כתב:לא דיברתי על המשחק הזה ,אלה משחק שיצא ל360 שאתה מרכיב מכוניות ומטוסים
ועושה כל מיני משימות עם דברים שבניתה
בעניין "נימחקו" -אני מתכוון שהזכיונות האלו יובשו כל כך הרבה זמן ,שרוב הפרסום שלהם נימחק
בנוסף לזה ,הם כל כך מיושנים היום ,שצריך רימיק אמיתי לכל אחד מהם
וספק גדול עם יעשו כזה
זה כמו שיעשו היום משחק לונר חדש או גרנדיה חדש -חוץ מקהל יחסית קטן של שחקני קור כמוני וכמוך ,לרוב הגימרים הסדרות האלו כבר לא מענינות את התחת
חבל שזה ככה ,אבל זה המצב
בגלל זה אמרתי "נמחקו"
לא חושב שיש יתרון לישתמש בזכיונות האלו לאומת זיכיון חדש ,חוץ מפורטים HD זולים ומהירים לפיתוח כמובן
גם ככה לעשות משחקי ארקיד מודרנים ,יכתבו את כל הקוד מחדש ,ויעשו "מודרניזציה" למשחקיות ,ויצתרכו לפרסם את הזכיון מחדש
אני חושב שזאת בעיה להרבה זכיונות שלא נגעו בהם כבר שנים
kririn כתב:אני מכיר מצוין את המשחק ,בזמנו עשיתי בו 100%
חרשתי כל קמצוץ שיש במשחק הזה ,פשוט כי היה לי רק N64 בזמנו ,משחקים בארץ עלו 500 שקל למשחק
ובהתחלה לא היו חנויות שמחליפות משחקים
אני רק אומר שחוץ מאיזה פורט משופצר ,לא יודע עם יש ערך בכלל לשם עצמו ולהגביל את צוות הפיתוח לזכיון הזה
למה לא לאפשר להם משהו דומה בשם אחר ? -שמעריצים וותיקים לא יתבכינו על השינוים שיעשו
אתה יודע שיש מספיק בכינים ברשת היום שיש שינוים גדולים לטעמם ,או חוסר דיוקים לאומת הזכיון המקורי
עם אתה עושה זכיון חדש בהשראת הזכיון הישן ,אין לך לא את הבכינות הזאת ,ולא את המגבלות ליצמד למקור
kririn כתב:אתה חושב שהרבה אנשים זוכרים את הזכיון -אני לא פשוט לא
המשחק הזה יצא בתחילת הN64 ,לפני 200 שנה בערך ,יצא כותר אחד בודד ,וזהו
משחק חדש בסדרה -גם ככה יהיה חדש ,יכניסו בו מספיק שינוים
לקילר אינסטינק לפחות היה שם חזק ,והזכיון בזמנו היה זכיון חזק
בבלסט קורפס -אנשים אפילו לא יבינו מה המשחק לפי השם ,יחשבו שאיזה משחק זומבים סוג ז
kririn כתב:אני אומר שיש קצת מעריצים -והם אלו שיתעצבנו על השינוים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 18 אורחים