Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 02 פברואר 2014, 19:33

swym כתב:שני משחקים לPSP/ויטה + Ascension שהוא לא משחק "ראשי/ממוספר" (כמו גירס האחרון, כמו היילו ריץ' שהיה פריקוול). אבל מה זה משנה לאיזו קונסולה המשחקים יוצאים? רוויה זו רוויה בלי קשר לקונסולה כל עוד מדובר בטווח דומה של שנים (משחקי הPS2 גם יצאו ברימייק לPS3) - המשמעות היחידה של מעבר בין קונסולות היא שמכריחים את מעריצי הסדרה לקנות חומרה חדשה בשביל להמשיך לשחק.
ואתה יודע מה? אפילו אם הטיעון הזה היה איכשהו מתקבל, גירס החדש *לא* יוצא לאותה הקונסולה ככה שלפי הספירה שלך בעצם צריך להתחיל לספור מ-0, לא?

זה משנה מאוד לאיזו קונסולה יצאו, כי כשיוצאת קונסולה חזקה יותר - החוויה יכולה להיות אינטנסיבית בהרבה או שונה לחלוטין וניתן לשפר ולהוסיף דברים שלא היה ניתן לפני כן, וכמובן שהקפיצה הגרפית לבדה נותנת תחושב של "חדש", דבר שלא הרגשנו בגירס 2-4, אבל כן הרגשנו בגוד אוף וור 3, ולא הרגשנו שוב ב-4.
וברור שהספירה עכשיו מתחילה מ-0, כל מה שאמרתי הוא שהדור הזה קצת חרש את הסדרה ולכן אני יותר מצפה למשהו חדש.
אגב, זה ב-ד-י-ו-ק מה שאמרתי על אנצ'רטד, 4 או איך שלא יקראו לו.
אמנם יצאו "רק" 3 משחקים בסדרה, אבל כולם על הPS3 ואני מצפה לסדרה חדשה. דווקא אם היו יוצאים רק שניים בדור הזה, סביר להניח שהייתי מצפה לשלישי יותר, כמו שציפיתי לגוד אוף וור השלישי. שני משחקים ואז לסגור את הסיפור אחרי קפיצת הדור :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 פברואר 2014, 16:01

בגירס 2 היתה קפיצה מרשימה בגרפיקה ובמשחקיות ,לך תיראה היום את גירס 1 ותבין לבד
בכלל הרבה מהמשחקים בתחילת הXBOX360 ,ניראים היום מאוד גרוע

החומרה אומנם אותה החומרה ,אבל המפתחים למדו לנצל את החומרה בצורה טובה בהרבה
המנועים הגרפים ישתפרו ,הניסיון של המפתחות ישתפר מאוד

בPS4\XBO\לא חושב שניראה קפיצה ענקים עם הזמן בגרפיקה ,פשוט כי החומרה מאוד דומה לPC ,ומפתחות מכירות את הPC
אולי בXBO ,מפתחות ילמדו לנצל טוב יותר את הזיכרון הגרפי ,אבל עדין ,החומרה חלשה מהPS4

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 פברואר 2014, 17:12

תראה את אנצ'רטד 1 לעומת 2... הבדלים אדירים.
דווקא גירס המשיך להיות המשחק הכי יפה על ה360 עד ההמשך שלו, הוא נראה מצויין וההבדלים הם בטח לא של דור או משהו קרוב לזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 פברואר 2014, 17:16

גם אנצרטד 2 וגם גירס 2 עשו יתקדמות עצומה
ההבדלים אומנם לא של דור ,אבל כן איזה חצי דור לשניהם

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 פברואר 2014, 17:17

Laskin כתב:
זה משנה מאוד לאיזו קונסולה יצאו, כי כשיוצאת קונסולה חזקה יותר - החוויה יכולה להיות אינטנסיבית בהרבה או שונה לחלוטין וניתן לשפר ולהוסיף דברים שלא היה ניתן לפני כן, וכמובן שהקפיצה הגרפית לבדה נותנת תחושב של "חדש", דבר שלא הרגשנו בגירס 2-4, אבל כן הרגשנו בגוד אוף וור 3, ולא הרגשנו שוב ב-4.
וברור שהספירה עכשיו מתחילה מ-0, כל מה שאמרתי הוא שהדור הזה קצת חרש את הסדרה ולכן אני יותר מצפה למשהו חדש.
אגב, זה ב-ד-י-ו-ק מה שאמרתי על אנצ'רטד, 4 או איך שלא יקראו לו.
אמנם יצאו "רק" 3 משחקים בסדרה, אבל כולם על הPS3 ואני מצפה לסדרה חדשה. דווקא אם היו יוצאים רק שניים בדור הזה, סביר להניח שהייתי מצפה לשלישי יותר, כמו שציפיתי לגוד אוף וור השלישי. שני משחקים ואז לסגור את הסיפור אחרי קפיצת הדור :)

לאנצרטד יש 4 משחקים. 3 לPS3 ואחד לויטה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2014, 11:00

kririn כתב:גם אנצרטד 2 וגם גירס 2 עשו יתקדמות עצומה
ההבדלים אומנם לא של דור ,אבל כן איזה חצי דור לשניהם

כמו כל משחק שיוצא בתחילת הדור, לעומת אמצע, כמעט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 פברואר 2014, 11:02

matangt8 כתב:לאנצרטד יש 4 משחקים. 3 לPS3 ואחד לויטה.

אם לא שמת לב, אנחנו כבר הבהרנו שהשיחה היא על מספר המשחקים בסדרה על אותו מכשיר. (=אותה טכנולוגיה, אותן מגבלות)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 פברואר 2014, 19:43

אפשר להניח בבטחה שמטח ההדלפה האחרון הוא מדוייק.

תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 21:13

אם ההדלפה האחרונה הייתה נכונה זה אומר שקוואנטום ברייק יוצא השנה ושקראקדאון 3 בפיתוח מה שאומר שאני אאלץ לקנות ONE השנה :?
לפחות אני מקווה שיוציאו גרסה בלי כונן דיסקים וקינקט באיזה 350$, בתקווה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 פברואר 2014, 21:23

DrKeo כתב:אם ההדלפה האחרונה הייתה נכונה זה אומר שקוואנטום ברייק יוצא השנה ושקראקדאון 3 בפיתוח מה שאומר שאני אאלץ לקנות ONE השנה :?

כתבה מעניינת מDF, על האם בכלל אפשרי להוציא גירסא חדשה של הONE.
בקיצור - ממש לא.
גם אם ימצאו דרך להוזיל את הייצור, כנראה שזה לוותר על קינקט וזה יעשה יותר נזק מכל דבר אחר.

נראה שהם חושבים שהדבר הכי סביר זו ירידת מחיר (לא כזה חריג לראות אחת כזאת, שנה אחרי היציאה), שמייקרוסופט תאלץ לספוג.

הONE היא הקונסולה עם ההשקה המצליחה בהיסטוריה, חוץ מהPS4, אז קצת מוזר לדבר על כל הנושא, כאילו יש פאניקה ברדמונד, אבל ברור שהגורם הכי משמעותי ביתרון של סוני במכירות (מעבר לכך שהם פשוט מייצרים יותר יחידות), זה המחיר.
אם קוואנטום ברייק כבר יוצא השנה והם יצליחו להביא גם את סאנסט אוברדרייב, הליין אפ שלהם בהחלט יראה לא רע, לפי דעתי. קראקדאון בשנה שאחרי, זה בכלל אדיר.

הבעיה היחידה שלי היא שכל זה יקרה במהלך שנת הלימודים הראשונה שלי, אז לא הכי סביר שאמצא זמן לקונסולה חדשה. אני מניח שגם בגלל הלימודים וגם בגלל שככה עשיתי תמיד, אכנס לדור הזה רק אחרי איזה שנתיים.
עד אז, אולי הONE תעלה כמו שהPS4 עולה היום והPS4 תעלה איזה 50$ פחות.
ומי יודע? יש מצב שאפילו יהיה יותר ממשחק ארקייד שיעניין אותי לשחק בקונסולות הדור הבא. אני בהחלט מחזיק אצבעות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 21:48

Nucleus_Dawn כתב:
כתבה מעניינת מDF, על האם בכלל אפשרי להוציא גירסא חדשה של הONE.
בקיצור - ממש לא.
גם אם ימצאו דרך להוזיל את הייצור, כנראה שזה לוותר על קינקט וזה יעשה יותר נזק מכל דבר אחר.

נראה שהם חושבים שהדבר הכי סביר זו ירידת מחיר (לא כזה חריג לראות אחת כזאת, שנה אחרי היציאה), שמייקרוסופט תאלץ לספוג.

הONE היא הקונסולה עם ההשקה המצליחה בהיסטוריה, חוץ מהPS4, אז קצת מוזר לדבר על כל הנושא, כאילו יש פאניקה ברדמונד, אבל ברור שהגורם הכי משמעותי ביתרון של סוני במכירות (מעבר לכך שהם פשוט מייצרים יותר יחידות), זה המחיר.
אם קוואנטום ברייק כבר יוצא השנה והם יצליחו להביא גם את סאנסט אוברדרייב, הליין אפ שלהם בהחלט יראה לא רע, לפי דעתי. קראקדאון בשנה שאחרי, זה בכלל אדיר.

הבעיה היחידה שלי היא שכל זה יקרה במהלך שנת הלימודים הראשונה שלי, אז לא הכי סביר שאמצא זמן לקונסולה חדשה. אני מניח שגם בגלל הלימודים וגם בגלל שככה עשיתי תמיד, אכנס לדור הזה רק אחרי איזה שנתיים.
עד אז, אולי הONE תעלה כמו שהPS4 עולה היום והPS4 תעלה איזה 50$ פחות.
ומי יודע? יש מצב שאפילו יהיה יותר ממשחק ארקייד שיעניין אותי לשחק בקונסולות הדור הבא. אני בהחלט מחזיק אצבעות.

כרגע הROADMAP שלהם לשנתיים שלוש הקרובות מורכב מגירס 4, קראקדאון 3, פורצה 6, פורצה הורייזן 2, פורצה 7, קוואנטום ברייק, סנסט אובדרייב, היילו 5, היילו אנברסרי, טייטנפול, פייבל 4 ואני משער עוד משחקים לא מוכרזים. לא רע בכלל, מזכיר קצת את ההתחלה החזקה של ה360. השאלה היא האם עוד 3 שנים נראה את ההדרדרות של ה360 לעולם ריק שיש בו רק משחקי צד ג' והיילו.

בנושא הירידת מחיר, דיסק קשיח 750GB בלי כונן בלוריי ובלי קינקט ב400$, קניתי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 פברואר 2014, 21:56

DrKeo כתב:כרגע הROADMAP שלהם לשנתיים שלוש הקרובות מורכב מגירס 4, קראקדאון 3, פורצה 6, פורצה הורייזן 2, פורצה 7, קוואנטום ברייק, סנסט אובדרייב, היילו 5, היילו אנברסרי, טייטנפול, פייבל 4 ואני משער עוד משחקים לא מוכרזים. לא רע בכלל, מזכיר קצת את ההתחלה החזקה של ה360. השאלה היא האם עוד 3 שנים נראה את ההדרדרות של ה360 לעולם ריק שיש בו רק משחקי צד ג' והיילו.

בנושא הירידת מחיר, דיסק קשיח 750GB בלי כונן בלוריי ובלי קינקט ב400$, קניתי.

לא רואה אותם משחררים גירסא בלי כונן בלוריי ב3 השנים הקרובות. כל נושא הלהתקדם לדיגיטלי עדין כואב להם מידי בטוסיק, אז כרגע הם תקועים במקום בתחום הזה.
בלי קינקט לא נראה לי סביר בכלל. הם יצטרכו להכשל (כלומר, למכור בקצב של הWIIU מעכשיו והלאה) בשביל לעשות כזה וויתור על הקינקט.

אני פשוט אחכה לגירסא הבאה של הONE שבטח תגיע עם דיסק קשיח של איזה TB ואולי אפילו תאפשר להחליף אותו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 22:38

Nigga כתב:לזה אתה קורא התחלה חזקה? שמת לב שהיית צריך להגיד 'שנתיים-שלוש' רק בשביל להרכיב רשימת משחקים מינימלית שחצי מהם עוד לא הוכרזו אפילו?

אתה מודע לזה שהרשימה של הפס4 כרגע מורכבת מ3 משחקים מוכרזים נכון? כן, זאת רשימה מאוד חזקה של 3 AAA בשנה לפחות.

שחר, לא אמרתי שתהיה גרסה כזאת, אמרתי שאני רוצה גרסה כזאת :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 פברואר 2014, 23:42

DrKeo כתב:
שחר, לא אמרתי שתהיה גרסה כזאת, אמרתי שאני רוצה גרסה כזאת :)

ואני רק ריסקתי לך את החלומות עם הפסימיות שלי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2014, 00:02

Nigga כתב:אינפאמס, דרייבקלאב, האורדר, deep down ואנצ'רטד זה 5 משחקי AAA מוכרזים שמיועדים לצאת השנה.

אנצ׳רטד לא יוצא ב2014, אין לאורדר תאריך בכלל, dd זה משחק f2p מחברה שלא עשתה משחק טוב 5 שנים. אז לא.
כש2014 תגמר נראה מי הוציא יותר משחקים טובים ולמי יש יותר משחקים טובים באופק. אין לי מושג אם סנסט אוברדרייב יהיה משחק של 4 או של 9, כנ״ל על האורדר או טייטנפול או דרייבקלאב. כולנו זוכרים את הלרלורים שלך מסביב לשיגור של הפס4 ובסוף דחו לך את דרייבקלאב וkz4 יצא גוש צואה וכך השיגור של הפס4 נראה כמו השיגור הכי משעמם בהסטוריה של הקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 פברואר 2014, 16:37

DrKeo כתב:אנצ׳רטד לא יוצא ב2014, אין לאורדר תאריך בכלל, dd זה משחק f2p מחברה שלא עשתה משחק טוב 5 שנים. אז לא.
כש2014 תגמר נראה מי הוציא יותר משחקים טובים ולמי יש יותר משחקים טובים באופק. אין לי מושג אם סנסט אוברדרייב יהיה משחק של 4 או של 9, כנ״ל על האורדר או טייטנפול או דרייבקלאב. כולנו זוכרים את הלרלורים שלך מסביב לשיגור של הפס4 ובסוף דחו לך את דרייבקלאב וkz4 יצא גוש צואה וכך השיגור של הפס4 נראה כמו השיגור הכי משעמם בהסטוריה של הקונסולות.

כן, BF4, Fifa 2014, AC4, NBA2K14, Resogun, COD ghost. פשוט משעמם. תפשפש בזיכרון מה היית מקבל בשיגורים קודמים. תבדיל בין - "שיגור לא מוצלח מבחינת בלעדיים" לבין - "שיגור לא מוצלח". לי אישית לא חסר מה לשחק על הפס4 כרגע, רק על BF4 אני יכל לשחק שנה בכיף בלי משהו אחר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2014, 10:16

DrKeo כתב:אנצ׳רטד לא יוצא ב2014, אין לאורדר תאריך בכלל, dd זה משחק f2p מחברה שלא עשתה משחק טוב 5 שנים. אז לא.

אנצ'רטד אולי כן יוצא השנה, אף אחד לא יודע, אבל אתה הבאת בכלל רשימה של 3 שנים קדימה, שכללה משחקים שלא הוכרזו בכלל ואת היילו אנברסרי ומשחקים שיוצאים גם לPC ובגירסה עדיפה... אז איך פתאום הוא לא נחשב? ;)

אני לא רואה את מיקרוסופט עומדת בקצב של הבלעדיים של סוני בטווח הארוך, אבל מקווה שיהיה יותר צמוד מהדור הקודם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 פברואר 2014, 10:54

מה מקור הבטחון הזה? כי לבטח זה לא מסוני או ND. הם היו הרבה יותר בטוחים באימרות שדרייבקלאב ייצא ב2013 מאשר מה שנאמר עד כה לתקופת היציאה של אנצ'רטד החדש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2014, 12:05

Nigga כתב:לאורדר אמנם אין תאריך אבל סוני אמרה שהוא מתוכנן לצאת ב 2014.
deep down נראה משחק עם ערכי הפקה גבוהים, אני די בטוח שהוא מתאים לקטגוריית ה AAA.
ומי אמר שאנצ'רטד לא יוצא ב 2014? אני בטוח ב 100% שכן.

מי שאמר שאנצ'רטד לא יוצא ב2014 זה המנהל קהילה של נוטידוג.

דודי, דברנו על בלעדיים. לאסקין, דברתי על "אם השמועות נכונות".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2014, 20:52

נדב, הדברים שכתב מנהל הקהילה לא רלוונטים:
http://www.idigitaltimes.com/articles/2 ... ubtful.htm
הוא כתב DOUBTFUL על משהו אחר בכלל...
"I answer the questions when replying. The only question was the Easter egg question. A lot of passion and gossip happening otherwise"
תתעדכן אחרי שאתה קורא משהו לא ברור בעליל ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2014, 14:02

סבבה, אם יצא השנה אנצ'רטד, האורדר, DD, דרייבקלאב וגם אינפמס אז לגמרי צדקת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2014, 16:47

יש גם את EVERQUEST NEXT, ולפחות LANDMARK יוצא השנה בסבירות מסויימת גם לPS4...
אתמול הוסר הNDA (או שלשום?) ואני צופנ בסטרים שלו בטוויץ' מדי פעם. המשחק בעל פוטנציאל אדיר.
ממליץ לכם גם להעיף מבט אם זה הסגנון שלכם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2014, 17:12

Laskin כתב:יש גם את EVERQUEST NEXT, ולפחות LANDMARK יוצא השנה בסבירות מסויימת גם לPS4...
אתמול הוסר הNDA (או שלשום?) ואני צופנ בסטרים שלו בטוויץ' מדי פעם. המשחק בעל פוטנציאל אדיר.
ממליץ לכם גם להעיף מבט אם זה הסגנון שלכם.

EQ כרגע בלי תאריך שחרור אבל הוא אכן נראה משחק מעולה, ביחוד שבPC הוא הולך לתמוך באוקולוס.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 04 פברואר 2014, 20:26

DrKeo כתב:אם ההדלפה האחרונה הייתה נכונה זה אומר שקוואנטום ברייק יוצא השנה ושקראקדאון 3 בפיתוח מה שאומר שאני אאלץ לקנות ONE השנה :?

לא בקטע רע או כול דבר אחר שעלול לעלות בראש, פשוט שאלה - ראיתי שאתה מאוד אוהב את קוואנטום ברייק אם אפשר לשאול למה? כי אני עוד לא ראיתי Gameplay שלו, אם יש לך אחד ותוכל לשים פה זה יהיה טוב, אבל למה המשחק שאתה הכי מצפה לו לXbox one הוא קוואנטום ברייק?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2014, 21:36

Yahel12 כתב:
לא בקטע רע או כול דבר אחר שעלול לעלות בראש, פשוט שאלה - ראיתי שאתה מאוד אוהב את קוואנטום ברייק אם אפשר לשאול למה? כי אני עוד לא ראיתי Gameplay שלו, אם יש לך אחד ותוכל לשים פה זה יהיה טוב, אבל למה המשחק שאתה הכי מצפה לו לXbox one הוא קוואנטום ברייק?

כי רמדי עושה את המשחקי ירי גוף שלישי הכי טובים בתעשיה לדעתי אז מן הסתם אני מתלהב לקראת המשחק החדש שלהם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים